Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az antilop új ruhája, avagy tiltsuk be a piát!

KultúraEz az út vezet az alkohol, dohány, drog és a kihívó öltözködés..."betiltásához". Ügggyes! Érdekes írás jelent meg a The Daily Mail honlapján, melyben a Muslimstern (MuszlimCsillag) nevezetû facebook-csoport felvetéseit feszegetik, annak kapcsán, hogy muzulmán férfiak nõkkel erõszakoskodnak alkoholos befolyásoltság alatt.

Kezdjük az enyhébbel, ez, ugyebár, a már sokszor hallott öltözködési probléma az európai nõknél, ami a facebook-csoport szerkesztõi szerint a meztelen antilopokhoz teszi hasonlatossá õket, akikre a (muszlim) oroszlánok vadásznak. Az antilop tényleg meztelen, azaz nincs ruhája, de ha még oly sok klepetusokba öltöztetnénk is, ami az egész testét elfedi, az oroszlán akkor is kiszagolná a húst, a levadászásra való (és nem VÁRÓ!) áldozatot.

A másik ötletük ennél azért érdekesebb, ugyanis a Muslimstern szerint a nõk elleni erõszakot úgy lehetne megakadályozni, ha Németországban betiltanák az alkoholt. Na, remek! Persze már megint mi alkalmazkodjunk, illetve õk, azaz a németek, az örökké hibás nemzet. (Sör-kitérõ: az igaz, hogy Müchenben már fajult el italozás, az úgynevezett sörpuccs, ami végül(is) nem vezetett túl sok jóra.) Azért azt a képet nehéz felskiccelni képzeletünk palettájára, ahogy a derék, bõrgatyás bajorok a heti három-négyszeri egészben csülök–káposztájukhoz, nem 4–6 sört gurítanak le, hanem, mondjuk, málnaszörpöt.

Ez, ugye, elég gyomorforgató – még belegondolni is. De, úgy éreztük kicsit besegítünk a Muslimsternnek a megoldással: a csülök disznóból van, nosza, tiltsuk be azt is! Mert mi van akkor, ha a kedves muszlim fiatalok már nem tudván megrészegedni a hazájukban (lásd : származási ország) tiltott alkoholtól, áttérnek az „otthon” szintén messze kerülendõ sertéshús fogyasztásra. Ettõl megvadulva vajon mit fognak tenni?
Link

Hozzászólások

8 #1 miskolcilaci
- 2016-01-26 21:35
kepfeltoltes.hu/160126/12512716_514665278702114_735732763528839395_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
137 #2 balu
- 2016-01-27 08:50
Azért azt tegyük hozzá, hogy a mai nõi öltözködésen nemcsak a mentálisan a középkorban ragadt moszlimok, de a saját nagyanyáink is megbotránkoztak volna. Miniszoknya, bikini... szó-szó... mi már megszoktuk, fel se tûnik, de attól még nem biztos, hogy normális. És sajnos direkte kurvásra maszkírozzák magukat sokan, mert azt sugallja a média - de ha nem sokat oknyomozunk, akkor marad a tény: a ledéren öltözködõ, ivó és káromkodó, kurvásra sminkelt lányok. "Úgy jár mint egy kacsa, úgy úszik, mint egy kacsa, úgy hápog, mint egy kacsa... akkor az egy kacsa". Occam borotvája Ahmed szõrös neadertáli fejében.
12 #3 spartakusz
- 2016-01-27 09:16
Kedves balu!
Régen olvastam róla - a mini szoknyát pont azért találta fel a mocsok, mert célja volt vele! Ha megtalálom ide idézem, de ha valakinek kéznél van - ne legyen rest tegye ide - gyorsan...

spari....
12 #4 spartakusz
- 2016-01-27 09:30
ezt találtam:
"...Miniszoknya
Ez a lap egy ellenõrzött változatarészletek megjelenítése/elrejtése
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Miniskirt3.jpg

A miniszoknya rövid szoknya, amelynek az alsó része a viselõjének térdén felül végzõdik.

Noha a történelem során már korábban is ismerték ezt a rövid nõi ruházatot (például 7500 évvel ezelõtt a Vinca-kultúra asszonyai is ilyent hordtak[1]), a miniszoknya néven ismert ruhadarab az 1960-as években Angliában tûnt fel. Annak ellenére, hogy a francia André Courreges már korábban készített ilyen szoknyaterveket, a miniszoknyát Mary Quant divattervezõ nevéhez kötik, mert elsõként õ dobta piacra londoni butikjában.[2] Az új divat az 1960-as és 1970-es években gyorsan elterjedt a nyugati világban. Szociológusok szerint térhódítása összefüggésbe hozható a nõk hirtelen jött szexuális szabadságával éppúgy, mint a fogamzásgátló tabletták térhódításával.[3]

A miniszoknya világnapja 1979 óta március 24-e.[4]..." innen:
https://hu.wikipe...iniszoknya

tehát mirõl szól? A bizniszrõl - a gyógyszeripar hasznáról- de szerintem az egészségrõl - vagy inkább az ember pusztításáról, mert a sok gyógyszer mellékhatásai azt idézik elõ - ez az én következtetésem!
valós? Szerintem az!

spari...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.44 másodperc
3,893,971 egyedi látogató