Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az izraeli miniszterelnök szerint a zsidók újra célpontok lettek

KülföldNem tom mi az a holokoszt és szerintem más se, de ha már ennyit emlegetik, biztos fontos lehet és igen neki kék esni! Üsse kõ! Legyen, ha ennyire oda vagytok érte! A zsidók újra célpontokká váltak Európában és a világ más tájain, csak azért, mert zsidók - jelentette ki Benjámin Netanjahu, Izrael miniszterelnöke a holokauszt nemzetközi emléknapjának alkalmából mondott beszédében.

A szerdai emléknap kapcsán az izraeli kormányfõ annak a véleményének adott hangot, hogy a holokauszt emlékének megõrzése különösen fontos a feltámadó, olykor erõszakos antiszemitizmus mostani idõszakában, mert a megemlékezésekkel lehet tudatosítani, hova is vezethet a legrégebbi és legidõtállóbb gyûlölet.

Zsidó közösségek növekvõ félelemben élnek világszerte, és a gyûlölet célpontjává válnak zsidók egyenként, ahogy kollektívan is, a zsidó állam képében - mondta Netanjahu.

Izraelt ugyanazokkal a jelzõkkel és szidalmakkal támadják, amelyekkel a zsidó embereket illették az idõk kezdete óta."

Hangsúlyozta, hogy iszlamista szélsõségesek belevegyítik a legfelháborítóbb antiszemita gondolatokat vérengzõ doktrínáikba.

Ezt látjuk Gázában, Rakkában és Teheránban."

Ugyanakkor nem csak az iszlám szélsõségesek követik el mindezt Európában és a Közel-Keleten, hiszen

köztiszteletben álló nyugati véleményformálók is át lettek itatva a zsidó emberek és a zsidó állam elleni gyûlölettel."

Netanjahu szerint miközben a közel-keleti térségben teljes népcsoportok esnek áldozatául iszlamista fegyveresek kegyetlenkedéseinek, az ENSZ Emberi Jogi Tanácsa folyamatosan Izraelt ítéli el. Ráadásul jóval többször, mint Észak-Koreát, Iránt és Szíriát együttvéve - sérelmezte az izraeli miniszterelnök.

Bizonyos dolgok sosem változnak. De egy dolog megváltozott. A zsidók megváltoztak. Többé már nem hontalan emberek vagyunk, akik szüntelenül biztonságos menedéket keresünk"

- mondta.

"Ma már független és szuverén emberek vagyunk a saját hazánkban. Ma fel tudunk szólalni a gyûlölködõ hangok, és azok ellen, akik pusztulásunkat akarják. Ma meg tudjuk védeni magunkat és a szabadságunkat"

- hangsúlyozta Netanjahu.

De hol van Európa? Hol van a civilizáció többi része?"

- tette fel a kérdést.

Mint fogalmazott, Iránnak és az olyan mozgalmaknak, mint az Iszlám Állam és a Hamász az a nyílt célja, hogy újabb holokausztot kövessenek el, de ezt Izrael nem fogja hagyni.

Azonban Európának és a világ többi részének velünk együtt kell fellépnie. Nem a mi érdekünkben, a sajátjukban"

- zárta gondolatait az izraeli miniszterelnök.
Link

Hozzászólások

116 #1 livia
- 2016-01-27 21:39
Próbálj már egy gyereket erõszakkal megetetni! Egy életre megutálja azt az ételt, amit le akarsz nyomni a torkán. Ezek tényleg ennyire ostobák? Meg nem tudnak békességben élni. Mi lesz, ha a bunkerban magukban maradnak, és megszûnik az ellenség? Mert ellenségkép nélkül képtelenek az életre, no, meg nem lesz, akit zsigereljenek.
12 #2 spartakusz
- 2016-01-28 06:12
Aktuális, CIONIZMUS, EU, Európai Egyesült Államok
A zsidók nem érzik magukat Európában többé biztonságban: tömegesen alijáznak

https://internetf...alijaznak/

Imre és mindenkitõl kérdezem, most akkor ezek jönnek vagy mennek Magyarországra- ról..

spari...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.42 másodperc
4,440,284 egyedi látogató