Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Csomagol a zsidóság - többé nem lehet leantiszemitázni Magyarországot

KultúraAz "új antiszemitizmus" az "iszlamofóbia". Ó, tehát "Magyarország" = "Új Izrael"? Mi a csöcs? Azért nyugi, nem lesz itt sem maradásuk, sõt sehol. Az antiszemitizmus elleni harcban sokan addig kiáltottak farkast, míg meg nem érkezett – de nem hazánkba, hanem Nyugat-Európába. Az iszlamista terror hatására rekordokat dönt a zsidók kivándorlása, mely folyamatot Izrael is támogatja, igaz, nem önérdek nélkül. Ahogy viszont a csütörtöki Heti Válasz címlapsztorijából kiderül, két György – Soros és Konrád – nem ért egyet, és új értelmet nyer a New York–Tel-Aviv–Budapest tengely.

Sosem volt még ennyire tragikusan idõszerû a vicc, mely szerint „1950-ben két hajó találkozik a Földközi-tengeren, az egyiken Izraelbe kivándorló, a másikon onnan Európába visszatérõ zsidókkal. Mindenki a fedélzetre tódul, és egyszerre ordítja az ellenirányba tartóknak: Meg vagytok ti õrülve?”

Az iszlamista terror miatt ugyanis rekordokat dönt a Nyugat-Európából elmenekülõ zsidók száma, viszont Izraelbõl is megindult a kivándorlás. Nem véletlen, hogy Benjamin Netanjahu tömeges alijázásra szólította fel az európai zsidóságot, és kormánya 46 milliárd dolláros programmal támogatja a letelepedésüket.

Miközben tehát korábban Magyarország ült a szégyenpadon, és az antiszemitizmus miatt sokan tömeges exodust vizonáltak, hazánk lett a béke egyik szigete. Mindezt sokan mégsem hajlandók összekapcsolni a muszlim bevándorlással. A zsidóságban ugyanis kétféle érzés viaskodik: az egykori ugyancsak üldözötti létbõl és a liberalizmusból fakadó befogadás ösztöne, illetve a származásból fakadó félelem az iszlamizmustól.

A lapunknak nyilatkozó Gergely Tamás brüsszeli zsidó professzor szerint viszont Európa menthetetlenül iszlamizálódik, és, mint fogalmaz, a kölni események azt mutatják, hogy sok muszlim számára „Európa egy nagy bordélyház”.

Hatoldalas címlapsztorink a Heti Válasz január 28-i számában olvasható.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-01-28 19:26
Frölich Róbert: Magyarországon nem érezzük, hogy fenyegetve lennénk

Új arcot öltött az elmúlt évtizedben az antiszemitizmus: az Izrael-ellenességet – mondta Frölich Róbert fõrabbi szerdán az M1 aktuális csatorna mûsorában. A fõrabbi kifejtette, hogy aggódnak a franciaországi zsidóságért, akiknek sok támadást kellett elszenvedniük az utóbbi idõszakban. Ezzel kapcsolatban hozzátette: a magyarországi zsidók nem éreznek fenyegetettséget. http://magyaridok...nk-334621/
4 #2 Posta Imre
- 2016-01-28 19:29
Nincsenek biztonságban a németek és az amerikaiak

Bár a jóléti rangsorban elõkelõ helyet foglalnak el, az állampolgárok biztonsága messze a legproblémásabb terület mindkét országban.

E téren teljesít leggyengébben Németország, már a két évvel ezelõtti adatok alapján is csak a 21. helyezést érték el globálisan. Jólét tekintetébe, összesítésben hét hellyel elõrébb végeztek, legnagyobb erõsségük a nemzet gazdasági és egészségügyi állapota.

Érdekes lesz majd látni, hogy változnak például a "biztonságban érzed magad este, egyedül az utcán?" típusú kérdésekre adott válaszok az elmúlt hónapok németországi eseményei után.http://888.hu/art...e=hirstart
8 #3 miskolcilaci
- 2016-01-28 20:02
kepfeltoltes.hu/160128/27_www.kepfeltoltes.hu_.gif
75 #4 talpi
- 2016-01-28 20:55
Nocsak, "iszlamizálódik" ájrópa? a fenébe, ezt csak most vették észre?. Hmm, szóval a Jordán parti bicskával keresztelt, székely ezt magától találta ki? Hihetetlen, hiszen, a sok iszlám vallású mellett, egyetlen más országból nem érkeztek Európa területére? Mondjuk, valaki elkezdett azzal foglalkozni, mennyi a kínaiak száma, manapság, s milyen szórásban is helyezkednek el?
Pedig, bizony nagyon fontos az elhelyezkedésük, a számszerûség biztos tudása sem volna hátrány. Már csak azon egyszerû ok miatt, hogy bizony,Õk látszólag békés kereskedõk, de valójában, sokkal fontosabb dolog miatt vannak, ahol.
Lehet aggódni zsidrákilag, el lehet egyeseket vakítani,/mert részben igaz is/ az iszlamizálódás, de kérdés, "kitõl is ered és ki is támogatja a migránsok ilyen nagy számú bevándorlását? Nem mellékes az sem, hogy valójában miért, kinek az érdekében érkeznek, s követik el amit?
Nem kell attól tartani senkinek, hogy ez a "migráns" attak, majd megáll, nyugat Európa határain belül, ez csak egyenlõre igaz. Szerencsére, nálunk még nem/vagy lehet, hogy igen?/ történt, nagyobb esemény, de ugye tudjuk, hogy az ördög és Soros nem alszik, azért karikás anyós és Soros szeme is állandóan.
236 #5 Vazul
- 2016-01-28 21:21
Egy részlet a ma megjelent Heti Válaszból, amit csak azért idézek, mert tisztára mintha Imre szavai csengenének vissza:


"Úgy érvelnek, hogy Izraelben legalább otthon és többségben vannak, a kormány igyekszik megvédeni õket, s az új építésû házakban már kötelezõ óvóhelyet létesíteni...
Ezzel összefüggésben sokszor idézik a Hásszán Naszrallahnak a Hezbollah libanoni terrorszervezet baljós szavait: Ha az összes zsidó Izraelbe költözik, azzal csak megspórolják nekünk a fáradtságot, hogy az egész világon kelljen levadásznunk õket."
131 #6 lalapapa
- 2016-01-29 02:21
Nekem a talpam is okolben van
igy nemtudok rugni sem meg futni sem,
beke akkor lesz ha egyse lesz,
vagy mind az lesz,
akkor most merre tovabb,
az internetre meg rabacctak
,mert okosodik a birka,
es harrap mielott levagyjak a nyakat
ebbol van a bajj nagy bajjjs_ratata
254 #7 mujko
- 2016-01-29 17:14
Zsidók a bõrötök akarom mondani bõröndötök ott legyen az ágyatok mellett mert mit lehet tudni ?
isurvived.org/Pictures_Isurvived/2Lustig-PICT/2MEGA_pict-album/06-mega.GIF

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.74 másodperc
3,891,028 egyedi látogató