Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Nemes Jeles: Magyarország nem normális

BelföldHáát, vagy hass? A kis patkány bekapta a horgolót és érzi már, hogy egy másik film is forog, egy sokkal realistább és élménygazdagabb, ami tényleg dokumentuma lesz a kornak. De azt már ti nem érhetitek meg! A táborok pedig újra nyitnak, csak most nem õrizni a sok férget, hanem elkaparni, ahová valók. Demokratikusan! A Saul fia rendezõje szerint Magyarországon sokan újranyitnák a koncentrációs táborokat.

„A zsidógyûlölet Magyarországon, ahogy korábban, most is nagyon széles körben elterjedt. Sokan legszívesebben újranyitnák a koncentrációs táborokat, ha megtehetnék – inkább tegnap, mint ma” – nyilatkozta Nemes Jeles László a német a Jüdische Allgemeinének.

A Mandiner által szemlézett, Magyarország nem normális ország címû interjúban a Saul fia címû film rendezõje elmondta, szerinte félelmetesen nagy számban vannak Magyarországon antiszemiták.

„Régi hagyomány Magyarországon, hogy a tûzzel játszanak. Például: máig nem esik szó arról, hogyan kollaboráltak a németekkel a náci idõkben, a politikusok pedig örömmel hevítik a létezõ antiszemitizmust. Másrészt az Orbán-kormány keményen kiáll az országban lévõ zsidó közösségek mellett. És a széles körben tapasztalható antiszemita hangulat ellenére a Claims Conference nagyvonalú támogatása mellett kaptunk állami pénzeket Magyarországtól is. Tudni kell: Magyarország nem normális ország – a politikusai és polgárai egészen biztosan nem” – fogalmazott az Aranyglóbusszal jutalmazott rendezõ.

Nemes Jelest meglepték, de untatják is a díjak. „Idõpocsékolásnak érzem õket. Az olyan rendezvények, amilyen mondjuk a cannes-i vagy a Los Angeles-i, felszínesek, értelmetlenek, buták. Forgattam egy filmet a holokauszt borzalmairól, ezen semmi ünnepelni való nincs” – fakadt ki.

A rendezõ butaságnak tartja a Schindler listáját és Az élet szépet. ƒ„Ezek a filmek felépítenek egy érzelmi feszültséget, hagyják, hadd sírjon a nézõ, ezzel a megkönnyebbülést segítik. Az emberek utána jobban érzik magukat. Emlékeztetõül: hatmillió zsidót öltek meg. Nincs semmilyen okunk, ami miatt jobban kellene éreznünk magunkat.”
Link

Hozzászólások

8 #1 miskolcilaci
- 2016-01-28 20:27
Vajon miért nem tiltakozik ez ellen az itteni zsidóság?

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AIo_QfAX5k4[/movie]

Úgy 16. perctõl..
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=n9tgPokF_yc[/movie]
236 #2 Vazul
- 2016-01-28 20:30
Szemléletes példa, hogy magyar névvel elmeroggyantaknak is micsoda cionista patkány, moszad seggnyaló szabadkõmûves pályafutásra lehet szert tenni hazánkban.
4 #3 Posta Imre
- 2016-01-29 06:06
Na bax, pedig minden egyes szava "igaz" ennek a judásnak. Most akkor mit is higgyek? Ja, marad az eredeti verzió, vagyis az igaz! Húzzatok a retkes büdös qva meszesgödrötökbe, tetvek!

Saul fia: rágalmazás miatt perelnek az alkotók

Rágalom minden nekem tulajdonított szó

– nyilatkozta Nemes Jeles László rendezõ. A sajtófõnök közleménye szerint a Saul fia rendezõje és producerei döbbenten értesültek a Jüdische Allgemeine cikkének tartalmáról. Az idézett mondatok nem hangzottak el az interjúban, ezért a film producerei azonnal megindítják a német lap ellen a szükséges jogi lépéseket.

A Mandiner szerint „Magyarország nem normális ország” címmel jelent meg interjú Nemes Jeles Lászlóval a német Jüdische Allgemeinéban csütörtökön. A Saul fia rendezõje a lap szerint arról beszélt, hogy Magyarországon félelmetes számban vannak az antiszemiták, az ország politikusai és polgárai sem normálisak.

A zsidógyûlölet Magyarországon, ahogy korábban, most is nagyon széles körben elterjedt. Sokan legszívesebben újranyitnák a koncentrációs táborokat, ha megtehetnék – inkább tegnap, mint ma

– derül ki a Mandiner által idézett interjúból.
http://24.hu/koze...z-alkotok/
254 #4 mujko
- 2016-01-29 07:20
Végül is ez a film milyen besorolást kap filmvígjáték,sci-fi, vagy csak futottak mellett kapott helyet ?
139 #5 jozsef toth
- 2016-01-29 10:02
Csak abba a kutyaba sok a kullancs es a bolha ,ahol a gazda nemtorodik vele!Ezert vakarodzik sokat!
Miert nem b@sztok ki a magyarkkal ugy ,hogy mennyetek a picsaba haza!Es akkor nem leszunk anti -szemitik!
Senki se kotelezi azt ,hogy itt eljetek!

A masodik vilaghaborutol szamolva 45 even keresztul csednbe tudtatuk itt elni! Akkor senkise sirt ,hogy a MAGYAROK gyulolnek benneteket! Bujtatott munkahelyeken jo penzert ,es a szihazi vilagba eltetek .

Mi tortent? Azok akik 1990 utan szulettek mitol lett ekkora a pofajuk?
Es azok akik azutan jottek az orszagba ,miert ide ahol igy utaljak oket???

Azok a Magyarok akik Orosz fogsagma voltak sohase kivankoztak oda vissza koltozni!! Sott meg latogatobase!

Ti olyan pofatlanok vagytok mint a piaci legy ! Elkergetik de azert visszamegy!
Egyepkenk teljessen mindegy,hogy milyen nepcsoport szivja a masik veret az orokke fogja azt utalni!

Nincs a foldon meg egy olyan nep vagy memzet ,akit minden mas nemzet utalna csak TIVAGYTOK ebbe az elsok!

Na erre igazan buszkek lehettek!!s_ratata
139 #6 jozsef toth
- 2016-01-29 10:18
Arrol nem sirtok,hogy az Angolok elsulyeztettek a fodkozi tengeren a menekult hajokat! Az nem volt holllokamu! Az igaz volt!

Es azt is a ti fonokeitek akartak!!
Es mot kik dontottek ugy ,hogy Europaba ozonlenek az idiota arabok!
JAHH megit a ti fonokeitek! Es meg mindig nem latjatok ,hogy a fejetol budosodik a hal!
Europa ra baszott de vele eggyut ti is!!!Megint felaldoznak bennetetket ! Mikor lesz annyi eszetek ,hogy egyszer a sajat fonokotok torkat vagjatok el??

Minden mas egeszseges nemzet az elmult idobe ezt mar megtette,hogy a mocsok vezetoket ledaralta.
Most rajtatok a sor!
Vagy ti daraljatok le a sajat vezetoiteket,vagy eggyut lesztek le daralva!
Mert mar kars_durr a gazert ! Tul draga!
254 #7 mujko
- 2016-01-29 10:45
Nemes is meg Jeles is mi jön még kiderül hogy õ Saul egyenes ági leszárzmazottja ?
És mikor a magyarok nem voltak itt õk már akkor is itt voltak ?
Nem sokára jön a mandula történelem ismétli önmagát .
static.168ora.hu/db/05/F7/holocaust-1-d0001C5F7b3e7a4476bef.jpg
192 #8 von Dorlatosch
- 2016-01-29 15:26
Nincs antiszemitizmus, pedig igény lenne rá.

www.worldwideinfoforum.com/_Media/pastedgraphic-664.jpeg

Egy Ohio-i vonatbaleset képét retusálták át.

fotos.fotoflexer.com/d343b055b7587fdd517443810d23ca9d.jpg
incogman.net/wp-content/uploads/2013/02/Faked-Auschwitz-photo.jpg
8 #9 miskolcilaci
- 2016-01-29 15:48
Ha már nemnormális, legyen paradox..
A mezõgecsei böllérverseny ellen tiltakoznak Kijevben.
A böllérversenyre január 30-án kerülne sor Mezõgecsében. Az aktivisták fel vannak háborodva azon, hogy a rendezvényen, ami szerintük valójában egy kegyetlen tömeges sertéskivégzés.
A demonstrálók elmondásuk szerint az akcióval azt szeretnék kideríteni, hogy "a gyilkolás lenne-e a magyar kultúra egyetlen tulajdona", valamint arra is kíváncsiak, hogy Magyarország nagykövetének mi a véleménye a "vérontásról".
http://www.karpat...jnai-hirek
152 #10 tibi
- 2016-01-29 17:36
Hát persze M.O. nem normális a németek ,rózsaszínüek,ezt nem nyilatkozta le,nekik?Jó pofizik,a nemtelen,jellemteten nekik.Undórító a többi kazárjával együtt!Akét kertészrõl,nem is beszélve.Hát ha kanadába takarodik ez is,csak mihamarabb!
152 #11 tibi
- 2016-01-29 17:50
Rá jöttem,írasunk mind egyikkel egy könyvet,forgattassunk,velükegy hollókosztos filmet,kapnak egy uszkárt,és mind takarodik kanadába,németbe,minket,anyelvünket,gyalázva,de azt a pár hónapot kibírjuk!Utána nyugi.Nem lesz óránkénti holokausztozás!Magyar gyalázás!Mert ez a holokauszt!Hogy itt vannak!!!!
240 #12 trk
- 2016-01-29 18:30
Drábikos videó, csak kicsit lóg ki a lóláb, amikor azt mondja, hogy szegín viktor küzd azzal az ojjeltummal ott felcsúton... nem? Hogy behúzták a csõbe..de õ innen is felállt és most akár lemosathatjuk a gyalázatot, nemzeti kormány....aha..ez a lényeg. Aha..
27 #13 etele
- 2016-01-29 19:08
jelesnek!!s_f-ang (vesztesek)
"A holokauszt trójai falóként való alkalmazása a keresztény társadalmakban"

http://magyarnemz...4#comments
267 #14 Perle
- 2016-01-29 19:13
4 #15 Posta Imre
- 2016-01-29 19:22
Perle, arra utalsz, hogy a holokausztnak is megjelenik hamarosan a "javított változata"?

"Saul fia: megjelent a botrányos interjú javított változata

Miután a producerek és a rendezõ is rágalmazással vádolta Jüdische Allgemeine címû internetes lapot, az interjúban közölt el nem hangzott állítások miatt a lap levette a cikket, majd a kifogásolt részeket átalakítva ismét megjelentette.

Az Oscar-díjra jelölt film rendezõjével, Nemes Jeles Lászlóval készült interjú új változata címében és szinte teljes tartalmában eltér az elõzõtõl: arra a kérdésre például, hogy meglepte-e elsõ nagyjátékfilmjének sikere, a javított interjú szerint Nemes Jeles László azt válaszolta: az elsõ filmeknél mindig bizonytalan, milyen végeredményre lehet számítani.

Tudtuk, hogy újfajta megközelítést alkalmazunk a holokauszt és a lágerek témájában, és reméltük, hogy ez megérinti a közönség egy részét."
267 #16 Perle
- 2016-01-29 19:44
Õ a második magyargyalázó, akinek javítania kellett nyilatkozatát. 2011-ben ( ha jól emlékszem) ez már megesett Kertész Ákossal. Javíthatná a vezeték nevét is az apjáéra ( feltéve , ha az is valódi).
"Nemes" elõnevet ne vegyen fel egy hazáját lejáratni akaró.
Még egy madár sem piszkít bele a fészkébe.
2 #17 gerry
- 2016-01-29 20:25
valami nem stimmel. Szerintem a Jüdische Allgemeine "német" újság tálalta így, nem ez az ürge....
Valami történt a háttérben és ez az ujságcikk belecsapott a lecsóba...

Miért nem ugattak bele a többiek? Nem tudták mit kell mondani mert a szövegben mindkét oldal megkapta a magáét, és ezt egy zsidó újságban.

Persze most megint beszélnek róla... ingyen reklám.

Ide kellene írni egy cikket, hogy...

Sóher Héberlein, ismert belvárosi Rabbi tegnap este 10 órakor a villamosmegállóban levetkõzött és az összes arrajárónak mutogatta magát, azt ordibálva, hogy; "- nézzétek ezt a szerszámot, amit még matyómintásan harapdálgatott körbe apám barátja aki szent ember volt és az egyik EXODUS-on utazó gyerekként lépett rá az igéret földjére... ott meg megbecsült tanítóként gyüjtötte maga köré a kisdedeket..." Aki nem tudná... (Sóher Héberlein az a híres ember aki bizonyította, hogy a holokauszt 6 millió zsidó halálát jelentette és - arra is szavát adta - hogy ezek közül 5'999'999 ember az ö nyagypapája volt a 6 milliomodik pedig a nagymamája" Még meg is esküdött a nagykeresztre, hogy <Isten engem /õt/ úgy segélyezze> Igen és igaz zsidó ember vót!)
... semmi perc alatt növekedne a nézõszám és a (ugyan nekünk nincs ilyen) Reklámok nézettsége is az egekbe szökne....
Píz, píz!!!!! De Imre életképtelen egyed, nem tesz ilyent... ezér is nem becsüli a pénzvilág...

...így hoppon marad nem Toppon. Pedig ha ezek mellé álltak volna m'ar kezdetben, ma már kacsalábon forogna.... nem Imre, hanem a háza ami kastélynak lenne átkeresztelve illetve átfitymásitalanitva.

C'est la vie, C'est la guerre.

:| :| :| :| :| :| :| :| :|
139 #18 jozsef toth
- 2016-01-29 21:59
Laci!
Es mi a kulombseg? A ver szine mindenhol ugyan az mindegy ,hogy milyen alate!
Szova ha a csirket olik a vagot faszuat VALLASI ritualis alkalomkor azt szabad?//!!!
De ha a magyarok ( gyilkolás lenne-e a magyar kultúra egyetlen tulajdona", valamint arra is kíváncsiak, hogy Magyarország nagykövetének mi a véleménye a "vérontásról". )

Na erre mit tud ugatni a vagottttt faszu!
243 #19 Magus
- 2016-01-30 06:46
Nem értem mit kell csodálkozni???
Csak egy kicsit gondolkozatok kiválasztottként....-megfûszerezve a hivatalos történelem szemlélettel....
-hány Magyar konzumidiótát hizlal a nagyTes(c)ó és informál az RTL....-ebbe a halmazba sok zsidó is belekerül....(csak pár engedheti meg a kosert, meg a gondolkozásts_Hlp)-plussz az ügynök rabbik agymosása ókori rasszista városállami dogmákkal....
Egy ilyen életén át az érzelmei által ráncigált emberbõl, bármivel ki lehet robbantani a gyûlöletet...-az ok az lényegtelen...

A hír pozitívuma: már egymás közt sem fröcsöghetnek a szájuk íze szerint.... s_grat
-azt pedig eddig is tudtuk, hogy fröcsögni szeretnek.....s_kot

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.18 másodperc
3,948,810 egyedi látogató