Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az illegális bevándorlás után jön a legális bevándorlás problémája

GondolatokCsak nem azt akarjátok mondani, hogy a kibaxott zsidó "világpógárság", meg többes állatpógárság megszûnik? A "bevándoroltatott" zsidók minden vagyontárgya lefoglalásra kerül? Ó, hát tudtuk, hogy a zsidó-szabadkõmûves "nemzeti" kormányoknak lõttek, bár meg kék kenderelni a rohadt bandát és lógni hagyni közszemlére. Az Európai Unió megértette, hogy a migrációs válság kezelésében változtatnia kell politikáján - jelentette ki Milan Chovanec cseh belügyminiszter abban az interjúban, amelyet a Novinky.cz hírportál közölt. Ha ezt az EU mégsem tenné meg, akkor a miniszter szerint az a veszély fenyeget, hogy az újabb migrációs hullám érkeztével megszûnik a keretei között szabad mozgást biztosító schengeni térség.
Nem csak az illegális bevándorlással lesz gond

"Európa álláspontja változóban van. Az Európai Bizottság végre felrótta Görögországnak, hogy a regisztrációs központjai (hot spotok) nem úgy mûködnek, ahogy kellene. Mi régen mondjuk, hogy ez a probléma létezik, de mindig elhallgattattak. Most egyszerre ez megváltozott. A németországi és a norvégiai vita ma már más és az államok másképpen viselkednek" - mutatott rá Milan Chovanec.

A miniszter szerint újabb nagy bevándorlási hullámmal kell számolni, ha egy hónapon belül nem változnak meg a migránsokat érintõ játékszabályok.

"Emellett megjelenik a legális migráció is, mert az az 1,1 millió migráns, akit Németországban, az északi államokban, Hollandiában és Belgiumban regisztráltak, családegyesítésre fog törekedni. Az eddigi jogi szabályozás szerint erre lehetõségük van" - állította a cseh belügyminiszter.

Úgy véli, hogy ezen a legális bevándorlási úton a közeljövõben akár hárommillió újabb migráns is érkezhet Európába. "Ez egy olyan dolog, amelyrõl nemigen esik szó, de az asztalon van" - húzta alá Chovanec.
Egyforma mérce kéne

Leszögezte, hogy az Európai Unióban meg kell szüntetni a kétféle mércét, az államok kétféle megítélését, s a valós problémákra kell fordítani a figyelmet.

"Tanúi voltunk annak, ahogy az Európai Parlament "grillezte" Lengyelországot néhány lengyel törvény megváltoztatása miatt, ugyanakkor láttuk azt is, hogy milyen hosszú ideig tûrték meg azt, hogy a görögök nem oldották meg azokat a problémákat, amelyeket meg kellett volna oldaniuk. Mindenkit egyforma mércével kellene mérnünk" - mondta Milan Chovanec. Az Európai Bizottság legutóbbi jelentése azonban azt jelzi, hogy a helyzet változóban van - jegyezte meg a miniszter.

Chovanec bízik abban, hogy Görögország megérti a helyzet súlyosságát, azt hogy esetleg "kenyértörésre kerülhet sor" és kizárhatják a schengeni övezetbõl.

A cseh belügyminiszter az interjúban megismételte a visegrádi négyek közös álláspontját, hogy jelenleg a legsürgõsebb feladat a külsõ schengeni határok védelmének a megerõsítése. Szerinte bármennyire is szeretné a cseh lakosság többsége, hogy lezárják Csehország határait, ez nem lehetséges, mert egy ilyen lépés egy-két hónapon belül rendkívül súlyos károkat okozna a cseh gazdaságnak.
Link

Hozzászólások

69 #1 Szalonna
- 2016-01-31 09:34
Jó van fässzopók... kezdjétek el visszaállítani a HÖR-öket.... tûzparanccsal fûszerezve, a létezõ összes határon.
99 #2 MORMOTA1968
- 2016-01-31 10:40
Mikor falazzák már be ezt a szabadkõmûves-illuminátus bandát egy betoncellába, aminek hiába kapargatnák a falát, ott rohadnának meg benne? Ha a Nyugat iszlám lesz, a Keletnek se sok lesz már hátra. Bár már most se sok van hátra és itt is elvannak dugdosva már pár ezren az új honfoglalókból, légyen az zsidó vagy muszlim, esetleg ébenfekete. Zsidóból pár százezer, össz-vissz 2 millió, a hazaiakkal együtt. s_ezt-ni
99 #3 MORMOTA1968
- 2016-01-31 10:43
Javasolhatom egy széles sávban taposóaknák telepítését,
plusz automatikus érzékelõkkel felszerelt géppuskák felállítását. Ha az elsõ sor eldõl, a második már biztos nem próbálkozna többet. s_durr
154 #4 kakas
- 2016-01-31 12:05
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6u-2XnMTFTY[/movie]
8 #5 miskolcilaci
- 2016-01-31 12:13
kepfeltoltes.hu/160131/12341521_560988630718929_7317560886907550217_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.51 másodperc
4,610,840 egyedi látogató