Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Így tréfálkozik Putyin háziterroristája

KülföldNem is olyan vicces, fõleg azért, mert a videó felirata szerint a pasas éppen akkor veszi át a pénztet az "orosz ellenzék" számára Strasszburgban, vagyis zsidaj. Kadirov lehet a mumus, a másik meg Wolfovics, aki akasztásokról beszél korrupciós ügyekben. Ramzan Kadirov sosem a visszafogott stílusáról volt ismert. Most sem finomkodott, amikor utalásszerû célzást (értik, célzást!) téve

célkeresztet rajzolt az orosz ellenzéki politikus, az egykori miniszterelnök Mihail Kaszjanov feje köré

egy, az Instagramon posztolt videóján.

Kadirov, aki emberrablásokkal és bírósági eljárás nélküli kivégzésekkel tart rendet Csecsenföldön, nemrég Putyin minden bírálóját ellenségnek és árulónak nyilvánította.

Mint mondtam, Kadirov nem a visszafogottságáról híres. Tavaly márciusban, Borisz Nyemcov meggyilkolása után kedvenc médiumán, az Instagramon vette védelmébe a gyilkosság egyik gyanúsítottját. A dolgok különös összjátékaként másnap magas rangú kitüntetést kapott Vlagyimir Putyin elnöktõl. (Via BBC)
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2016-02-01 19:07
Nyemcov nem csak kifejezetten Putyin bírálója, hanem Oroszország ellensége ( hazaárulója) volt. Saras is támogatta pénzzel .
http://vilag.tran...?hir=24938
Kadírovnak van tekintélye a csecsenek között. Viszonylag rendet, nyugalmat tud ott tartani. Talán ha más lenne a helyében, az ország a Kadhafi utáni Líbia sorsára jutna. Líbiát is az anarchia , a törzsi villongások terévé vált az ezredes halála óta.
Egyáltalán nem biztos, hogy a kitüntetés és a Nyemcov kinyírása között összefüggés van. Az orosz elnöknek több sütnivalója van annál, hogy ilyen baklövést megengedjen magának.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.36 másodperc
4,440,240 egyedi látogató