Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Lelõtte gyermekét, majd magával is végzett - Szolgálaton kívüli rendõrnõ gyilkolt

BelföldPersze elõbb magát lõtte fejbe, csak aztán a kislányt. Minden faxa gyerekek, csak így tovább! Lelõtte gyermekét, majd önmagával is végzett egy nõ a XVIII. kerületi Bartók Béla utcában. Az érintett utcaszakaszt a rendõrség teljes szélességében lezárta, több járõrkocsi a helyszínen van.

A 24.hu értesülései szerint az elkövetõ egy szolgálaton kívüli rendõrnõ volt.

A Központi Nyomozó Fõügyészség szóvivõje megkeresésünkre elmondta: haláleset történt, amelynek körülményeit még vizsgálják. Bõvebb tájékoztatást szerdára ígért.

A Velvet információi szerint a nõ 10 éves kislányát ölte meg, magát és a gyermeket is fejbe lõtte. Az MTI tudósítója a helyszínen mintegy harminc rendõrt, mentõsöket, ügyészségi alkalmazottakat és bûnügyi technikusokat is látott.

Egy rendõrnõ megölte gyermekét, majd végzett magával

Link

Hozzászólások

69 #1 Szalonna
- 2016-02-02 21:31
A gyerek nem tehetett róla hogy az anyja megzápult... kitudja mi baja volt, ezek egymás között is háborúznak folyton a testületen belül.
69 #2 Szalonna
- 2016-02-02 21:34
IMRE TE ELEGET TURKÁLTÁL AZ ILYEN FEJEKBEN!
139 #3 jozsef toth
- 2016-02-02 21:56
Szalonna !
Minden rende.Mert mident latott es jova hagyott a fetvalo!
Ammen>>>>
69 #4 Szalonna
- 2016-02-03 00:40
Ennek valamiért így kellett történni, véletlenek nincsenek.
69 #5 Szalonna
- 2016-02-03 01:16
"Margit Virag · Spy, Központi Hírszerzõ Ügynökség
Úgy, hogy felesküszik, hogy elkapja a bûnözõket, pedofilokat, erõszakolókat, gyilkosokat. Aztán kiderül menet közben, hogy ha lelkiismeretesen dolgozik, leszólnak neki föntrõl, hogy nem kéne... A gengszter meg megfenyegeti és a pofájába röhög. Aztán elmegy és együtt golfozik a fõrendõrrel... Szerinted miért nyírták ki a soroksári futónõt? A férje volt rendõr... Folytassam?"

Csicsereg az NBH-s?
4 #6 Posta Imre
- 2016-02-03 06:21
De jó, hogy már nem vagyok "köztük". Sajnálja a fene, ott rohadjon meg mindegyik, ahol van! A kivételek persze önmagukért beszélnek!
2 #7 gerry
- 2016-02-03 07:29
"...az anya úgy érezte, hogy gondoskodnia kell gyermekérõl,... "

Hát igen, az anyai szeretet és gondoskodás... Okos ez a Végh József... :o
139 #8 jozsef toth
- 2016-02-03 09:52
gerry latom te nemerted!
(Az anyai szeretet és gondoskodás ) <INDENRE kepes!
A mindenbe meg ez is beletartozik.
Ehez pedig sok eves iskolara van szukseg ,hogy ezt egy psziho mokus a helyszenen megallapitsa.s_franc
267 #9 Perle
- 2016-02-03 12:31
Tíz évig nevelni egy kisgyereket, majd lelõni, mint egy kutyát! Ilyet csak egy elmebeteg, vagy bedrogozott nõszemély tehet, nem egy anya. Tetõ volt a feje felett, volt munkája, vajon mitõl nem látott más kiutat?
A háborúk alatt asszonyok milliói nevelték fel a romok között gyermekeiket. Nem egyet, hármat-négyet is, többet is..Nekik lett volna okuk kilátástalan helyzetre hivatkozni.
Én mélységesen megvetem ezt a gyilkos asszonyt, mint minden más " anyát", aki bántalmazza, kínozza , elhanyagolja a gyerekét. Ha gondoskodnia akart a gyerekérõl, elhelyeztethette volna valakinél, mielõtt fõbe lõtte magát. Az, hogy valaki megszül egy gyereket, nem jelenti azt, hogy bármikor elveheti az életét is.
Partnerkapcsolat megszûnése miatt aztán végképp õrültség megölni a gyereket. Partner akad volna más is, viszony ugyanaz a kisfiú már nem támad fel soha.
69 #10 Szalonna
- 2016-02-03 13:03
Perle, szerintem inkább kicsinálták a gyerekével együtt mert valamibe beléphetett, aztán öngyilkosságnak van beállítva.
29 #11 flamma
- 2016-02-03 16:24
Szalonna! Szerintem is! Talált, süllyedt! Valószínûleg a gyerek meg rosszkor volt, rossz helyen!!!
4 #12 Posta Imre
- 2016-02-03 16:31
Most olvasom, hogy az a kislány fiú. Nos, szerény és meg nem alapozott véleményem, hogy a "balesetet" kizárhatjuk.
236 #13 Vazul
- 2016-02-03 20:19
Van egy lányuk is, akit nem lõttek le.
http://24.hu/belf...kisfiunak/
Ha egy beteg lelkû nagy ritkán végezni akar magával és az utódjával, olyan még nem fordult elõ, hogy nem az összessel végez. Ha tényleg elkeseredett kilátástalanságból csinálja - hogy már csak a halál lehet jobb -, akkor magával viszi a túlvilágra mindkét gyermekét, különben meg az egésznek nincs értelme.

Uh. Imrének igaza van... ha rendes munkát akartak volna végezni a takarítók, mindkét gyermeket kinyírják.
238 #14 bivaly
- 2016-02-03 22:46
Már tegnap gondolkodtam, hogy erre a hírre reagálok, de vártam egyrészt a további információkat, meg nagyon szíven ütött, mert egy tízéves gyereket, egyáltalán gyereket megölni, még minõsíteni sem tudom. Azért az nagyon érdekes, hogy elõször lánynak mondták, mára derült ki, hogy fiú, és most, hogy már szivárog valami, kiderül, hogy igen, van egy kislány is, de az életben van. Délben vadásztam valami hivatalos megnyilatkozásra, de milyen érdekes, ez a hír csak a sokadik volt, és akkor is valami rém idióta nõstény, mint rendõrségi szóvivõ köpött pár élére vasalt rendõr sablont szinte értelmezhetetlenül. Lényege, hogy hírzárlat van, meg kegyeleti okokból kuss. Aki ebben a moslékban él, amit magyar közéletnek neveznek, és még emlékezik egy s'másra, annak teljesen világos, hogy haztudnak, meg hazudni fognak. De, hogy valaki bakot lõtt, az egészen biztos, mert a nagy kussolás közepette szokatlanul nagy volt a vizsgálók létszáma, és magas beosztása ! Nagyon kiváncsi vagyok, hogy az igazságügyi fegyverszakértõ, meg az orvos mit talál, akarom mondani, mit tálal ? Az ember nem szokta heves felindulásból kiírtani önmagát, meg a gyerekét ! A kriminál pszihológust meg kösse már le valaki a Keleti fõváltójára, hogy minden vonat átmehessen rajta !
139 #15 jozsef toth
- 2016-02-03 23:10
bivaly !
Abba bisztos lehetsz,hogy az igazságügyi fegyverszakértõ, meg az orvosok azt találjak , amit mondanak nekik,hogy talaljanaK!

Mert azt azert megse mondhatjak,hogy sokat hallot vagy latott ,olyant ami TITOK!
Ezert igyakartak ezt TITKOSITTANI tobb mint 30 evre!

Lehet ,hogy ezt en csak igy kepzelem! De az bisztos,hogy nem ez lenne az elso ilyen ongyilok!
4 #16 Posta Imre
- 2016-02-04 06:39
Bivaly, nesze neked! Tanú is van, de csak órák múlva fedezték fel, vagy mi és az egyik nagyszülõ. Mi a fax van itt?

Na elmondom mi van! Szerintem. Csupa jó hírek! A "rendõrség" tele van elszánt, "eltervezõsdit játszó" potenciális gyilkosokkal. Ez remek hír, azért ne vicceljétek el!

Fordítsam? Adott alkalommal ezek, vagy õk, vagy mi, eltervezetten a fõnökeiket is fejbe lõhetik és fogják is, hiába könyörögnek, hogy "Ne, ne, ne...!"

A picomókus szagértõ régi "ösmerõs". Józsi a bizniszman, bennfentes. Mit vártok tõle? Egy golyót se ér meg alkalmasint, amíg a kötél kitart. Elkötelezettek. Na itt a fej-lemény.

Gyilkos rendõrnõ: elõre kitervelten ölt

Elõre kitervelte borzalmas tettét P. Bernadett, a gyermekét kivégzõ rendõrnõ, aki végül öngyilkos lett.
következõ cikk Mellkason szúrta feleségét
elõzõ cikk Pofon, megkötözés, fej a fõzelékbe: fegyelmezés vagy óvodai terror?
2016. 02. 04.

P. Bernadett és újdonsült élettársa, a körzeti megbízottként dolgozó László másfél évvel ezelõtt költöztek a XVIII. kerületi utca egyik házába. Jóval szerényebb körülmények közé, mint azelõtt, ahol jól menõ vállalkozó férjével élt. A kapcsolatuk azonban nemrégiben megromlott, és Bernadett egyedül nevelte tovább a 10 éves fiát, F. Miklóst. Az anya szeretett volna kibékülni gyermeke apjával, aki errõl hallani sem akart - értesült a Blikk.
Rendõrök és mentõk a fõváros XVIII. kerületében, a Bartók Béla utcában, ahol egy rendõrnõ megölte gyermekét, majd fejbe lõtte magát 2016. február 2-án. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Rendõrök és mentõk a fõváros XVIII. kerületében, a Bartók Béla utcában - MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Kitervelten ölt

A bulvárlap információi szerint a gyermekét kivégzõ rendõrnõ - aki végül öngyilkos lett - elõre kitervelte borzalmas tettét. Az asszony Mikikét a szokottnál elõbb elhozta az otthonuktól 5 percre lévõ Kassa utcai általános iskolából, fél 2-re már otthon is voltak. Alig negyedórával késõbb elkezdõdött a vérfürdõ. A kisfiú hiába könyörgött az életéért.

"Sajnos fültanúja voltam mindennek. Éppen a kapu elõtt álltam, amikor kiabálásra lettem figyelmes. Egy vékonyabb hang, vagy gyereké, vagy nõé lehetett, azt kiabálta, &#8222;ne, ne, ne!&#8221;, aztán jöttek a lövések" &#8211; mondta el a Blikknek a rendõrség egyik tanúja.
http://www.nlcafe...yilkossag/
118 #17 keepfargo
- 2016-02-04 16:17
a körmendi kislánynak shaktervágással elvágta "valaki" a torkát, a kiömlö vér "eltünt"... aztán a fiatal, (túl sokat tudó?) önkéntes tanút, Táncos Gábort bevarrták tíz évre, majd az ügy összes "intézöi," ormánnyal bezárólag mosták kezeiket a jól végzett munka után...

közélet? igazságszolgáltatás? közvélemény? önálló ország? politikai vezetés?

na fidejj haver - fideesz ?....ez még viccnek is rossz

(legalább akkora kamu, - igazságszolgáltatástól ormányig - mint a családapa aki láncfürésszel dolgozott a saját torkán...)

ettöl még a rendörcsaj be lehetett kattanva, de egy biztos; a teljes hátteret sosem tudjuk meg, majd valahogy megfestik a hamis képet megint - ebben az egyben magas a szint, ezt a kamuzás müfajt vannak akik ezer évek óta tökéletesítik...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 2.01 másodperc
3,450,425 egyedi látogató