Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kis kém-tréj történelem kezdõknek és halandóknak

GondolatokKicsit korábbról indul és nem törekszik a teljességre és persze igaz is, bár sok mindenre nem ad magyarázatot. Pl. hogyan terjed szexuális úton a szúnyog-terjesztette "zika vírus", mikor nem is ebola, viszont a disznóhapcit lepipálja és a többi és a többi. Vagy akkor miért "ismerték be", hogy permeteznek, mikor de! Lehet, szúnyogot irtanak? Lehet. Hess, fel-melegedéses buzi-szúnyog! Viszont én Nyugat vagyok, mert maci egészséges vegyi és gmo-tlan tiszta kínai élelmiszeretetet termel nekem is az Uralnál, vagy bárhol.

"A történet 1865-el kezdõdik.Teljes erõvel beindul az iparositás Európában és Amerikában.Az égbolt a városok felett fekete a koromtol és a Füsttöl.
Millió tonnákban ömlik a széndioxid a gyárakból,és a széntüzelésû erõmüvekböl. Betegségeket sokat okozott de felmelegedést nem.!!.Magyarországon a Tatabányai medence még 1965-ben is fekete volt a gyárkéményektõl és a koromtól.
Az óceánok,a mai széndioxid mennyiség 10-szeresét is simán feldolgozzák.Ez az egysejtû és plankton állományban simán kimutatható.
A modernizációval a széndioxid kibocsátás egy tizedére csökkent az egész bolygón.Olajra és gázra álltak át az erõmûvek és gyárak.Ez 1961-tõl vált lehetségessé.Addigra sikerült megoldani a földgáz cseppfolyósítását,és nagy tömegû "tankeres-hajó szállitását.
Azonkívül kiépültek a gázcsõ vezetékek országok között és a lakosság részére is.Új világ indult az energetika terén.Plusz beléptek az atomerõmûvek.Össz teljesitményük Nagy.!!.☺
A legnagyobb széndioxid kibocsátók a fejlõdõ országok.Fejlõdni iparositani akarnak.Álszent módon a Nyugati országok adják el nekik elavult technológiájukat.
Utána a szennyezésrõl hazudoznak.A céljuk,hogy ezek az országok ne tudjanak fejlõdni.Továbbra is gyarmati sorban tengõdjenek,és olcsó nyersanyag források legyenek.
- "a SZÉNDIOXID a bolygón semmiféle problémát nem okoz". A felmelegedéshez Nincs köze.Errõl csak felbérelt tudósaik hazudoznak a televiziókban.

Vissza 1920-ba.Hóditó és Diadal utjára indul a 3"testvér" - Vegyipar,Mûanyagipar,Gyógyszergyártás.Máramár az iparban és a fogyasztási cikkekben együttesen 70%~ot képviselnek.Az ötvenes években még a 10%~ot sem érte el részarányuk.
Ezek az iparágak többszáz millió tonna különféle agressziv gázt termelnek.Nagyon veszélyeseket is a gyártási fokyamatok során.Ha valaki megnézi ezen gyárak üzemcsarnokainak a tetejét,többszáz ventillátort és elszivó kompresszort fog látni.
Még a kis üzemek tetején is.Amennyire lehet probálják a magasabb légkörbe juttatni a melléktermék gázokat.Ez ésszerû elõirás.Mert talajszinten higulás nélkül semmi perc alatt kiirtaná az egész várost.☺
A fõ probléma nagy részéröl fogalmunk sincs hogy is lehetne közömbösiteni.Amugy meg drága is a módszer.De a legfõbb baj.Nagyon sok közülük ILLÉKONY erõsen.Feljut a magas légkörbe.Ott reagál minden irányba,és tartósan fennmarad 15-25 kilométer között.Akár évtizedekig is.
Volt már olyan tudósuk is aki várta hogy majd az esõfelhök felhigitják és lecsapják.Ezt televizióban élõben mondta.!!.Még most is várja a koporsójában.Késöbb csendben felvilágositották,hogy abban a magasságban ezen a bolygón nincsenek esöfelhõk.Kissé jóval lejjebb.
1979 körül kb 1.2-1.5 millió vegyületet ismert az emberiség.Talán ennyit sikerült volna keservesen összekaparni.De ebben már benne lett volna a macskaszar is.
Közben megérkezett a Compjuter technológia és elektronika.Gõzerõvel fejlödött a Kémia.Ma kb 2 - 3 milliárd vegyületet ismerünk.Nagyrészérõl fogalmunk sincs mire jó.De legalább ismerjük.Lomtárba elfér - hátha egyszer majd valamire - .
Ez elsõ vészjelek akkor jöttek amikor a Freon nevû gáz elérte a magaslégkört (1976).Az amugy is ingadozó Ózonpajzsot a polusok felett szétverte.
Hatása egyértelmû volt.Azonnal beszüntették gyártását alkalmazását illetve minimalizálták.Milliárdnyi Spray palacknak ez volt a hajtógáza.Ettõl függetlenül az illékony gázréteg fent kialakult.☺
Legalább 20%~ban ez felel az üvegházhatásért és felmelegedésért.Ez a nagy titok.A vegyipart kéne drasztikusan átalakitani.Csak nem tudjuk hogyan.A lakossági fogyasztás meg sok féle terméket igényel.☺
Kb 70000 féle terméket állit elõ ma az ipar.Vegyipar nélkül ezek 80%~a egyszerûen eltünne a boltokbol.Önök orditoznának a legjobban.(miért nincs?. Úgyhogy tisztelt Urak és Hölgyek,saját szarunk lebeg a fejünk felett tartosan.Mindenkinek jár egy harapás.Teljesen demokratikusan.☺
Volt aki javasolta térjünk vissza a régi életformákhoz.A probléma csak az,hogy akkoriban 2 milliárd ember élt a bolygón.Ma 8 milliárd.Az élelmiszerek 30-40%~a már ma is vegyi alapú.Ennyi embert természetes élelmiszerrel nem tudunk ellátni.
Esetleg "kiszámolós"- melyik 4 milliárdot lõjük agyon.EURÓPA 1500 éve még mediterrán õserdõ volt.Fa és vadállomány bõvében.Ma szinte semmi.
Még a vadkacsákat is ketrecbõl engedjük szabadon,mikor jön "Nagy Politikus elvtárs a söpredékével vadászni.Pedig az szapora fajta volt-- errõl a témárol ennyit.Nincs hova visszatérni.

1970 Kádár rendszer.--A MAGYAR légteret egyidejûleg terhelõ motoros gépek száma.(átlag).Vadászgép 15 db.Utasszállitó 10 db.Mûtrágyázó 30 db ciklikusan.Helikopter 10 db.Egyébb 10db.
Ma rendszerváltás >> Határok liberalizáció.Sugárhajtásuak átlag 10 ezerméter.Teher szállitók átlag 6000 méter.Sportgépek és más egyébb 50 - 1500 méter.
Ma minden repülési zónában "hadosztákyok mászkálnak.!!.A szélrózsa minden irányába.!!.Fõhet is a repülés irányitók feje.Valami rendet tartani a tömegnyomorba.
Az ezek álltal kibocsátott illetve létrehozott kondenz csikok száma,több nagyság rendel megnõtt.Ez fõleg repülõterek környékén szembetûnõ az égbolton.Hiszen minden gép valamilyen csomópontra igyekszik.☺
Az üzemanyag régen kerozin volt,álltalánosan.Késõbb hogy olcsobb legyen a repülés,,kezdtek hozzá adalék anyagokat adni.Mára némelyik keverékben 8-10 adalék is van.Teljesen eltérõen csapodnak ki a levegõben. Ez bizony nem CHEMTRAIL.

Csoda inkább az volna ha valaki kerozint találna.---Chemtrail volt a hires "ORANGE"hadmüvelet Vietnamban.De csak kis magasságbol kiszórva volt hatásos(lombhullató a dzsungelre).Nagy magasságbol kiszorva még az is hatástalan lett volna.!!.Egy-egy területet meglehet szórni kismagasságbol.De álltalánosan alkalmazni képtelenség.Oka = Gyártó kapacitás elégtelen -drága.Hatékonysága erõsen megkérdõjelezhetõ.Voltak RÉGEN probálkozások.De eleve vegyi támadásnak minõsül országok között alkalmazva.

Feladták,mert nagyon rossz a hatékonysága,sõt sok estben hatástalan.Sokkal hatékonyabb,ha az ékelmiszert mérgezik.ILYEN pl - a Nátrium Glutamát.
Ez egy izfokozó.Szinte mindenbe rakják.Zabálja is a lakosság kétpofára.Tényleg jobb izt ad az ételeknek.Valójában ez egy komoly idegméreg.!
Kismértékben és rövidtávon hatása kimutathatatlan.Pár év mulva azonban sokféle daganatos betegség táptalaja és elinditója,,,a keringési bajokkal eggyütt.
Vagy pl a MIKRÓ.Javára szoljón,hogy róla késõbb derült ki hogy nagyon veszélyes.Szabad fémgyököket hoz létre az ételben.Ezek agressziv vegyületek.Ezért erõsebb izû mindig a mikróban készült étel.Melegitésre mégcsak-csak elmegy,de valójában méreg gyár.Gyereknek ételt késziteni benne = gyilkosság.
Hatása már 1985- ben is ismert volt.De a tanulmányokat betiltották.Nagy üzlet van benne,évtizedek óta."

Hozzászólások

14 #1 teke
- 2016-02-03 17:43
Felmelegedéshez adalék: "A kitörést követõ évben a globális átlaghõmérséklet 1,2 Celsius-fokkal esett. " https://hu.wikipe...i/Krakatau
165 #2 LM
- 2016-02-03 18:25
Ha már teória óra van. Ki látta az X akták új évadának elsõ részét? Igen elkezdték újra a régi szereplõkkel.

Lényegében az elsõ részben több dolog történik mint az összes eddigi évadban. Csak ízelítõnek: Mulder rájön, hogy egész eddig csak szivatták, ugyanis van egy idézem "agresszív, fasiszta elit" aki gyakorlatilag idegen, mármint technológiát használ a totális hatalomátvétel céljából. Szó esik hibridekrõl, génmanipulációról, idõjárás befolyásolásról, gmo-ról, arról, hogy van már vagy 50 éve nullponti energia csak az olaj jobb üzlet, játékpénzrõl amit EMP-vel akarnak eltakarítani (honnan ismerõs?), fema táborokról satöbbi. Ha esetleg érdekel valakit s_Laptop
4 #3 Posta Imre
- 2016-02-03 18:59
Attól tartok, hogy nincs mitõl tartani! Dan Viesel legújabb boszorkányüldözõs halhatatlan filmjében se piskóták. Az egész történetben az a csavar, hogy a "fekete halált" egy fõboszi eresztette az emberiségre, akit meg kellett ölni és ez sikerült, de halhatatlanná tette Viseleket és így a szívét nem ölték meg, hogy Viselek se haljon meg. A boszi szívét egy titkos lovagrend õrizte. Nem a máltai, kicsit sem! Nem bizony! Aztán persze a boszi feltámadt és pestises legyek terjedtek szét a templomból.

Szóval dögvész van, amit úgy terejesztenek el. Nem zrika, nem bengu láz, nem éc, nem hini...vagy mi a fészkes fene...

De az elsõ jelenet a mai korban, hogy a repgépen Viselek odamegy egy boszihoz és elveszi tõle a kristályokat, melyek így együtt az idõjárást befolyásolják és rohadt nagy viharba sodorják a gépet. Nem mellesleg, végül a fõboszit ezzel a fegyverrel öli meg másodjára. Akinek nem hiszi, annak peszi, vagy maki! Ja és a segítõjérõl kiderül, hogy áruló. Igen, Frodó az a gyûrûkúrából.[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xsuG2JUgs_8[/movie]
2 #4 gerry
- 2016-02-04 06:28
Imre!!! olyan vagy! Még nem láttam (bár megvan) erre elárulod, hogy van neki csattanós vége...

Legközelebbi születésnapodra kapsz egy izgalmas könyvet és elmondom a végét amikor átadom neked (elõzetesen csak annyit, hogy a legvége egy "pont" ilyen:.)
4 #5 Posta Imre
- 2016-02-04 06:34
Gerry, tán nem gondoltad, hogy Viseleket megölik! Ugye csak viccelsz! halhatatlan! Már nem a poént kellene rég lelõni, így csak gyakorlok rá!
118 #6 keepfargo
- 2016-02-04 15:56
egy ponton nem értek egyet a cikk mondandójával: nem igaz, hogy nem lehet(ne) a felszaporodott emberiséget ellátni valódi élelmiszerrel a vegyi gané helyett.

ezt nemcsak én látom így, nálam tudósabbak is.
a kulcs pedig kettös: teljesebb foglalkoztatottság (több munkaalkalom) és nem nagyüzemi vegyszeres, de háztáji bio-gazdálkodás...

vagyis az ellenállás is kétfelöl adódik: a segélyböl "jobb" tengödni, mint "túrni a földet, " "paraszt" módjára, és másfelöl, akinek nagyüzeme van, annak esze ágában sincs azt feladni - inkább menjen tönkre a föld, a klíma, a fogyasztók egészsége, de a haszonkulcsnak maradnia, söt növekednie kell....ez a h@szonelvüség kényszere

(mi a f@...melvüség vezeti az emberi segget? vígan felelötlenül megdögölni, komolyan felelös élve maradás helyett?)
165 #7 LM
- 2016-02-04 17:54
keepfarago, általában túl kicsiben gondolkodunk. Meglehet, hogy itt a Földön már sokan vagyunk DE az univerzum elég nagy. Egyszerûen nem engednek el innen, mert akkor olyan energiatechnológiát kéne behozni a "köztudatba" aminek szerintük rossz kezekben káros hatása lehet a teljes kontroll projektre. Gondold el tucatnyi kolónia mindenfelé, aztán az egyik elkezdene függetlenedni, milyen eretnek gondolat, nemdebár? Bostoni teadélután rémlik? ;)

Ezzel csak arra akartam célozni, hogy vannak lehetõségek, de valamiért ott vagyunk ahol
118 #8 keepfargo
- 2016-02-04 18:55
hát az biztosnak tünik, LM, hogy pl. Tesla egy-két nagy találmányát (is) lenyelték, sok egyéb között, meg ha véletlenül magyar talál fel valamit, na azt el kell hallgatni, mert akkor az ugye nincs is...mint a jobb dolgok, általában ( pl. úgy mint az auschwitzi uszoda meg kultúrház, azok sem léteznek - a médiahányadékban..)

ezzel együtt nem vagyunk sokan, csak a vérszívók vannak sokan, és ök még a mai napig olyan nagyban játszanak, hogy nekünk nem hogy labdaszedöi szerep nem jut, de már a lelátóra sem engednek fel...

nekem igazából már mindegy; a nirvánát próbálom megcélozni, aztán ha az összejön, jól van , ha nem akkor meg vissza-inkarnálódik valaki helyettem, hogy folytassa a kínlódást
4 #9 Posta Imre
- 2016-02-06 20:38
Putin Accuses U.S. Of Spraying Poisonous Chemtrails Over Syria
‘As I understand it, the Americans are not interested in defeating ISIS but they are interested in controlling the minds of the Syrian population.’

Putin says the U.S. are spraying poisonous chemtrails over Syrian in a bid to 'mind control' the Syrian population
http://yournewswi...ver-syria/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.03 másodperc
4,602,783 egyedi látogató