Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Assange áll a letartóztatás elé pénteken, ha ellene dönt az ENSZ

KultúraMost jön a "leleplezõk" ideje. Már a jurónyúzon is nyúzzák az ilyen-olyan eseteket, amikor valaki szembepisilt a széllel és persze pórul járt. Közben a netrõl eltakaírtottak minden postimrés és Amnesty Internationalos hivatkozásokat. Tána sors, vagy Soros keze van ebben is. Véletlen. A WikiLeaks alapítója bejelentette, hogy elhagyja pénteken Ecuador londoni nagykövetségét és elfogadja, hogy a brit rendõrség letartóztassa, ha az ügyét vizsgáló ENSZ-bizottság ellene ítél.

"Ha az ENSZ holnap bejelenti, hogy elveszítettem az Egyesült Királyság és Svédország ellen beadott keresetemet, akkor péntek délben elhagyom a nagykövetséget, és hagyom, hogy a brit rendõrség letartóztasson, mivel semmilyen reális kilátásom nincs a további fellebbezésre" – írta Assange a WikiLeaks közleményében.

Julian Assange 2012 júniusában kapott menedéket a Svédországnak történõ kiadatása elõl. Svédország azért adott ki letartóztatási parancsot ellene, hogy kihallgathassa õt egy 2010-ben történt szexuális erõszak vádja miatt, amit azonban a 44 éves ausztrál férfi tagad.
Link

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.37 másodperc
3,899,606 egyedi látogató