Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

RÁ, értem!

GondolatokTizenhat múltam és harminc évig múltamból semmit nem tanultam. Maradtam csökönyös, nyakas, konok természettel. De bírom-e még tettel? Harminc évem mindig velem, hiába nevelem, magam vagyok a veszedelem. Vedd el, ha vágysz rá, irigyled, sokallod, vagy épp híján vagy hibádnak: A listán kipipálnak.
Emlékeim osztom, ez ma már a posztom. Tartom a frontot és oszlopát a vádnak. Ki, honnan jöttél, :oda visszavárnak! Bennem minden keserû benned még lehet édes, s a derû bennem, benned lehet véres. Nem szólok! Ordítok, ha suttogok is, sikolyom néma vigasz.

Mert szavam pimasz, nem félek csak a fél elemtõl, s kimerülök ettõl. Szózatokat zengtem, s minden visszahull rám. A rossz és a jó egybeforrt, mintha csak kívülrõl látnám, miközben belülrõl érzem ezt a kort. A világosság még több sötétséget szórt. Az árnyékok felszívódnak és megtapasztalod a mestert a fényt. A természetben minden fény mesterséges: a sötétség van, a fényt hordozzák- édes! Mit titkolnak, így mindig a világosságba rejtik és ott a bõr-tön igen sötét, ha tudatát csapdába ejtik. Már nem szeretném érteni, mit látok, s látnom sem kell, mit már megértek. A szinapszisok megértek. Riadalmam a pillanatnak szól, kik körülvesznek, ki velem araszol egyhelyben feszülve a hegynek, mely mélység valahol. Nehéz a szó, ha kibucskázik a nyelvrõl, s nem tudhatod, kibucba, vagy jó magyar emberhez talál e helyrõl.

Hozzászólások

118 #1 keepfargo
- 2016-02-04 11:36
A nyelv a lelke mindennek, mint említém kenteknek. A nyelv a rend, hát jól vágják a rendet kentek. Ha nincs mivel, mind a maga nyelvivel, mert nem nyalni vagy nyelni de nyelvelni kell(ene) eme végsö örposztján az emberi seggnek, hová a seggfejek túl nagy számban gyülekeznek. Már számban is meghaladják az elfogadhatót hát: kiköpném számból mint turáni turhát, de neveltetésem nem enged s nevetésem sem hagy...alább, ha végiggondolom e turáni-kazári lakodalom vajh nem csupán fájdalom, mert már nem vállalom. Nem az én almom ez, belefeküdni, s nem is álmom, beleszenderülni. (Szent)derülni szeretnék, ki, mint az idö, vagy az igazság, de borúra több okot látok, az erdöben, hol a fák közt tévelyedni átok. Mert fa volna elég, s ha jól elég, akkor jó fa az, de nem elég learatni te láncfürészes cigány,elültetni is kellenék ha már ekkora az igány (izé, igény).

Tóra, Talmud, CBJ és egyéb sötét irodalom (hiányos börkötésben) legyen az olvasmányotok, jobb Korán mintsem késön, ha már a Bibliában benne van a Bib(i),(Ne tanya HU: ne tanyázz - túl sokáig - HUNNIÁBAN);
de a legjobb lenne olvasni (meg-fele) a kitelepülöket.

Metélteknek magamtól, meg muszájból, mást még mit mondhatnék?
Migráljatok (ki) ki teheti. Ki nem; ne verje az ószövetségi nyálat, ha maradnia kell; vegye fel a maradi szálat. Ne haladjon a fogyasztói korral, csipkebogyót ültessen, több bokorral. Igy lesz esélye egy turáni, kazári átoknak (átok-fajzatnak) hogy szája hecsedlitöl s ne vértöl veresedjen, feje békében deresedjen. A magyarral lehet együtt élni, a zsizsik csak rontja az állagot; ha libatoll a kérdés, ha ember. Mégis el lehet érni talán egy átlagot, mire ember gondolni sem mer - de hát a lecke feladva van (azér´lecke), s az így szól: Tisztulj, vagy pusztulj!
Angolul végül: jor csojsz. (nem jól t(s)ojsz, hanem "your choice": a te választásod...)

Haragudtam már emberre (föleg ha állat volt), kénkövet fújtam elméletre ( föleg ha állott volt) és meglehet hogy nem a genezis a baj vagy a "nem ez is?"hanem a legeslegnagyobb baj a tudat vagy ami helyette mutatja az utat....
Tudtad, hogy a tudatot csak tudattal lehet gyógyítani? Ha nem tudtad, most megtudtad, ne játszd tovább a tudatlant.
Én szóltam - s nem az ég dörgött...vagy a szomszédod fingott...;)
116 #2 livia
- 2016-02-04 21:03
Imre! Képfaragó! Jók vagytok! No, és elgondolkodtató mindaz mit írtok, vagy nem ezért vagytok? Nos, tanítók ne hagyjátok abba, mert amit idáig tettetek, ne dobjuk a sutba!
154 #3 kakas
- 2016-02-05 08:53
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/46/Ankh.svg/80px-Ankh.svg.png értem.-
4 #4 Posta Imre
- 2016-02-05 11:59
Lívia, hogy ki és miért van, az a végsõ dolgok kategóriája. Én pl. manapsá, hogy másokat bosszantsak, akik nélkülem is elég bosszúsak már és nem tudnak belõle kikeveredni, így nyilvánvalóvá "kell" váljon számukra, hogy a "bosszú"-ság nem járható, így kénytelenek lesznek a rámvetüléseiket magukra plántálni. Önismeret, annak, aki meri. Aki nem meri, annak más veri.

Képfaragó, kicsit nem figyelek oda és máris összehordok hetet-havat. A rimben az a jó, hogy rómához semmi köze.

Kakas, lám okos fiú vagy!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.63 másodperc
4,602,909 egyedi látogató