Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Pataky Attila (Edda) írt egy dalt a liberális idiótákról

KultúraA szabadkõmûves máltai jezsuita banda belehúzott nagyon! Nem tom Attila már lesikáltatta-e a karjáról a mindenlátószemetet és a piramist, de õ pl. fix jóbikos szavazó, vagy fideszes, vagy a hibrid tudja mi? Most épp magyar, korábban cigány...jó kampányt csináltak neki. Az Edda Facebook-oldalán futottunk bele abba (amúgy Edda, nem Abba), hogyan látja most a világot Attila. Természetesen változtatás nélkül közöljük az egészet:

LIBERÓTÁK

(Liberális idióták)

Liberális szenny ömlik
Mindenütt a Csatornákból,
Elfedve az igazságot
Éltetve a hazugságot.

De vége van már, vége
Az álarcos bálnak,
Mutassátok magatokat,
Mutassátok a világnak.

Ti nem emberek, hibridek vagytok
Kékvérû tébolyultak,
Eladtátok a lelketeket,
El a kárhozatnak.

De rettenetes lesz az ára
A Karma tengerében,
A dimenziók legaljára
Zuhantok a mélybe.

Fizetni fogtok mindenért
Életek ezerével,
Csak az történik veletek,
Amit megérdemeltek.

Ref: Liberóták járják a táncot Híd: A Sorstalanság is egy sors
Liberóta módra, Híd:És Ti (azt) választottátok
Szünet nélkül tébolyultan Híd: A Mi utunk egy másik út
Cinikus vigyorral. Híd: Mi azon megyünk végig.

Nincs benne ritmus, nincs benne semmi,
Csak gyûlölet (van) Káoszra éhes.
Nincs eleje és nincs vége,
Ez a fajta bármire képes.

Kiemelt kép: Pataky Atilla felszeli a negyvenes Edda-tortát, Facebook
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-02-05 12:18
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=B0nMDmy7i6g[/movie]
268 #2 Pajti
- 2016-02-05 12:40
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=cREAKkaMqNA[/movie]

Pataki papának nemcsak a csippája hanem a szája is kinyílott :D No azért nékem teccik s_grat
4 #3 Posta Imre
- 2016-02-05 13:00
Ezen is túl vagyunk már.
http://magyarnemz...dmore=4890
272 #4 Kameleon
- 2016-02-05 17:54
Ó Pál és a Pata Ki

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qgtpQkIseAY[/movie]
238 #5 bivaly
- 2016-02-05 19:56
Csak úgy !

Nem tudom a pontos idõpontot, de a királyi 1, még szegény Varga József által bemondva, bemutatta a nagyszerû Száva apuka 50.-ik születésnapjáról készült dokumentum filmet !!!!! Állítólag tömeges kérésre másnapra megígérték az ismétlést, ami nem történt meg !!!! Nos, leszámítva a politikai jelentõségét, (mert nagyon-nagyon vastagon van, volt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), itt bizony fellépett Pataki Attila, és nem mellékesen Zalatnay Sarolta is. Utóbbi csak mint fellépõ érdekes, nincs semmi különös, hogy meghívták, pénz, meg ének. De !!!! Pataki Attiláról "jelentik" az egyik "fiúnak", hogy megjött, ott van. " Na és, ki az a Pataki Attila, várjon, majd megyek", majd megy és akkor elõjön, a "tesvírem" kiáltás, nagy ölelkezéssel.
Ezt én láttam, nem mesélték. Úgy, hogy Pataki Attila elmehet a bús picsába, tokkal, vonóval ! A múltat megváltoztatni nem lehet, csak hazudni róla, mint ha nem történt volna meg.
És akkor szerényen megkérdezem, hol van most a jólértesültségetek ? Pataki már volt minden ! Csak még gyereket nem szült. És akkor még mi az amit nem tudunk ? Azért nézzétek már meg az EDDA evolúcióját, honnan jött, mi volt, mi lett, és kik voltak benne, és azok most hol vannak ? Ha valaki , hát Pataki Attila teljesen hiteltelen. Gondolkodtam, hogy kissé durvábban mondom el, de meggondoltam magam, én így vagyok én.
4 #6 Posta Imre
- 2016-02-05 20:06
Bivaly, olvastad a "felvezetést"? Pontosan és régen tudva lévõ, hogy az említett "kicsoda-micsoda, miféle...amikor kell rokker, amikor kell cigány, éppen most "magyar". Pár éve még vagy 50 milliós devizahiteles volt, de aztán mégsem....szóval ezek a "médiások" mind egy szálig és nem csak nyakig. Sajnos Ákos is oda tartozik, pedig az õ "számait" még értékesnek is tartom.

Pataky Attila: A világ végfelszámolása zajlik

2014. március 31., hétfõ, 20:30 Utolsó frissítés: 2014. április 01., kedd, 09:38

Szerzõ: cz.t.

Címkék: Pataky Attila; devizahitelesek; összeesküvés-elmélet; békemenet; Pataky Attila-interjú; gyíkemberek;
Kinyomtatom Elküldöm Hozzászólások (44)
Twitter

A világ végfelszámolása zajlik és bár egyre többen ébrednek öntudatra, a rejtett kaszt uralma töretlen – Pataky Attila még életében fogalommá, sõt mi több, valóságos ikonná vált. Ez pedig nemcsak az Edda-életmûnek, de egyedülálló világképének is köszönhetõ. Kik mérgezik a magyarokat? Hogyan rázza le láncait egy devizarabszolga? És miért nincs evolúció? Egykori Mikrofonállvány-rovatunk elõtt tisztelgünk.
hvg.hu: A hvg.hu alternatív Kossuth-díj szavazásán az olvasók döntõ többsége önnek ítélte volna az állami kitüntetést. Nem érzi méltatlannak, hogy még nem kapott Kossuth-díjat?

Pataky Attila: Talán még túl fiatal vagyok hozzá. Úgy gondolom, hogy évente legalább négy-öt mûvész érdemelne díjat az én mûfajomban. Máris boldogabb lenne a mûvészvilág. De én már egy ideje csak úgy létezek, mint Teréz anya, vagyis nem vagyok hajlandó senki ellen, semmi ellen menni, kizárólag csak valakiért vagy valamiért. Így hát nem bosszankodom emiatt. Egyébként is, miért épp a Kossuth-díj odaítélésében lenne igazság, ha a világon semmiben nincs?
hvg.hu: Díjat például már Földes László Hobo és a Lovasi András is kapott.

P. A.: Biztosan megérdemelték?! Ám azt ne felejtsük el, hogy a legfontosabb kitüntetést én már birtoklom: én vagyok Pataky Attila, a közönség szeretete által negyven éve kitüntetett rockénekes és dalszövegíró. Ez tizenöt Kossuth-díjnál is többet ér.

Pataky Attila

Fotó: Fülöp Máté

hvg.hu: Sokak szerint az egyik legjobban fizetett magyar zenész címével is büszkélkedhet.

P. A.: Nézze, én nem nézegetek a többiek pénztárcájába, nekem a jogdíjakból és a koncertekbõl van bevételem, amibõl – ha nem lenne banki adóssággal terhelt házam – akkor nagy méltósággal meg tudnék élni. De mivel van, én is bekerültem a "bankrabszolgák" sorába, persze csak materiálisan. Az igazság az, hogy kétszer váltam, ez pedig úri passzió, így aztán oda kell figyelnem a számláimra, a hétköznapokra.

hvg.hu: Vannak, akik ikonként tekintenek magára. Ön szerint 2014-ben milyen egy érdemes magyar mûvész?

P. A.: Én már csak az általam elképzelt világnak akarok megfelelni. Tudom, hogy az univerzum váltópénze nem a dollár, nem a jen, hanem a szeretet. Ezt pedig nemcsak én érzékelem, de az ismerõseim is mindig megerõsítettek a hitemben: ott van például A. J. Christian barátom, akire a legtöbben azt mondják, hogy egyenest a fantázia szülöttje, pedig õ valóban univerzumokon keresztül utazik, és ha akarja, egyszerre látja a múltat, a jelent és a jövõt. Ilyen kaliberû emberektõl tanulva formálom a mostani Pataky Attilát.

hvg.hu: Össze tudná foglalni az ars poeticáját?

P. A.: Szerethetek és szeretnek. Imádok szeretni, imádok szerelmes lenni. Így amíg ki nem lépek az ajtón, hátba nem szúrnak vagy alám nem vágnak, addig kerek az életem. Gondolj bele, milyen karmikus áldás az, hogy nem kell bõrt nyúznom, nem rendõr vagyok, aki büntet, nem adóztatok, nem nemzeteket árulok el, hanem boldogságot adhatok a dalaimmal azoknak, akik meghallgatnak.

Fotó: Fülöp Máté

hvg.hu: Maga valódi messiás?

P. A.: Nincsenek ilyen vágyaim. Tény, hogy mindig is érdekeltek a láthatatlan, érzékelésen túli dolgok. Tizenvalahány évvel ezelõtt Székelyföldön a hegyek között megismerhettem egy olyan táltost, akirõl a világ keveset tud. Megkérdezte tõlem, hogy maga hiszi az Istent vagy tudja? Mondtam, hogy hiszem. Erre azt mondta, akkor még tanulnom kell. Az Isten megadta, hogy másfél évvel ezelõtt újra találkozzam vele és akkor újra megkérdezte tõlem: maga hiszi az Istent vagy tudja? Én meg azt válaszoltam, hogy most már tudom.

Amit a Mikrofonállványról feltétlenül tudni érdemes
Mikrofonállvány rovatunk védjegye, hogy még a lehetõségét is kerüli, hogy támadó, kötekedõ jelleggel lépjen fel interjúalanyaival szemben. A rovat kultikus videóit itt találja.
hvg.hu: Mi változott?

P. A.: Elhagytam a vak hitet, ami annyi szomorúságot, szenvedést okozott már az emberiségnek, de ezzel nem vagyok egyedül. Az utóbbi évek egyik legnagyobb ajándéka az emberiség számára a kvantumfizika. A legnagyobb tudósok ismerik be kamerák elõtt, hogy a kvantumfizikával eljutottak a legutolsó egységekig/pillanatig, ahol már minden csak energiarezgés. Ott van például az e-coli-baktérium, ami egy tökéletes biológiai motor, csodálatos módon megtervezett. Mindent bizonyít, csak az esetlegességet nem, és mögötte felsejlik egy tökéletes tervezõ. Ez olyan, mint az evolúció: adok neked egy zacskót, tele óraalkatrészekkel, hogy ezt addig rázd, amíg óra nem lesz belõle. Sohasem sikerülne. Ezért mondom, hogy még a kvantumfizika legnagyobbjai is eljutottak az isteni, mérnöki elrendezõdésig. Ez bõven elég bizonyíték annak, aki látni és hallani akar.

hvg.hu: Ezek szerint van, aki megtagadja ezt?

P. A.: Akadnak. De én úgy látom, hogy már a rejtett kaszt sem tudja megakadályozni, hogy egyre többen felébredjenek. Az én ismeretségi körömben is azok, akik négy-öt évvel ezelõtt még megmosolyogtak, ha errõl vagy a földönkívüliekrõl kezdtem el beszélni, most engem keresnek, hogy mit olvassanak, hogyan éljenek. Óriási a felébredés. Az emberek nem hiszik el, hogy ez az egyetlen létezési forma és a szakadék felé tart.

Fotó: Fülöp Máté

hvg.hu: Magyarországon hogyan nyilvánul meg a rejtett kaszt?

P. A.: Ugyanúgy, mint bármilyen más országban: kontrollálják a mindennapjainkat, de még az ünnepeket is. A magyar történelemben is minden jelentõsebb esemény a forradalmakhoz kötõdik, amiket még groteszk mód meg is tapsoltatnak velünk. De ha megnézed, a nagy világforradalmak valójában álforradalmak, melyek szabályos idõközönként követik egymást. Evolúció-revolúció, érted. Megvannak ennek a periódusai, a valós földtörténeti bizonyítékokat pedig már háromezer éve próbálják eltüntetni.

hvg.hu: Mi a céljuk ezzel?

P. A.: Megosztani, majd kifosztani az emberiséget. Mára eljutottunk a legutolsó stációhoz: a kapitalista berendezkedés oda vezetett, hogy a fogyasztók hadát hétmilliárdosra duzzasztották, most pedig már instant forradalmakat vetnek be. Bemártják Egyiptomot, bemártják Irakot, már javában zajlik ez az arab tavasznak gúnyolt valami. A világ végfelszámolása zajlik: ötszázmillió emberre van csak szükség, a maradék hat és fél milliárd meg mehet a kukába. Itt a kamatrabszolgaság, mennek a chemtrailek, permeteznek minket a vegyszerekkel, mint a legyeket. Ha netre felmész, látod, hogyan épül már az új "rabszolgatartó társadalom". De ahogy az összes izmus, a maoizmus, a kapitalizmus, úgy a globalizmus és a pénzizmus is elfüstöl majd a beteljesülés elõtt öt perccel.

hvg.hu: A média általában celebként kezeli. Mit jelent önnek ez a szó?

P. A.: Szerintem a celeb szó egyet jelent a teljesítmény nélküliséggel, én pedig minden vagyok, csak teljesítmény nélküli nem. Ha megnézi, ott a falamon harmincegy darab arany, négy platina és két gyémántlemez. Persze, ha ezt a celebek mind produkálják, szívesen tartozom közéjük.

Fotó: Fülöp Máté

hvg.hu: Harmonikus embernek tûnik. Van, hogy mégis elveszíti a kontrolt?

P. A.: Persze, hogy van. De pont ez mutatja a Jóisten végtelenségét, hogy az õrangyalaim még a matéria árnyékából is vissza tudnak hozni. Elképesztõen nagy az igazságérzetem, ebbõl kifolyólag idegesít, ha valaki minden ok nélkül támad rám, legyen szó akár egy pécsi paradicsomdobálóról. Ott, az incidens után öt perccel már tudtam, mit kellett volna tennem: annyit kellett volna mondanom, hogy Testvérem, te nem énrám haragszol, a világgal van bajod. Gyere, itt vagyok, dobj meg még egyszer, ha ez valamit segít a sorsodon, aztán hadd játsszunk már tovább. Akkor nyertem volna.

hvg.hu: Gyakran támadják jogtalanul?

P. A.: Természetesen. De a világ már csak ilyen, cselekedhetsz ezer jót, ha kettõt hibázol, azokat életed végéig felhánytorgatják. De én az õrjöngõ Pataky Attilára is büszke vagyok, mert része az életemnek.

Fotó: Fülöp Máté

hvg.hu: A Békemenet szerencsére jámbor társaság. Hogyan gyõzte meg a kételkedõket, hogy csatlakozzanak a civil felvonulásukhoz?

P. A.: Ma két világnézet ütközik. A szemet szemért az egyik, a szeressétek egymást a másik. Az elõbbiben az európai, az utóbbiban a magyar lelkiségre lehet ráismerni. Nekem meggyõzõdésem, hogy sem a vallás, sem a politika nem oldja meg egy nemzet problémáit. Egyszerûen egyiknek sem érdeke. A vallás a lelked, a politika pedig a tested tartja fogságban. A változást csak magadtól és a melletted álló embertõl várhatod. Aki ezt nem látja, az nem is akarja látni.

hvg.hu: Ez a képlet alkalmazható akár a devizahitelesekre is?

P. A.: Ezt is egy szûk, kizárólag a saját érdekeit szem elõtt tartó amerikai csoport irányítja. Õk a felelõsek azért, hogy Magyarország adóssága gyakorlatilag kifizethetetlen, ráadásul úgy, hogy a Magyar Nemzeti Bankhoz se az államnak, se az állampolgároknak semmi köze. Marha jó, mi? Ha van egy tõled független, kifizethetetlen adósságod, akkor rabszolga vagy vagy sem?

hvg.hu: Hogyan lehet lerázni ezeket a láncokat?

P. A.: Szólni kell. A rejtett kaszt az emberek nagy részét apolitikusnak akarja nevelni. De hatalmas az ébredés, én már látom, hogy az emberiség nagyon nagy százaléka nem hiszi el, hogy ez lenne a legfrankóbb formája a létezésnek. A régi rend, a gazdaság, a pénzügyi rendszer és a társadalom is összeomlóban van, nagyjából 2020-ig minden le lesz söpörve.

Fotó: Fülöp Máté

hvg.hu: Forradalom jön?

P. A.: Spirituális forradalom. A materiális világba fagyasztottaknak lassan fel kell adniuk az állásaikat, például a Magyar Tudománytalan Akadémia is nevetségessé válik azzal, hogy a kvantumfizika eredményeit egyszerûen figyelmen kívül hagyja. Amúgy milyen név az, hogy Akadémia? Akadozik, elakad, miért nem lehet mondjuk inkább, mondjuk Teremtõ Média? A gondolat erejével kell teremtenünk, ez a nagy titok. Kínában most is szuperpszichikus gyerekek százezrei születnek le. Ezekkel a gyerekekkel már nem tudják azt megcsinálni, mint velünk, ezek a talpukkal, a hónaljukkal olvasnak. Százezrek vannak, akik a mi normáink szerint valóságos csodákra képesek. Nem én találtam ki, nézd csak meg a neten.
Kövesse a hvg.hu Élet+Stílus rovatát a Facebookon is!

http://hvg.hu/kul...la_interju
4 #7 Posta Imre
- 2016-02-05 20:09
Pataky Attilát is bevetik a bankok ellen 2011. augusztus 27. szombat 10:20 Forrás: AN


Pataky Attilát is bevetik a bankok ellen

Miskolc, Budapest – Lázad és lázít az Edda frontembere. A hatvanéves örökifjú rocker saját példáján akadt ki: amikor felvette a devizahitelét, még 160 forint körül mérték a svájci frankot, most ennél közel száz forinttal többet kell fizetni érte. Pataky két éve törleszt, ám a tartozása nem csökkent, hanem hétmillió forinttal növekedett. Az Edda arcáról viszonylag kevesen tudják, hogy már hosszú évek óta igen jól jövedelmezõ zálogházai vannak. Ettõl még persze fájhat neki a törlesztések magas árfolyama, csak hát kevésbé hiteles az õ szájából ez a szabadságharc, hiszen nemcsak a bankok, de õ maga is a szegények bajából gazdagodott. http://nepszava.c...ellen.html
nepszava.com/files/2011/08/pataky-attila-qpr.jpg
272 #8 Kameleon
- 2016-02-05 22:01
Bivaly, erre gondolsz.

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Noyh4fhx3U4[/movie]
2 #9 gerry
- 2016-02-05 23:24
Sok EDDA dalt szeretek és Pataki is letette a névjegyét a nyolcvanas években. Ahogy öregszünk, úgy hülyülünk is, ki kevésbé, ki jobban és ez alol Attila se kivétel...

A riportból engem csak ez fogott meg: "...akkor újra megkérdezte tõlem: maga hiszi az Istent vagy tudja? Én meg azt válaszoltam, hogy most már tudom."

Nos azért szeretném, ha egyszer úgy négyszemközt, elmagyaráznád nekem, honnan világosodtál meg ennyire, hogy már "tudod" is? A nagy pali faszálkáját, azt. Ha tízszer akkora lenne a kuglid akkor se fognád fel mi is az, hogy világegyetem és milyen törvények szerint müködik vagy müködtetik...

Valahol itt hülyül meg mindenki, amikor elér egy olyan pontot az életben (többnyire a csúcson), hogy "ráérez", mennyi mindent nem tud.
ÉS AKKOR JÖN AZ ÉGI SZIKRA, VAGY MEGMONDJA NEKI VALAKI (MÁSIK IDIÓTA), "Ez így van" és a nagymellü önérzete nem bírja elviselni, hogy alapból vagyunk nullák... megrázza magát és kijelenti, hogy ö tudja.

Attilám, miért nem maradtál egyedi zengö hangoddal, sugárzó szemekkel , a pódium közepén állva, a sok ezer wattos fényszórók centrumában, egy egyszerü, nõi és asszonyi szívetek megtörõ, lelkek sóhajában élvezkedõ rockzen-eszetlen?

Az ami akkor voltál ma is ezerszer többet ér mint a mostani vergõdésed, hogy Münchausen módszerével, a saját hajadnál fogva emeld fel magad mások feje fölé...

Pataki Attila ... - Nincs hajad, csúsznak az ujjaid!!!

Azok a - mára veled együtt megöregedett lányok és anyák, talán már nagymamák ma is ugyanúgy szeretnek - meglehet plátói szerelemmel - és nem várnak többet töled mint ami akkor voltál, a nyolcvanas években; Az EDDA frontembere... ma is az vagy, több, soha nem leszel, de amit elértél az - hidd el nekem - nagy ajándék a szerencse és tehetség egy lázas éjszakai kalandjának végeredménye. Az EDDA te voltál mindig, még akkor is, ha a társaid is tudtak zenélni, és mindenki kivette a részét a gyõzelembõl. Kevesen kapnak ennyit az élettõl. Békélj meg vele, hogy a múltad az érték. ÉLVEZD és csodáld a világot ameddig még teheted.Nem bosszantásból küldöm neked - mint rockzenésznek - ezt a "nyálas számot" :), de feléd is üzennek az elsõ verssorok.

[movie=youtube]https://youtu.be/fzVY9gfrbqM[/movie]
4 #10 Posta Imre
- 2016-02-06 08:50
Gerry, errõl a múltkor lemaradtál? Feldmájer is azt mondja! Lehet, már meghalt, csak vissza van kûdve, mint a hányás.

Aki meglátja az Istent, meghal

Mi az álom? Az agy piszka, és aki abban turkál, az végül is szarban turkál? Matiné Feldmár Andrással.
http://24.hu/kult...nt-meghal/
3 #11 Enid
- 2016-02-06 12:29
Gerry! Itt-ott az a "Plátòi" atrendezõdik es a "szeretet" -et egy egeszen mas alaptol eredezteti : a Piátòl. s_buli

Olaszban pl. a "pia" azon istenfelo, templomjaro noket jelenti, akik hasonlo "bodulattal" imadnak... s_hihi ... es legyunk oszintek ezeknek az "ur" tobb, mint kezzelfoghato...s_vigyori
4 #12 Posta Imre
- 2016-02-09 06:58
Attila is kap rendesen, de ez volt a cél. Úgy tûnik a "kommentelõk" zöme zombi, de ez nekünk nem új. Elkék az irtás rendesen!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.09 másodperc
3,383,496 egyedi látogató