Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

BRICS Member States Unconditional Allies in Values, World Model

KülföldTessék csak figyelni! Igen, az lesz, hogy mindenki rendezi a sorait és nix ugri-bugri meg multikulti! Húzás vissza mindenkinek a helyére. Persze lesz akinek ez a lágert és a kremát jelenti. Rossiya Segodnya International Information Agency's Director General Dmitry Kiselev said that Rossiya Segodnya's basic idea is a point of view "alternative to the US mainstream, and judging by the popularity of our websites, there is a demand for an alternative point of view now."


Sputnik Signs Memoranda With Leading BRICS Media Outlets
MOSCOW (Sputnik) — BRICS member states share the same values ​​and the same multipolar vision of the world, Rossiya Segodnya International Information Agency's Director General Dmitry Kiselev said Thursday.

Kiselev spoke at the opening of the BRICS Media Executives Forum hosted by Rossiya Segodnya.

"We look forward to collaborating with our colleagues in the BRICS countries and we believe that we are absolute allies in both the values and the model of the world… it is a model of a multistructural, multipolar, multicolored world, where China is Chinese, India is Indian, Turkey is Turkish and so on," Kiselev said.

He added that "in this concept, each country has a right for their own way of life and speed of development."

Rossiya Segodnya news agency logo
© Sputnik/ Ramil Sitdikov
Rossiya Segodnya Hosting BRICS Media Executives Forum
According to Kiselev, Rossiya Segodnya's basic idea is a point of view "alternative to the US mainstream, and judging by the popularity of our websites, there is a demand for an alternative point of view now."

The forum, organized by Rossiya Segodnya, brings together leading media executives from Brazil, Russia, India, China, and South Africa, together known as BRICS, a group of developing countries.

Managers from the Chinese news agency Xinhua and China Daily newspaper, South Africa’s Africa News Agency, Brazil’s ECB media corporation and India’s Sahara Samay news channel are among participants at the meeting.

The forum's key objective is to create a common information space between BRICS member states.

Read more: Link

Hozzászólások

82 #20 Satori
- 2015-10-10 04:25
Kedves Talpi!

"A védelmük is megszervezett nem kell aggódnk."

En sajnos aggodom es foleg a gyerekek miatt!!!

Privatban kifejthetned, hogy miert ne aggodjak!

Elore is koszonom! ;)
2 #21 gerry
- 2015-10-10 06:15
Satori - ro-zsola "idézett"! - olvassatok pontosabban, kevesebb a félreértés és a bosszankodás...
Am'ugy ki kit tart konzummarhának ... engem pl. lehet, mert szeretek megvenni minden olyan dolgot ami érdekel és az értéke nem haladja meg a "fájdalomküszöbömet"... de mindig az a lényeg, hogy magáról mit tart az ember.

Voltam fenn, voltam lenn... amikor az emberre szük a ruha, odafigyel arra, hogy a sál amit vett, ne fojtsa meg, ha javult a helyzet akkor még kasmirból készült sálat is hajlandó venni, mert megteheti.
A konzumidióta kasmirból akarja azt a sálat is a nyakába ami késöbb "selyemzsinórként" fog funkcionálni a nyakán.

Satori - Tapli optimista. Aggódjál de közben készülj is fel mert Talpi nem a szomszédodban lakik. Vagy igen?... egy privát beszélgetés nem árthat - két ember szinkronizált aggódása eredményesebb lehet!

Na megyek a bányába... :|
82 #22 Satori
- 2015-10-10 06:26
Sajnalom gerry, ha felre ertettem volna, de nincs idezojelbe rakva! En raktam idezojelbe.

Gerry aggodom es kozben edzek. Amugy imadok edzeni. Ep testben ep lelek. A mozgas a legjobb gyogyszer. ;)
48 #23 ro-zsola
- 2015-10-10 15:12
Megalapozott az optimizmusom. A dolgok úgy alakulnak ahogy vártuk.
Konzummarha ? Felesleges magyarázkodni , már lerágott csont
Nem értem egyesek miért ajvékolnak.
Korábban már " megprófétáltam Isten szavait ". Igen , az " átnevelõ munkatáborok " ismét léteznek. Miért kell emiatt nyivákolni ?
A Magyar Anyaföldet " meg kell tisztítani a kártékony rovaroktól ". A " burzsoá elõítéletek foglyai " jobban tennék ha felhagynának a " velejéig romlott értelmiség miatti siránkozással " és inkább önmagukba szállnának , önkritikát gyakorolnának és elfogadnák Jézust az " Isten fiát ". A burzsoá-kapitalisták társasága helyett inkább a " dolgozó nép " társaságát keresse
Birkák ? Kire nézve sértõ ez ? Talán az " emberekre " ? Há' nem vagytok " jókatolikusok " ? Legyetek " jámborok " és " jónyájhoz " méltóan kövessétek a " pásztort ".
Miért esnétek kétségbe ? A protestánsok Istenben " bíznak elejétõl fogva "
No
Elsõ lépésként mi a teendõje a " fajmagyarnak " ?
1. Fogja be a pofáját és ne hánykolódjon. Ismeritek a " törvényt " : " ne ficánkolj ha nem téged baxogatnak
2. Maradjon ki mindenféle " nemzeti " mozgalomból. Ne legyetek ostobák bedõlni a zsidó-fasiszta ideológiának
3. Szervezkedjetek. Csak " fajmagyarokkal " és a környezõ népek " fehér fajvédõivel " álljatok szóba. Bárki aki a jelenlegi helyzetben " vinnyog " , alapból gyanús.
4. Készüljetek a " forradalomra ". A munkás-paraszt osztály hamarosan magához ragadja a hatalmat. Az osztályellenséggel " kíméletlenül le kell számolni ". Az osztályidegen elemeket pedig átnevelõ munkatáborokba integrálni ahol a " közösségben végzett termelõi munka " segítségével a " társadalom hasznos tagjává " nevelik majd át õket. Erre azért van szükség , mert ezen osztálybeliek " enyhén szólva utunkban vannak. Eltávolítjuk õket az utunkból , nehogy megbotoljunk bennük .Természetesen vannak olyanok akik javíthatatlanok . Ezek ellen alkalmazni kell a legmagasabb szintû társadalomvédelmet "

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.70 másodperc
4,703,880 egyedi látogató