Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Izrael és az exodus sosem létezett

KultúraHaladunk a cionista zsidó maffiaállam, világot átszövõ maffiaszervezet felszámolása útján. De haladunk tényleg? Semmilyen arheológiai bizonyíték nincs arra, hogy a bibliai idõkben létezett Izrael állam, vagy, hogy lett volna exodus, állatja a zsidó régész és nem is egyedüli ebben. Még Jerikót sem találják, viszont a Közel keleten minden régészeti emléket igyekeznek megsemmisíteni, ami cáfolná bibliai hazudozásukat. A zsidó nép egy maffia-szerû bûnszervezet, mely genetikailag kódja autentikus. Hazugság "vírusával" fertõzött és fertõz.Link Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-02-09 07:26
Nem lesz kötelezõ jelvényt viselni a civileknek az izraeli parlamentben

Az MTI szerint az izraeli parlament plenáris ülésén új törvényjavaslatot fogadtak el. Mostantól, azoknak a civil szervezeteknek, akik a költségvetésük több mint felét külföldi kormányzati intézményektõl kapják, minden hivatalos okmányukban és hirdetésükben, jelezniük kell, honnan van a pénz.
Az új szabályozást az Európai Unió, valamint több európai kormány is ellenzi.

Az Európai Parlament több képviselõje, a szavazás elõtt levélben figyelmeztetett, a törvény Izrael demokratikus berendezkedését fenyegeti. A kneszet (izraeli parlament) végül a javaslat egy “szelídített” formáját szavazta meg. Kimaradt belõle egy sokat vitatott pont, ami a parlamentben és a kormányzati intézményekben, az érintett civil szervezetek képviselõit megkülönböztetõ jelvény viselésére kötelezte volna.

Benjámin Netanjahu miniszterelnök kérésével szemben az átláthatósági törvény nem lesz kötelezõ “az utolsó dollárig”, csupán a nagyobbrészt nem izraeli források felhasználáskor.http://24.hu/kulf...lamentben/
267 #2 Perle
- 2016-02-09 11:42
A címben szereplõ állítást már bizonyította évekkel ezelõtt egy egyiptomi tudós is. Nincs messze az az idõ, amikor ez a tagadást is büntetik, mint ahogyan tették ezt Iránnal, Ahmedinezsad bátor kijelentései miatt . Egyáltalán nem biztos, hogy az ellenük hozott, az országot megbénító szankciókat az atomprogram miatt hozták. Inkább a korábbi elnök Izrael ellenes retorikája miatt. Az arab tavasszal, a közel keleti országok több ezer éves mûemlékeinek , régészeti emlékeinek szétverésével, nyugatra való széthurcolásával valóban csak az lehet a cél, hogy megakadályozzák a bibliai hazudozások cáfolását . Hacsak nem az még, hogy a nagy Izrael tervben szereplõ , a Nilustól az Eufrateszig terjedõ területet meg kell minden nemzsidó történelmi emléktõl szabadítani. Azok láb nélkül nem indulhatnak útnak Európa felé.
267 #3 Perle
- 2016-02-09 13:47
A " kivonulásban" is megjelenik a bûvös 6-os szám. Hatszázezren vonultak ki, ahogy Budapestrõl is ennyi embert" vitt el a vasút", mellyel együtt 6 millió lett az áldozat.
Érdekes, hogy az egyiptomi történet írok semmit sem vettek észre, jegyeztek fel a nagymérvû lakosságcsökkenésbõl.
http://www.exitmu...xodus.html
118 #4 keepfargo
- 2016-02-09 15:46
az állítólagos - vagyis nemlétezö - "kazár bírotthalom" ügyében sem lehetünk elnézöek, ez terítéken kell maradjon (sok egyébbel együtt) mert ez az ugyancsak állítólagos "jogcím" arra nézve, hogy a kazárok leszármazottai, akik most szemitának hazudják magukat, és, újfent állítólagosan, Árpádékkal jöttek vona a Kárpát-medencébe, "honfoglalóként" könnyebben túrják ki a magyart az ösi földjéröl...

persze mindez csak szóf...ás, mert ami a döntö az az, amit a perec-árus simon felbüfögött: hogy felvásárolják hazánkat ( odaadják a kamu pénzet, s a földet veszik el, mi az élet )

orbánc nyomoronc meg asszisztál hozzá, lázálom jánosom pedig puha fehér kezeit dörzsöli...
254 #5 mujko
- 2016-02-09 17:45
Jaj ez kimaradt de még aktuális zsidóknak ne felejtsék a miértett .
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AagQes8Q6zY[/movie]
159 #6 vanyusha
- 2016-02-09 19:59
Az exodus létezett létezik létezni fog=rajzás

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.53 másodperc
3,893,300 egyedi látogató