Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

E-Rezet

GondolatokA szaporodó jelek indíttatnak arra, amerre, megírni azt, amit, ti meg úgy gondolkoztok, ahogy! Mindenki a saját felelõsségi körében és azon kívül is felelõs a hatályos jogász-szabályok szerint is. Véssétek ezt észbe! Már szokásos gondom, gondolataim. A napokban érett meg bennem a közfelkiáltás veleje is. „Aki nincs velünk, az ellenünk!” Rövid algoritmusa: Ha nem, akkor igen! Matematikailag: 0=1
Természetesen bizonyos feltételek esetén, melyeket elég nagy sebességgel, de a mezei gyopár szintjén alig észlelhetõen rakosgattak össze? Tudom-tudom! Az elsõ kérdésetek, hogy MIKOR? A második az: MI? A harmadik a HOGYAN! – fog történni, de ez már mind téves irány, hisz most, minden igen komoly szabályok közt történik. A próbaüzem folyamatban van, a rendszert feltöltötték kontraszt-anyaggal. Látják a gócpontokat, mit lehet és kell kizárni a rendszerbõl és mit kell átirányítani a már kiépült másik csatornákban. Gazdaság, pénzügyek, vallás, filozófia, erkölcs, lélekbúvárkodás, történelem, emberség…nagyjából minden ezeken a „csöveken” keresztül, erõs szûrõkön át kell préselõdjön, mégpedig nagyon is a közeli jövõben.
Máté fiam a napokban zavart mosollyal közelítve mondja, hogy ma már nem tud olyan cikket olvasni a hálón, amely ne érintené valamiképp az általunk olyan „félszegen” pengetett húrokat. Ömlik! A húrokból hurok lett és ha tetszik, ha nem, az a mi nyakunkat is szor-íja. Faji háború, kultúra háború, gazdasági és természetesen fegyveres háború, ahogy illik. Saul fija ,versus A lovasíjász. Holakrauszt, antiszemétizmus , versus igazság. Nagy csata, elõre zsírozott jelenetekkel, kihirdetett gyõztessel és vesztessel, mert ilyen szabályok vannak. Szabálytalan szabályok. A modern Göebbelsek nagyon serények. Sürgeti õket az idõ. A projektnek mûködnie kell, ha törlik, ha szakadár.
De l-ássuk a tényeket! Azok nincsenek, csak következtetések, de azok meg vannak. Nem összetéveszteni! Újat nem tudok írni, néha olvassátok vissza a régi rovásaim! Sok van már a rovásomon.
Akkor belekezdek, ti meg szóljatok, ha elég!
Szerintem az USA-Izrael zsidó szabadkõmûvesek és a vatikáni jezsuita , opusz deis, máltais banda az ellopott aranyat visszaszolgáltatta Oroszországnak és Németországnak…, hogy a többit ne is mondjam. Életükért és a korlátozott mértékû „leleplezésükért” cserébe alájátszanak a globális átalakítási mûveletnek. A Világkormány továbbra is mûködik, ahogy eddig, csak a feltételek változtak meg és személycserék történtek. Szerintem a koncepció is elég erõs revízió alá esett.
Az Euro kivonása a piacról a Dollár mellett egy gyors manõver része kell legyen, de a beavatott bankok már erre készülnek. A fedezetlen pénz a továbbiakban nem megengedett! A „bûnösöknek” erõs anyagi ellenszolgáltatás fejében „bûnbocsánat” jár, amennyiben adakozva és nem pofázva együttmûködnek a globális mûködés átállításában, illetve fenntartásában. A tárgyalások, egyeztetések minden szinten, minden tekintetben zajlanak és természetesen csak a töredékérõl értesülünk. A „központ” egyértelmûen áttevõdik Ázsiába és felhozzák Afrikát és természetesen Közép – és Dél-Amerikát. Izrael felszámolása egyelõre elkerülhetetlennek tûnik. 100 évet „ugrunk vissza” a kartográfiában is, kisebb-nagyobb korrekciókkal. Ennek „politikai” egyeztetései azért „érdekesek”, mert szó sincs „politikáról”. Politika a nép számára létrehozott „illúzió”. Látjuk, hogyan „mûködtetik, vagy nem?
Még mindig hülyének érzed magad? Nyugodj meg, az érzéseid nem csalnak. Ez volt a cél és el is érték, illetve te magad sikeresen hülyítetted magad a kezedbe adott eszközök segítségével. Senki nem mentheti meg a tudatod, ha te ezt nem akarod és nem mented, ami mentésre érdemes és dobod a szennybe, ami odavaló. Szürreális világ, nem?
A hamis tudat, hamis utat jelöl és a tévcselekedet, téveszmék sorozatának következményeként sodor a végzetbe, vagy gondolkozz elõbb sokat – ha fáj is, de nagyon- és végezd be te! Minkét út ugyanaz, de következményei eltérnek. A „véletlennel”, mint olyannal azokban a „körökben”, ahol szabályokat jegyzik, nem kalkulálnak. Isten se szerepel a számításaikban, csak ámításaikban, amik a számítások részei. Ne dõlj be! Szó sincs róla, hogy személyesen neked, vagy másnak a „program” rosszat, vagy jót akarjon. Számítani csak a tudatod számít, melyet minden érzékszervi csatornán most is nagyiparilag ingerelnek, inzultálnak és kísérletet tesznek liberálbuzi zombi-konzumidiótából gondolkodó, logikus következtetésekre képes, empatikus, de nem gyenge és nem ideák által vezérelt báb-emberré változtatni, láthatóan eddig igen kevés sikerrel.
Nyugodj meg! Személy szerinte te senkit nem érdekelsz, hacsak téged nem érdekelnek mások és nem kezdted magad feltölteni a tudati hálóra és nem kezdtél el foglalkozni komolyan az „összeesküvésekkel” és azok mindenkit érintõ következményeivel. A zombikért kár a sóhaj, de egy-egy Emberért már érdemes kocáztatni! Kezd a családon belül, majd kívül tágasabb! Elcsépelt klisé.
A „hírek szerint” Ukrajna hamarosan darabokra hullik, autonóm egységekre, melyek becsatolódnak majd a környezõ egyelõre még bábállamokba, melyek a transzformáció következõ fázisáig maradnak „egységesek”. Több lépcsõben zajlik a meta-morfo-genezis és mindezt fegyveres õrökkel, „katonákkal” kell felügyeljék, a szükségesnél több és nagyobb áldozatok számának elkerülése érdekében, de fenntartva a veszély és fenyegetettség „illúzióját”, melyet jobbára a médián, baljára az emberbe mártott pszichés mechanizmusok mûködtetésén keresztül érnek el. A "migránsok" nem feltétlenül lesznek "szírek", de megindulnak a területekrõl az elõkészített kivándorlások, "áttelepítések".

Ne vegyétek félvállról. Attól mert „illúzió”, még lehet letális dózist beszerezni belõle. Most nem gyúrok a bejegyzésbe alátámasztó passzusokat, majd hozzá teszem, vagy teszitek a magatokét utólag. Jegyezzétek meg: senki helyett nem lesz elvégezve semmi és „kényszerítve” sem lesz senki a „jóra”. A kiválasztódás már csak ilyen. A maci „távol keleti filozófiát” tett magáévá, ahogy látjátok. Teszik a dolgukat és nem érdekli õket, ki mit mond. Tegyétek tük is! Ne féljetek! Már elbuktak a „bukottak”, de még harap a sarokba szorított zsidó-patkány. Ez a „játék” része is, meg nem is.
A „világ” éppen most megy át az „õrület” fáziság és kerekednek a szemek. Túl sok jóra és emberségre ne számíts! Barátaid nincsenek és tudásod sem segíthet: csak az, aki vagy. Ha az hamis kép, álca, akkor elbux, mint a tõzsdei index, de ha önazonos, akkor megadod magadnak a lehetõséget, de mindenképpen csak rokonlelkekkel tudsz már ezen túl érdemi kapcsolatot teremteni és abban maradni. Ha neked ez túl nagy ár, úgy már most lemondhatsz minden „földi jóról”. Az idõ már elfogyott. A „jósok” koratavaszra teszik a projekt magasabb fokozatba kapcsolását. Jó szórakozást a mûsorhoz!

Hozzászólások

150 #58 Turul40
- 2016-02-14 12:36
Én várom a "robbanást", még akkor is ha az én seggem szõrét is megperzseli a szél. :D
A helyzet az, hogy a szarnál nincs rosszabb szar, büdös így is úgy is minden!
Csak úgy lehet szarmentesíteni, ha szétcsapjuk a szart! :D
Az összegyûjtögetésével nem érdemes veszõdni.
4 #59 Posta Imre
- 2016-02-14 13:39
Turul, nem lesz "robbanás"! Fékezett habozás lesz! Nédd ezt az ostoba birka bamba "népet". Látod? Mire elõkészítik a mesterséges átállást, katonailag levédik, szigetelik a szivárgó pontokat és egy éccaka alatt takarítás. na jó, legyen két nap rá. Jó, lesz egy kis akasztás, "lázadásosdi" meg hókuszmóka, de csak a "néplélek" megnyugtatása kedvéért. Nem igaz, hogy nem értitek.
128 #60 bogyo
- 2016-02-14 18:49
Óvatosan a jósolgatásokkal.

EXKLUZÍV! Tiszt a székhelye a brit erõk: "Ez fog jönni," a polgárháború

http://n8waechter...eg-kommen/
238 #61 bivaly
- 2016-02-14 19:52
Imre !

Lesz robbanás, csak kicsit másként mint látod, vagy mondod. A bamba birka nép seggébe úgy teszik bele a gránátot, hogy a bamba, birka nép azt beteszi a saját segglukába, "aranyat csinálunk" felkiáltással ! Mert nagyon eszes ! És nagyon tájékozott !
238 #62 bivaly
- 2016-02-14 19:54
És elfelejtettem hozzá tenni , nagyon öntudatos !
4 #63 Posta Imre
- 2016-02-14 20:41
Bivaly, így már rendben!

Mindenkinek ajánlott, bár német narrátoros. A "célt" körvonalazzák.

https://vimeo.com...
2 #64 gerry
- 2016-02-14 22:52
Megihletve!
(Imre #59 és Bivaly #62 odavetett sziporkájától!)

Nézd ezt az ostoba birka bamba népet.
Nem imád ez semmilyen faragott képet,
Csak önmagát, Egócskát az öntudatost
Ó, hogy vágna fejébe valaki egy fokost!

De hiába kérem ott fenn, a jóságost,
a nagylelküt a szeretett magasságost
csak egy esélyt adjon, annyit kérek!
Élhetnek feketék, sárgák és fehérek

szeretetben, boldog békében tocsogva
csak ne élnénk íly' szellemi mocsokba.
A fohászom - tudom - csak egy szajha.
Rámnevet és magamra hagy a szarba.
238 #65 bivaly
- 2016-02-14 23:15
Imre !

Ajánlom magam a háború miért van hozzászólás kapcsán is ! Most nagy a pofám, elememben vagyok ! Vagy még sem ? Tudod, a Nyuszi, meg a Bokor, meg a Valóság !
238 #66 bivaly
- 2016-02-14 23:25
Gerry !

Drága gyermekem, kend jobb ha csak pénzt költ, a rímeket haggya másra, vagy egyedül vigye a mosott ruhát, a padlásra !
2 #67 gerry
- 2016-02-15 12:57
Drága bivaly nagyapó, igazad van, tudom,
de rád a morgolódást hagyom!
Rádhagynám a Rím't
de félek nem birnám a kínt.

bár - rájöttem mán!...

küldöm prózában, levélben
te ráülsz és kiköltöd remélem.
236 #68 Vazul
- 2016-02-15 20:00
Egy kis humor, legalább is én jót nevettem az orosz YetTV animációs stúdió alkotásán, amit magyarra feliratoztak, ha még nem láttátok, belinkelem:
[movie=youtube]https://youtu.be/xh3_NAyZL2U[/movie]

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.81 másodperc
4,615,250 egyedi látogató