Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Pintérért kiált a Mazsihisz

BelföldÁlzsidók, és álpintér? Megmondom õszintén: nekem nagyon nem jön be ez a "nácizós nosztalgia", bár érthetõ, hogy a zsidó patkányok így könnyebben manipulálhatják a sok agyatlant. Uktánoknál sem fog sikert aratni a Waffen SS -mizéria, hisz köztudottan zsidók kavarják a "náci" maceszt. Heisler András Pintér Sándortól szeretne megoldást, hogy ne tartsanak többé neonáci gyûléseket.

Levélben fordult Pintér Sándor belügyminiszterhez Heisler András, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) elnöke a Székesfehérváron szombaton megrendezett neonáci rendezvény miatt – közölte a hitközség kedden az MTI-vel.

Heisler levélben jelezte a belügyminiszternek, elfogadhatatlannak tartja, hogy a demokratikus Magyarországon 2016-ban ezt zavartalanul meg lehessen tenni. Az elnök arra kérte Pintért, hogy “a jövõben akadályozzák meg a Magyarországot méltatlan helyzetbe hozó neonáci rendezvények megtartását, amelyre Magyarországot nemzetközi szerzõdések kötelezik”.

A szombati, úgynevezett kitörés napi megemlékezésen részt vett az Új Magyar Gárda, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom és a Betyársereg több tagja is. A szervezõk meghívták az eseményre Klaus Grotjahnt, a Waffen SS egykori tagját, aki egészségi állapotára hivatkozva végül nem vett részt a fehérvári rendezvényen.

A rendezvénytõl elhatárolódott a fideszes polgármester vezette önkormányzat, a katolikus egyházmegye, az MSZP és a Magyar Liberális Párt feljelentést tett, valamint a DK is elítélte a történteket.
Link

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.32 másodperc
3,398,215 egyedi látogató