Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Gyilkosság Dunaújvárosban: helyi képviselõ lehet az egyik letartóztatott

BelföldTöbb napja helyszínelnek, a rendõrség különösen szûkszavú.

Több napja vizsgálódnak a rendõrök Dunaújvárosban egy Petõfi utcai ingatlannál, az egész várost lázban tartja a kérdés, hogy mi történhetett – derül ki a Duol.hu beszámolójából. Csütörtökön este a Tolna megyei rendõrkapitányság feloldotta a rejtélyt, kiderült: egy több mint két éve eltûnt férfi ügyében nyomoznak, emberölés megalapozott gyanújával. Két helyi lakost elõzetes letartóztatásba helyeztek, több nem hivatalos forrásból úgy tudja a lap: egyikük egy dunaújvárosi közszereplõ.

A Castellum helyi hírportál ennél is tovább megy, azt írja: több, egymástól független forrás egybehangzóan állítja, hogy helyi önkormányzati képviselõ az egyik letartóztatott férfi, az áldozat pedig egy vállalkozó, aki 2013 decemberében tûnt el. Késõbb az Index arról írt: egy névtelenséget kérõ önkormányzati képviselõ nekik is megerõsítette, hogy a Fidesz helyi politikusa az egyik gyanúsított.

A Duol információi szerint a helyszínelés során egy korábban betemetett pince feltárására is sort kerítettek a nyomozók. Azt írják: nem tapasztaltak még rendõrségi ügyben olyan elzárkózást, mint most, amikor a bûnügy részleteirõl igyekeztek pontos információt szerezni. Azt is megjegyzik, hogy területileg a Fejér Megyei Rendõr-fõkapitányság lenne illetékes, mégis a tolnai rendõrök járnak el, ennek okára nem adtak magyarázatot. (Fenti képünk illusztráció)
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2016-02-12 15:54
Itt már meg is nevezik az illetõt.
http://duol.hu/re...ak-1752587
A gyanúsított megtévesztõen hasonlít a Maffiózók címû filmsorozat fõhõsére, Tony Sopranojára.
236 #2 Vazul
- 2016-02-13 04:17
Mujko: Mázli, hogy megúsztad és végül nem arra mentél! Ezektõl aztán minden kitelik:

Eldurvult a Fidelitas hétvégi bulija
http://vs.hu/koze...main#!s860

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.52 másodperc
3,386,669 egyedi látogató