Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Vona: nincs aktualitása, hogy Magyarország visszacsatolja Erdélyt

KülföldKiteszik a diszfaxt faxásogat beszélni. Tiszta összeesküvéselmélet és természetesen az ellentettje reális.Zsidó csicska banda, fideszista-fasiszták. A Jobbik elnöke szerint nagyhatalmak saját érdekükben igyekeznek kihasználni a magyar-román konfliktusokat. Vona a román Digi24 hírtelevíziónak adott interjút.

Vona Gábor úgy vélte, sok jele van annak, hogy a nagyhatalmak elmélyítik, kiélesítik a magyarok és románok közötti konfliktusokat, és szerinte “nagyon észnél kell lennie” mint a magyar, mind a román külpolitikának, hogy ne legyenek nagyobb konfliktusok.

Elmondta: a Jobbik azért szorgalmazta a budapesti román nagykövet meghallgatását az Országgyûlés külügyi, vagy nemzeti összetartozás bizottságában, mert “ijesztõek” azok a megfélemlítõ román hatósági intézkedések, amelyek Székelyföldön történtek a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) tisztségviselõi vagy magyar zenekarok koncertjei ellen. Arra a riporteri kérdésre, hogy szerinte a román hatóságok amerikai “megrendelést” hajtanak-e végre ezekkel az akciókkal, Vona Gábor azt mondta, ezt bizonyítékok híján nem állíthatja, de kizárni sem lehet egy ilyen forgatókönyvet, amit a budapesti román nagykövet talán tisztázhatott volna, ám a diplomata “sajnálatos módon” nem tett eleget a meghívásnak.

Nem akarok találgatni, de van bennem egy félelem, hogy már ez is az orosz-amerikai háborúnak valamiféle elõjátéka. Nekem mintha úgy tûnne, hogy különféle nagyhatalmi érdekek elkezdték azt az elõzetes küzdelmet, amitõl én nagyon tartok. Nagyon tartok attól Amerika és Oroszország nem lesz képes konfliktusát kezelni (…) Úgy érzem, hogy ami Erdélyben történik, az nem magyarokról és a románokról szól elsõsorban, (…) hanem az amerikai-orosz nagyhatalmi közdelemrõl

– jelentette ki Vona Gábor.

Szerinte az erdélyi magyarok sokszor a hullámzó magyar-román viszony áldozatai. A Jobbik – mint mondta – autonómia-párti, úgy gondolja, hogy az erdélyi, különösen a székelyföldi magyarságnak az önrendelkezést meg kellene adni, mert ez elõfeltétele a történelmi megegyezésnek, ami nélkül a nagyhatalmak ki tudják játszani a magyarokat és románokat egymás ellen.

Vagy közösen leszünk képesek a jövõvel felvenni a versenyt vagy együtt fogunk elbukni

– tette hozzá.

A riporter azzal a Vona Gábornak tulajdonított kijelentéssel szembesítette a pártelnököt, miszerint “nem fogunk lemondani arról a célunkról, hogy egyszer minden magyar egy hazában éljen: ha a magyar érdek csak konfliktusok vállalásával érvényesíthetõ, akkor a konfliktust is vállalni kell”. Arra a kérdésre, hogy a Jobbik háborúban gondolkodik-e Erdély Magyarországhoz való visszacsatolása érdekében, Vona Gábor azt mondta: a két kijelentés nem így és nem együtt hangzott el, mégis akkora nemzetközi botrány lett belõle, hogy majdnem kitiltották emiatt Romániából.

Kifejtette: annak nincs realitása, sem aktualitása, hogy Magyarország visszacsatolja Erdélyt, de azt, hogy “minden magyar egy hazában éljen”, olyan érzelmi kérdésnek tekinti, amirõl – ha “egyszer ezt a történelem lehetõvé teszi” – nem tud lemondani. A politika azonban egy racionális világ, és közös érdeke Magyarországnak és Romániának az etnikai ellentétek feloldása.

Semmiféle háborúra nem gondoltam, de ha viták vannak, akkor azt kulturált keretek között folytassuk le

– jelentette ki a Jobbik elnöke.

Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-02-14 08:41
Az "emberek korának" vége. Elkezdõdött a jóbikosok kora.

Jobbik: Gyurcsány alatt is megfélemlítették a tiltakozókat

A tiltakozók ugyanolyan egzisztenciális megfélemlítésnek, rendõri vegzálásnak voltak kitéve Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége alatt, mint azok, akik ma Orbán rendszere ellen tüntetnek – írta a Jobbik Magyarországért Mozgalom az MTI-hez szombaton eljuttatott közleményében.

Az ellenzéki párt parlamenti frakciója szerint a volt kormányfõ épp azokat az emberi szabadságjogokat kéri számon a Fideszen, amelyeket õ maga – miniszterelnökként – éppúgy semmibe vett.

“Gyurcsánnyal ellentétben a Jobbik nem birtokba akarja venni az országot, hanem a szakmai és civil szervezetek meghallgatása, a Valódi Nemzeti Konzultáció révén olyan programot fog letenni a választók elé, mely alkalmas arra, hogy a XX. század bukott pártjai és politikusai zsákmányszerzõ politikája helyett az ország felvirágoztatását hozza el minden magyar család számára” – írták.
http://24.hu/koze...takozokat/
8 #2 miskolcilaci
- 2016-02-14 08:45
kepfeltoltes.hu/160214/12669604_672839746191048_5006043270452758116_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
159 #3 vanyusha
- 2016-02-14 17:06
Nincs aktualitása, hogy Magyarország visszacsatolja Erdélyt,
Egy Fogalmi za(ri)varkeltés.
Erdélyt Magyarok lakta ország,meg a többi is ami most a Mo köztársaság AG.közigazgatása alá nem tartozik!Megváltozik közigazgatási rendszer ,a Velsen i regionálistásban értelmét veszti a klasszikus ország értelmezés!
27 #4 etele
- 2016-02-14 18:40
"Újabb Trianonnal leckéztetné Magyarországot Bogdan Diaconu"
http://nemzeti.ne...87453.html
s_ratatas_francs_durr
238 #5 bivaly
- 2016-02-14 20:01
Vona Gábor a legpatkányabb patkány ! Ha valaki nagyon szeretné, részletezem. Nem nagy örömmel !
4 #6 Posta Imre
- 2016-02-14 20:06
Bivaly, de részletezd, hátha akad olyasmi, amit még nem tudni, bár aligha, de lehet mégis.
http://ch-serverh...dmore=4259
"A jobbik magasan a rendszer felett áll!"ch-serverhosting.com/postaimre/images/news/magasan.gif
254 #7 mujko
- 2016-02-15 05:46
Vona egy politikai prostituált lett .
238 #8 bivaly
- 2016-02-16 07:10
Imre !

Csak elmondanám mindennek, meg minden ellenkezõnek. Egy végtelenül gerinctelen galandféreg ( a'la Orbán), aki a disznószarban vonaglik. Kiver a víz, ahányszor arra gondolok, hogy volt, hogy bíztam bennük, és hittem nekik. De az régen volt, igazából szegény Pongrácz Gergely hitelesítette számomra õket. Mára kiderült, hogy beborult ! De te is úgy tudom "átestél" rajtuk ?
Ami meg Erdélyt illeti, ott a Rotschild maffia építgeti állásait igen régtõl, amit hivatalosan Nagy-Brittanniának neveznek ! Ez a "történelem tudós", lassan már annyit hazudik, hogy saját maga is elfelejti, hogy mikor mirõl mit hazudott . Az egész Jobbik mára csak egy zsidó performansz, körülbelül olyan ellenzék, mint a Tildy Zoltán vezette Kisgazda párt volt Rákosi idejében.
Itt jegyzem meg, hogy el ne felejtsem, Gyurcsányt a gazdái újra harcba küldték ! Tegnap láttam, komolyan megijedtem tõle, mert mára hozzá képest az Orbán konszolidált idiótává szelídült, de ez a "feri", hihetetlen nagy barom ! Azért a "minden összefügg mindennel" elvének figyelebevételével, nézzétek meg "nagyjaink" fényképeit egymás mellé téve ! Orbán, Gyurcsány, Vona, a csatolt részek, és vazallusok pofáját nézegessétek, az az igazi zárt osztály ! Mindegyik csak guminõ ! Felfújható, messzirõl embernek látszik, lehet vele elõadást tartani a seggagyú népnek, nem pofázik vissza, és nincs gerince sem, könnyen hordozható, és tárolható. Tökéletes politikus mindegyik.
Vona hatványozottan, Orbán szintjén , Gyurcsány már kissé kilóg a sorból, mert már annyira hülye. Az igazi "aknák", meg jól elbújtatva , polgármester, megmondóember, gazdasági szakember, oktatási szakember, stb.
Visszatérve Vonára, aki veszi magának a fáradtságot, nézze meg az indulás és jelen idõszak közötti jobbikosok képviselõinek arcberendezését ! Kissé átalakult. Mint a mondanivaló, meg a cél is.
A "Gárdát" csak megemlítem még !
4 #9 Posta Imre
- 2016-02-16 07:18
Bivaly, kicsit használd a keresõt! Elég régtõl tudom, amit tudok és meg is írtam-tuk itt (vagyis a korábbi oldalakon). Eredmény? Nos, az van!

Extra :: 2009. december 10. 23:58 Posta Imre szarkavaró lett Reklám A Kuruc.info fájó szívvel tudatja, hogy a nemzeti tábor elvesztette Posta Imrét. Már több hónapja kezdett elborulni a pszichológus agya az összeesküvés-elméletektõl, az utóbbi idõben pedig egyenesen szándékos bomlasztónak tûnik. De mindegy is a valódi ok, fõ a tett: bizonyítékok nélkül vádaskodik, legutóbbi levele szerint pl. a Jobbik csukatta le Budaházyt, „Morvai bekéretõzött Orbánhoz egy 4 órás tárgyalásra”, „egyre több zsidó lebzsel a Jobbik vezérkara közelében”, s már nem is Vona irányítja a pártot… Eleinte úgy tûnt, Posta Imre komolyan gondolja a vadságokat, amiket összehordott – eleinte még nem is a Jobbikról. A Kuruc.info persze nem közölte az afféle bizonyíték nélküli rémhírterjesztéseket, hogy valamelyik Tesco mélygarázsában izraeli tankok állomásoznak. Késõbb úgy véltük, csak azért mond vad dolgokat, hogy eladhassa könyveit, hogy felhívja magára a figyelmet, mint a hasonló kórban szenvedõ Spiclicat, akire már abban is hasonlít, hogy gátlástalanul összehordja a legelképesztõbb hazugságokat. Néha még úgy tesz, mintha valakiktõl hallotta volna („azt beszélik”, „sokan mondják”), de olykor már nem is veszi a fáradságot a leplezésre, amikor arról ír, „hogyan kebelezték be a HVIM-et, azzal a Torockaival, aki most "idõzített bombaként" ketyeg a szervezetben. Nem véletlenül szedték ám ki Budaházyt a Jobbikkal megkötött paktum után két nappal. Gyurival beszéltem a lefogása elõtt errõl és nagyon fanyalogva beszélt a szerzõdésrõl. Vona kilépett tanácsadója is mindvégig bízott Gáborban de megsejdítette, hogy ennek már nincs sok jelentõsége. "Vona elveszett", s bár még sokan szimbolikus figuraként tisztelik, már régen nem dönt semmiben, csak abban, hová és milyen célból menjen el. Én mindenhol Szabó Gábor nevét és Novák Elõdöt hallom, de nem pozitív konstellációban. Amikor Szeptember elején Morvai bekéretõzött Orbánhoz egy 4 órás tárgyalásra, bennem már sok minden összeállt ezzel kapcsolatosan. Most nem írok le több részletet, de van.” „Idõ közben sikerült meggyõzõdnöm arról is, hogy a kritikus hangokat, hogyan hallgattatják el” – írja Posta, ezzel szemben tucatnyi rendezvényét hirdette a Jobbik honlapja (ráadásul pártrendezvényként!) az elmúlt hónapokban, miközben õ – bár nem párttag – a Jobbik „megreformálásának” szükségességét hirdette, fittyet hányva arra, hogy a legfiatalabb, legdinamikusabb pártról van szó, aminek csak az irányát, radikalizmusát és hitelességét kell megõrizni, melyek felett a Kuruc.info is õrködik. S hogy Posta milyen kritikákat fogalmaz meg Vonáékkal kapcsolatban? Nem csak bizonyítéka, tartalma sincs igazán. Efféle semmitmondásokat: „A Jobbik tagságával semmi gond, mert mindig a vezetõk szúrják el. A vezetõket meg le lehet váltani ugye, ha van olyan, aki képes sikerre vinni a kitûzött célokat. Ezt Gábornak is megmondtam még szeptemberi találkozónkon! Engem nem érdekel, ki és miért nem teszi meg azt, amit a nemzet érdekében is meg kell cselekedni! Ha úgy látom, hogy gatyázik és/vagy nem érti, mit és miért kell megcselekedni, akkor alkalmatlan vezetõnek. Kár, hogy a Jobbik vezérkar belelépett egy olyan csapdába, amit elkerülhettek volna, viszont több, mint feltételezés szerint éppen azért lépett bele, mert beleléptették” – zárul a kis összeesküvés-elmélete, minden konkrétum nélkül. Vona Gábor legutóbbi központi beszédét érdemes felelevenítenünk (eddigi egyik legjobb szónoklata volt az idei október 23-ai), mielõtt Posta slusszpoénját idézzük róla: „Most beszéltem egy komoly elemzõ csapattal, akik jelezték, hogy az utóbbi idõben kezdenek már a beszédei is ellaposodni, pedig azok még csak nem is tettek. Arról nem is beszélve, hogy egyre több zsidó lebzsel a Jobbik vezérkara közelében, pedig mindig is ott voltak.” Na ebben pedig biztosak lehetnek olvasóink: a Kuruc.info nem tûrné, még Vona Gábor mobilszámát is közzétenné, ha így volna... Kuruc.info
Forrás: https://kuruc.inf...

A "tejes", vagyis a tejfeles szájú zsidó-generált "nemzeti ódal" sikeresen lepattant. Nekem az sokat segített, hogy sok elõadásra invitáltak, így gyorsabban átláthattam, kik, mik ezek, mármint a "vezetõik", akiket személyesen is "megismertem".

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.80 másodperc
4,458,044 egyedi látogató