Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

KOSZOS BAGÁZS

KultúraGyerek még és vak is, de kezdetnek nem rossz! – óda a simogatókhoz, és a nem burkolt igazság –
Szeretnék persze tárgyilagos maradni – de nem fog menni.
Az van, hogy általában mondok vagy írok valamit és pár évre rá (mit ad Isten) a dolog bekövetkezik, vagy az emberek elkezdenek beszélni róla. Nem példálózok. Sok esztendõ van mögöttem és sok mindent mondtam vagy írtam – aztán emberfélék csodálkoztak rá, hogy jé… Meg tényleg… És: hogyan?
Pedig nem vagyok jövendõmondó. A titkom? Használom a fejemet. Azért van odabenn az a moslék, amit agynak neveznek (ha ingatod a fejed, érzed is, hogy mozog a vályúban) és mivel hát ott van, elkezdtem használni. Sok emberrõl ez nem mondható el, de nem érdekel.
Azonban.
Nem gondoltam volna, hogy az elõzõ bejegyzésemben foglaltakra ilyen hamar jön a „válasz”, s hogy amit ott és akkor állítottam, ilyen gyorsan valósággá érik.

Fegyverbe, emberek!
Aki ma nem visel fegyvert az utcán (de még a lakásán belül is), az nem ostoba, hanem meg akar halni. Vagy csak régen volt szexuális öröme és szeretné, ha valami koszos bagázs rendre megmutatná neki, hogy mi az a férfi. A férfierõ. A potenciál. A férfiállat. Vagy legalábbis mi az a rõtvörös férfikanerõ odaát Arábiában.
Innen indulunk.
Most rövid leszek.

Természetes, hogy véleményem van a körülötted létezõ világról és emberekrõl. Számomra az is természetes, hogy mind verbálisan, mind pedig (nem jelenleg, de ha így folytatódik, a saját testi épségem védelmében a jövõben) fizikailag támadom a rendõröknek nevezett terroregységeket.
Mindjárt kifejtem. Ne aggódj. Várj még.
Nagyon jó dolgom van, mert a feleségem politika szakon tanul és elég komolyan ássa bele magát a mindennapi világpolitikába. Õ a francia, a német és angol részt nézegeti (talán a románt is, nem tudom), miközben én inkább a magyar nyelvûekkel foglalkozom, kiegészítve a számomra el– és megérthetõ angol nyelvûekkel.
Rengeteget beszélgetünk (mellettünk javarészt RT meg Al–Jazeerah megyeget a tévében), mindig megvitatjuk az éppen aktuális témákat – van mit. Sokszor kell neki igazat adnom, hiszen én forróbb fejû vagyok, mint õ, viszont rengeteg alkalommal õ látja kicsit „silányabban” a dolgokat és õ ad igazat nekem, amikor érvelek a véleményem mellett.

Ezek a beszélgetések szükségesek ahhoz, hogy tágabb legyen a látóköröd. Nem kétséges.
Ami most a migránsok (szerintem csak betelepedõ ingyenélõk) körül történik, az röhej. Itt élünk a közepében, nem vonhatjuk ki magunkat belõle – napi szinten láthatjuk õket, ahogy láthatjuk a másik oldalt is, a kis csaholó pincsiket, akik rendõregyenruhába öltözve vonulgatnak jobbra és balra. Lehetõleg minél távolabb attól a ponttól, ahol szolgálni és védeni kéne…
Amikor a múltkoriban összetûzésem volt a kutyákkal, asszonyom teljes mértékben mellettem állt. Most is elmondtam neki a véleményemet mind a német belpolitikáról, mind pedig a pincsikrõl, amikor felnevetett, mondván, hogy ne is folytassam, mert tudja. Tudja jól, hogy ha sokáig leszünk itt, nekem a rendõröknek nevezett hülyékkel meg fog gyûlni a bajom. Tisztában van ezzel és nem gátol meg benne. Ki fog tartani mellettem akkor is, ha a terroristafajzatok megbilincselnek és elvisznek itthonról.
Az okok alább.

Fegyverkezned kell, mert ha nem teszed, eltaposnak. Azóta, hogy a kölni incidens megtörtént (mellette a többi, például a salzburgi, a berlini, a hamburgi meg a kitudjamerrei), egyre többen vásárolnak Németországban (és nem csak itt) legálisnak minõsített játékfegyvereket. Durrogtatókat és könnyezést elõsegítõ fújókákat. Mert még azok is jók, ha más nincsen.
Az elsõ perctõl kijelentettem, hogy ha ez a kölni incidens mondjuk Austin városában történik odalenn Texas mélyén, nem lett volna probléma. A megtámadott hölgyek elõvették volna pisztolyaikat, hogy mellbe, arcon vagy pöcsön lõjék az õket vagy társaikat megtámadó csõcseléket. Egy olyan városban, ahol legális normális, az élet kioltására alkalmas fegyvereket tartani és hordani, ahol normális ezeket veszély esetén használni, nem történhetett volna meg, hogy több száz nõt és fiatal lányt molesztálnak és/vagy meg is erõszakolnak a Muszlimiából érkezett igen magas iskolákkal, elképesztõen óriási értékekkel, felsõbb mûvészi hajlamokkal és a környezetért, jövõért meg miegymásért kimondottan erõs szálakkal tenni akaró professzorok állatok.

Ezt vallom. És ez igaz.

Addig, ameddig az államnak vagy kormánynak mondott erõszakszervezet korlátozza (vagy csak korlátozná) az önvédelemhez való jogodat, addig igenis egy diktatúráról beszélünk. Meglepõ, de az általam mélységesen megvetett USA még mindig csak egy nagyon enyhe diktatúra a világ többi részéhez képest, amely persze folyamatosan csúszik a valós „én mondom meg, mi legyen”–féle egyfejûség felé, de valóban még mindig szabadabb és élhetõbb, mint bármely terület ezen a bolygón.
Nem ide tartozik, de várom, Texas mikor bontja fel az egyébként bármikor felbontható Uniós megállapodást, fõleg a fegyverkorlátozásokat figyelembe véve. Neki nem kell tovább a hülyeség és kilép. Miért ne? Eljön az az idõ, még a mi életünkben…

Egyszóval.
Az önvédelmi fegyverviseléshez való jogodat semmiféle államinak mondott törvény vagy szabályozás nem veheti el. Amennyiben elveszi, akkor köteles szinte szó szerint rendõrt állítani minden sarokra, hogy a törvényes rend fenntartható legyen, azon egyetlen kis csorba se essen. Vagyis ha gondom van, csak meglököm a szolgacsengõt és „Hyppolit, a farkátbillegetõ” már ott is terem, hogy a segítségemre legyen. Ez így van rendjén. Ez így mûködhet. Teljesen egyetértek vele.
Úgy viszont, ahogyan Kölnben mûködött – nem mehet tovább. Vége van annak, hogy egy ilyen anyámasszony katonája terrorszervezetbe veted a hitedet, hogy bizonygatod a szükségességüket, miközben amikor felháborodsz, akkor nem téged, hanem a korábban rád támadó egyéneket védelmezik, kijelentve, hogy te vagy az erõszakos.
A Kölnben szilveszterkor ártatlanul mulatozó lányokra és nõkre veszélyes többezres tömeget nem fékezték meg a rendõröknek nevezett gúnyegylet bolondjai, helyette a pár nap múlva „ha ti nem tesztek semmit, majd mi kezünkbe vesszük az irányítást” srácokat vegzálták vízágyúkkal (!!!), kutyákkal (a kutya tartja pórázon a kutyát – most akkor melyik kicsoda/micsoda?), megerõsített fegyveres szolgálattal és egységekkel, más városokból odahívott ülve pisilõkkel.
Mi történik itt?
Te nem látod a visszásságot?

Abban a pillanatban, hogy elveszik tõled a védekezés jogát, de nem védenek meg, rögtön önmaguk mondanak le a rendelkezések és törvénykezések jogáról, ergo: mehetnek a sunyiba. Többé egyetlen német (európai) rendõr sem lehet rendõr a szemedben, fõként akkor nem, ha téged fenyeget. Jöhetnek a libsi agymosottak nekem azokkal a szavakkal, hogy „anarchia” meg „szélsõség”, de valójában mindig minden forma és élmény valamibõl keletkezik és születik. Az nem úgy van, hogy ma reggel felkeltem és kijelentettem, hogy én márpedig mától fogva gyûlölöm a rendõröket, kutyáknak és pisilõs kislányoknak, illetve pincsiknek nevezem õket (a terroristát se hagyjam le), megvetem az államot és a törvényeit, semmibe veszem a szabályokat…
Nem.
Ez nem így van. Mindennek létezik elõzménye.
Az elmúlt közel 25–30 évben én adtam elegendõ idõt arra, hogy rendes körülményeket biztosítsatok nekem és a körülöttem élõknek. Fizettem adót, fizettem felesleges pénzeket (most is fizetek rendesen), miközben azt veszem észre, hogy a ránk támadó tömeggel nem vagytok képesek elbánni, de velem, az egyénnel tömegbe gyûlve, mint a cigányok és az arabok, képesnek érzitek magatokat erõszakoskodni. Fenyegetõztök és fegyveresen jelentek meg velem szemben, hogy megijedjek és visszavonjam, amit rólatok gondolok – vagy amit tenni szándékozok ellenetek és a diktatúrátok ellen.

Érdekes.

Szívesen megnézném a kölni ingyenélõk arcát akkor, amikor Németországban engedélyezett a lõfegyver tartása és Helga a tapizást azzal fékezi meg, hogy elõveszi a pisztolyát, hátát a falnak veti és felszólít. Aztán nem vár tovább, hiszen kezek kapkodnak feléje – tüzel. Egyet ide, egyet oda. Pontosan, ahogy a gyakorlatok alatt tanulta. Testre, mert az a legnagyobb és a legkönnyebben meglõhetõ. Gyomor és mellkas. Remek. A gyomorlövés iszonyatosan fájdalmas és hosszasan haldokolsz, mielõtt kimúlsz. A mellkasi lövés lehet rögtön halálos is – Helga ezt akarja.
Szerinted, okoska, hányat kellene Helgának lõnie a minimum 6, de maximum 17 lövetû fegyverébõl ahhoz, hogy az a több száz migránsnak nevezett csaholó, erõszakos kibaszott kutya lóhalálában meneküljön a közelébõl? Szimpla matematika, azt hiszem, professzorok (eminnen Szíriából) és neves koponyák (a többiek: irakiak, pakisztániak és líbiai csodagyerekek) két–három másodperc alatt rávágják a választ.
Helgának mindössze kettõt kell lõnie. Kettõt.
Maximum hármat. Legyünk toleránsak, nosza. Mert van ez a kiszámíthatatlansági törvény – bár ez már fizika. Vagy valami ilyesmi…

Tehát Helga tüzel, de közben (milyen érdekes) a tér másik oldalán is lõ valaki. Itt is meghal egy rohadt állat erõszakoskodó, ott is. A végén a téren marad 6–8 (vagy éppen 10–20) halott migráns, miközben egyetlen nõ úgymond jogai (másodlagos nemi szervei) sem sérülnek tapogatózó, mocskos kezek vagy elõvett, merev péniszek által.
Probléma megoldva.
Nekem ne mondd, hogy ez egy túlságosan drasztikus út.

A hülye „törvénycsinálók” mindig azzal jönnek, hogy ha engedélyeznék a szabad fegyverviselést, a bûnözõk mind betérnének a boltba és vásárolnák a pisztolyokat. Hogyne. A bûnözõknek már most is van, ráadásul olyan ellátórendszerrel rendelkeznek, amely mellett hiteltelennek tûnik, hogy képesek sorba állni a boltban, rámutatva a pisztolyra, engedélyeket lóbálni és aláírni tizenhat különbözõ nyomtatványt… Gyorsabb út az, hogy „hívd fel a Marcót és estére hozza, amit kérsz”, mert olcsóbb és megbízhatóbb, aláírás nélküli a tranzakció. Nem kérdés. Lapozunk.

Amit kívánok az összes olyan elmebeteg személynek, aki még most is simogatja a migránsokat.
Nem ellenõrzött körülmények között (vagyis nem rendõrrel az oldaladon, kamerák kereszttüzében, hanem éjszaka, egymagad egy sötét téren vagy külvárosi parkban) találkozz nem száz és nem ezer, csak 5–10 nõt már régen látott migránssal, akik jelen pillanatban nem beszélgetni szeretnének. A migránssimogató jelen esetben lehet egy–egy „kemény”, 20–25 év körüli, vékonydongájú, de megfelelõ fenékszerkezettel ellátott fiúcska is – néha kit érdekel?
Ugyanígy az erõszak alatt kívánom elgondolkozni a simogatóknak, hogy ez most megeshet a húgukkal és az anyjukkal is. Vagy az öccsükkel és az apjukkal – ezt gusztus válogatja. Kívánom nekik, hogy éljék át, amint egy óriási tömeg árucikknek, megfogható és meg is erõszakolható állatnak tekinti õket. Engem nem érdekel, hogy matematika szabályai szerint ezer migránsból talán csak 20–30 az erõszakos (mert ezt akarjátok velem elhitetni), meg hogy a többi nyugodtan matyizik minden este a sarokban, édesded álmok elõtt, tehát õk nem veszélyesek, hiszen „kiverik még a gondolatot is a fejükbõl”. Ez nem igaz.
Amikor egy tömegbõl a kemény mag támad és a többiek azt látják, hogy nincs retorzió, lassanként õk is erõre kapnak és nem meggátolni akarják a problémát, hanem részt venni benne. Ez állati ösztön. És azért lássuk be, hogy Állatiából érkeznek a „menekültek”. Ez történt Kölnben is, állati ösztönnel hajtott terrortámadás, ezért volt több száz egymástól elkülönülõ eset, mert ott és akkor majdnem minden kibaszott csürhetag közösülni akart, vagy legalábbis megtapogatni a szabad szajrét.
Ez az igazság, migránssimogatók.
Tessék csak részt venni kölcsönös beszélgetéseken, szemben állva „éhes” migránsokkal. Legyen meg a bátorságotok, ne csak rendõrkutyákkal az oldalatokon merjétek a kamerákba mondani, hogy a magamfajta nyílt gondolkodású férfi csak fröcsög. Meg hogy én nem tudok semmit sem a menekültekrõl, akik felégettek mindent maguk mögött menekülésük közepette, hiszen bombák zuhantak körülöttük és… (bocs, megkönnyeztem, most éppen összefolynak a betûk).

A lényeg – még egyszer.
Rengeteg valóban hasznos fegyver érhetõ el szerte a világban. De gyárthatsz is magadnak olyanokat, amelyekkel hatásosan védekezhetsz egy–egy hasonló helyzetben. Az biztos, hogy a gázpisztoly és a gázfújócska ilyen esetben, mikor közvetlen közelrõl tapiznak, semmit sem ér. Ilyenkor viperára van szükséged, amivel akár halálos ütéseket is mérhetsz a rád támadó terroristákra, illetve késre, amelynek nyelébe be tudod dugni az ujjadat, hogy ne üthessék ki a markodból. Ez mellett ajánlom a tigriskarmos kesztyûket is (kapható és olcsó). Szúrni és vágni kell, méghozzá sokat, hogy a tömeg észlelje ezt és meneküljön – hiszen valójában a gyávák közül senki sem akar meghalni.
Meg kell tanulnod nagyon is higgadtan használni ezeket az eszközöket. A vipera nem jó fejre, mert rögtön ölhet – de nagyon szépen használható kézfejre, könyökre és térdekre. A kés is csak arcra vágható, mert szúrni sose szúrj testbe – ölhetsz vele. Csak a lábakat vagy a karokat szúrd. Ne mást. Tudom, hogy nehéz mérlegelni egy–egy ilyen terrortámadás alkalmával, amikor tõled alig 20 méternyire ott áll két állig felfegyverzett rendõrpincsi, akik inkább elnéznek másfele, csak ne kelljen segíteniük rajtad…

Fegyvert kell szerezned – és használnod kell ezeket.

Feleségem pár napja rám förmedt: a következõ félretett pénzmagból bizony újabb fegyverekért megyünk. Mondta, hogy mi kell neki és én megígértem, hogy körbenézek a neten, hol kapható a legjobb minõségû. Nem az a silány, csak egy 9 Voltos elem szintjén duettezõ sokkoló, amit itt kapni. Ennél komolyabbak vannak erre is, arra is – megrendelni pedig semmiség.
A lakásunkat és a kocsinkat már elkezdtük felszerelni. Tiszta olyan az egész, mint egyes „rosszarcú filmekben”, amikor minden helyiségben, minden szekrény, ágy vagy asztal mögött/fölött/mellett ott található egy–egy szablya, kés, pisztoly vagy éppen vipera, hogy a behatolót bárhol és bármikor meg tudd állítani.

Akkor is, ha a diktatúra behatolója az.

Ennyit szerettem volna mára, sajnálom az áldozatokat és megvetem az olyan rendõrdolgozókat, akik széttárva karjaikat azzal védekeznek, hogy parancsot kellett teljesíteniük. Ha ilyenek a parancsok és másnap nem szerel le 5–10 ezer öntudatos rendõr, az azt jelenti, hogy egyetértenek a nemzetrombolással, vagyis ugyanolyan átkozott bûnözõk, mint akiket szolgálnak.
Nincs anarchia – önvédelem van.
Aki a megszerzett és viselt fegyverekkel más emberekre támad, az egy véglény.
Aki ezekkel a fegyverekkel védekezik terrortámadás esetén, az egy túlélõ. Gerinces ember.
Link

Hozzászólások

8 #1 miskolcilaci
- 2016-02-15 15:35
kepfeltoltes.hu/160215/12729381_524121181089857_1128654683354543163_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.40 másodperc
3,899,412 egyedi látogató