Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

SZBU: Oroszország hadtestet akar alakítani az ukránokból

KülföldNyugi! Vannak ott mások is! Milyet akartok, milyen egyenruhában, anya - és apanyelvvel? Biztos csak játszadozni vannak ott és soha nem lesz feladatuk. Decemberben az orosz kormány megkezdte a harmadik hadtest megalakítását.


Oroszország arra törekszik, hogy befejezze Rosztov területén az ukrán állampolgárokból álló, újonnan létrehozott harmadik hadtest kialakítását. Számolt be az 5-ös csatornának adott interjúban az Ukrán Biztonsági Szolgálat ( SZBU) vezetõje, Vaszil Hricak.

„Tudomásunk szerint 2015 decemberében az oroszok megkezdték a harmadik hadtest megalakítását, mely a Rostovi régió területén állomásozott. Az egység élére már kineveztek egy vezetõt, aki orosz állampolgár. Arról értesültünk, hogy a hadtest aktív tartalékosai zömében 25-30 év közötti fiatalok, ráadásul elsõ sorban ukrán állampolgárokat igyekeznek bevonni a már említett egységbe” - írja az RBK internetes hírportál Hricak beszámolójára hivatkozva.

Korábban arról is beszámolt Hricak, hogy az SZBU nem tartja kizártnak, hogy Oroszország harci összehangolást végez az orosz fegyveres erõk és a Luhanszki Népköztársaság csapatai között.
- See more at: Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2016-02-15 21:05
Ez is csak egy rémhír.
http://topwar.ru/...incev.html
4 #2 Posta Imre
- 2016-02-16 06:18
Perle, természetesen, mert akikrõl szó van, már mind orosz állampolgárok.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.43 másodperc
4,440,276 egyedi látogató