Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Cigány gyermekeket árulnak Európában

KultúraMagyarországon nagy tételben, ipari felhasználásra! Egy nagy zsidó-bót az egész világ. Minden eladó! Minden? Bulgáriában a mélyszegénységben élõ cigány családok egyre gyakrabban árulják illegálisan gyermekeiket, akik Görögországon keresztül egész Európát is bejárhatják.
Fotó: AFP

A jelenlegi adatok szerint az elmúlt tizenöt évben prosperált leginkább az európai illegális emberkereskedelem piaca, miután a kontinens délkeleti területén fekvõ balkáni államok nyomortelepein élõ cigány családok ebbõl igyekeznek megélni.

A legtöbb cigány származású édesanya Görögországba utazik állapotosan, majd gyermek nélkül tér haza, hiszen a görög állam sokkal lazább, és gyakran felfoghatatlan módon szabályozza a külföldi állampolgárságú, de Görögországban világra jött gyermekek feletti tulajdonlás feltételeit.

Bulgáriában a tavalyi évben mintegy 27 különbözõ illegális emberkereskedelemmel kapcsolatos ügyet tárgyalt a bíróság, ezek értelmében 33 illegálisan értékesített csecsemõ életérõl állapították meg, hogy lényegileg portékaként kezelte õket édesanyjuk.

A tendencia nemcsak humanitárius értelemben vehetõ katasztrofálisnak, hanem egy torz életfelfogás nyomai és felbukkannak, miszerint a megélhetési gyermekvállalás egy járható és jövedelmezõ utat biztosít egyes nyomorban élõ családok számára. A bolgár állam egyelõre tehetetlennek érzi magát az üggyel kapcsolatban.

Link

Hozzászólások

254 #1 mujko
- 2016-02-18 13:39
Annak idején zsidó Czeizel Endre is ebbõl gazdagodott meg csak õ dajka anya programnak hívta
[url]http://www.origo.hu/itthon/19990520czeizel.html
http://orokbe.hu/...gadas-per/
137 #2 balu
- 2016-02-18 16:52
Kokerók és "torz életfelfogás"?!?! Micsoda rasszista beszéd ez?! Nade ki veszi meg õket? Olyan tételben, amekkora a kínálat
130 #3 kisvakond
- 2016-02-18 19:05
"Nade ki veszi meg õket? Olyan tételben, amekkora a kínálat"

Ezen gondolkozom délután óta én is.
Lehet, hogy alkatrésznek veszik?
159 #4 vanyusha
- 2016-02-19 14:41
Lehet, hogy alkatrésznek veszik?
Nem sok beloluk hasznalhato,ferges virosfertozot,ha felbontjak gyorsan szetfolyik.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.43 másodperc
3,899,519 egyedi látogató