Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Még 18 nap a világháborúig

GondolatokJókat mosolygok ezeken a "háborús" marhaságokon. De komolyan, van még aki elhiszi ezt a sok baromságot?

Link

Itt a lenyeg, hogy most a Szaudiakat miert uszitjak Sziriara, mint eleddig az EU-t az Oroszokra,...:

„Die Regierungen in den USA und in Europa müssen die Aufmerksamkeit der Öffentlichkeit vom kommenden wirtschaftlichen Zusammenbruch ablenken. Gerade jetzt, wo Banken in ganz Europa am Rande des Zusammenbruchs stehen (wegen ihren faulen Krediten, Spekulationen und Korruptionen).

In den USA sind die “too big to fail” Banken nun auch in den Kollaps verwickelt, denn statt dies zu ändern, wären Rettungsaktionen wie im Jahr 2008 erforderlich, um den Zusammenbruch aufhalten zu können. Aber jetzt ist alles noch schlimmer und die Schulden viel höher als 2008!

Die Regierungen haben nicht das Geld, um den Banken wieder aus der Patsche zu helfen, so dass, wenn die Banken untergehen – und sie werden – die Regierungen die Aufmerksamkeit der Menschen von der Tatsache ablenken, dass ihre gesamten Ersparnisse und Rentengelder ausgelöscht sind; . ein “begrenzter Atomkrieg” ist genau das, was sie brauchen, um die Aufmerksamkeit der Leute vom Verlust ihrer Ersparnisse abzulenken!“

Ez az idezet 100% plausibilis.

Tehat, hogy valahol durrantani muszaj a harombetüsöknek az tuti.

Eddig remeltem, hogy az egy tengeren tuli polgarhaboru lesz.

MEG MINDIG REMELEM !!!!!!!!!!​A srac mondatai, hanghordozasa es felvilagosito szandeka teljesen hihetö​, vagy igen jo szinesz.A 18 nap pedig meg sok mindentöl függ, de sajnos lehet, hogy a harombetüsöknek mar tenyleg nincs mas valasztasuk es sürgeti öket az idö, de ezt mar a nagy medve - erthetö modon - nem nyeli le.Viszont nekünk egy tavoli helyettesitö haboru meg mindig "jobb", mit ha rögtön itt durrantottak volna.Es remelem, hogy ott el is intezik a hösködest.Ha viszont - örült modon - tölünk is temadjak a nagy medvet, akkor nekünk is annyi.​Sajna.​:(

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-02-19 19:36
A német titkosszolgálatok szerint is Szaúd-Arábia lehet a Közel-Kelet következõ lõporos hordója

Meglepõ nyíltsággal tárja fel a szaúdi belpolitikából eredõ komoly kockázatokat a német hírszerzés, az errõl szóló BND-jelentés pedig bejárta a német sajtót.

Németország Szaúd-Arábia egyik legkomolyabb üzleti partnere, hadiipari exportjuk nagy részét a királyság vásárolja fel, az olajüzletrõl nem is beszélve,

A BND szerint a jelenlegi óvatos diplomáciát aktívabb, beavatkozáspártibb külpolitika válthatja fel, amely tovább destabilizálhatja a térséget.
AFP / FAYEZ NURELDINE FRISSÍTÉS

A német hírszerzés szerint ennek legfõbb oka a trónutódlás körül kialakuló egyre komolyabb belpolitikai feszültség, illetve, hogy a trón második várományosa, a király fia, Muhammad bin Szalman koronaherceg túlhatalomhoz jut a szerteágazó dinasztiák eddig kiegyensúlyozott rendszerében.

A szaúdi belpolitika viszályairól és a robbanásközeli helyzetrõl, illetve az egyébként szélsõséges berendezkedésû állam Nyugattal való különös kapcsolatáról itt írtunk bõvebben. (Telegprah)http://444.hu/201...os-hordoja
4 #2 Posta Imre
- 2016-02-19 19:52
German Greens Urge Berlin to Impose Arms Sales Ban to Saudi Arabia

German Green Party leader said that party has called for ban on arms exports to Saudi Arabia amid increased tensions between Riyadh and Tehran.

Flames rise from Saudi Arabia's embassy during a demonstration in Tehran January 2, 2016
© REUTERS/ TIMA/Mehdi Ghasemi/ISNA
Cairo Condemns Attacks on Saudi Diplomatic Missions in Iran
MOSCOW (Sputnik) – The German Green Party has called for ban on arms exports to Saudi Arabia amid increased tensions between Riyadh and Tehran following the recent execution of a prominent Shiite cleric by Riyadh, party leader Cem Oezdemir said.

Read more: http://sputniknew...z40e4fakjP
116 #3 livia
- 2016-02-19 20:13
Mi van? Ki akarják takarítani Afrikát, vagy csak az Outremer van kiszemelve? No, ez a térség most is ad elég vért a jövendõ olajmágnások részére. A klma is kedvezõ egyelõre, és mindenki azt hiszi, amíg él, hogy amit elkezdett, majd úgy folytatódik. No, a beképzeltség elve, bûne. Meg az, hogy sose halunk meg. Naná! No, de lépjünk már le a földre, mert állítólag minket ide teremtett az Úr, még akkor is ha azt hisszük, hogy netán mi különbek vagyunk, mert hát a bankszámla többet mutat. Lesznek itt még meglepetések. És nagy durranások, és nem csak technikai, vagy harc-eszközre gondoltam.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.48 másodperc
4,602,804 egyedi látogató