Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A budapesti iparkamara elnökének anyja vezeti a mandátumvizsgáló bizottságot

BelföldA Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) elnöke, Szatmáry Kristóf újra indul a kamara elnökválasztásán a jövõ héten – írja a Napi.hu. Lesz két kihívója is, de nem lesz könnyû dolguk:

a választási bizottságot Szatmáry vezeti,
a mandátumvizsgáló bizottságot Szatmáry anyja, Szatmáryné Jähl Angéla vezeti,
két hét alatt csaknem 500 új tagot léptettek be.

Annyira ciki a helyzet a BKIK-nél, hogy még Parragh László MKIK-vezetõ is nyíltan kritizálta az állapotokat: a budapesti kamara "családi biznisszé alakult Szatmáry és édesanyja, Szatmáryné Jähl Angéla vezetése alatt", mondta Parragh a szervezet közgyûlésén.

Szatmáryné Jähl Angéla zöldségesbõl lett az egyik leggazdagabb budapesti képviselõ, egyszer már kiderült róla, hogy hamis a diplomája, férfje pedig (akit egy Széchenyi kártyás irodába jelöltek) büntetett elõéletû – írja a Napi.hu. Ennek dacára Szatmáryné a Fõvárosi Közgyûlés tagja volt, fia NGM-államtitkár és Fidesz-képviselõ is volt, lánya trafiktulajdonos, egyszóval nagyon tehetséges családról van szó.

Szatmáry Kristóf még BKIK-díjat is alapított, amit többek között anyjának és lánytestvérének adott át.

Szatmáry Kristóf viszont egy másik problémáról számolt be a választással kapcsolatban: "Egy bizonyos vállalkozói kör maffiamódszerekkel próbálta befolyásolni a tisztújítás kimenetelét: a határidõ utolsó napján 4 ügyvéd 1200, felszámolás alatt lévõ vállalkozás képviseletében próbálta felvetetni magát a választási névjegyzékbe" – mondta a Napinak.

(Napi.hu)
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-02-22 18:27
'Magyar' kamarai zsidó-polip

Sokat nem akarok hozzáfûzni, de a "magyar" kamara ezek szerint akár lehetne telavivban is és nem csak politikai-zsidó-mutyi, hanem nemzetbiztonsági kérdés is annak felszámolása. Az alábbi levelet, amit megküldök, tekintsék feljelentésnek, bejelentésnek a szokásos "ismeretlen tetves" meghatározással! Alakul ez szépen! Mikor lehet már ezeket demokratikusan likvidálni? Szóljatok már, ha többet tudtok nálam, mert így magam vagyok kénytelen intézkedni! Ha hagyjátok, nem gond, bár kellene egy remek fegyverszállítmány hozzá, a többit már megoldom amikorra kell.

Posta Imre
http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php


"Egy érdekes dolgot szeretnék leírni , azért nem fórumon közlöm, mert nemcsak nem publikus, de ha közölném lenne annyi elõnye, mint hátránya.

Most vannak Budapesten a kamarai választások- ezen a héten csütörtökön zárulnak le-, aminek, ugye tétje van, mert a kötelezõen bevezetett kamarai regisztrációból fõleg kamaránk részesedik kb 2-3 milliárd Ft-tal (plusz amit a kamara az államtól kap milliárdokat), tehát nem mindegy ki kerül milyen pozícióba, ezért is a BKIK elsõként rendezte le májusban, hogy nehogy valaki külsõs zsidó rászervezzen.
Minden más kamarában, ahol lényegesebben kisebb a tét, õsszel tartják a választásokat.
Parraghot leváltják, mivel nemcsak kikészült, de a a pálinkafõzdéje és a sorozatos hülyeségei miatt és alkoholizmusa nem való a képbe.
Én amit látok, amilyen harc megy a pozíciókért cégtröszt zsidó vezetõk között...A pénzeket nyaralásokra költik szakmai útként, ha külföldön vannak elisszák, elszivarozzák- A legjobb eset, ha szakmai útként egy kamarai zsidó tisztségviselõ legalább a saját vállalkozásit akarja felfuttatni, de a a legjobb esetben sem tesz vállalkozásokért.

Nagyon sok hanganyag és jegyzõkönyv létezik errõl, a kamaránál, melyek arról szólna, hogy beszedték az 5000 Ft-os regisztrációs díjat azonnal megbuktathatók ezek által.

Szatymáryné Jähl Angéla olyan, mint egy polip.
Itt szerepelnek a tisztségei (miközben õ a leggazdagabb fõvárosi képviselõ). Korábban szdsz-es volt, most fideszes. A férje MIÉP-es képvelõ volt.

A fia jelenleg államtitkár, Matolcsynál-

Angéla a nagy orrával hatalommániás, mindenki gyûlöli ott ahol van- a többi zsidó is, de angélát ez nem érdekli. Jelenlegi tisztségei:


Nagybani piac Zrt, Felügyelõ Bizottság elnöke
Bajcsy-Zsilinszky Kórház Felügyelõbizottságának elnöke
Vidám Park Zrt., Felügyelõ bizottsági tag
BKIK Tagcsoport. Kollégiumi Elnök.

MKIK alelnök

BKIK elnökségi tag, MKIK küldött, V. osztály elnök/ Kereskedelmi tagozat elnök
Budapest Fõvárosi Önkormányzati /leggazdagabb/ képviselõ
A XVI. kerületi Közbiztonsági Alapítvány elnöke
Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság, bizottsági tag
A Munkaadók és Vállalkozók Pártjának budapesti elnöke
Közbeszerzési Bizottság, bizottsági tag
PMKIK Elnökségi tag, Országos küldött, Szakmai tagozati alelnök, Területfejlesztési Bizottság tagja
és a Budapest Gazdasági Fõiskolánál is valami tisztséget tölt be...

Megházasodik most egy kigyúrt nála magasabb pincsikutyához megy feleségül, igazi szerelemházasság lesz, miközben Angéla a hazai cukor is olaj piacot próbálja a kezében tartani jó zsidóként. Ezt a tevékenységét akkor kezdte, mikor még nem is volt szó a cukor és olaj árának emelkedésérõl.

Szatmáriné Jähl Angéláról tudni kell, hogy egy õsi zsidó kereskedõ családba tartozik és a kurválkodást sem vetette meg az elõrejutásért."

feladó: bubó doki doki.bubo@gmail.com
címzett: Police in Hungary ;
brfk@budapest.police.hu;
Nemzetbiztonsági Hivatal ;
Nemzetbiztonsági Szakszolgálat ;
Központi Nyomozó Fõügyészség ;
bar.fou@mku.hu;
baz.fou@mku.hu;
bek.fou@mku.hu;
cso.fou@mku.hu;
fej.fou@mku.hu;
fov.fou@mku.hu;
gms.fou@mku.hu;
hab.fou@mku.hu;
hev.fou@mku.hu;
MKLU WebSite info ;
jns.fou@mku.hu;
katonai fõügyész ;
kom.fou@mku.hu;
nog.fou@mku.hu;
okri@okri.hu;
pes.fou@mku.hu;
som.fou@mku.hu;
Katonai Biztonsági Hivatal ;
bac.fou@mku.hu;
Katonai Felderítõ Hivatal ;
sza.fou@mku.hu;
tol.fou@mku.hu;
vas.gou@mku.hu;
ves.fou@mku.hu;
zal.fou@mku.hu;
Kovács Tamás ;
Irán Nagykövetsége ;
Izrael Nagykövetsége ;
Angol Nagykövetség ;
TV2 Közönség ;
mazsihisz@szeretetkh.datanet.hu;
mti@mti.hu;
Amerikai Nemzetbiztonsági Hivatal ;
Orbán Viktor ;
ruskons@euroweb.hu;
szente.krisztian@mtva.hu
dátum: 2012. május 30. 14:41
tárgy: "Magyar" kamarai zsidó-polip
küldõ: gmail.com
-> postaimre - 2012. május 30. 14:45 · 2 hozzászólás · 2053 megnyitás ·Nyomtatás
http://magyarnemz...admore=401
116 #2 livia
- 2016-02-22 20:19
Nem fizetem, mármint a "kamarai" adót?. Némelyeknek pénz a luxus és dologtalan élethez. No, még ha valami értelme lenne! Tiszteletem Imre! Én csak passzívan.
236 #3 Vazul
- 2016-02-22 20:47
Imre, látom ez a feljelentés nem most készült, most rákerestem a díszes famíliára, és megállpíthatom azóta csak durvult a helyzet:


Ezen a 2014-es választásokon is megpróbált csalni az a vénkurva (most mandátumvizsgálóként jobb helyzetben van):
A XIV. kerületi helyi választási bizottság Szatmáry-Jähl Angela, a Fidesz-KDNP választókerületi jelöltjének kifogása alapján október 17-én semmisítette meg a 3. számú választókerület választási eredményét, és megismételni rendelte az egyéni választókerület területén a polgármesteri és egyéni képviselõi választást.

http://tablet.hvg..._eredmenye

Elítélt csaló intézi a Budapesti Kereskedelmi Ipara Kamaránál a hiteleket. B.A. Ákost nem kevesebb mint 939  rendeli csalásért ítélték el jogerõsen. A gazdasági bûncselekményért elítélt férfi emellett a BKIK tagok Széchenyi kártya ügyintézéséért is felel. Úgy tudjuk B.A.Ákos csak azét kerülhetett a BKIK igen fontos pozíciójába  mert élettársának a fia nem más mint a Fidesz országgyûlési képviselõje és ex-államtitkára Szatmári Kristóf.

Igen kínos ügybe keveredett az ex-államtitkár Szatmári Kristóf Fideszes országgyûlési képviselõ. Édesanyjának az élettársát , aki jogerõsen elítéltek nem kevesebb mint 939 rendeli csalásért ugyanis a BKIK alkalmazza, ráadásul olyan pozícióban,  ahol bizony komoly pénzek,tízmilliók  forognak. Azaz Szatmári ex-államtitkár elítélt rokonára bízták mindezt, mint kecskére a káposztát a hitelügyintézést és a Széchenyi kártya igénylést.

http://estiujsag....r-a-rokona


Az új férje, Baranyi András Ákos még 2010-ben fegyházban volt, amikor Schmitt Pál köztársasági elnök lett, nosza írt is neki egy csinos levelet, melyben kegyelmet kért. Erõsen vélelmezhetõ, hogy hasonló sikerrel járt el, mint a trafik koncesszióval.

http://www.stop.h...n/1269839/

​12 trafikja van a családjának, ezért nem különadóznának a trafikok

Minden iparági szereplõre különadót vetnének ki, kivéve a dohányboltosokat. A vadiúj dohányipari különadót beterjesztõ fideszes képviselõ családja vastagon érintett. Az anyjának van 1 saját trafikja, a férjének hozzá 3, a családnak pedig összesen 12 darab.

http://cink.hu/12...1658325358
75 #4 talpi
- 2016-02-22 21:04
"
Szatmáriné Jähl Angéláról tudni kell, hogy egy õsi zsidó kereskedõ családba tartozik és a kurválkodást sem vetette meg az elõrejutásért."
És még sokakról, igaz, nem a "nagybani piacot" de mást nagyban ûztek, ûznek, s céljaik elérése érdekében már-már úgy hazudnak, hogy maga a fõ-fõ zsidó rabbi is elpirulna szégyenébe, mert ekkorát még õ sem merne mondani. Sebaj, a "sánta kutya és hazug ember" esete nem várat magára sokáig, mert a hazugságok fészke, nem a szívben lakozik, az nem hazudik. Ezért képes egy ember, akár meg is halni a Nemzetéért, a családjáért a gyermekeiért, míg a "nem ember" csak a céljait hajszolja, de bujkálni kényszerül, ki elõl? hiszen, "az ember/?/ nem hagyhatja el az árnyékát, a vér nem válik vízzé, és mint tudjuk, a "kutyából nem lesz szalonna" :)
Amint, ez az idézett mondatból is kiderül, bár a név behelyettesíthetõ, tippem van :)
75 #5 talpi
- 2016-02-22 21:09
Még hol nincs "zsidó" mutyi? Az élet a, a törvénykezés s más hivatalok élén mindenütt ezeket a véglényeket lehet megtalálni. Miért is? S akik ezeket "ellátják" feladattal, maguk is ezek közé tartoznak, hiszen, ha nem nyalnák a seggüket, nem volna rájuk szükség, De igen, nyalás megy ezerrel, mert anélkül, nem tudnák megvalósítani aljas terveiket.
2 #6 gerry
- 2016-02-22 21:18
http://www.blikk....lo/859ye4s
ocdn.eu/images/pulscms/YWY7MDMsMjZjLDAsMCwx/da54b0096714eb1e4d90063ed0f77e1f.jpg

s_yeyeAngéla, tán utolér az a szép kenderkötél...s_pompom
236 #7 Vazul
- 2016-02-22 22:30
Gerry, ha szereted az elhasznált travikat, akkor ez elõnyösebb kép:

keyframe.nava.hu/service/gallery/keyframe/2013/02/25/rtl-50536/rtl-50536-02351600.jpg

Megjegyzem az orra is igazán szemrevaló!
2 #8 gerry
- 2016-02-22 22:38
neeeeem szeretem. Abban igazad van, hogy az orra az kiállítási darab.
Viszont Nicole Kidman megirígyelheti a vörösségét!!!

:D
154 #9 kakas
- 2016-02-23 11:10
Csak a szopásos,Gaz Dagisztán iPara valóság sója folytató-dick.45.media.tumblr.com/a45d1244a10c797c513718277f8ae07d/tumblr_o2yiyjiPbS1qg5e9go1_1280.gif

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.37 másodperc
3,399,709 egyedi látogató