Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Posta Imre jogos védelme

GondolatokAndrás kitett magáért, bár az "ügy" megítélése Kalasnyikovokra van már rég "elhárítva". Link

Hozzászólások

99 #1 MORMOTA1968
- 2016-02-26 18:24
Imre! Ezeknek végük! Nem nyúlhatnak hozzád, mert töménytelen mennyiségû anyag áll a rendelkezésünkre, ami a magyarok szisztematikus kiirtására vonatkozik. Rengetegen állnak mögötted. Elég volna csak kiplakátolni az állítólagos nemzeti politikusaink kipás fotóival az egész országot, zsidók társaságában, mellette az ország eladását bizonyító szerzõdéssel, vagy azzal a fenti szöveggel, ami itt fentebb is szerepelt Magyarország és Galícia elfoglalásáról, elvételérõl a magyaroktól és más velünk élõ nemzetiségiektõl. Ettõl fel kellene hogy ébredjen mindenki és akkor Orsósnak már nem azért kell félnie a lámpavasra akasztástól, mert négereket és arabokat telepítene le az országban, akik a zsidókra is veszélyesek volnának, hanem azért, mert izraeli, amerikai és még ki tudja honnét származó zsidókat telepítenek befelé, valami letelepedési kötvény segítségével is, nem csak a migráns áradat leple alatt.
2 #2 gerry
- 2016-02-26 21:28
Hely van - akárhány szerveren.... tessék összeszedni mindent ami kell és információ csoportosítással témakörök, politikai vezetõk, média....

...persze ésszel és nem vagdalkozni. Csak tudott és nem feltételezett információk

Ime, te is összeszedhetnéd a feljelentéseidet .... idörendi sorrendben - volt-e rá reagálás, ha igen akkor mi ha nem akkor lássuk hány kérdöjel gyült össze az évek alatt.

Engem személyszerint se Vona, se Orbán, se Gyurcsány nem érint, csak a bizonyítható nép- ember- és maggyarország elleni cselekedeteik. Elövenni az összes "titkosított" és elhallgatot, elévült dolgokat... itt az idõ, hogy elkészüljön a következõ könyv...
mondjuk a világ és magyarország pokolbamenetele cimen.
Nem kell nyomtatni... El tudjuk készíteni (oldalszámtól függetlenül) az utolsó tiz év történetének kivonatát. Mindenki gyüjtse össze közeli és távoli ismeröseinek az E-mail címét és ha kész akkor el lehet kezdeni terjeszteni. Tejfalussy András információja jó, de hogy az emberek megértsék és beleébredjenek a valóságba, ahhoz rövidíteni és lektorálni kel - természetesen úgy összegezve, hogy annak mondanivalója és utat mutató információja minden olvasónak elsõre felfogható legyen.

Mit tudunk - Kiröl / Miröl - Mit bizonyítunk (ha még nincs megfogható bizonyíték akkor nem kell kreálni. Meglesz) - Mi a cél és mi a lehetõségünk. Nem ötletelni kell, hanem lehetséges megoldásokon törni az agyunkat, ha lehet kidolgozva az ahhoz szükséges lépéseket. Nem nyilvánosan.

Ha most kezdödik valami - tegyetek róla, hogy ne csinájon senki magából hülyét.
Tovább várni értelmetlen, mert a hátrány egyre növekszik...

Várom a reakciókat... Illetve - szerintem - Imre is kiváncsi lenne rá.

----Mormota - amit Tejfalussy ír az nem (csak) a magyarok kiirtása... a töménytelen mennyiség csak akkor ér valamit, ha minõség is.

Nemzeti politikusaink kipás fotói szart se érnek. Az információ ér valamit. Ha nincs bizonyítható infó akkor mehetsz a sunyiba. Ha van, akkor pontosan dokumentálva biztonságba helyezni.


még valami - mit teszel akkor ha el akarnak intézni.
Nézz körül kire számíthatsz a környezeteben és mennyi idõre valamint milyen mélységig. El tudja viselni azt amit eddig nem is ismert fel? Elhiszi? Miért állna melléd ha neki igy is jó? Megbízol benne? Ne tedd.

...folytassuk?
99 #3 MORMOTA1968
- 2016-02-27 08:07
Gerry! Sajnos megint igazad van! Én itt felénk senkire nem számíthatók. Van néhány Jobbikos szimpatizáns, de azokkal elmehetek a sunyiba! Én is Miskolcilaci is és még ki tudja hányan mentünk le videó anyagokat, én például elõadásokat is a gépemre. Vannak köztük olyanok is, akiket nem lehet meghazudtolni, akkor sem, ha idõközben már meghaltak, vagy meggyilkolták õket. Mert nagyon közel voltak a tûzhöz. Nálunk Edelény polgármestere, egykori Fideszes Molnár Oszkár beszélt az Echo tévén az izraeli zsidó betelepítésrõl. Csurka István írt is, beszélt is róla, de õ már nem él. Ami a zsidó
világ összeesküvést illeti, tanúnak meglehet idézni olyan
ma még élõ vagy már nem élõ, de videókon még szereplõ zsidó bennfenteseket, mint "Aaron Russo, Benjamin Freedman, Harold Rosenthal, Carol Hughes, Miko Peled
és még sok más zsidót is, akik elmondják a megcáfolhatatlan igazságot. De olyan zsidó íróktól is
lehet idézni, mint Dr.Fejér Lajos: Zsidóság, címû könyv írója. Ariel Toaff: Véres húsvét. Õ is zsidó volt, ha jól tudom. Israel Shahak: Zsidó vallás, zsidó történelem.
Ha valakinek Luzsénszky nem lenne eléggé hiteles forrás. Shlomo Sand: Hogyan alkották meg a zsidó
népet? Bernard Lazare: Antiszemitizmus. És stb...Sajnos
én csak ilyen bizonyítékokkal szolgálhatók, ha ez nekik nem eléggé hiteles! Vannak más információk is a magyarországi zsidó betelepítésrõl, de hogy azt mennyire fogadnák el hitelesnek ezek a hazai patkányok, az már igen csak kétséges. Idén mindenféleképpen dûlõre kell vinnünk a dolgot, mert ha ennek sikerül elérnie a rendkívüli állapot bevezetését valamiféle álmerénylettel, ha sikerül tovább játszania kis ded játékait, nekünk végünk! Megpróbálhatom közérthetõbb formába önteni Tejfalussy bizonyítékait,
hogy még a gyengébb felfogó képességûek is megértsék, de félek, az embereket ismerve, hogy még erre sem kapják fel a fejüket és térnek észhez. Sok jó ember fordítja le magyarra a YouTube-on található külföldi videókat, ezekbõl is lehetne vetítést rendezni, már ha van rá igény, meg sajna nem mindig szinkronosak, hanem feliratosak. És LCD tévén nem az igazi a távolabb ülõknek, projektoros kivetítõt meg nem tudom lehet e bérelni, no meg pénzem se lenne rá sajnos. Nem rég beszéltem egy rokonommal, õ is azt mondta mint sokan mások, "nem idegesíti magát feleslegesen ilyesmikkel, mert úgy sem tud tenni ellene semmit sem. No comment! Pedig tehetne az információk
terjesztésével, de õk még erre sem hajlandóak. Itt élnek ebben az országban, állítólag a hazájuk, még sem érdekli õket mi lesz vele, mi lesz a gyerekeivel, a leendõ unokáival. IGAZI HAZAFIAK! Ez van!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.49 másodperc
4,610,969 egyedi látogató