Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Nyakunkon az 'európai tavasz'

KülföldÓ, ezek hirtelenszõke lényfeltáró újseggírók! Micsoda reflexek, micsoda éleslátás, micsoda médiumok! Egy lengyel újságíró szerint Európa jövõje hasonlatos az Ukrajnában történtekhez, bár jóslatában a demokráciát az iszlám törvényei váltanák fel.

Soros György “tavaszt” hozna a haldokló Európa szívébe is, a különbség csak annyi, hogy az öreg kontinensre áramló fundamentalista iszlám tömegek a demokrácia elleni harc nevében lépnek fel. Ezt már senki nem tudja leplezni, csak meg kell hallgatni, hogy mit mondanak az ide érkezõ muszlimok. A régi rendet végül Európa esetében is felváltja valami új: a demokráciát az iszlám saríja törvényei – ilyen sötét jövõt fest Konrad Stachnio lengyel tényfeltáró újságíró a Game Over Europe – a ‘colour revolution’ is coming (A játéknak vége, Európa – egy “színes forradalom” érkezik) címmel megjelent cikkében a New Eastern Outlookon. A szerzõ szerint Európa jövõje gyújtogatások, lázadások, megbuktatott kormányok és totális destabilizálás. Gyakorlatilag az, ami nemrégiben Ukrajnában, illetve elõbb a Közel-Keleten és Észak-Afrikában történt.

„Amikor meghallom a jó öreg George Sorost a demokráciáról és az európai értékekrõl papolni, tudom, hogy valami történni fog. Mint Ukrajnában…” [Ahol Sorosnak komoly anyagi érdekeltsége van.] „Európa foglya lett az ’európai értékek’ és a liberális demokrácia csapdájának. Az uniós tagországok képtelenek ellenállni a Közel-Keletrõl áramló migránsoknak”, mivel az említett értékek visszautasítása lenne.

Amikor pedig majd a kiképzett, felfegyverzett és jól szervezett iszlám terroristák is megérkeznek, Európa teljesen tehetetlen lesz. Egymást követik majd a lázadások, az összecsapások, a gyilkosságok és tüntetések, a szép az egészben, hogy az egészet úgy fogják hívni, hogy “színes forradalom” – jövendöli Konrad Stachnio. Beköszönt az Európai Tavasz.

Akik a migránsválsághoz negatívan viszonyulnak, azokat a közösségi oldalakon támadják, szakmailag lehetetlenné teszik, elüldözik munkahelyükrõl. Soros olyan „tortát” kínál a migránsválság megoldására, amely a benne elrejtett iszlám fundamentalistákkal mérgezett, figyelmeztet Stachnio. Az Iszlám Állam ma bármely útlevelet és bármely valutát képes hamisítani és embereit Európába csempészni.

De nem csak a lengyel újságíró látja sötéten Európa jövõjét, hanem a volt izraeli külügyminiszter is, aki arról írt, hogy “a Nyugat technológiailag, gazdaságilag és katonailag fölényben lehet az iszlám világgal szemben. De nem sikerül neki megértenie a Közel-Kelet mentalitását és kultúráját. A Nyugat alkalmatlansága és harcképtelensége miatt új világrendet alakíthat ki a fundamentalista iszlám.”
Soros György Európája

A dollármilliárdos üzletember eddig elsõsorban Orbán Viktort támadta a migránsválság kezelésében. Szerinte: “Orbán Viktor politikája igencsak káros az EU-ra nézve.” (…) “A magyar miniszterelnök alárendeli a menedékkérõk jogait a határok védelmének, ami azzal fenyeget, hogy megosztja és romba dönti az Európai Uniót, mivel elutasítja azokat az értékeket és szabályokat, amelyek mentén az EU-nak mûködnie kellene.” De még az általa felvázolt megoldásokat is Orbán Viktor 6 pontjához viszonyítva határozza meg. Errõl a hat pontról írta Csontos János a Magyar Idõkben, hogy nemcsak felháborító, de az inkompetencia csimborasszója is. Közben arra is fény derült, hogy Soros György érdekeltségében álló Nyílt Társadalom Alapítvány (Open Society Foundation – OSF) csapata nyomtatta és terjeszti azt a muszlim migránsoknak írt útikalauzt, amelyet a Törökországból Görögországba induló csempészhajókon ingyen osztogatnak az illegálisan érkezõknek. A kiskönyvben a magyarországi kapcsolattartóként a Menedék Egyesület van megadva, amely idén 6 millió forintot kapott az OSF-tõl, hogy tanácsokat adjanak a migránsoknak. A Soros György támogatta Leftist nevû szervezetrõl kiderült, hogy a társaság több mint két évtizede azért imádkozik, hogy a harmadik világból érkezõk megkapják azt a jólétet, amit a „fehér világ” ellopott tõlük. De Soros azokat is elhozná, akik még el sem indultak ezért jött létre 2010-ben a w2eu honlap, amely többek között teljeskörû utazási, jogi, tanácsadást nyújt az útrakelõ bevándorlóknak.
Link

Hozzászólások

66 #1 9323elitelt
- 2015-10-10 13:11
Íme, így mûködik a feketemágia!
Akik pedig beállnak a siránkozók táborába, csak még jobban erõsítik annak hatását, tudatlanul a háttérhatalom csicskáivá válnak.
Ezért kellene már egy erõs szellemi síkon is harcolni tudó "hadsereg", de sokan még a "problémát" sem értik...
4 #2 Posta Imre
- 2015-10-10 14:49
Pentagon: Több amerikai-orosz incidens történt Szíria fölött http://kitekinto....hkPpiv4W6A

Feldarabolták a Budapesten élõ kínai milliárdos húgát
http://vs.hu/koze...paign=main

Sokkolta Orbán a világhírû tudóst

A liberális demokrácia modellje az elmúlt években sok helyen válságba került, ezen az Egyesült Államok és Európa együttmûködése és a gazdasági növekedés beindulása segíthet - mondta Francis Fukuyama amerikai filozófus, közgazdász pénteken Budapesten, a Közép-európai Egyetemen (CEU).
http://www.napi.h...04310.html

A szigeteket megépítették, és most el is foglalták a kínaiakhttp://hvg.hu/vil...l_is_f#rss

Belarusz kitörne az elszigeteltségbõlhttp://mno.hu/kul...ol-1308409

Újabb késelés Jeruzsálemben, az elkövetõt megöltékhttp://www.atv.hu...t-megoltek

Jó reggelt, Kelet-Európa!

A The Jerusalem Post mélységesen elítéli a nyugati világ - a Kelet-Európával szembemenõ - cinikus hozzáállását a migránsválsághoz. http://magyaridok...opa-46836/

"Európa vakbele" Szijjártó bekérette a horvát nagykövetethttp://www.atv.hu...agykovetet

Szétverték a diáktüntetést Ankarábanhttp://hirtv.hu/h...an-1308441

Robbanások rázták meg Ankaráthttp://mno.hu/kul...ak-1308458

Ezentúl megsemmisíthetik a csempészhajókathttp://hirtv.hu/h...at-1308426

A parlament engedélyezte, hogy külföldiek szolgáljanak az ukrán hadseregbenhttp://biztonsagp...adseregben

Nem tud megegyezni Peking és Washingtonhttp://www.atv.hu...washington

Változó szelek az orosz-belarusz kapcsolatokban http://kitekinto....hkUWyv4W6A

EU-s különadó jöhet a menekültáradat miatt http://vs.hu/koze...paign=main
66 #3 9323elitelt
- 2015-10-10 15:13
Hídfõ cikke:
MIKET NEM MOND EZ A juncker!

Ha az Egyesült Államoknak eltérõ véleménye is van minderrõl, Európa helyre kell állítsa kapcsolatait Oroszországgal, és az Európai Unió saját érdekeit kell elõnyben részesítse az amerikaiakéval szemben.

Jean Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke felszólította az európai országokat, hogy térjenek át egy konstruktívabb megközelítésre Oroszországgal kapcsolatban, mert az ukrán válság után kialakult szankciós háború kemény csapást mért az európai országokra, és ez a helyzet hosszú távon nem fenntartható. Juncker Passauban az újságíróknak nyilatkozva kijelentette; az Európai Unió nem szabad vakon kövesse az Egyesült Államok irányelveit, mert az még ellenségesebbé vált, mióta Moszkva az Aszad-kormány védelmében beavatkozott Szíriában.

"Európa érdekeinek megfelelõen kell viszonyulni Oroszországhoz. Nem engedhetjük meg, hogy Oroszországgal ápolt kapcsolatainkban Washington diktáljon."

Juncker szerint praktikus megközelítést kell alkalmazni Oroszországgal szemben. Elmondása szerint ezek "nem vonzó kilátások", de az eddig követett irány – az ellenségeskedés – nem fokozható tovább, és nem fenntartható hosszú távon.

Pénteken az Európai Bizottság sajtófõnöke számos európai politikus értetlenkedése miatt bejelentette, hogy Juncker nyilatkozatában nincs semmi rendkívüli, az teljes mértékben összhangban van az Európai Unió kétoldalú kapcsolatokban alkalmazott megközelítésével. A közlemény szerint Juncker tiszteletben tartja az európai országok döntéseit, és számos európai országban válsághelyzetet idézett elõ az Európai Unió Oroszország elleni fellépése.

Juncker egyértelmûvé tette; hosszú távon nem fenntartható az az állapot, hogy Washington irányelveit követve az Európai Unió vezetése szembe menjen a tagállamok érdekeivel, és nem szabad megengedni, hogy Washington diktálja az Európai Unió külpolitikáját. Európa ehelyett saját érdekeit kell képviselje, még ha az amerikaiaknak egyes kérdésekben más elképzelései is vannak.

Szeptember 1-jén Szpirosz Kuvelisz, Görögország volt külügyminiszter-helyettese, a Görög-Eurázsiai Üzleti Tanács elnöke bejelentette, hogy az Európai Unió külpolitikája alapvetõen megváltozhat a közeljövõben, aminek kezdetét az Oroszország elleni szankciók fokozatos megszüntetése fogja jelenteni. Kuvelisz szerint ez nem egy sokáig tartó folyamat lesz, hanem a kialakuló válsághelyzet miatt egyik hónapról a másikra is az ellentétébe csaphat át az Európai Unió Oroszországgal kapcsolatos politikája.
118 #4 keepfargo
- 2015-10-10 16:44
Jó lett volna tényleges demokráciát csinálni mindenütt ojrópában de szerintem ez nem sok helyen sikerült.

Dán kedvenceimnek azért, úgy tünik, valamiért sikerült a többieknél jóval messzebbre eljutni. Nem is nagyon törik magukat azért hogy az ojrópai kalifátusok egyikét náluk hagyják majd felépíteni.

Sv.o.-i magyar haveromat kérdeztem - nem teljesen lévén képben a dániai fejleményekröl - hogy mi is ott a helyzet; miért nem akarnak a "menekültek" ott maradni.
Elmondta, hogy a dánok épp nemrég vették le a segély összegét a felére...no more questions/nincs több kérdés
128 #5 bogyo
- 2015-10-10 20:15
volksbetrugpunktnet.files.wordpress.com/2015/10/2f8f4-merkel_untergang.jpg
63 #6 GP
- 2015-10-11 05:05
Tõke Péter:
Európa végveszély elõtt, zengjetek félrevert harangok!

7 #7 virag
- 2015-10-11 05:42
Földi: Európára a hosszú távú terrorfenyegetést a „láthatatlan” katonák jelentik
http://www.hirado...-jelentik/
165 #8 LM
- 2015-10-11 08:00
Évek óta olvasom Imre oldalát azonban eddig nem regisztráltam a fórumra, hát most ez is megtörtént, üdvözlet a közösségnek. Azért csak most, mert bár eddig sem volt rózsás a helyzet de úgy érzem új fokozatba kapcsolt a világrendetlenség ahogy itt Ti nevezitek és az oda-vissza kommunikációval nagyobb esélyem van arra, hogy ha csak a felszínt kapargatva is de jobban megértsem a körülöttem történõ dolgokat és talán gondolataim másokban is elindíthatnak valamit. Úgy érzem soha nem volt még annyira fontos, hogy megpróbáljuk megérteni mi történik körülöttünk mint manapság. Szóval, sziasztok!
4 #9 Posta Imre
- 2015-10-11 08:07
GM, Tõke Peti, a kis ügynök, D'rabik "fõnök" a híres "Leleplezõ"....na bax!

LM, akkor megfigyelhetted, hogy itt nem "komáljuk a kommun-ikációt", de megosztjuk a "nemzetet", szarkeverünk, dezinformálunk és anyázunk, zsidózunk rendesen. Ugyan "igazunk van," de láthatóan ez már senkit nem zavar. Téged miért?
66 #10 9323elitelt
- 2015-10-11 09:54
GP ennyi erõvel belinkelhetted volna a hitgyülevészes németsándor tájékoztatóját migránskérdésben. Érdekes módon õk is a magyarországi khórmány álláspontjára helyezkedtek...

Ugye itt élõsködik ajrópa egyik legnagyobb ***** közössége.
Namost mi lenne velük, ha itt ragadna pár százezer muszlim fanatikuss? Persze, hogy nem akarják õket itt, és küldik õket Németbe, a többi már ott élõsködõ haverjaikhoz...
154 #11 kakas
- 2015-10-11 10:31
új menekült hullám indult Magyarországról nyugat Európa felé!41.media.tumblr.com/501251d5a1d0853f39ca7097e8a4867d/tumblr_nw00kj1FiN1s4ew3vo1_1280.jpg
165 #12 LM
- 2015-10-11 11:13
Imre, ha "igazunk van" akkor irtó nagy a kupleráj és mivel itt kell élnünk szeretném tudni melyik sarokba nem szartak még oda, illetve, hogy mikor és honnan várható a takarító brigád. Az meg, hogy mást ez nem zavar az legyen az õ szegénységi bizonyítványuk. Igen ismerem a tartalmat, néha van ami nekem is meredek és van amivel nem teljesen értek egyet, de kevés ember van akit hitelesnek tartok és akinek akár csak halvány fogalma van arról, hogy mi folyik körülöttünk, Te közéjük tartozol. A kommunikáció meg érdekes dolog, ki tudja talán bejelentkezik MZ/X és nem gyõzöm nyitogatni az ablakot, de ha nem akkor sem vagyok hátrébb mint most.
4 #13 Posta Imre
- 2015-10-11 12:16
LM..., 2015-öt írunk! Úgy írod: "ha igazunk van". Ha elmúlik a "ha érzésed" mindjárt jobban érzed magad, meglásd. Ezt onnan tudod, hogy rosszabbul fogod magad érezni, de ebben bizonyos lehetsz. Persze az érzeted azt jelzi, látod mennyire távol kerültél attól, amit ma "életnek" és "értelemnek" nevez ez az ostoba "világ".

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.84 másodperc
4,460,860 egyedi látogató