Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Migránsválság: Moszkva az európaiak migrációjától tart

KultúraNormálisak Keletre, mocskos liberálbuzi Nyugatra...mondtam, nem? Depardieu, Segal mester (mindkettõ zsidó) már ott van, de van már fekete boxoló (nagyon elverték) és egyre több bizniszmen. Moszkva gigapolisz lesz és persze dekadens, de az majd csak idõvel.

Oroszországnak fel kell készülnie az európai migránsválság következményeire - figyelmeztetett pénteken Konsztantyin Romodanovszkij, az orosz Szövetségi Migrációs Szolgálat (FMSZ) vezetõje Moszkvában.
Migránsválság: Moszkva az európaiak migrációjától tart

"Értékelésünk szerint az Európai Uniónak eddig még nem sikerült a migrációs folyamatok irányítása" - véli az illetékes és hozzátette, hogy Oroszországnak fel kell készülnie a lehetséges következményekre.

Ezek kapcsán Romodanovszkij elmondta: nem zárható ki, hogy a jövõben egyre több menekült érkezik majd a Közel-Keletrõl, Észak-Afrikából, és Közép-Ázsiából és cél-, vagy tranzitországként tekintenek majd Oroszországra, hogy Nyugat-Európába juthassanak el.

Az illetékes szerint a menekültáradat és a romló gazdasági-szociális körülmények miatt az európaiak is elkezdhetnek kivándorolni. "A helyzet már most kiélezõdött Hollandiában, Németországban és Franciaországban. Egyelõre még csak Kanadába, Ausztráliába és Új-Zélandra utaznak ki. A jövõben azonban nincs kizárva, hogy Oroszországba is jönni fognak" - tette hozzá.

Romodanovszkij elmondta azt is, hogy az ukrajnai konfliktus 2014-es kezdete óta mintegy kétmillió ember keresett menedéket Oroszországban.

Megfigyelõk szerint az ukrajnai menekültek Oroszország különbözõ pontjain települtek le, sokan közülük azonban az Ukrajnával határos területeken tartózkodnak.

atv.hu / MTI
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-02-26 20:08
Az oroszok 60 óra alatt lerohannák az egész

A NATO egy hónapon belül már harmadszor figyelmeztet, hogy az oroszok fokozódó agresszivitása veszélyezteti Európa keleti határait. Errõl a Financial Times címû brit lap számolt be.http://vs.hu/koze...paign=main

Mihajlo Junger: Oroszország befolyási övezetében senki nem akar maradnihttp://kitekinto....CsY-b4WNk/

Moldovai Köztársaság: a sikertörténet után jön a tökéletes vihar?http://vilagterke...tes-vihar/

Európa országai ördögi körbe zárják magukat

Az Európa Tanács emberi jogi biztosa kiállt a menedékkérõk befogadása mellett.http://888.hu/art...e=hirstart

A hadsereg bevetésére adott engedélyt a szerb elnökhttp://vs.hu/koze...paign=main

Megcáfolta saját magát az ENSZ
MTI, 2016. február 25., csütörtök 22:10
Az ENSZ elismerte csütörtökön, hogy „problémák” merültek fel az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista szervezet által ostromolt Dajr ez-Zaur lakóinak szánt segélycsomag légi úton megkísérelt eljuttatása közben, s a ledobott huszonegy raklapból egy sem ért célba. http://mno.hu/kul...sz-1330499
118 #2 keepfargo
- 2016-02-26 22:04
én ezeket nem nézném takoknak, csaba, inkább csapatszállító páncélozott jármüveknek - gumikerékkel (de én csak egy béna deszantos voltam, tévedhetek)
75 #3 talpi
- 2016-02-26 22:16
Porosjankó, neked elment az eszed, vagy ne igyál, szintetikus vodkát. A Stalicsnaja a legjobb, az nem zavarja meg a maradék agyadat, már ha van, mert lassan kezet foghatsz, Vitya-Vi-Szarjonoviccsal, Felcsut, örökös hercegével, akinek, a veje sem volt képes, elég fényt vinni az agyába. Igaz, lopott hozzá, melegedni való faanyagot is, Rahel kisasszonnyal, és a Zetorral, de ez sem elég.
48 #4 ro-zsola
- 2016-02-27 10:03
Migránsok ? Persze persze
Kizárólag haladóknak :
1. " A nagy Orosz Népet ..... " ( Zsdanov professzor )
2. Szükség van a " Nagy Összefogásra " : https://www.youtu...e=youtu.be , a " lengyel " Armia Patriotów nem elegendõ a migránsok feltartóztatására.
3. Orosz , szláv meg azték meg a többi ? Heee ? Má' azok is " testvéreink ". Jaaaa , há' ezír' emlegeti Moszkva a " holokauszt " 100 millió áldozatát
http://sputniknew...z416Cip2gq
Talpi , ne baxogasd Walzmant. Neki el kell játszania a szerepét. Csütörtökön Putyin Szófiába látogat. A Szerb Hadsereg már felkészült.
A NATO már lemondott Ukrajnáról , neki végük van. A gondot az jelenti , hogy Ukrajna tele van zsidobanderovec hordákkal akikkel " kezdeni kell valamit ".
267 #5 Perle
- 2016-02-28 20:12
2 #6 gerry
- 2016-02-28 20:17
Perle - ez szatira?

Borzalmas.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.56 másodperc
3,891,126 egyedi látogató