Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Felhívás nem csak pedagógusokhoz! Használati utasítás a 'kockás inghez'!

GondolatokFéltem a gyermekeim igazságba vetett hitét. Sok éve „kockás ingben” érzi jól magát és nem is tudta, hogy ebbõl még baja is lehet. Mától tehát négyzetrácsosnak kereszteljük át, így tán esélyesebb ha egy bizonyos és jól körülhatárolt KLIK, kiválogatott, kontraszelektált személyzete kéreti számon rajta a sok-sok „tanítást”, melyek zömérõl õ már pontosan tudja, hogy szemen szedett hazugság. Mert ugye nem a ruha teszi az embert, de a ruha fedheti el, ki ember még ebben az embertelen rendszerben, melyet nyilvánvalóan nem emberek irányítanak, terelgetnek, „politizálnak át” és hamis tanokkal mosatják át a gyermekek még fogékony elméjét. Ehhez minden „kormányzati” segítséget megkapnak, médiát, jelszavakat, pártokat, hazugságot és töménytelen ígéretet és éppen annyi fizetést biztosítanak, hogy az igazán valamire való és a realitással szembenézést vállaló csak az utolsó pillanatban nézzen külföldi mosogatói, takarítói állás után. A lakosságcsere-program keretében nem csak az idõs, elaggott, Magyarországot felépítõ réteg kiiktatása folyik az „egészségügyi” reform keretében, hanem a fiatalok minden szintû mérgezése, a pedagógusi kar aktív bevonásával. Igen összetett és nagyon mocskos hadviselés zajlik és minden szinten, ellenünk a „kockásingesek” ellen a Dávid-csillagosok részérõl. Ügynökeik ott vannak minden kulcspozícióban és úgy intézik, hogy a Lauderen kívül „ne is lehessen élet”, bár lassan az ország minden valamire is való „oktatási intézménye” valójában izraelita érdekek szolgálatába állított cionista kiképzõhely.


De lássuk elõször is, mirõl szól ez a „kockásinges” felzúdulás? Hol voltatok eddig? Hol vagytok most? Nem hiszem, hogy nem tudtok róla, mi zajlik az országban és mi történik a világban, legalább nagyobb vonalakban. Féltek? Féltitek az „állásotokat”? PÖCS-ök vagytok? A mai magyar pedagógus önértékelése egy KLIK szerint, amelynek pontosan abban érdekelt, hogy önérezzétek magatokat annak. Ha Orbán lehet geci, akkor ebben a Gyurcsányosan „kurvaországban” bizony nagyon alacsonyan állunk önbecsülés terén és magas ingerküszöbbel bírva igen mélyre süllyedtünk. Fejünkre egy igen komoly maffiadinasztia „haverjai” és rokonsága, „kiválasztottak” hada telepedett, amely csak nyelvhasználatában és papírjai alapján lehet még magyar. Még! Meddig még? Banki adós-rabszolgák, bérszolgák, gyáva és megalkuvó, sunnyogó tanárok készítik fel a jövõ rabszolgáit az oligarha-rendszerre a rendõrnek nevezett idomított jószágok segítségével, ügyészi és bírói összeesküvések fedezete alatt. Hiszitek még a „demokráciát”? Az arcotokba lett dobva, hogy „KUSS!”. Amit a KLIK megmondott, az meg van mondva! Tudták, hogy lázadozni fogtok és a „kockás inget” is õk aggatják rátok! A jelenség nem magyar sajátosság. A környéken mindenhol, cionista rezsim van, hol ezt a „játékot” most el kell játszani, mert rendszerváltás közeleg és bizony mondom néktek a férgesének hullania kell, ha pedagógus, ha igazgató, ha polgármester, ha rendõr, ügyész, bíró és bankár-politikus. A „politikai elit” megbukott. Teljes mértékben felemésztette az korrupció és a zsidók betelepítésének és a cigányság elszaporításának embertelen terve. Sajnos hatalmas károk és kínok árán tudunk csak megszabadulni ettõl a tehertõl és ne legyenek illúzióitok, mert a háború mindenkit elér és mindenkit próbára tesz, úgy tanárt, mint diákot, s mindegyben embert, pepitás ing ide, vagy oda.

Kockásingesek? Ha kaptok kicsivel több pénzt, akkor már minden rendben lehet? Nem zavar, hogy minden, amit láttok, tapasztaltok magatok körül egy hazug színjáték és ti csak tehetetlen bábok vagytok és még csak nem is nemes célokat szolgáltok, pedig eskütök szerint is a „közt” kellene, hogy legjobb tudásotokkal szolgáljátok, példamutatásotokkal, személyiségetekkel tanításaitokkal, építsd a generációkat? A férfi mára nem férfi, a nõ sem nõ, a szintén kiszolgáltatott és – valljuk be- zömében hihetetlenül ostoba szülõk számára a mára nyilvánvalóan illegitim alkotmány szellemében, valódi nemzeti felhatalmazás nélkül regnáló bûnözõ banda dirigál a Magyar Parlamentnek is nevezett legköltségesebb zsinagógából? Kormányzati izraelita KLIK!

Mondd, te kockás ing, ugye a fejed azért annyira nem kocka, hogy az eddigiekben foglaltakat meg ne értsd! Mire vagy kész? Mire vagy képes? Meddig tudsz elmenni önmagadért és a rád bízott lelkekért? Példát mutatni, vagy lehajtott fejjel ostobán pillogni a fejedbõl, miközben a fekete felhõk egyre csak gyûlnek és ma-holnap a diákjaidat sorkatonai szolgálatra kell felkészítsd, de nem tudod megmagyarázni nekik, hogy MIÉRT? Vélem, sok fiatal mélyebb tudással rendelkezik már ezekben a kérdésekben, mint sok tanár és tanító, aki az életre kellene a gyerekeket és természetesen az igen elmaradt szülõket is tájékoztatni, a várható helyzetrõl, rizikókról. Tudom! Konfliktus! Tudom! Elveszítheted a „munkád”. Cserébe viszont életet nyerhetsz és mindegy, hogy ápoló, kórházi dolgozó, mentõs vagy bármely más munkásról beszélek, aki ebben a kirabolt és meggyötört, meggyalázott Magyar Honban még õrzi magyarságát, hisz mindenkit ugyanaz a kígyó mardos és ennek a fejét ideje eltaposni! Vagy veled, vagy nélküled, tisztelt Kockásinges ez megvalósul. Ha le vagy maradva, ideje felzárkóznod, tájékozódnod.

Tudnod kell, hogy a jelenlegi magyar kormány nem legitim, ahogy az általuk összegrundolt alaptörvény sem az. Tudd, hogy te egy az USA-ban tõzsdére bejegyzett Magyar Köztársaság” magáncég rabszolgája vagy! Tudd, hogy amíg megalkuszol, egy fikarcnyit sem számítasz, ahogy rád sem számítanak a jövõben sem diákjaid, sem bíráid, akik elszámoltatnak megtett és meg nem cselekedett dolgaid miatt.
Tüntetni vonulsz? Sztrájkolsz? Jól teszed, ha van eszed, de gondolkozz, mert az események nem állnak meg itt és jelenleg az országunkat nem a muszlim „menekültek” tartják rettegésben és kizsákmányolás alatt, hanem az izraelita összeesküvõk, akiknek bábjaik a parlamentben játszanak neked és játszatnak veled sötét és veszélyes színházat.

Ha felvetted a „kockás inget”, gondolj rá, hogy ez egyfajta egyenruha. A nõvérek fekete pólója is az. Ma-holnap valódi katonai egyenruha váltja a most még „színes forradalmi” vásznakat és nem baj, ha tudod, hogy ez elkerülhetetlen. A beszoktatásod zajlik. Tesztelés! A tankönyvekkel manipulálnak már rég, de nyilvánvaló, hogy most közvetlen felkérést kaptatok arra, hogy döntsetek! A cionista KLIK, vagy a magyar hun-szkyta múlton alapuló õsi értékek? Saul fia, vagy A lovasíjász?

Nem mondhatod, hogy nem tudsz róla, mekkora a tét! Nem hivatkozhatsz rá, hogy „nem tudtál róla”, mert minden információ elérhetõ, nyílt, nyilvános, ha nincs is folyamatosan az orrod elé tolva ugyanúgy, mint bérszámfejtett fizetésed, amely ne legyen többet „30 ezüst”, mi árulásod bére!

Ne arra készítsd gyermekeinket fel, hogy majd külföldön boldogulni fog és te se „menekülj” többé! A határok záródnak a „kintieket” szépen hazaterelik, hazatereljük, de ehhez a „bentieket”, a hazaárulókat, ellenséget a segítségeddel, aktív részvételeddel el kell ûzzük és meg kell büntessük!
Tisztelt Kockásinges! Te nem vagy politikus, ahogy én sem! A politikus az a bûnözõ, aki mögéd bújva, de hangadóként felhergel, majd elhallgattat. Õket erre a célra készítették fel, tartják és fizettetik velünk, hogy a „demokrácia” jelszava alatt mindig is ez a „szelektált” bûnözõi kör (elit) tudhassa magáénak a „néphatalmat”.

Az inged elfedhet ugyan, de aki a valóságra fogékony, annak eddig is rálátása volt a makacskodó tényekre!

Te légy csak egyszerûen Ember! Nem több, de ne kevesebb! Ne hazudj és ne vegyél részt hamis dolgokban, ne szolgálj hamis „istennek”!

Ha így teszel, nem tévedsz el és, bár magányosnak tûnsz majd, sajátjaidra csak így lelhetsz! Harcolj az igazságért! Minden más csak hamis ábránd! Még a kockás inged is, melyet „dacból” hordasz. Ettõl te sokkal többet érsz! Vagy nem, de ennek is ki kell derülni, mert hosszú sötétség kora után végre a kiderülések korszaka kell beköszöntsön és ezzel együtt sokaknak be kell alkonyuljon!


Ha tetszett amit olvastál, lájkold, és idd a mérgezett sörödet, alkoholod, aszpargámos italodat tovább, edd a hamburgered, kemikáliás élelmiszernek nem nevezhetõ ipari hulladékokat, GMO-s készítményeket, antibiotikummal és vegyészeti csodakészítménnyekkel telepumpált „valamiket” és szippants bele a frissen kórokozókkal telített levegõbe, adass be magadnak minden „védõoltást” anélkül, hogy tájékozódnál elõtte és kényszerítsd erre a gyerekeket és szüleiket is… és hazudj magadnak tovább, ahogy eddig is! Éltesd a korrupciót, amirõl tudsz és része vagy, ha akarod, ha nem és fogadd el, hogy ezen te – ahogy eddig nem- eztán sem tudsz változtatni, mert nem is akarsz. Tudod, hogy nem vagy különb egy szálat sem, mint azok, akik mindezt mûvelik velünk. Ha az lennél, már ismernénk, hisz nem lenne állásod és telekiabáltad volna a világhálót az „igazsággal”, melyet sem oktatnod, de még csak hangoztatnod sem szabad, mert elveszíthetsz mindent, amit ma még fontosnak vélsz. A liberalizmus korának vége! Elkezdõdött az ember korszaka! Sajnos, vagy nem, de az izraelita agymosás igen kevés embert hagyott meg embernek, így nagy veszteségekkel kell számolni. A zombi-program túl sikeres volt.

Kedves Kockásinges!

Erõfeszítéseidhez kitartást kívánok!

Posta Imre

Hozzászólások

4 #39 Posta Imre
- 2016-03-13 15:12

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.60 másodperc
4,703,879 egyedi látogató