Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Abszurdisztán = Németország

KülföldLink Két hír, két történet Németországból, mindkettõ fõszereplõi német rendõrök.

Mainzban egy, az ország területérõl már korábban kiutasított eritreai migránst szerettek volna igazoltatni az egyenruhások, ám az illegális bevándorló iratai átadása helyett kést rántott és csak a szerencsének köszönhetõ, hogy nem történt újabb haláleset.

Elképesztõ, de ettõl még igaz, a támadót ezek után nem helyezték elõzetes letartóztatásba, hanem egy menekültszállóra vitték, ahol majd lefolytatnak egy európai jogrend szerinti menekültügyi eljárást, miközben semmi garancia sincs arra, hogy a migráns nem szökik meg és nem követ el újabb súlyos bûncselekményeket.

Kölnben idõközben azokat a rendõrtiszteket vonják eljárás alá, akik nem engedték meg, hogy a német hatóságok eltitkolják a nyilvánosság elõl a szilveszteri és újévi, nõk ellen elkövetett több ezer erõszakot. Az eljárás eredménye pedig borítékolható, a lelkiismeretükre hallgató zsaruk büntetése minimum elbocsátás lesz a rendõrség kötelékébõl.

Németország mára tényleg Abszurdisztánná vált.Link

Hozzászólások

159 #1 vanyusha
- 2016-02-28 12:59
Bréma 25.02.2016 Csütörtök reggeli, aktuális tv NRB Élõ, utcakép, keresztezõdés: autó ember forgalom minimális kihalt, az 1988 s hoz képest, hatalmas gödrök a kockakövek helyén, a szemét kiforgatva tárolókból, konténerek mellett kapucnisok kétdekásokkal, meg egyéb bódítók használata közben vegyes fajúak, málló falú bérházak,egy fiatál pár jön ki a zaciból,itt van forgalom egymást váltva ki Led tv....stb. Ad be, nincs munkabér, bent a lakásban hiába javítottak ki a vakoltatott 3 hónap alatt le mált. Evangélikus parókia ide mentek élelmiszer csomagosztás, hipermarketes, ami nem tarható tovább az üzletben minden féle. A férfi fele önmagának szép sárgás színe van, nõ kézen fogva vezeti.

Lebontani a kiépített infrastruktúrát így gazdaságos. költséghatékony.
118 #2 keepfargo
- 2016-02-28 13:07
vanyusha
Mi ez a sok értelemzavaró elírás; nincs elég idöd? Akkor ne írj, hogy ne nézzenek hülyének, mert azért kár lenne, hiszen biztosan elég értelmes vagy te is. Ha nem így lenne, nem is tudnánk rólad, mert eddig a honlapig sem jutottál volna el. Mivel azonban itt vagy, légy szíves igazold a feltevésemet, és horribile dictu! add meg az idejét a hsz.-nek, ahogy megadod az idejét minden másnak is az életedben.
238 #3 bivaly
- 2016-02-28 17:21
Ide figyeljetek PUBIKÁIM !
( Mondá Gejza egykoron !)

Vegyétek már észre, hogy Németország SINCS ! Csak néha németül IS beszélõ csõdtömeg.
Elnézést a maroknyi kivételtõl, aki valóban NÉMET !
NEM ISMERÕS a SZITUÁCIÓ ?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.44 másodperc
4,462,212 egyedi látogató