Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Posta Imre: Jelen helyzetünkben antiszemitának lenni hazafias kötelessége minden honvédõnek!

GondolatokCsak 7 éve történt, de egyre aktuálisabb, vagy igen? Nem tudom, ki mint van vele, de a tavasz be fog köszönteni! Van egy ilyen elõítéletem, de nyugodtan cáfoljon meg, aki tud jobbat. Éjjel olvasgattunk a párommal és folyamatosan zörögve estek le a tantuszok. Semmit nem tudunk a történelmünkrõl. Átvertek, átvernek permanensen.

Ami nagyon megnyerõ és megható is volt, ez egy apró zönge, még villanyoltás elõtt. Verám azt mondja nekem, a szemembe nézve, hogy igazából az a megdöbbentõ, hogy már jó ideje én is azt mondom, amit most olvasgatunk csak. Ne kérdezzétek honnan tudom, hogy mi az Igazság rólunk, magyarokról, s honnan veszem a bátorságot ahhoz, hogy ezt szinte semmi háttértudással, de ki merem mondani! Érzem a zsigereimben és kész. Minden, amit most tanulok és tapasztalok, az csak megerõsíti bennem azt, amit már mélyen, belül régtõl fogva érzek. Ennyi a titka, íme a nyitja.

Elhatároztam, hogy beszélek a fiam történelmet tanító nénijével arról, hogy ha lehet, okítsa már a gyerekeket az igazából is megtörtént eseményekre, ne arra a maszlagra, amit most oktatnia kell. Tudom, hogy ez rebellió, de ha kell, akkor a dirihez is bemegyek ebben az ügyben, sõt, feljelentem az oktatási tárcát a históriánk rosszhiszemû torzításért, s vele együtt a MTA-t! A pereknek úgy sincs jelentõsége már. Elmossa õket majd a háború!

Na nem azért mondom ezt, mert borúsan látom a jövõnket, hanem az optimizmusom miatt. Minél elõbb jön az a vérzivatar, annál hamarabb leszünk képesek újra belekezdeni. Már aki túléli. (Bocsánat, itt kicsit megszakadt most a telegráf szalag, mert volt egy terápiás ülésem, de újra itt vagyok.) Igen, egyre többen látják azt, hogy a helyzetbõl a történelmi tapasztalatok és az ember ostobaságát is egybe vegyítve csak fegyveres harcok árán lehet valamilyen eséllyel kikeveredni. Ezek nem egyszerû, hanem tényszerû gondolatok, melyeknek azért is nagy a súlyuk, mert magam is tudom, hogy nem jó a Sátánt a tûzfalra vetíteni, mert megjelenik Izrael látképe.

Nincs mitõl félni emberek! Ha jön az a háború (k), akkor nem azért lesz itt, mert én azt állítom, hanem azért mert a Sátán népe a vérünkre és az otthonainkra, de mindenek elõtt a földünkre áhítozik. És nem „megjelennek”, hanem már itt vannak. Miközben báránybõreik alól már kilóg a patájuk, a helyzet is egyre ziláltabbá válik.

Magyarország gazdaságilag összeomlott, ám a látszat még tartja magát. Még mindig mûködik a hipnózis. A transzban lévõ emberekre jellemzõ, hogy a szuggesztió hatására olyasmit érzékeljenek ami nincs ott, és olyasmirõl ne vegyenek tudomást ami ott van. Ez még poszthipnotikus állapotban is mûködik. Tehát, ha felébresztettek „álmodból”, még nem vagy teljesen birtokában teljes, józan ítélõképességednek, és hajlamos vagy irracionális cselekedetekre, fõleg ha erre utasítást is kaptál!

Miért is írok most errõl a témáról? Ma reggel eszembe jutott, hogy itt van ez az antiszemitizmus dajkamese, ami halálos fegyverként is elsülhet, és erre sajnos van már precedens. De akkor mit is jelent a szemitizmus, mint fogalom? Zsidó-barátságot, ajnározást, szeretetet, istenítést? Miért nem beszélünk antikrisztianizmusról, antimohamedianizmusról, de közelítsük meg másképpen is a kérdést.

Az arabok is szemita törzsek, de ha nem kedveli õket valaki, nem mondhatja magát antiszemitának. Tényleg, van arra szó, ha valamely más népcsoporttal szemben fejezi ki az ember a nemtetszését? A magyarban én nem ismerek ilyen kifejezést, de ez azért lehet, mert tudatlan vagyok, vagy pedig a magyar nyelv nem befogadó a gyûlölet ilyen szintû megjelenítésére.

Miért van az, hogy csak ez a nép vívta ki az egész világban ezt a jeles státuszt, hogy magukra tekintve elítélõ kifejezést használó személyeket antiszemitának titulálhat? Magyarországon dívik a magyargyûlölet. Cigányok részérõl, zsidók szájából egyaránt jelentõs szómennyiség és tett irányul ebbe az irányba. Ezek tények. Ha Magyarországon antiszemitának lenni bûn, viszont szemitának lenni erény, az az én olvasatomban a következõket jelenti. Tudjuk, hogy a zsidók gyarmatosítanak bennünket és elég nyílt genocidumot hajtanak végre a nemzetünkön. Háborús terület vagyunk. Ha nyílt konfliktus törne ki, akkor egyértelmûvé válna az, mit még sokan nem akarnak megérteni. Hadi állapotban azok, akik az ellenséget segítik szóban, tettben és gondolatban, hazaárulóknak minõsülnek! A mai teória holnapi kénszerû ténnyé változna.

Gyurcsány és csapata háborús bûnsegédlettel, hazaárulással történõ vádolhatósága megkerülhetetlen kérdés lenne. Aki ma szemita, az már most felkészülhet a hazaárulás vádjával való szembenézésre. A zsidó nem baráti nép, hanem erõszakos behatoló, agresszor, aki az õsi magyar föld létét, nemzetünket, hazánkat veszélyezteti. Azok a zsidók, akikkel eddig együtt békében és humánus viszonyban éltünk Magyarországon, ne kövessék el azt a hibát, hogy segítik az ellenséget!

Már mondtam máskor is, de most újra megerõsítem: antiszemitának lenni nem lehetõsége, hanem kötelessége a magyarnak, ha hazafinak tartja magát, ha nem. A szemitizmus pedig ebben a hadiállapotban az ellenség támogatását jelenti! Félreértés ne történjen, itt nem arról van szó, hogy a zsidó jó ember-e, vagy nem, hanem egy erõszakos területszerzõ agresszióhoz való kényszerû hadászati hozzáállást értek ezalatt. Aki az ellenséggel barátkozik, az áruló és haditörvényszék elõtt kell felelnie tetteiért!
(postaimre.com)

Hozzászólások

118 #1 keepfargo
- 2016-02-28 13:24
A gondolat teremtö erejéröl kell(ene) elöadás(sorozato)t tartani olyanoknak, akik már fogytán vannak a saját gondolatoknak.
Hinni is csak úgy lehet valamiben, hogy elöbb elképzelem azt a valamit, vagyis gondolok rá.

Önálló Magyarország? Lehet erre akárcsak gondolni is? Lehet ebben hinni? A mai helyzetben?

Igen. Épp a mai helyzetben kell hinni benne, épp most kell gondolni rá - mert mikor máskor(?)!!!

Hogy valami megvalósuljon, elöbb gondolni kell rá, képzelödni róla, aztán ki kell találni, és majd a kellö idöben megjönnek a részletes kidolgozási tervek is. A terveket, a kigondolást és a képzelödést azonban megkerülni nem lehet.

Merjünk nagyok lenni! Egyelöre csak álmainkban, aztán gondolatilag, aztán majd tehetünk is valamit.

Ne merjünk kicsik lenni (többé); látjuk, hova vezetett ez!
272 #2 Kameleon
- 2016-02-28 13:39
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wHx9VoVPLNg[/movie]
https://www.youtu...Hx9VoVPLNg

Szkíta aszkéta VS Szemita szemét:
http://magyarnemz...;c_start=0
188 #3 Lako Eva
- 2016-02-28 14:53
A parazita soha nem fogja elhagyni a gazdatestet! A gazdinak kell kidobnia!!!!!!!!!!!!!
154 #4 kakas
- 2016-02-28 14:57
Képfaragó,így van.Vannak helyzetek,mikor hangosan kell kimondani az igazságot,különben nem tûnik hihetõnek.
238 #5 bivaly
- 2016-02-28 17:10
Kameleon !

Akinek ez a zsigeri magyargyûlölet, ami "Besenyõ Pista bácsi-ból" árad tetszik, az vagy hülye, vagy méghülyébb !
A fizetett "mélymagyarnak tetszõ" ügynököket leszámítom, azok fizetett idióták, tehát csak aljasok.
És te mi vagy ? Ezek után ? Lángelme, éjjel látó vaktöltény, vagy csak szimplán egy segg hülye, aki mindenhol eltéved, még a saját fürdõkádjában is, ott keresi a tengert !
2 #6 gerry
- 2016-02-28 17:15
jaj Istenem... már megint, (még mindig) itt tartunk?

Merjünk nagyok lenni? Ezt teszem idestova 35 éve... Amióta itt élek még soha nem szégyenkeztem "magyarságom" miatt.
Igaz, nem is vertem a mellemet, hogy a magyar a föld legokosabb, legszebb, legjóravalób, leg- leg- legnépe.

Magamért álltam ki és önmagam cselekedetével próbáltam bizonyítani, hogy egy európai kultúrából érkezö személy ugyanolyan értéket képvisel mint bármelyik más európai. A magyar nyelv elõször elválaszt a német, angol olasz stb nyelvet használó környezettõl, de késöbb (feltéve, ha képesek vagyunk a beilleszkedésre és idegen nyelv megtanulására), a magyar nyelvi alapok megkönnyíthetik a tanulást.

Sok ezer értékes magyar talált úgy új hazára, hogy a régit sem vesztette el örökre. Sajnos ugyancsak sokan negatív elõjelet párosítottak a magyar emberek megitéléséhez. Ezzel senki nem tud mit kezdeni.

A gond egész máshol van.

Azt mindenki elfogadja, hogy "Merjünk nagyok lenni! Egyelöre csak álmainkban, aztán gondolatilag, aztán majd tehetünk is valamit."

B'-meg Keepfargo - idáig értél el évtizedek alatt? Te, aki itt élsz és látod a különbséget és azonosságot is?
Tudod mitt tett veled a keleti vallás? Nem? Megmondom:
Olvasztott vajat látok ... szépen sercegõ, aranyszínü olvasztott löttyöt a tepsiben.
ca 70 év alatt elértél odáig, hogy álmodban nagynak látod a magyart és (majd) gondolkodni is hajlandó leszel rajta (mondjuk a jövõ héten?) Aztán teszel valamit?

Na ez igen. Ez egy jó plán... Célra mutató (Valamit...), jó idõzítésü! (majd valamikor) és határozott: "Ne merjünk kicsik lenni (többé)"


kakas - a grafikáid jók. De ezt; "Vannak helyzetek,mikor hangosan kell kimondani az igazságot,különben nem tûnik hihetõnek." kihagyhattad volna az életrajzodból!

Most, hogy (gondolom a mondat leírása alatt, mélyen a tükörszemedbe néztél és komoly, erõteljes hangodon) ki is mondtad a leírtakat... a (melyik? milyen?) "igazság" hihetõvé vált?

Tudom, sokszor b@szogatok itt néhány embert - ahogy ezt (durván, emészthetetlenül, néha "más szemszögbõl" megvilágítva) Caruso tette, keményen (és nehezen feldolgozhatóan) Detonátor csapott szét ostorával, vagy ahogy manapság Bivaly teszi - valamennyire visszafogott éllel... de azért rohadtúl kíváncsi lennék (nem vagyok, csak úgy teszek mintha...) arra, hogy közületek melyik érti teljesen amit Imre és én (mint fogadott-önkéntes prókátor - bõ lére eresztve prédikátor) évek óta lepötyögtettünk erre és az ezt megelõzõ weboldalakon!

Az rendben, hogy egy újszülöttnek minden vicc új, de ti ugye nem vagytok azok?

Imre ezt írta hét éve: "...antiszemitának lenni nem lehetõsége, hanem kötelessége a magyarnak, ha hazafinak tartja magát, ha nem."

Jujjj.

...most ott tartunk (többek rábólinthattak): "Merjünk nagyok lenni..."

A kicsi és békés magyar polgár elérte azt a szintet, hogy szól a másiknak is; merjünk nagyok lenni....


(Tartottam tíz perc szünetet - gondolkoznom kellett. Mivel fejezzem be eszementfuttatásomat.)


Nem tudom mit mondhatnék.
Napokkal ezelõtt kétszer is "ötletelgettem" a megoldáson (reakció nulla eredménnyel), amit persze elöre sejtettem mint kibic és kölföldön élõ vén fütty aki nem is tudja mi van most magyarországon, ezért jobban teszem, hogy befogom a bagólesõmet és kussolok, mintsem addig szövegeljek ameddig elõ nem jönnek a kövel megrakott kosarakkal és "mint feldühödött tömeg" halálra nem köveznek a sértett lelkek.

[movie=youtube]https://youtu.be/laAkOk6jU14?t=2m30s[/movie]


Akárhogy is.... ti mit láttok a jövre nézve?

Most pedig megyek nagyot álmodni... (na jó, néhány óra múlva, addig erõsítem a lelkemet a majdani harchoz)
238 #7 bivaly
- 2016-02-28 17:15
Imre !

A vitaindító mondat volt az, amit elõször rólad hallottam. Nem tõled ! Azután tõled is, csak másképpen, cizellálva, a szél és a MOSZAD játékát a Parlament ajtajával, stb.
Oszt', ma itt tartunk. Csak. Oszt', ma itt tartunk csak ?
3 #8 Enid
- 2016-02-28 17:23
Keepfargo! A gondolat ereje ( erõ - õre ) csak emberhez kotheto.
Talan pont ezert irodott es szivargott ki a CBJ es a kulonbozo "titkos" tervek. Megvalositasukhoz eloszor be kellett "taplaljak" a szerv-er/erekbe.
238 #9 bivaly
- 2016-02-28 17:44
Gerry !

Ahogy fogy az út a talpam alatt, úgy vagyok egyre kíméletlenebb a hülyékkel, mert bármekkora bennük a jóindulat, kártevésük esetenként felûl múlja a szándékos kártevõkét. Most valóban nem érdekel, hogy ki, melyik mizantróp gondolja úgy, hogy belegázolok a lelkébe, de kibaszott kurvára elegem van ( csak, hogy értehetõ legyek !), a hibásan, rosszul, vagy egyáltalán gondolkodni is képtelenek megnyilvánulásaitól. Ez az esetenként ezen a honlapon is ( mint e legtöbb helyen, szinte kivétel nélkül !) megnyilatkozó hülyék hadserege , gyakorlatilag garantálja megnyilvánulásain keresztül a hatalomnak, hogy nyugi, hatalomban maradsz ! Ostoba, és hibás közhelyek hangoztatása, idézgetés innen-onnan, meg mindenhonnan, nincs egy kibaszott önálló gondolat, csak a láttad-e már, meg olvastad-e, meg nézzd meg a Youtube-on, meg a franc tudja még mi, ömlik, hömpölyög, eláraszt. Néha egy-egy tétova tényközlés beesik, saját meglátással, de üres a játszótér ! Van ám homokozó, meg hinta többféle is, meg mászóka is, de a sok vízfejû arra vár, hogy legyen már valaki, aki elõször megmozdul, de õk ? Áááá, õk nem, kell a "példa" !
Kicsi a létszám, szûk a kalap méret ! És nem azért, mert nagy a fej !
Gerry ! Ezt is csak azért, mert megemlítettél, meg ma kicsit korábban végeztem, illetve kezdtem, az reggel 5 óra volt, most relaxálok, felviszem a vérnyomásom sokadszor, edzve magam a magasröptû szellemi színvonalú "nemzeti érzelmû oldalak" olvasgatásán.
Jó, hogy nincs fegyverviselési engedélyem, már többször fõbe lõttem volna magam ! Miért nem õket ?
Annyi lõszer a világon nincs !
154 #10 kakas
- 2016-02-28 18:10
Ez f@sza!Imrének 'több' elõadásán voltam már és most,hogy így eszembe juttattad és vissza emléxem,valóban olyan "nyuszi"hangon mondta ki az igazságo(ka)t'.Soxor be is aludtam rajta:D.Így utólag kérek elnézést tõle!Úgy láccik szereted magadra vonni a figyelmet,fõleg,hogy Te üzemelteted ezt a lapot!De hamá' kötözködünk,nékem meg ez teccett!Imre és én (mint fogadott-önkéntes prókátor - bõ lére eresztve prédikátor) évek óta lepötyögtettünk erre és az ezt megelõzõ weboldalakon! s_vigyori További Jó kötözködést!
126 #11 Serious
- 2016-02-28 18:41
nincs új a nap alatt...
272 #12 Kameleon
- 2016-02-28 19:01
Bi vaj, pszt... mert véletlenül leesel a magaslóról a személyeskedéseddel. Vagy egyszerûen csak a kenyeret táplálod ferdén. RÉgi "motoros" vagyok körben, oldalon. Dokinak szántam a besenyõt, nem neked fotelharcos. Bíróságra miért nem kisérted el Imrét ha ilyen nagy az arcod? Szerintem engem felejts el!
238 #13 bivaly
- 2016-02-28 19:07
Figyelj Kameleon !

Veled szemben én nem hivatásos faszfej vagyok a Posta Imre honlapon ! Nem ez a fõ csapásirányom, mint neked, meg sokaknak. Lehetsz te "bennfentes", ettõl még szûk a homlokod, és akkor finom voltam. Ki nem szarja le, hogy te hány éve fosod ide gondolattalan, logikátlan "gondolataidat" !
Már el is felejtettelek.
272 #14 Kameleon
- 2016-02-28 19:28
Bi vaj, Bi vajka... Életben nagyon toszogattak és nem bírtad? Szorongasz mert este birkózószõnyegen aludtál?!

Te idióta barom, abba állsz bele aki neked nem ártott? Az ilyen kis porszemek is mennek mind a levesbe, mint te!
4 #15 Posta Imre
- 2016-02-28 19:30
Nos, ha valaki véletlen ide keveredne, szûz szemmel és olvasna benneteket, elolvadna a gyönyörûségtõl. Ma úgy látom többen is parazsat ettek és tüzet hánynak. Te, nincs elég bajotok?

Annyi indivíduuum van itt, hogy nem is értem, mit nem értettem 7 éve. Mégis mi a fenére számítottam? Csak halkan jegyzem meg, még cseresznye, hogy ezen már igazán csak pár hajszálam múlik. Legfeljebb nem leszek õsz, mert addigra mind kihullik.
5 #16 kincses
- 2016-02-28 20:24
jó estét, Imre! azok a régiszép idõk...
amikor még egészen más nicknevek estek így egymásnak...s ha senki, az idõ neked dolgozott. meg mindenki, aki arra tolta az ország szekerét, ahol most van. én mindenesetre nagyon élveztem volna, a semmi sem úgy van, ahogyan megállapítottátok, hanem éppen ellenkezõleg, és magyarnak lenni nem csak titokban lenne büszke gyönyörûség...
a veszteség fájdalma, ami a másra és szépre fordítható idõ miatt van - na erre nem biztos hogy elég a két év gyászidõs_olvas
238 #17 bivaly
- 2016-02-28 20:45
Kameleon !

Olyan ismerõs vagy valahonnan !? Tudod, a láthatatlanság védelme alatt ( gyengébbek kedvéért nick név, és internet fedezet !) lehet ám pofázni mindent, meg mindennek az ellenkezõjét. Nézd Kameleon, nem látom értelmét veled vitatkozni semmiben, hosszan és komolyan . Meg vagy gyõzõdve felsõbbrendûségedrõl, intelligenciádról, tájékozottságodról, mert te egy "régi motoros" vagy , saját bevallásod szerint . Haver ! Nem ezt írtad szó szerint, csak finoman utalsz rá, ( finoman a lófaszt !), és élvezed , hogy "a körben "írsz ! Hahhh ! Mióta ! Hahhh ! Öcsém, te legfeljebb egy öltönyös fasz vagy, a többi mackó nadrágos faszfejhez képest ! Ha neked ez elõny, legyen a tiéd ! Te megtestesítesz egy típust, a tipikusan okoskodó hülyét ! Érteni nem fogod, maximum megsértõdsz, mivel agyad helyén csak az "ÉN" van, vízben oldva, hogy nehogy beléd kössön. Utóbbi halálos ! Tudod Pubi, vagy két hónapja írtam ( láthatóan feleslegesen is), hogy akinek csak öntudata van, az csak egy baromarcú proli, a tudat, az egy egészen más ember szellemi állapota. A kettõ normális esetben kiegészíti egymást, ahol a tudat korlátozza, és vezérli az öntudatot. Bonyolult ?
Hihetelen nyugalommal, mosolyogva, de inkább vigyorogva írom ezeket a sorokat . Kameleon, várom kirohanásodat ! Öcsém, te egy IQ bajnoknak hiszed magad, végül is, a biztonsági õrök szintjén lehet , hogy így van, de attól kicsit kvalifikáltabb szinten, azért a hangya fasza eléggé nem képez magassági korlátokat ahhoz, hogy átlépjünk felette . Nota bene, észre sem vesszük. Ha már a bokámig ér az eszed, nálad az már özönvíz, cunami . Írj amit jónak látsz ! Káromkodj ! Légy dehonesztáló ! Tiporj meg, élvezd az internet adta anonimitás elõnyeit ! Olyan kevés vagy mint babgulyás fingjában az oxigén .
8 #18 miskolcilaci
- 2016-02-28 21:14
kepfeltoltes.hu/160228/12804800_1085841311482834_635309980463588244_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Istenem mekkora a hasonlóság...

kepfeltoltes.hu/160228/12742724_526634780838497_5910713298354082138_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
4 #19 Posta Imre
- 2016-02-29 06:26
Bivaly, azért te se lehetsz nagyon büszke az öntudatodra. Tényleg mellényúltál a kalapnak. Sok ilyen volt már, sõt számtalan. Ne szídd mellre! Tényleg egy vicc, ahogy megy a felsõbbrendûsködés, alázat meg nyema.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.24 másodperc
3,394,592 egyedi látogató