Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Jézus 'indiai volt' - 70 éves könyv robbantja fel a netet

KultúraNem "indiai", hanem árja volt és fehér bõrû "északi", vagyis szkyt-hun! Érdekes, nem? A tamilok a legnépesebb dravida népcsoport az indiai szubkontinensen, írott történelmük több mint két évezredre vezethetõ vissza. Tamilnádu (a tamil nép hazája) ma India egyik állama az ország délkeleti részén. A brahminok a négy fõbb társadalmi kasztra és a kaszton kívüliekre tagozódó indiai kasztrendszer legfelsõbb kasztjának tagja.

Egy könyv azt állítja, hogy Jézus Krisztus tamil brahmin volt, sõt a kereszténység a hinduizmusból indult, hiszen Jézus Siva istennõ híve volt. Siva az egyik legfõbb isten a hinduizmusban. Az eredetileg 70 éve íródott könyvet nemrégiben nyomta újra a Savarkar Nemzeti Intézet, melyet a szerzõ unokája mûködtet.

„Semmi hátsó szándék nincs abban, hogy most újranyomtuk a könyvet” – mondta Ranjit Sarvarkar. „Nagyapám könyvei már nem elérhetõk, ezért döntöttünk úgy, hogy újra kiadjuk õket az olvasóknak.”

A könyv szerint a mai palesztin és arab terület hindu föld volt, és Jézus Indiába utazott, ahol megtanulta a jógát. Azt is állítja a szerzõ, hogy valódi neve Keshao Krishna volt, tamil volt az anyanyelve, és a bõrszíne sötét volt.

Miközben az Indiai Keresztények Nemzeti Kongresszusa be akarja tiltatni a könyvet, az interneten mindenki errõl beszél. A könyv újranyomásának kapcsán számtalan twitter-üzenetben említik meg az állítást, felrobbantva a közösségi oldalakat.
Ganesh Sarvarkar, a könyv írója.
Ganesh Sarvarkar, a könyv írója.

Az eredetileg 1946-ban publikált könyv szerint a kereszténység nem csak a hinduktól származik, de Jézus Kasmírban halt meg. Az asszénus szekta tagjai megmentették a megfeszített Krisztust, és felélesztették gyógy- és fûszernövényekkel a Himalájában. Késõbb Kasmírban elérte a meditációs tudatállapotok egy magas szintjét, a szamádhit. A buddhizmusban a szamádhi egy meditációs elmélyülés, mely a nemes nyolcrétû ösvény nyolc eleme közül az utolsó.

A könyv továbbá azt is leírja, hogy Jézus “Vishwakarma bráhmin” volt, ami a teremtõ isten egyik megnyilvánulása a Rigvéda szerint. Ez egyike a hinduizmus négy, a hinduk szerint öröktõl fogva létezõ, alapvetõ fontosságú szent szövegének, a Védáknak, melyeket az ortodox hívõk az istenek kinyilatkoztatott szövegének tulajdonítanak.

mid-day_1456480264

A keresztény papok szerint a könyv nem rengeti meg a keresztényeket Indiában.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-03-02 12:21
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pUDkn_Zum6Y[/movie]
159 #2 vanyusha
- 2016-03-02 17:46
Govt of India Documentry on Jesus in Kashmir !! [movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=D9w-xJfSOyc[/movie]


Állitólag Amikor keresztény hitretértéssel elkezdtek tanitani az angol gyarmatosok, jézus történetét a nagy áttérés fõ példájának szánták.Indiában élõk megkérdezték miért a különleges tiszteletek, miért tiszteljük mi is? Mert Eltemették és harmad napon életre kelt,-De nálunk ezt minden szent tanító megtudja csinálni.
Megfeszített lábszár csontját eltörték, hogy melkas csont beomlása fulladást okozzon,másnap borda álá szúrtak, hogy a kifojó víz a halál jeleként tudják.

Ezután kezdték a fordított keresztre feszítést,felnyégyeléssel kombinálni.

Ma meg boncolnak,átvágnak fõ izmokat stb.

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yiy5uY3Iw2s[/movie]
Jesus in India? -- BBC Documentary

A könyv szerint a mai palesztin és arab terület hindu föld volt.
Árvizura könyv szerint a mai palesztin és arab terület partus hun föld volt.
Tehát Nem volt zsidó terület.

Egy régi szöveg, amely Jézust alakváltóként írja le ..
http://boldognapo...t-irja-le/

Árvizura könyv szerint több jézus képeztek ki,
életkorban Ca:5 évnyi eltérésel, a jézus ...egy mester fokozat.

Azt is állítja a szerzõ, hogy valódi neve Keshao Krishna volt, tamil volt az anyanyelve, és a bõrszíne sötét volt.
Nem "indiai", hanem árja volt és fehér bõrû "északi", vagyis szkyt-hun!
Torinoi leplen AB vércsoprt, ez jézus idejénben jelenhetett meg.
Apokrif leirat még mindig keletkezik.
Érdekes, nem?
2 #3 gerry
- 2016-03-02 18:04
én úgy tuttam, hogy az Árvíz ura egy magányos de nagyon lelkes zsidóról szóló történet, aki amikor jött az árvizelés, sok sok homokzsákot tett le sorba, egymás mellé, mögé és rá, ameddig el nem vitte az egészet a vöröstengeriszap. Azt túlélte és a sok homokocska zsákocska segítségével szétválasztotta a vizeletet, aztán elindult a kínos-ánus földjére. Persze néhány önmagának éppen hõst keresõ, lelkesen és rögtön a nyomába eredezett, egyiknek másiknak a nagy izgatottság hatására meredezett (ezek egészen közel jutottak belé, majd elfáradtan leültek a földre. Késõbb elsodorta öket a tömegesen menekülõ migránsiszonyat. Utolsó hír erröl az elhivatott vezetörõl, hogy a nagy futásban szellemileg emelkedetté vált és bár lepsénynél még megvolt de azóta nem tudják hol a koszban kószálhat. De követõi ma is hiszik, hogy nem csak élt hanem él és élni fog. Tanúbizonyság erre a az árvíz urának most megjelenõ folytatása Sárvíz kúra Saul unokájának aki - a hollókrampuszi óta (annó akkor szájon át közösültek, más néven szoptak és szopattak mindent és mindenkit) kiköpött rokona Sárközönségesnek és Merõkanál anyónak is.

Állítólag 2017-es Oszkorona jelölt persze ha a Nemes arcélü rendezö újra szétfröcsköli az égi Vizelõ Tura nedüt.
4 #4 Posta Imre
- 2016-03-02 18:29
Az "Ár-víz-úr-JA", rövidítve ÁRJA. Az orosz elmondja, hogy az árják Északról jõve ingus-fõdre tanították az ottaniakat és és a Védák tele vannak olyan utalásokkal, helynevekkel, folyónevekkel, amik a mai Oroszország területtyén vannak, sõt a tamilok szinte oroszul matekoznak.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.66 másodperc
3,890,945 egyedi látogató