Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Holokauszt

GondolatokKomoly dolgokkal nem illik viccelni! Nincsenek már „komoly dolgok”. Az egész vetített világ egy rossz vicc! Anekdoták szólnak majd errõl a korszakról hetedhét galaxison is túl, ahol a kurta-farkú zsidó tán már nem dúl.

Kezdjük akkor a napi legkomolyabb tréfával. Múlt évben már írtam valahol, hogy az ukrán-zsidó Rada (esne beléjük) a mongol Huráltól (Parlament) követel kártérítést …még a XIII. században, az ukránok ellen elkövetett holokausztért. Most tekintsünk el attól, hogy az oroszok az utóbbi években feszegetik, hogy nem is volt semmiféle „tatár-mongol iga”, és az „aranyhorda” mongol –tatár csapata valójában a kijevi rusz-al közösben hódítottak Nyugatabbra és remekül elvoltak egymás közt és bizonyítják, hogy a Kulikovi csatát is egymással vívták, nem egymás ellen…mert semmiféle ásatásokkal alátámasztható nyoma nincs a legendának…pont, ahogy a zsidó Izraelnek sem. Naszóval, most olvasom, hogy a kijevi zsidó banda tényleg követelt hivatalos levélben effélét Ulánbátortól, de eltekintve attól, hogy a mongolok meg az „európai” szakirodalomból (zsidó) tudták meg, hogy egykor mekkora nemzet is voltak, azt a választ adták, hogy akkoriban még nem is volt Ukrajna, csak Kijevi Orosz Fejedelemség, de ha megadják a kárt szenvedett ukránok neveit, úgy családjaik kárpótlásra kerülnek. És ez nem vicc! Itt a forrás, ha nem hiszed. Link

Arról már nem is beszélve, hogy a legenda szerint meg Kijevet Atilla Hun fejedelem (király) alapította. Szerintem eredetileg Kijebb (vagyis Belsõ-Ázsia határaitól) nevet viselte, de az orosz ezt nem érti, ahogy az URAL-t sem. Na mindegy is! Ez kérem maga a holokauszt relativizálása, melyet az „ukránok” nem véletlen tettek meg, hisz közröhej trágyává kell már tenni a zsidó mahi-nációt. Saul fia, be kell rosálni a felhozataltól. Wágner a zsidó agymosoda-átadón! Ugyanazon a napon született „magyar” Oszkárosultak és ez véletlen! Minden „menekült” ugyanazon a napon született, hát nem világos?

Az ukrozsidó belefullad a saját mocskos korrupt szar-kaságába és a „nép”, amely ugyan egy szálat sem lett okosabb, lassan visszasírja a „régi rendet”, de minimum a rendezést. Kimondva, vagy mondatlanul, de ugyanez zajlik nálunk is és a környéken mindenhol, csak ugye olyan sikeres zombi-programot hajtott végre a cionista rezsim, hogy bizony, itt kiskanállal lehet csak némi értelmet összekaparni! Emlékeztek? Nincs kanál! Már a kanál sem az, aminek látszik. Tavaszra tettem a látványosabb fordulatot. Ahogy érzõdik a szele-széle úgy tûnik, hogy sokat nem tévedtem. Izrael térden van és akinek csöpp esze maradt, retteg, pedig még nem is rántották meg a nyakán a kötelet.

Tegnap néztem egy Anna Chapman-es különkiadást. Arról beszéltek benne, hogy 2009-tõl látványos a klímaváltozás és Golf-áramlat is lassan elül és Európa befagyizik. Emlegettek HAARP-ot, mutogattak vegyipermetet és persze összehozták ezt a régi druidákkal és az orosz múlttal. Nem beszéltek mellé. Azt mondják, az angol mûkincskereskedõk menekítik a kincseiket, múzeumok darabjait Ausztráliába, Sanghajba…, mert tudják, hogy Európának vége van. Az mondják, a királyi család is elköltözik, így az angolok is költözni fognak …Ausztráliába! Izrael vajh hová? A világ zsidajait hova telepítik, ahol persze a holokauszt szellem kell kísértse õket, ha már így feltámasztották? Tél tábornok és a Dávid-keresztes apák sztálingrádi hedonista küzdelme.

Azt is elmondták, hogy az orosz bírja a telet, hideget. Európát egyszerûen átveszi és kész, a sok afrikai eredetû, meg muszlim meg egyszerûen elkotródik innen, mert nem kompatibilisek. Végre kinyögték, hogy ugyan az ember belekavar az idõjárásba, de lényegében ciklikus felmelegedésrõl, le-hüllésrõl van szó…szóval aki engem hülyének néz, az jól nézzen meg, mert már rég túlnõtte magát rajtam a hülyeség.

Hülyeség? Biztos?

Mindenki fegyverkezik egyre nyíltabban és elhatárolódik, határozottan és nyilvánvaló a kiválasztódás folyamata. Ki is tiszteli a kitett bálványokat, autoritást, melyrõl bizonyított, hogy egy mocskos buzi gazdatest? Ki köp már erre az egész mocsokra, ami itt megy? Te hová sorolod magad? Olvass visszafelé és vérzékelheted, hogyan hekkelték meg a rendszert, kik és miért.

Ajánlom figyelmedbe újfent az Õrzõk 2009-es igen hosszúkás filmet. Energia? Atomenergia a Gaián? Nincs jobb? Ölég világos, hogy ennek a liberális buzitanyának a felszámolása elkerülhetetlen!

Miért?

MNB-s pénzmozgatások? Mûkincs-mizéria? Ajvé! Szerintem el sem képzelhetjük mekkora változások elõtt állunk. Na jó nekem elég piszkos a fantáziám. Nagy móka készül!

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-03-03 09:11
s5o.ru/storage/simple/ru/edt/00/11/98/94/ruedd4fb02165.png
139 #2 jozsef toth
- 2016-03-03 10:00
Hat igen !Imre latod milyen precizen vezetik a multba elkovetett emberek ellen elkovetett bunoket?
mongol Huráltól (Parlament) követel kártérítést …még a XIII. században, az ukránok ellen elkövetett holokausztért.?

1945 az nem olyan regen volt? Arrol bisztossan jobb felmeresek talalhatok,hogy Rakosi es a tarsai milyen bunoket kovettek el Magyarorszagon !

Mi mikor fogjuk be nyujtani a szamlat?
Es kinek? Az oroszoknak ? Vagy a zsidiknak?
Es egybe a kommunista vezetok alltal elkovetett HOLOKAUSZT amit VELUNK Magyarokon kovettet el!!!!

Sajnos az en eletembe ,hogy hol tartottak eddig a mukincseket ,es most hova viszik LESZAROM!
Mivel ez eddigse es ez utan az en eletemen semmit se valtoztat!

Ilyen gondjaim nincsennek ,hogy en hova pakoljam a regi es uj arany keszletemet!
4 #3 Posta Imre
- 2016-03-03 10:10
Józsi, láss a revolvered csövénél messzebb!

Amerika, Afrika, Ázsia, Ausztrália, de még az eszkimókák is követelhetik a kártalanítást az "európai" mocskos zsidó bandától népeik kiirtásáért, leigázásáért, vagyonok eltüntetésérét, eredik, ásványik, vizeik ... kisajátításáért...és itt már százmilliókról beszélünk, legalábbis lélekszámban.

Báyer Zsófinak ne véletlen dóga feszegetni a zsidó patkánylázadásos történetet és igazolni, hogy jogos a zsidókkal szembeni "elõítélet". Mondtam, hogy takarítás lesz!

Most mindenért "megfizetnek"! Isten visszatért, csak még kicsit szégyenlõs, mert tudja, hogy jogosan küldi el a "hívõ" a bús büdös PIcsába, hogy engedte az eddigieket.
139 #4 jozsef toth
- 2016-03-03 12:19
Imre !
Megprobalok messzebb latni ! De valami mocsok diszno ott all elotte.Elosszor urittek s_ratataes utanna kerdezem ki a kovetkezo???

Csak azert ,hogy messzebb lassak .Vegre legyen jovobe latasi hehetosegem!
Na ne tolakodjatok!Aljatok egymas moge igy legalabb sporolom a loszert!
Mert mar az is draga!
2 #5 gerry
- 2016-03-03 13:13
img06.deviantart.net/1e86/i/2012/317/5/a/m16_with_m203_by_profail-d5kvqlu.jpg
...ezen a dohány utcai háztetõn egész jó a kilátás a távcsõvel...
s_hihi
Már csak Hajdú J. barátom hiányzik, megigérte, hogy hoz még 6 tárat megtöltve.
(Miután piszokfoltos pozíciót tölt be így rövidítettem a nevét, nehogy ráismerjenek;))
236 #6 Vazul
- 2016-03-03 13:14
David Duke a holokauszt tagadásának elismert nemzetközi szószólója most felszólította híveit, hogy Trumpot támogassák az amerikai elnökválasztáson.
Duke, aki elég sokat nyilatkozik iráni médiákban is, közölte, ha Trump hatalomra jut, szeretne a külügyminisztere lenni.
http://24.hu/kulf...aci-vezer/

A CIA volt vezetõje azt mondta: katonai vezetõk megtagadnák a parancsok végrehajtását, ha Trump lenne az elnök és fõparancsnok.
http://inforadio....ani-802707
283 #7 gladiator07
- 2016-03-03 14:59
A 26.0000 - évenkénti " kabát / át / gombolás lehet akár több év átfedéssel bekövetkezte is. A klímaváltozáshoz hozzájárul - é a kapzsi, mai háttér6almi elit, az szinte bisztos, de egyébként is "csengettek", s " 10 - perc pihenõ és ujra indul a körhinta. Új kellékekkel, szereplõkkel. Még a 3 - dik VH opció is elõtérben van, nyomatékos elõjelei már lát6óak. A cinkelt lapokkal játszó zsidó nevû élõsködõ nem bisztos hogy ezúton túléli, persze nem csak õk járkálnak le az alagutrendszerek valamelyikébe, hanem mások is, ha már ennyire menekítik vagyonkájukat. Különben is 4 m - magos keritéssel veszik körbe magukat, úgyhogy az õslakos palesztínoknak nem lessz nehéz dolguk a célkereszttel.
Furcsa de ha a napok, hónapok, eseményeit szemléli az ember gyereke a Cion - bölcseinek sorai déjavû - ként dereng a szem elõtt.
Az Új világrend forgató könyv lassan de ketyeg.
12 #8 spartakusz
- 2016-03-03 16:07
Már a zsidó is írja:

http://kanadaihir...ent-195208

mentsétek el amíg lehet:

https://www.youtu...1BteTXYiI0

tisztelettel:
id. Kiss László
48 #9 ro-zsola
- 2016-03-03 17:15
Orosz-tatár " két jó barát " vagy inkább " 28 panfilovcev" ? http://oper.ru/ne...1051616949 ( érdemes megnézni a filmajánlót )
Egy kis infó : https://hu.wikipe...rdistája hoppá ? " Kazah , kirgiz két jó barát / együtt védik meg Moszkvát "
" Akarom hogy tisztán lássatok " : http://step-bg.li...06584.html , a gyengébbek " kedvéért " , Szaratov városában senkit sem érdekelt a " zsidó-ukro-cionista " Zelenszkij " produkciója "
Más
" Hírstábunk úgy tudja , Magyarországon kb 100,000 ukrajnai menekült van ". Plussz infó : újraindultak a kilakoltatások. Mellesleg ne felejtsétek el teletankolni az autót , a " magyar " ( ???? ) hadseregnek nincs pénze üzemanyagra
99 #10 MORMOTA1968
- 2016-03-03 19:43
"A zsidó holokauszt, avagy a világ legnagyobb hazugsága és legnagyobb üzlete".

Zsidó foglyok száma az Auschwitzi táborban: 173 000 fõ.

Tífuszban meghalt zsidó foglyok: 58240 fõ.

Természetes halállal elhunyt zsidó foglyok száma: 2064 fõ.

Más táborokba szállított zsidó foglyok száma: 100 ezer 743 fõ.

Hivatalosan kivégzett zsidó foglyok száma: 117 fõ.

Zsidó foglyok száma az 1945 január 15-ikei német evakuálás után: 11 ezer 839 fõ.

Milyen mocskos hazug banda ez a Nemzetközi Vöröskereszt! Teljesen fel vagyok háborodva! Istenemre mondom, én a zsidók helyébe feljelenteném õket, mert lemerik tagadni a még mindig hivatalos 6 milliós számot.

A nagy számú zsidó azért maradt az evakuálás után a táborban, mert ezek nem voltak szállítható állapotban.
Rájuk lengyel milícia vigyázott a szovjetek megérkezéséig. Ezek közül ismeretlen számú meghalt,
részben a lengyel milícia kegyetlenségei miatt, részben a szovjetek kihágásai miatt. Pontos számuk nem ismeretes, szovjet források 7 és 10 ezer közé teszik számukat. Hogy az 1590 fõs Auschwitzban maradt magyarországi zsidókból hány halt meg a lengyel milícia vagy a szovjetek kihágásai miatt, nem ismeretes. (Hal Turner)

Na de ezt már tényleg nem vagyok hajlandó elhinni! A holokausztról szóló filmekben nem így történt. Ott rendesek voltak a német õrök és szépen bevárták az oroszokat, amcsikat, akiket ezért hálából helyben agyonlõttek.

A Nemzetközi Vöröskereszt hivatalos adatai bizonyítják, hogy a holokauszt szélhámosság volt! A legutóbb nyilvánosságra hozott, évek óta elzárt adatok mutatják, hogy a koncentrációs táborok összes halottainak száma
mindössze 271 301 fõ volt.

Akkor lássuk a zsidók által pénzelt és irányított két világháború áldozatainak számát.

Elsõ világháború.

Antant hatalmak: 42 millió mozgósított katonából 5 millió elesett.
Sebesült 13 millió.
Hadifogoly és eltûnt: 4 millió fõ.
Összes áldozat, katonák és civilek. 22 millió fõ.

Központi hatalmak: 22.8 millió fõ mozgósított katonából 3,3 millió elesett.
Sebesült: 8,3 millió.
Hadifogoly és eltûnt: 3,6 millió fõ.
Összes katonai és civil áldozat: 15 millió.

Összesen: 37 millió fõ.

Spanyolnátha járvány, ami az USA-ból indult el, honnét máshonnét indulhatott volna: Különbözõ becslések szerint: 50 és 100 millió fõ az áldozatok száma. Pontos számadatok nincsenek.

Második világháború halálos áldozatainak számát sosem lehet megtudni, a pontatlan nyilvántartások miatt. Számítások szerint kb 75 millió halálos áldozata volt,
köztük 20 millió katona és 40 millió civil. Hova tûnt el 15 millió? A civilek közül sokan az éhezések, bombázások és betegségek következtében haltak meg. Forrás: Wikipédia.

Megtudjuk ezt valaha is köszöni a zsidó-jezsuita bandának? Örök hálánk ezért a népirtásért, örökké üldözni fog benneteket és szabadkõmûves-illuminátus bandátokat!

És még van pofátok nyavalyogni valami holokamu miatt,
ennyi évtized óta!

Nézzük meg Európát most, mi lett belõle, ennyi fehér ember hiánya után! Ezt jól kiterveltétek, ahogy a harmadikat is, ami ugye most volna esedékes, bár ti jóval elõbb terveztétek. Hogy hiányzik most az a sok-sok fehér ember. Sok fiatalnak még gyermeke sem volt. Erre ránk telepíti a fajtátok az arabokat, mohamedánokat, ázsiaiakat, afrikaiakat. Mondja valaki, ha meri ezek után, hogy ez nem így lett megtervezve,
keverék korcsok! Ti akarjátok mindenáron eltüntetni az utolsó fehér embert is Európából! És jó úton járunk ahhoz, hogy be is tudjátok fejezni sok évszázados, évezredes tervetek. Még egyszer: Hogyan tudnánk ezt valaha is meghálálni nektek? s_ratata
99 #11 MORMOTA1968
- 2016-03-03 20:02
"Tudtad, hogy Franciaországban és több más államban már "kis zsidó országnak" hívják Magyarországot. A külföld felvilágosultabb és jobban tudja mi történik a Kárpát-medencében, mint maga a magyarság".

Mark Twain, amerikai író írta az USA-ról, hogy 25 millió zsidó lakja és persze a java politikus vagy üzletember.

Higgyünk neki? Miért ne! De azóta kicsit szaporodtak.
4 #12 Posta Imre
- 2016-03-04 17:55
JÖNNEK A BEHÍVÓ PARANCSOK! TE IS KAPSZ EGYET?

Nemcsak Sopronban, hanem megyeszerte többen kaptak levelet arról, hogy besorozták õket. De, mire is? Utánajártunk – írja a Kisalföld
http://www.netcel...psz-egyet/


Földi: megtámadták Európát, tankok vonulhatnak a kontinensen

Háborús helyzet alakult ki Európában, és bekövetkezhet, hogy tankok vonuljanak a kontinensen. Errõl Földi László titkosszolgálati szakértõ beszélt a Kossuth rádió 180 perc címû mûsorában. Földi rendszeresen arra figyelmeztet, hogy Európa ellen támadás, invázió zajlik. Kedden az M1 mûsorában azt mondta: lõparancs kellene a határokon.

Földi László szerint nagyon fontos lenne, hogy megváltozzon a bevándorlással kapcsolatos retorika: nem békében vagyunk ugyanis, hanem megtámadtak minket, invázióban van Európa.

Kvázi háborús helyzet alakult ki a kontinensen, még nem lõnek, és nem vonulnak tankok Európában, de az elõjelei megvannak, hogy ez is bekövetkezzen

- jelentette ki a titkosszolgálati szakértõ a Kossuth rádió 180 perc címû mûsorában.

A háborúban érvényes szabályzat elõírja ugyanis, hogy miként kell védekezni. Lehetne blokkolni intézményeket, kétségeket lehet támasztani kollaboránsnak minõsített civil szervezetekkel szemben, azonnal szabotázsrendszerré lehetne nyilvánítani a csempészrendszereket, a kémeket és a szabotõröket pedig azonnal ki lehet iktatni

- vázolta a szakértõ.

Földi László rámutatott: ma Európában a titkosszolgálatok csak információt gyûjtenek, és nem vetik be a védekezõ módszereket.

Az M1 keddi mûsorában a titkosszolgálati szakértõ arról beszélt, hogy a határokon a katonákat "lõparanccsal" kellene bevetni, hiszen a migránsok a fegyver puszta látványától nem rettennek meg, mivel azt otthon is láttak, a fegyver használatával lehetne visszatartani õket.

„Nem azt mondom, hogy lõni kell, hanem azt mondom, ha bevetjük a katonákat, (…) akkor azt csak lõparanccsal szabad megtenni”

- mondta Földi.
http://alfahir.hu...ontinensen

Felújítják a lengyel hadsereg tankjait

Leopard-2-tankA német Rheinmetall konzorciumot hoz létre a PGZ és ZM Bumar-Labedy S.A. lengyel vállalatokkal a lengyel hadsereg 128 Leopard 2-es típusú nehéz páncélosának korszerûsítésére. Ezeket a Bundeswehr 2002-ben gyakorlatilag ajándékba adta elfekvõ készletébõl Varsónak.http://biztonsagp...g-tankjait

Óriási gépszörny szállt le Ferihegyen, és ezután mindig jön majd – fotók
A Qatar Airways Cargo vadonatúj gépére egyszerre 62-68 tonna áru fér. A teherjárat heti kétszer köti majd össze Kelet-Közép-Európát Katarral. Az elsõ járat csütörtök délután landolt Budapesten.http://gazdasag.s...-fotok/716
4 #13 Posta Imre
- 2016-03-04 20:24
Ezt adjátok össze!

Orsós a zsidó-cigány geci a perzsákkal kufárkodik, pedig pár éve még le se xarta õket...most meg! Közben Irán nyíltan a ciongeci zsidó banda ellen kampányol. Orsós meg itt nyalja a mocskos zsidó banda seggét! Jó mi?

Hungary Calls for Boosting Mutual Cooperation with Iran
13:25 - Mar 04 2016
Hungary Calls for Boosting Mutual Cooperation with Iran
TEHRAN (FNA)- Hungarian Prime Minister Viktor Orbán voiced his country's willingness to broaden bilateral ties with Iran in different fields.
Top Security Official: Iran Supports Palestinian Intifada against Israel
13:22 - Mar 04 2016
Top Security Official: Iran Supports Palestinian Intifada against Israel
TEHRAN (FNA)- Secretary of Iran's Supreme National Security Council (SNSC) Ali Shamkhani underlined Iran's continued support for the Palestinian resistance and Intifada (uprising) against Israel, calling on the Muslim world to return the Palestinian cause to their main agenda.
http://en.farsnew...1214000298
236 #14 Vazul
- 2016-03-04 20:55
Imre, ez tényleg a skizofréniával ér fel, de míg a legfõbb maffiavezér a dollárjeleket látja a szeme elõtt, addig a legfõbb ajatollah a nemzetközi szinten való kiterjeszkedést és pozíciószerzést. Romániával kapcsolatban is nagyon sok hír jelent meg ezen és más iráni híroldalakon folyamatosan a gyümölcsözõ együttmûködésekrõl az elmúlt évben, különösen a környezet- és természetvédelem terén, miközben Románia pont a környezetvédelemérõl híres...és még oroszbarátsággal sem lehet megvádolni õket.

Na de kanyarodjunk nyugatabbra, egy kis amcsi-zsidó szappanOpra:

A Wall Street is összefogott Donald Trump ellen; átszámítva 564 milliárd forintot fognak költeni az elkövetkezõ hetekben arra, hogy Trump-ellenes reklámokkal árasszák el Floridát, Illinoist, Missourit, Arizonát, Wisconsint és más középnyugati államokat befolyásos republikánusok által állított ellenjelöltelet támogatva.
http://hvg.hu/vil...treet?s=hk

A dempokrata elnökjelölt eközben szilárdan a sátánista Hillary Clinton.

Tegnap a legfõbb zsidóimádó, Obama 2012-es kihívója, Mitt Romney is élesen támadta Trumpot, hamis csalóként jellemezve, és más republikánus ellenjelölt támogatását szorgalmazta. Romney négy éve kissé visszavonult a politikától, de a 2012-es választás idején Oroszországgal kapcsolatos radikális bírálati járták be a sajtót, miszerint Oroszországot kiáltotta ki a legnagyobb ellenségnek, és azt hangoztatta, mindig a világ legrosszabb szereplõi mellett áll ki többnyire Kínával egyetértésben. Továbbá markánsan állást foglalt Izrael önvédelmi joga mellett, gyakorlatilag barbárnak nyilváníva a palesztinokat, és az iráni atomprogtamot is mindenáron meg akarta akadályozni, mivel szerinte nagyon komoly fenyegetést jelent.
283 #15 gladiator07
- 2016-03-05 06:40
Vakolók õk mind 1 szálig. Szinjáték az egész.
https://www.youtu...PzJBfHkpZY

Na ilyen
267 #16 Perle
- 2016-03-05 13:55
Vazul, mi bajod az amerikai választásokkal? Úgy tûnik, fa@án megy a kampányolás .:D
http://www.breitb...enis-size/
Killary az UFO hívõkre alapozik. Titkosításból felold minden földönkívüliekkel kapcsolatos aktát, ha megválasztják.
236 #17 Vazul
- 2016-03-05 19:16
Perle: nagyon szánalmas, ami ott megyen, de semmivel se rosszabb, mint ami nálunk van. Azért drukkolok Trumpnak, mert ha õ nyerne, akkor csökkenne a leginkább Amerika nagyhatalmi vezetõ szerepe, legalábbis szerintem. Õ is olyan f@sz, mint a többi jelölt, de az õ személye ezt is képviseli, és még a látszatra sem ad, tehát mindenképp gyöngítené az ország külpolitikai tekintélyét és ezáltal a hegemón törekvésekben betöltött szerepét, már csak a megosztó személyisége miatt is. Míg a demokrata Killary, vagy más republikánus ellenjelölt komolyan képviseli az elmebeg õrültségeit, addig a szórakoztató showman figura visszavenne az USA geopolitikai törekvéseinek komolyságából a nemzetállami szint javára, hiszen az átlag buta amerikai szintet képviseli látszólag. Legyen bármilyen szabadvakoló zsidópárti is, szerintem mindenképp csökkentené Amerika jelenlegi befolyását, ami meg egy normálisabb világ létrejöttét segítené elõ.

Visszatérve a holoakrármire, néhány idõtálló gondolat:

Ma a német nép elesettsége oly nagy, hogy azt hiheti az ember, téboly ragadta magával népünket és fosztotta meg józan ítélõképességétõl, hogy ne lássa egykori nagyságát. Mai nyomorúságával szemben álomszerû valótlanságnak tûnik fel hajdani dicsõsége. A múlt magasztos volta elvakított bennünket és szinte megfeledkeztünk arról, hogy figyeljük a bekövetkezõ rettenetes összeomlás elõjeleit, amelyek pedig minden bizonnyal már akkor mutatkoztak. Ezek a megállapítások csak azokra vonatkoznak, akik számára Németország többet jelent, mint egyszerû tartózkodási hely, ahol megkeresik és kiadjak pénzüket. Csak õk tekintik összeomlásnak a mai állapotot, míg a többiek számára ez az összeomlás mindeddig ki nem elégült vágyaik várva várt beteljesülését jelenti. A bekövetkezett összeomlás elõjelei kétségtelenül már annak idején jelentkeztek, de csak kevesen kísérelték meg, hogy levonjak belõle a tanulságot. Manapság erre nagyobb szükség van, mint valaha. Miként a betegség, úgy a politikai kór is csak akkor gyógyítható, ha ismerjük okozóját. Kétségtelenül könnyebb felfedezni és meglátni a betegség külsõ megnyilvánulását és szembeötlõ tüneteit, mint a belsõ okot. Ez a magyarázata annak, hogy legtöbben nem is hatolnak a dolgok mélyére, hanem csak a külsõ tünet jelenlétét állapítják meg. Az utóbbit pedig gyakran összetévesztik a betegség tulajdonképpeni okával, és nem egyszer annak létezését is tagadják.

Nem puszta véletlen, hogy az ember könnyebben gyõzedelmeskedik a pestisen, mint a tüdõvészen. Az elõbbi borzalmas, az emberiséget megrázó halálhullámmal lepi el a világot, míg a másik lassan, lopva jön; az elõbbi rettenetes félelmet, az utóbbi pedig közömbösséget támaszt. Ennek következménye azután az, hogy az ember az egyiket energiájának teljes összpontosításával fogadja, míg a tüdõvésznek gyönge eszközökkel igyekszik gátat emelni. Így gyõzte le a pestist, viszont a tüdõvész még ma is szedi áldozatait. Ugyanígy áll a helyzet akkor, ha az egész nép teste betegedett meg. Ha a betegség nem ölt végzetes alakot, akkor az ember lassan hozzászokik. Éppen ezért szerencsének nevezhetõ, ha a sors ebbe a lassú bomlási folyamatba beleavatkozik, és a betegség következményeit könyörtelenül tárja a beteg szeme elé. Ilyenkor aztán az életösztön végsõ erõfeszítése gyakran gyógyulásra vezet. A betegség keletkezésének belsõ okait azonban ebben az esetben is fontos megismernünk. Különösen nagy jelentõsége van annak, hogy különbséget tegyünk a betegség okozója és annak tünetei között. Minél régebbi keletû a betegség egy nép testében és minél inkább természetesnek látszik jelenléte, annál nehezebb feladat elé állítja az embert. Könnyen elõfordulhat, hogy bizonyos idõ múlva a méreg káros hatása a nép életéhez tartozó jelenségként tûnik fel, vagy elkerülhetetlen bajként tûrjük, és nem tartjuk szükségesnek a kór okozójának kutatását. http://www.radioi.../index.htm
267 #18 Perle
- 2016-03-05 21:48
Vazul, én is Tramplira tennék, mert tudom, kik vannak ellene. Megkáin az egyik.
236 #19 Vazul
- 2016-03-05 23:33
Feltörte az Anonymous hacker csoport Trampli telefonját, mondjuk semmi extrát nem találtak, mert nem tudták összefüggésbe hozni Zuschlaggal http://vs.hu/koze...main#!s976

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.60 másodperc
4,611,036 egyedi látogató