Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Orbán Viktor a hétvégén elmegy Azerbajdzsánba

BelföldA kis gecit végigzavarja a maci Ázsián, majd kiköttetik izraelben. Orbán Viktor miniszterelnök kétnapos hivatalos látogatást tesz a hétvégén Azerbajdzsánban. Errõl a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetõje, Havasi Bertalan tájékoztatta az MTI-t.

A miniszterelnök szombat reggel indul Bakuba, útjára elkíséri Szijjártó Péter külügyminiszter, Varga Mihály gazdasági miniszter és Fazekas Sándor földmûvelésügyi miniszter is.

Orbán Viktor szombaton megbeszélést folytat azeri kollégájával, Artur Rasizadéval. Ezt követõen a két ország képviselõi különbözõ nyilatkozatokat írnak alá. Többek között infokommunikációs fejlesztési alap létrehozásáról, a Semmelweis Egyetem és az Azeri Orvosi Egyetem együttmûködésérõl.

Vasárnap Orbán Viktor és felesége, Lévai Anikó koszorút helyez el a Tisztelet Fasorán, Heydar Aliyev nemzeti vezetõ sírjánál, majd felesége, Zarifa Aliyeva síremlékén.

A kormányfõ ezután Ilham Aliyev azeri elnökkel találkozik az elnöki palotában.Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2016-03-04 21:35
Azerbajdzsánt is be akarják vonzani a NATO-ba. Március 7-én lesz Bakuban emiatt egy találkozó. Csodálkozom azon, hogy a kormányfõ látogatása csak 2 napos lesz és nem vesz részt azon a a románok által szervezett összejövetelen.s_huh
http://m.apa.az/e...

Mig Anikó asszony a fasort koszorúzza, addig az ura a szép Aliyevnét , tünteti ki magas érdemrenddel.
267 #2 Perle
- 2016-03-05 13:39
Meg is érkezett, de a feleségérõl nem írtak:
http://www.trend....03381.html
267 #3 Perle
- 2016-03-07 21:14

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.47 másodperc
3,400,387 egyedi látogató