Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Bayer Zsolt Háború

BelföldMost olvasom, miket össze-vissza hordott a hordalék. Ennyi moslékpofájú zsidó parajnás megélhetési férget egy kupacon! Még hogy háború! Lófax a seggetekbe! Álláspont. Bántóan ostobák vagyunk. Mert nem látjuk, mi készülõdik ellenünk.

Nem látjuk a háborút. Nem láttuk sohasem. Ha azt hittük, látjuk, akkor is csak akartuk. Mert megtisztulást, megváltást, új élet kezdetét láttuk benne, és persze elkerülhetetlenséget. És ez a sok-sok minden „egyéb” mindig eltakarta a háborút magát.

A háború már zajlik. S az elhízott, tokás Európa, amely elveszítette önmaga lényegét már régen, most sem lát semmit. S mert nem lát semmit, hívja, kérleli, önként beereszti a háborút, akarja, szereti, dédelgeti, és jognak, humanizmusnak, morális kötelességnek becézi.

Európa elhagyta valahol, a futurisztikus, tudományos, boldog és egyenlõ és politikailag korrekt jövõ felé menetelés közben a kereszténységet, de most a háborút a kereszténység parancsára hivatkozva csalogatja kebelére.

Jakobinusok a kihalt templomokban, csizmájuk talpán vér, ürülék és sár. És a pápa bizony gügyögve asszisztál…

A világ pedig, amely nem A NYUGAT része, felrobbant. Felrobbant, mert A NYUGAT évszázadokon át hordta alá a gyúanyagot.

A repeszek pedig száguldanak Európa és A NYUGAT felé.

Vannak, akik szerint ez a jogos büntetésünk.

Mások szerint ez maga az áldás. Mert a cél az Európai Egyesült Államok megteremtése, hiszen õszerintük ez a válasz minden problémára. Az Európai Egyesült Államok útjában pedig a nemzetállam áll. Tehát a nemzetállamot le kell bontani. Lebontani pedig nehéz és fáradságos munka. El kell hozzá hordani a hiteket. A hagyományokat. A múltat. Normálissá kell hazudni minden abnormálist. Szét kell szakítani a megszokott társadalmi kapcsolatokat és a családokat. Meg kell kérdõjelezni mindent, ami megkérdõjelezhetetlen. Ki kell tudni mondani, hogy még a nemed sem az, aminek születtél. És persze el kell hagyni Istent.

„Aki lemond Istenrõl, annál szigorúbban ragaszkodik a morálba vetett hitéhez” – vallotta Nietzsche.

A NYUGATNAK ezt is sikerült felforgatnia a hosszú menetelés során. Úgy mondtunk le Istenrõl, hogy közben megszüntettük a morális skrupulusokat is, és ki mertük mondani, jó hangosan: mi vagyunk az Isten!

Ezt mind-mind meg kellett tenni, hogy lebontsuk a nemzetállamot. S a nagy mû végsõ fázisa most következik: most még be kell engedni Európába sok-sok millió migránst, hogy végképp eltüntessük a „haladás” útjában álló gyalázatost, az évezredek alatt megformált nemzetállamokat.

Van tehát, aki szerint büntetés, ami történik, s van, aki szerint a tudományosan megalapozott jövõ szükségszerû velejárója.

„A tudományos világszemlélet: a tudomány iránti pszichológiai szükséglet kritikája. Az érthetõvé-tevés-akarása; a praktikussá-, hasznossá-, kizsákmányolhatóvá-tevés akarása. Egyedül az érték az, ami számolható és kiszámítható. Az átlagos embertípus mennyiben akar túlsúlyra jutni eközben. Félelmetes, ha még a történelmet is kisajátítják ily módon – a fölényben lévõ birodalmát, azét, aki ítélkezik. Milyen ösztönöket szublimál!”

Nietzsche szavai ezek is, a Kései hagyaték jegyzeteibõl. És igen… Csak ennyit dadoghatunk, hogy igen.

Csak a háborút nem látjuk, még mindig nem.

Pedig a háború zajlik, és közeledik, feltartóztathatatlanul.

Istenem, pedig élhetnénk békében is, élhetnénk boldogan. Csak a mértéket kellene újra megtalálni. Mértéket élvezetben, szenvedésben, életben és halálban, mértéket a pusztításban és a teremtésben, mértéket a hitetlenségben és a hitben, mértéket rögeszmékben, mértéket szaporaságban és meddõségben.

Mértéket a tagadásban. S mértéket a szabadságnak hazudott káoszban és önsorsrontásban. Közeledik a háború, feltartóztathatatlanul.

Határokhoz érkezik, ott áll, ordít, tüntet, sír, mórikálja és sajnáltatja magát, összevarrja a száját és emeli az öklét. És így elõbb-utóbb áthág, átfolyik mindenen. Jön. És ahogy közeledik, lassan lemászik a képrõl a lomha szörny, a polgárháború elõérzete is.

Mert polgárháború is lesz.

Mert elõbb-utóbb valaki majd nem tûri tovább, és bosszút fog állni. Tönkretett életéért, megerõszakolt gyermekéért és feleségéért, vagy éppen „csak” a feldúlt, ezeréves nemzetállamáért. S a bosszú bosszút szül, és minden iszony valósággá válik.

És lesznek, akiknek majd arra is lesz magyarázatuk, és akik majd akkor is azt fogják mondani, hogy mi szégyelljük magunkat.

Õket kellene megfosztani minden hatalmuktól. Hogy élhessünk békében, nyugalomban, ezeréves hagyományaink között. És eldönthessük, mint mindig, hogy kikkel akarjuk megosztani életünk színtereit.

Mert ez az egyik legõsibb jussunk. És most el akarják venni tõlünk ezt is azok, akik hozzák, hívják, csalogatják a háborút.

Ha hagyjuk, magunkra vessünk.
- See more at: Link

Hozzászólások

288 #1 guerrilla17
- 2016-03-07 18:27
Üdv,

pff :D egy jókis hétfõ után...
Legalább má tudom mit kiabáltak a tüntetésen a Kolosy tér környékén... Mások dolgoznának békében erre ott ordibál mellettük a hangszóróból a propaganda... Kemény egy hely... :D
Ahogy elnéztem az belinkelt forrásokat, úgy látom, hogy kb egy óra kellet feldolgozni a történéseket a médijának... Akkor ma is tanultam valamit, hogy kb van egy órám, mielõtt a lehoznak bármit :D :D
(szerintem egy óra volt megfogalmazni a írást, tördelést elvégezni, cenzor, fõnök bólint stb procedúra... )
Javíjatok ki nyugodtan hozzább értõk, legalább tényleg tanulok valamit.
köszi
4 #2 Posta Imre
- 2016-03-07 18:39
Gerilla, há te hó vótál eddig?

Levágott fejjel toboroz az Önvédelmi Haderõ
www.globoport.hu/wp-content/uploads/2016/03/gergrthtzjhgtjmzujkj.png
http://www.globop...mi-hadero/
288 #3 guerrilla17
- 2016-03-07 19:35
Imre!
Ugyanitt csak gerrillában nyomom :D
Fali újságot én is nézegetem néha találok én is érdekes szép plakátokat a buszmegállóban ;)
www.kephost.com/images/2016/03/07/pandaaa.jpg

Néha látni pár érdekes hozzászólást a graffitisektõl is :)
Amúgy, a levágott fejet szépen bespeedezték :D
De elég morbid hátsó gondolat hogy nem látni látni hogy kik a katonák, csak hogy fehér embert vidám dolog lefejezni...
De ugye minden kétoldalú, szal ha ez a hadsereg akkor már most röhögök, mert bármilyen számítógépes játékban megalázom õket :D :D
267 #4 Perle
- 2016-03-07 20:17
A brit Csarli nevû szatirikus lap karikaturistáik már gúnyt ûztek a moszkvai gyermek lefejezésrõl. Néhány órával az eset után kés zvolt a gúnyrajz, ahogy néhány hónapja a török tengerparton megtalált vízbefulladt szír kisgyerek tetemével is viccelõdtek. Az aljasságnak és a szenzáció hajhászásának csak alsó határai vannak. Sajnos.
236 #5 Vazul
- 2016-03-07 21:08
Bayer Zsolt a palesztinokat szidja korábbi cikkében, párhuzamba állítva õket a bevándorlókkal, miszerint minket azok ugyanúgy fenyegetnek, mint Izraelt saját hazajukban a csóró palesztinok. Zsótika, aki az alábbi bölcsességet írta, állítólag múlt év szeptemberig csak 70 milkát zsebelt be a CÖF-tõl:

"Tamáskodtunk sokáig, amikor azt hallottuk, hogy a gázai övezetben a palesztinok szándékosan telepítik sûrûn lakott területekre, iskolákba, óvodákba a rakétáikat, hogy az izraeli támadás esetén sok legyen a halott és sok legyen a halottak között a gyerek, hogy aztán azokat mutogassák a médiának. Nem tamáskodom többé. Elhiszem."

Bayer számára a felfegyverzett állati horda egyenlõ az országukért harcoló palesztinokkal.
http://badog.blog...rok/20925/

Két hozzászolás a blogjáról bayernerk:

Szégyelld magad te cionista szekértoló! A palesztinok a saját hazájukban szeretnének élni! Jut eszembe!!! Megadtad már már a Simicskának a zsetont?
-
Gratulálok Bayer Zsoltnak. Nem tudom, hogyan lehet ilyen mélyre süllyedni. Mintha Netanjahu judeonáci vezér szavait olvastam volna.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.62 másodperc
3,406,207 egyedi látogató