Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Egy német város 1200 eurót követel Izraeltõl, mert segítettek kihúzni izraeli kémek sárba ragadt autóját

KülföldMicsa? Moszad? Tengeralattjáró? Németország? Fegyver? Pénz? Elakadás? felháborodás? Németország északi részén fekvõ Quarnbek városának önkormányzata küldött ki egy számlát 1263 euróról Izraelnek, amit azután követelnek, hogy ki kellett menteni a Moszad, azaz az izraeli titkosszolgálat két ügynökének autóját a sárból.

A jelentések szerint a két felfegyverzett izraeli kém azért érkezett az országba, hogy ellenõrizzék egy a németek által Izraelnek adott tengeralattjáró elindítását a kieli kikötõbõl.

Az egész ügyre úgy derült fény, hogy egy idõs német polgár kiszúrta, hogy az autó egy lezárt területre hajt be. Amikor számon kérte a sofõröket, õk azt mondták, hogy egy késõbbi vitorlásverseny helyszíne lesz a terület, és ezért nézik meg a csatornát.

A két férfi autója viszont beleragadt a sárba, és kénytelenek voltak segítséget kérni. A tûzoltók és a rendõrség mellett az idõs férfi is a helyszínre ment, hogy traktorral húzza ki a Fordot a sárból. A rendõrségnek az autó két utasa diplomáciai papírokkal igazolta közben, hogy miért lehet náluk fegyve, ekkor kiderült az is, hogy kikrõl van szó. A Moszad ügynökök állítólag megköszönték a németeknek a segítséget, még kezet is ráztak a kiérkezõ helyiekkel.

Ugyanakkor az apró város polgármestere, Klaus Langer még mindig dühös, nem örül annak, hogy ismeretlen fegyveresek utazgatnak át a városon.
Link

Hozzászólások

6 #1 anzsi a macska hala
- 2016-03-09 18:44
Túszul kellett volna ejteni õket, így sokkal több pénzt is kérhettek volna. Biztosan csak utólag jutott eszükbe. :D
267 #2 Perle
- 2016-03-09 20:36
Nem is akadtak el, hanem pocsolyából teljesítettek megfigyelést. Ha elakadtak volna, kirakták volna az elakadást jelzõ sokszöget. Emiatt nem jogos a németek kártérítése követelése.s_nezem

Más kémek a észak-atlantiak között sározódtak be..
http://magyaridok...et-446026/
236 #3 Vazul
- 2016-03-10 05:57
Nem lehet, hogy békaemberek voltak? :D

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.39 másodperc
4,460,786 egyedi látogató