Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Xarban vagyunk

Gondolatok, de már látszik az alagút a fény végén! Orrokat lefogni, vasvellára és gumicsimmára magyar, mert HIV a haza és éljen a Pilvax és a B'nai B'irth...! Holnap folyt. köv...

Hozzászólások

4 #20 Posta Imre
- 2016-03-16 13:20
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kJirdQYv6vM[/movie]

Kincses ez még Dombassz kapitánynak is szánalmas "programozás", nem is beszélve Ankara, vagy Damaszkusz és Berlin kapitányról. Tényleg egy nyomorult fostömeg, ami gyûlik és gyûlik, mint A "TENGER", HOGY "FELTÁMASSZÁK", mint Lázártot. Urna Kapitány már nem megyen!
5 #21 kincses
- 2016-03-16 20:35
Imre, akkor jó, ha arra gyûjtenek, de hát ezerrel járatnak le mindent, ami mondjuk azért még jó meg értékes is lehetne...és még "áerje" is van neki, hogy olyan fennkölt vagy na...Az mindenesetre kiderül innen, hogy errefelé nem vezet járható út nekünk...vagy lassan út sincs, csak helyben várás vagy mi...
:|
236 #22 Vazul
- 2016-03-16 21:54
Hallgattam egy beszélgetést arról, hogy az emberek tömegei miért nem ébrednek fel:
azért mert fõleg az õ hamis, megvezetett gondolataikat visszaigazoló hírekbõl szeretnek tájékozódni, valamint erõsen hajlanak arra, hogy a tényszerû igazságot ne hallják meg, azaz szelektív a figyelmük, nehogy a hamis világképet, amiben a kis életük során hisznek és amihez reménykedve ragaszkodnak bárki is felülírja. Az ébredés nagyon fájdalmas sok sok évi hamis megvezetett lét után.

Ezért szimpatikus a Pukli féle mozgalom. Pukli két napja és ma is elmondta, hogy el sem menne szavazni, mert egy párt sincs, akire lehetne szavazni, illetve a kritikus gondolkodást kell megtanítani legfõképp a gyerekeknek, mert most birkákat nevelnek.
Ez a legagyobb baj, hogy az emberek nem tanulnanak meg, nem tudnak gondolkozni, hiányzik a kritikus gondolkodás. Nem keresnek utána az infónak, hogy az tényleg úgy van? Várják, hogy valami zsizsik szakértõ megmondja valamelyik számukra kedves médiában a frankót, pont ahogy a szájukba magolták a hazug történelemkönyveket.
Ez a különbség aközött, amit õk akarnak, mint ami most van, hogy nincs kritkus gondolkodás, csak birkaként megfenyített valamelyik oldalnak bégetõ nyáj.

Csak visszaemlékszem, gimis koromban eszembe nem jutott volna egy szóval is megcáfolni azt amit tanítottak, mert akkor is törvényerejû volt az összes hazugság. Szóval a lehetõségekhez képest ez a mozgalom jó irányba indult el.
4 #23 Posta Imre
- 2016-03-17 06:16
Kincses, ma az összes Ember inkognitóban tevékenykedik, szemlesütve, szégyenkezve. Aki felemeli a fejét, az "istennel" találja szembe magát, aki szemlesütve szégyenkezik. Jó lehet-e ez valakinek? Értelmes ember átlátja már annyira a helyzetet, hogy nem reménykedik. Semmi értelme, ugyanis a remény csak a kis büdös ego szellemképe, amely arra késztet, hogy ebben a "mátrixban" tovább játszd a rád akasztott szerepet, mindegy mi is az. A mû-sornak mennie kell, ahogy sok ezred évek óta megyen és sok millió évek óta halad és sok milliárd évek óta ugyanaz. Nincs ebben valami felemelõ? Nincs! Számomra a tudás hatalma a tudatlanság ösztönével vetek-edve igyekszik rendet tenni a "kollektív elbaxott tudat" és a még valamennyire mûködõ személyes céltalanság közt. Megmenteni ezeket...minek? Megmenteni magam...minek? Mindegyik értelmetlen és értelmezhetetlen fogalommá vált.


Vazul, csak egyetlen kérdés maradt.

Mit jelent a PUKLI? LIK-PUK? Na jó vicceltem, nem ez a kérdés. Várjá csak? Igazgató még? Hogyan? Bankszámlájára menyen az utalás rendesen?

Olyasmi ez most mint annak idején az MSZMP összerogyasztásakor a "demokratikus kerekasztal", meg a Pozsgai féle vonulat.

De ne féljetek, mert Pannónia kapitány már készülõdik és Gyogyó kapitány már harcban áll!
5 #24 kincses
- 2016-03-17 08:43
Imre, akkor most a sztoikusok nyugalmával, haladjunk.s_kot
12 #25 spartakusz
- 2016-03-17 08:53
Imre azért ne légy ennyire elkeseredve - folytassuk a feladatunk, mindent leleplezve - hozni a hírt! Azt tovább adni mindig kettõnek soha egynek - a sakk ára történet!
Szóval a folyamat? De kinek a folyamata? A törvény nevében..." mondja a rendõr az orbán provokátornak - de kinek a törvénye? Az oktatás és egészségügy - igen ezzel lehet valamit kezdeni, én is úgy gondolom - és elképzelem, hogy javunkra hozza a szelet - a duzzadó vitorlánkat még nagyobb erõvel viszi elõre! Miért? Mert ha kivonják a pedagógusok közül és az egészségügyiek közül - megjegyzem a jogszolgáltatásba férkõzötteket is " a párt titikárok hülye gyerekeibõl csináltakat..." akkor van esélye a magyarnak - médiáról sem elfeledkezve
lásd és hallgasd és olvasd el az oda írt álláspontomat is!
itt:
https://www.youtu..._tKaLb9Y18

ezzel meg nem tudok mit kezdeni:
https://www.youtu...dv44sHeF6g

de megjegyzem, a negatív reklám is reklám Gábor Zsazsa óta tudjuk!
Kérésem miért nem kérdezte meg Vonától mondta -e koccintott -e és nincs tovább vita, csak ha a híresztelõ nyilvánosság elé tárja a kép és hang anyagot megcáfolva és hazugságon érve, mert ez a normális módja lenne!
de nem ez történt - szóval Kubinyí úr élõmûsorában én láttam és hallottam viszont Vonát amikor mondta FELSZÁMOLJA MAGYARORSZÁGOT , MAJD AZONNAL MONDJA FELSZÁNTJUK - AZ ÖREGANYÁD FÖLDJÉT SZÁNTSD FEL ÉS AZ LEGYEN Karthágó TE OSTOBA fogalmazással viszont Kubinyínak adok valóságot!

http://www.kubiny...

Egy szónak száz a vége - FARKAS CSORDA SZELLEM KELL ELLENÜK - AHOGY ÕK IS AZZAL VANNAK ELLENÜNK - ÉS AZ ERÕSEBB GYÕZ! - MERT EZ A TERMÉSZETES! ITT A JÓZAN ÉSZ MÁR NEM DOMINÁL! valóságod van Imre - ez már a vég és egy új kezdete ami már régen folyamatban van - de van!

spari...
3 #26 Enid
- 2016-03-17 11:30
Vazul! Nem az "irany", hanem alapjaban a "mozgalom" hibadzik. A valtozas modja nem megfelelo.
236 #27 Vazul
- 2016-03-17 18:20
Enid, nem is lehet várni, egy olyan országban, ami ilyen xarban van szellemileg és minden szinten át van szõve évszázadok óta cionistákkal. Szarból mindenki tudja, hogy nem lehet várat építeni... Nem egyik napról a másikra lesz itt érdemi változás, ami jó mozgalmakra épül... Bárcsak úgy lenne, mint Iránban az iszlám forradalom idején! De attól tartok, ez még jó darabig nem fog bekövetkezni.
Ezért minden olyan történésnek örülök, ami elõre viszi a magyarok ügyét. Ha most ez nem lenne, akkor nem cuppant volna rá a kormány se az oktatás javítására, amivel a magyarok béka segge alatt lévõ értelmi szintje javulhat a demagóg, korlátolt, irracionálisan túlszabályozott, az embereket gépiesítõ, túlközpontosított oktatás helyett. Nem normális, hogy a fityeszes fõkutyák a szeretõjüket teszik meg tankerveztõnek, és mindenhova bólogató jánosokat akarnak ültetni, és azokat kinevelni.
Ez mindenképp rossz a magyar gyerekeknek, nem is kell mondani.
Felháborító az is, hogy míg az egyházi iskolák, amelyek rengeteg pénzt kapnak az államtól az állami feladatellátásra, szelektálnak a gyerekek közt, ha tehetik, nem vesznek fel cigányt és szegény magyart sem, így az állami intézményekbe sürüsödnek a cigányok, nem a zsidó, azaz katolikus, református stb egyházi, mostanra elitté vált iskolákba.
És még egy csomó minden, ami xar és csak egyre xarabb.
Most került elõ a nyelvoktatás ügye is, ami egy nagy xar hazánkban...és végre jó ötletekkel álltak elõ, hogy más tárgyakat is idegen nyelven kéne oktatni, mint az informatikát és nem csak szavakat magolni, nyelvtant tanulni. Ez se jutott eszébe eddig senkinek se, mert nem érdekük, hogy a magyar ne csak magyar forrásokból tudjon tájékozódni, mert akkor esetleg még többen jönnének rá, hogy vezetik meg õket, és ezáltal még kevésbé tudnának minket rabszolgaként kezelni. Meg ilyenek.
283 #28 gladiator07
- 2016-03-17 18:44
Imre. A felsõ mondataid,,, az 1000 - éves igazság. tökéletesen 1 - et érek. Örök érvényû. Hozzá tenni s elvenni nem igen lehet.... ......... /ma az összes Ember inkognitóban tevékenykedik, szemlesütve, szégyenkezve. Aki felemeli a fejét, az "istennel" találja szembe magát, aki szemlesütve szégyenkezik. Jó lehet-e ez valakinek? Értelmes ember átlátja már annyira a helyzetet, hogy nem reménykedik. Semmi értelme, ugyanis a remény csak a kis büdös ego szellemképe, amely arra késztet, hogy ebben a "mátrixban" tovább játszd a rád akasztott szerepet, mindegy mi is az. A mû-sornak mennie kell, ahogy sok ezred évek óta megyen és sok millió évek óta halad és sok milliárd évek óta ugyanaz. Nincs ebben valami felemelõ? Nincs! Számomra a tudás hatalma a tudatlanság ösztönével vetek-edve igyekszik rendet tenni a "kollektív elbaxott tudat" és a még valamennyire mûködõ személyes céltalanság közt. Megmenteni ezeket...minek? Megmenteni magam...minek? Mindegyik értelmetlen és értelmezhetetlen fogalommá vált..../
2 #29 gerry
- 2016-03-17 19:25
ma kaptam, gondoltam továbbítom ide is:

www.postaimre.net/kepek/n-dal-2016.jpg
236 #30 Vazul
- 2016-03-17 21:39
Gladiator07, bocs, hogy közbeszólok, hiszen Imrétõl kérdezted, de ide illik a kérdésed már másfél évszázada a szabadságharcos Madáchtól.

Az ember tragédiája - Falanszter

Ádám, az "egészen megtört aggastyán" iszonyodva tekint erre a világra. Éva karjaiban sem találhat többé nyugtot, többé már nem jelenti számára az eszményt, vagy a költészetet, tökélyt. Ádám véget vet az álomnak és felébred saját jelenében.

Ebben a színben a francia forradalom harmadik eszméje fajul önlejárató valóssággá, a testvériség.

A záró keretszín

A történeti színekben kialakult vita az utolsó keretszínben is folytatódik. Lucifer érvei lehengerlõek, tagadja az emberi szabad akarat létezését. Ádám kétségbeesésében az öngyilkosság mellett dönt, így akarja bizonyítani szabad akaratának létét, s egyben elkerülni a történeti színekben látott csalódások sorozatát. Tettétõl az érkezõ Éva szavai térítik el: Éva gyermeket vár. Ádám ekkor megadja magát az Úrnak, belátja, hogy folytatnia kell az életet.

Bár reméli, hogy a látott álom nem válik valósággá, kérdések gyötrik. Mi lesz az ember sorsa? Van-e folyamatos fejlõdés? Kérdéseire mégsem kap választ az Úrtól, aki a titkot homályba rejti, valódi válasz helyett reményt ad neki: Küzdj' és bízva bízzál!
283 #31 gladiator07
- 2016-03-18 08:09
Kedves Vazul.

Épp ezért nincs kollektív 'Megváltás' , csak 1 - Énre szabottan,, hogy a cirkusz - i nézõtrrõl kimegyek a befejezés elõtt...? ill. jegyet váltok a következõ elõ - adásra. A keleti vallások eszt bõvebben kivesézik, ráadásul emészthetõbben.
A megvalósítás roppant nehéz, s ha 1 - ben rájön az ember gyereke az ízére, már az Úton van, és az Életbe halad. A cifkuszi elõadás már év - milliók óta megy ahogy IMRE írja. Úgy 2000 - évenként leszületik 1 játékmester és elmondja - megfejtést, de mindhiába, keveseknek adatik meg hogy kiszáljon veszteség nélkül.

T: B L.
12 #32 spartakusz
- 2016-03-18 15:08
BIZONY - BIZONY A BIZONYOSSÁG! Hosszú utat bejártál míg ehhez a felismeréshez el jutottál! Tovább az olvassa aki ezen a lépcsõfokon van - mert nem érti:

Soha nem az van a pillanatban amit mutat, mert azt mutatják - amit látni szeretnének! A MÁSIK FELETT URALÓ A LEGYÕZÖTTET pl. keresztre feszítve - látni kívánja! Hamis a látszat, mert soha a tudás ilyet nem akart! A tudás és annak terméke nem azért lett, hogy elenne azt alkalmazzák! A tudás terméke azért lett és adatot, hogy megkönnyebbítse a sorsod itt a fizika világában - ne trógerolj TRÓGER - nek neveztük ahol a kerék nem mûködött való szállítást/ ha nem keréken szállíts például - ne használd az erõs ha az áram-ot használhatod - ne használd és raktározz - ott van a számítógép - és az atom- ami békés célra adatott!
de hoppá - ezt mind ellened alkalmazzák - kik? hát a közt törvényes bûnözõ aki másokon élõsködik - kik ezek? ezek azok a jellemek amit megfogni nem lehet . mert mindenkiben benne van csak irányítani és kordába tartani kell- és eljött az idõ, hogy kordában kell, hogy tartsuk - miért - mert lét fennmaradásunk záloga nekünk az emberiségnek!
üdv. id. Kiss László
ui: már több órája -
néma csönd - úgy tûnik megértették: nem írnak!
idézek egy magán de azért nyilvános levelezésembõl:
"...YYYYYYYYYYYYYYYYYY
Már vártam, hogy mikor támadtok be - mint Marcsit, megjegyzem én sem értek vele mindenben egyet de nem patkányoztam le utalva gézára ezzel - szóval teológiai vitába nem szállok senkivel sem, mert a vallás magán úgy , mindenki azt vall amit hisz és tud tudása szintjén!

Viszont az emberiség megmaradása vagy nem megmaradása témában - és azt halálosan veszélyeztetõ cselekedetek elemzésére bármikor készen-állok veletek szemben is - és ezért vagyok itt semmi másért! És tudd újból és újból figyelmeztetlek bennetek zsidók - és elõször többes számban írtam - annak felismerése, hogy az emberiség kipusztulhat megint több ezer évre az titeket is érint!
De most oly mértékben, hogy írmagiak kipusztultok ti is!
Tehát a téma a túlélésétek de az emberiségé is! Nem kell a szomszéd komondor kutyáját állandó jelleggel bosszantanod, mert az már megérzi a láthatatlan gyûlöleted is és morog rád - és bizony ha átugorja a kerítést elharapja a torkod!
De lehet egymás mellett békességben harmóniába - és szeretetben is élni, DE LEGALÁBBIS OLYAN TÛRHETÕ SZINTRE MÉRSÉKELNI! - csupán csak akarat kérdése - erre törekedjetek - mint az a több zsidó tudós aki leírta nektek felismerve a BEKÖVETKEZHETÕ - következményt és jobb útra térve tanít bennetek ÍRÁSAIKKAL - - ne zárjátok ki, én egy senki vagyok a nagy semmi közepén - engem ne bánts ne ócsárolj, és sértõ megalázó jelzõkkel se ruházz fel - mert csupán csak a javadat akarom

TEHÁT VÁLTOZZ MEG, MERT MERT EZ AZ EGYETLEN ZÁLOGA A TÚLÉLÉSEDNEK!

üdvözlettel: Id. Kiss László

ui: tehát ugye érted - ha egyetértesz azzal, hogy az emberiséget nem pusztítjuk se ki se sehogyan se akkor abban társad leszek - de amúgy többet vallási és hiszem nem hiszem kérdésben nem vagyok az, mert tudom, hogy ennek a témának az az elsõ számú OKA - A felelõse kiváltója - meg stb.!

YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
szóval ez van csönd - néma csönd - vihar elõtti csend, mi elõtt a villám lecsapna!
spari...
4 #33 Posta Imre
- 2016-03-18 15:09
Ejnye, akkor most plagizáltam, vagy csak megértem az ökörrévalóságra? Megértem, ha nem, de ha igen, azt legalább annyira.s_beszel
12 #34 spartakusz
- 2016-03-20 09:22
Imre nem neked írtam - egy ideológiai, de nevezhetjük két különbözõ nép kultúra ütközésének harcának küzdelmének is - amit jelenleg vívók velük:
Eredeti címe: A Velencei zsidó volt - amit enyhített a kalmárra való változtatása - szemita és antiszemita felfogásban. Amit értelmem jelenlegi szintjén úgy értek, hogy csak szemita lehet Anti - úgy mint például magyarnál antimagyarú - más fogalmazásban magyarkodás - mert a magyar nem tud magyarkodni az magyar önmagában!
Nem reklámozom -isten ments - de volt megint egy kis hõbörgés részükrõl - voltam véreb - patkány - rohadék - meg stb. náluk - amit az utolsó szösszenetemmel már jó ideje csendre intettem õket -
ezzel:

http://govindanan...lencei.php

és ezzel:
"...id Kiss László
2016 március 19
11:18 de.

Sajnálom, hogy nem ÉRTETEK!
még meg?
Írtam Christopher Adam ÚRNAK:
TISZTELT URAM, KÉREM, HOGY A VELENCEI KALMÁR c. cikket teljes terjedelmében törölje az oldalról!
Miért? ; STB.

Szóval csak röviden ; sértõ írásaitok miatt, amivel engem illetek, megértettem, hogy nem értettétek amit írtam!

Nincs bennem semmi harag vagy düh, e miatt! Utoljára a Velencei Kalmár c. írás margójára ; olvassátok el a linkben levõket:

itt:
http://govindananda.mdo.hu/kulturak_talalkozasa/velencei.php
és rájöttök, hogy rosszul választottatok, azzal, hogy engem támadtok!

Tisztelettel:
id. Kiss László
ui: az elején nem hiába írtam, hogy nem értem miért tették be ide ezt az írást ; de végén már igen ; uszít és az ellentéteket szítsa ; amit kiváltott bennetek ; ben is ; de lehet, hogy bennem is ; nem tudom még ; ha megtudom közlöm majd!
TÖBBET NEM ÍROK E TÉMÁBAN!..."

és itt olvashatod küzdelmem velük ha érdekel, de mondom - írom nem reklámozom õket - nem azért teszem - csak, hogy tudd!
http://kanadaihir...32#respond

a dron rendõri lefoglalása ügyben itt lent a végén kitérnek - korábban írtam - MEDDIG TÛRJÜK?
amikor ezt is ma olvasom -
https://www.youtu...Dy556JNScI

és amit ígértem:
https://www.youtu...4tHTCijn6Y

spari...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.72 másodperc
4,611,007 egyedi látogató