Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kalasnyikovval lövöldözött egy férfi Kiskunhalason

BelföldAmatõr. Ha már elkezdte, akkor az õrökkel együtt, vagy megvárja az épület elõtt, de oda elég lett volna egy bökõ, vagy puszta kéz is. Téglás ugye megvan még nekTEK? Link
A férfi többször megfenyegette a Facebookon dr. Téglás Péter városi fõügyészt, majd ma reggel a járásbíróság épülete elõtt le akarta lõni.

A 444.hu a Halasmédia Online oldalán talált rá a hírre. Ahogy utóbbi oldal írja, a kalasnyikovos férfi egy dobozban próbálta meg bevinni a gépfegyvert az ellenõrzõkapun. Amikor a biztonsági õr észrevette, a férfi a dobozból elõrántotta a fegyvert, és túszként maga elé fogta az õrt, elindult az ügyészség felé, mondván, dr. Téglás Pétert keresi. Amint meglátta Téglás Péter fõügyészt, négy-öt lövést adott le, ám a golyók nem találtak el senkit, az épület falába fúródtak. Az oldal úgy tudja, a másik biztonsági õr hátulról fegyverezte le a kiskunmajsai férfit, amit az ATV is megerõsített.

A férfi az intézkedés közben eszméletét vesztette. Az Országos Mentõszolgálat az MTI-t úgy tájékoztatta, hogy nem sérült meg senki, egy férfit azonban rendõri kísérettel kórházba vittek.

Az ATV információi szerint az elkövetõ, B. János konkrétan azt sérelmezi, hogy egy 2014 augusztusában lefolytatott tárgyalás során a bíróság meghamisította a jegyzõkönyvet, hiszen õ maga arról felvételt készített, és a két anyag komoly eltéréseket mutat. Emiatt a férfi feljelentést is tett, amelyet az ügyészség nem vizsgált ki.

Azt egyelõre nem tudni, hogy ugyanezen férfi vett-e részt két évvel ezelõtt egy kocsmai verekedésben, amelyrõl a Baon.hu írt múlt héten, mivel ott is B. János szerepelt. Noha helyi forrásunk azt állította, hogy nem, az Országos Rendõr-fõkapitányság, a Bács-Kiskun Megyei Rendõr-fõkapitányság és a Bács-Kiskun Megyei Fõügyészség egyelõre nem válaszolt kérdésünkre.

Az esettel kapcsolatban Fazekas Géza, a Legfõbb Ügyészség szóvivõje az MTI-nek elmondta: a lövöldözõt a kiérkezõ rendõrök lefegyverezték. Az ügyben a Központi Nyomozó Fõügyészség a rendõrséggel együttmûködve jár el, az esetrõl a késõbbiekben adnak tájékoztatást, amint a nyomozás érdekei lehetõvé teszik.
Link

Hozzászólások

139 #1 jozsef toth
- 2016-03-16 13:46
Ez itt a leg jobb pelda ,hogy miert nemszabad fegyverrel jatszani!
Az eldobott bumerang vissza jott!s_franc
6 #2 anzsi a macska hala
- 2016-03-16 14:28
Azért elgondolkodtató, hogy ha valakinek tényleg komoly a szándéka és csak ennyire futja az gyengeelméjû. Ha nem, akkor meg provokatõr.
4 #3 Posta Imre
- 2016-03-16 14:42
Csaba, csak felvezetik a zsidó-cigány összeesküvést, amit annyit emlegettünk már és mégsem csuklottak (össze) eddig. Semmi komoly. Titkosszolgálati munka, xarni rájuk.
139 #4 jozsef toth
- 2016-03-16 18:09
Ezt a zaszlot nem a kezebe kellene tartani.
A torkan ledugni,hogy a seggggen ki aljon a vege!
165 #5 LM
- 2016-03-16 18:51
Ugyanolyan amatõr mint ez a film [movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kJirdQYv6vM[/movie] , köztudatba építésre pont alkalmas, ha másra nem is
116 #6 livia
- 2016-03-16 21:16
Ha magyar lenne, már névvel, címmel, arcképpel világgá kürtölnék.
238 #7 bivaly
- 2016-03-17 07:37
Na figyu !

Az úgy megy, hogy elõveszem a spájzból az AMD-t, és össze-vissza lõdözök vele, nem sérül meg senki, és "letepernek" a biztonsági õrök ! Aki ezt elhiszi nagyobb barom, mint aki lejátszatta a plebsnek. Ha én valóban bemennék egy AMD-vel valahová, most meggazdagodna a helyi temetkezési vállalkozó. Az AMD nem vizipisztoly !!! Nagyon nem. Ez bizony titkosszolgálati fedõakció volt, hülyék és tájékozatlanok számára.
106 #8 Proxi
- 2016-03-17 09:04
Már a hivatalos elbeszélésekben is van némi ellentét.. az egyik asszondja, hogy..."Végül az épületben más okból tartózkodó rendõrök segítségével sikerült az elkövetõt lefegyverezni."
az MTI meg emeszetet..."Az esettel kapcsolatban Fazekas Géza, a Legfõbb Ügyészség szóvivõje az MTI-nek elmondta: a lövöldözõt a kiérkezõ rendõrök lefegyverezték."
Most akkor a kiérkezõ vagy a más okból ott tartózkodó rendõrök fegyverezték le a fickót? s_olvas
2 #9 gerry
- 2016-03-17 11:03
Nem is a rendõrök voltak hanem a 120 kilós, Jet-Kune-Do-ban gyémánt övet elért , öreg WC-s néni fogta le, csupasz kézzel...

s_hihi .... randa banda, miért nem hisztek a médiának? Hát ezért dolgoznak annyit, hogy ti meg megkérdöjelezitek az igazságtartalmát....

Na tünjetek el a szemem elöl, ne is l'assalak benneteket!....

Éljen a FIDESZ, ... meg a Jobbik,.... Meg az MSZP MSZMP, MP3, IPOD,Android, DK, BKV, a Pápa a Pópa és a Pupák Pék ...

ÉLJENEK A POLITIKUSOK (... mától a köbányában!) Jó étvágyat mindenkinek...

További jó hír: Lagzi Lajcsi azt írja, hogy visszatér Mexikóból, a gyomra nem bírja a Chilly-t... A börtönkoszt jobb volt!

...Jóska a nagy melák cellatársa üzeni, hogy hiányoznak neki az éjszakai összebújások.

Jóska képet is küldött neki:
http://s4.images.....jpg?htr=1
4 #10 Posta Imre
- 2016-03-17 11:58
Mit meg nem tesznek, hogy úgy tûnjék, mintha tényleg lenne itt "számonkérõ szándék", nem csak ostoba bosszú. Ezt is itt jól rábeszélték, hogy valljon az álpintérre. Olyan átlátszó, mint ez a fentebbi "hír".

A belügyminisztert is ki akarta végezni a százhalombattai gyilkos

Tegnap kezdõdött a Budapest Környéki Törvényszéken Sz. Krisztián tárgyalása, a Bors csütörtöki lapszámában megjelent cikkében pedig egészen elképesztõ részleteket tett közzé. Ahogyan korábban beszámoltunk róla, a férfi 2014 novemberében egy húszcentis késsel ölte meg gyerekkori barátja szüleit. Tette után megvárta, míg megérkezik az áldozatok fia, õt megbilincselte, egy éjszakán át fogva tartotta, miközben telefonjával videót készített a vérzõ holttestekrõl.

A Bors cikke szerint Sz. Krisztián a tárgyaláson elképesztõ magyarázattal állt elõ: állítólag belsõ hangok parancsára cselekedett és a házaspár mellett többek között Pintér Sándor belügyminiszter megölését is tervbe vette. Vallomása szerint a hangok egyszer azt is megsúgták neki, hogy az Édes élet címû realityben a következõ jelenetben Berki Krisztián fog feltûnni. Az elmeszakértõ szerint azonban a férfi nem elmebeteg, Sz. Krisztián nem szenvedett a belátóképességét korlátozó betegségben. Még az is lehet, hogy a hangokról szóló beszámolója csak védekezésének részét képezi. Sz. Krisztián elismerte tettét, bûnösnek vallotta magát.
http://24.hu/belf...i-gyilkos/
4 #11 Posta Imre
- 2016-03-17 13:07
Meghalt Kiss Ernõ nyugalmazott rendõr dandártábornok

Tavaly decemberben négy és fél év letöltendõ börtönre ítélték befolyással üzérkedés miatt. Az ítélet azt mondja, pénzt kért Kocsis Istvántól, a Magyar Villamos Mûvek (MVM) volt vezérétõl, hogy az ellene indult eljárás “kedvezõ fordulatot” vegyen.

A Magyar Nemzet azt írja, Kiss felülvizsgálati kérelmet adott be a Kúriához, és azt kérte, hogy amíg azt el nem bírálják, ne kelljen börtönbe vonulnia. A kérelmét szerdán elutasították, csütörtök hajnalban, 66 éves korában szívinfarktusban halt meg.

Kiss megosztó ember volt, itt lehet bõvebben olvasni róla. http://24.hu/belf...rtabornok/
254 #12 mujko
- 2016-03-17 15:22
Ez most komoly ?
Valaki csak úgy lövöldözött ?
És egy AK-val nem talált el senkit ?
888-s3.s3.eu-central-1.amazonaws.com/thumbs/2015-10-12/89d6cb5733eac1ad181da8983dc4bf2a/web760.gif
267 #13 Perle
- 2016-03-17 20:13
Mujko, olyan " komoly" , mint az elkövetõ véletlen, minden elõzmény nélküli eszméletvesztése. Egyszóval, "hihetõ".s_olvas
238 #14 bivaly
- 2016-03-20 16:52
De mikor hangzik már el az az egyszerû kérdés, hogy honnan a francból van a csávókámnak géppisztolya ? Vette a CBA-ban, vagy a helyi vegyeskereskedésben ? Mi a foglalkozása ? Vagy mi volt ? Dolgozott-e ? Hol dolgozott, ha dolgozott ? Ja, hogy ezt Isten õrizz megkérdezni, mert azonnal kiderülne, hogy beborult ? Primitív balfaszok tömegére van bízva ez az ország. Ha ennyire hülye a szakszolgálat bármelyike nyilvánosan, aki ezt levezényelte, hogy annak látszódjon, ami nem, akkor nagyobb a baj mint gondoltam .
4 #15 Posta Imre
- 2016-03-20 17:06
Bivaly, itt van neked a válasz!

kepfeltoltes.hu/160320/amdcikk_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://24.hu/kult...i-van-itt/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.04 másodperc
3,399,743 egyedi látogató