Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A rendõrségen semmisült meg egy bizonyíték Rogán ügyében

BelföldKivallatni, vagyonelkobozni, aztán családostól kiirtani mindegyiket! Rogán Antal miniszter indított pert Juhász Péter, az Együtt társelnöke ellen, ennek lenne az egyik bizonyítéka a listát tartalmazó fájl.

Megsemmisült a rendõrségen a Rogán Antal elleni egyik bizonyíték - közölte Juhász Péter, az Együtt társelnöke. „Egészen véletlenül éppen az a CD sérült meg és lett használhatatlan, ami az utóbbi években a belvárosban eladott 800 darab ingatlan listáját tartalmazza. Hogy miket adtak el, kiknek és mennyiért a Rogán-idõkben. Legalábbis ezt válaszolta a rendõrség a bíróság megkeresésére.”

Ez az egész ráadásul nem Juhász, hanem a Rogán Antal által tett feljelentés kapcsán derült ki.

Juhász az ingatlaneladás miatt tett feljelentést bûnszervezetben elkövetett, különösen jelentõs vagyoni hátrányt okozó csalás miatt, Rogán Antal viszont rágalmazás miatt perelte be Juhászt, miután az Együtt-es politikus azt mondta, Rogán „bûnözõkkel üzletelt”. Juhász késõbb hivatali visszaélés miatt is feljelentést tett. Az ingatlaneladások miatt elõször nem indult nyomozás, majd Juhász panasza után az ügyészség mégis lépett.

A bíróság a Rogán feljelentése után folyó eljárásban kérte be az ingatlaneladásokat tartalmazó listát a rendõrségtõl, ez ment tönkre, ami csak véletlenül derült ki.

„Ha Rogán nem perel be, akkor se azt nem tudnánk, hogy összesen ennyi ingatlant adtak el, se azt, hogy megsemmisült a bizonyíték, ami ezt alátámasztja” - írta Juhász.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-03-17 13:28
A milliárdos letelepedésikötvény-biznisz fõszereplõi mind összeköthetõek Habony Árpáddal

A sokmilliárdos letelepedési bizniszben nem maradt olyan fõszereplõ, akit ne lehetne kapcsolatba hozni Habony Árpáddal – írta meg a Heti Válasz eheti számában. A lap szerint különösen az a grúz-izraeli csapat áll közel hozzá, amely az oroszok magyarországi bevándoroltatásához biztosítja az infrastruktúrát.

De a szálak nem csak a Kósa Lajos által életveszélyesnek titulált Habonyhoz vezetnek, a kötvénybiznisz fõszereplõit személyes szálak fûzik Rogán Antalhoz, a kötvényprogram parlamenti elõterjesztõjéhez is. Az üzlet viszonylag egyszerû: a külföldiek által befizetett 300 ezer euróból a közvetítõcég csak 271 ezret utal az államnak, a többit – mintegy 9 millió forintnyi eurót – megtarthatja. Öt év múlva a külföldiek visszakapják mind a 300 ezer eurót, ami a közvetítõ cégnél maradt, azt az állam az adófizetõk pénzébõl pótolja ki. A program indulása óta csaknem százmilliárd forintot tehettek zsebre a Kajmán-szigeteken, Liechtensteinben, Cipruson, Szingapúrban és Máltán bejegyzett közvetítõcégek.

A törvényi elõírások szerint a közvetítõ cégeknek fel kell fedniük valós tulajdonosaikat. Így tett a kínaik beutaztatását végzõ Hungary State Special Debt Foung (HSDDF), mögöttük a BorsodChemet birtokló Wanhua-csoport menedzsmentje áll, köztük például Boros Attila, a Hajdú-Bét volt vezére. A lap egy korábbi cikkében világított rá, hogy az egész kötvénykonstrukciót ez a csoport kezdeményezte Rogán Antalnál. Az iszlám országok állampolgárait végzõ beutaztatónak szintén ismert a tulajdonosi háttere: az Aron Capital dubaji-örmény-bolgár befolyás alatt áll. A második legaktívabb, az oroszokra fókuszáló utaztató azonban már nem ennyire átlátható. A lap szerint a VolDan Investments egy liechtensteini strómannal, Josef Hermannal takartatja el, kikhez is kerül a busás nyereség.
A hölgyek is nagyban utaznak

A Heti Válasz szerint Hermannt egy magyarul is jól beszélõ, Tbiliszibõl Tel-Aviv környékére származott, majd Budapestre költözött üzletember, Shabtai Michaeli, valamint a Princess pékségeket üzemeltetõ, hasonló hátterû Michael Gagel használja névleges tulajdonosként.

A lap azt is kiderítette, hogy Michaeli és Gagel legközvetlenebb családtagjai olyan befolyásos asszonyokkal állnak kapcsolatban, mint Rogán Cecília, Vajna Tímea, Kökény-Szalay Vivien, a TV2 új hírigazgatója, az Orbán Viktor internetes megjelenéseit koordináló Kaminsky Fanny (aki Habony Árpád volt felesége), illetve Nagy Boglárka festõmûvész, Habony Árpád jelenlegi barátnõje.

A VolDannak a Heti Válasz információi szerint moszkvai irodája is van, amely ugyanazon a címen mûködik, mint a magyar nagykövetség kereskedelmi, kulturális és turisztikai egységei. Mi is beszámoltunk arról korábban, hogy a letelepedési kötvény piacán aránytalanság figyelhetõ meg: miközben egyes résztvevõk forgalmazási jogát megvonták, a VolDannak a parlament engedélyezte, hogy török, azeri, dél-afrikai és kenyai beutazással is foglalkozzon.

A cikk szerint a HSSDF kínai vezetõi 2013-ban Habony Árpád bevonásával akarták a TV2-t megvásárolni a ProSiebenSat.1 Grouptól. Az Arton Capitalt pedig az a Kosik Kristóf képviseli, aki Habonynak a 888.hu domainnevet megszerezte, de dolgozott a parlamenti Fidesz-frakciónak és Rogán polgármestersége alatt Belváros-Lipótváros önkormányzati cégeinek is.
http://24.hu/koze...-arpaddal/
2 #2 gerry
- 2016-03-17 15:55
Rogán és társai: Mindet agyonverni de elöbb kiszedni belölük hol a maradék vagyon, ki van még szabadon... aztán betonba önteni az összeset.

Persze csak ha lopott... nem vagyok én igazságtalan.
Cecilia asszonyságnak pedig munkát adni: Migránstámogatásnak, hogy elégedettek legyenek a világgal. Elég helyes, lesz munkája és persze adóznia is kell majd. Persze csak ha lopott, mert ha nem akkor nem kell bántani.
99 #3 MORMOTA1968
- 2016-03-17 18:51
És egészen véletlenül az ürge még soha nem hallott arról, hogy a CD-krõl másolatot is lehet készíteni, nem is egyet? Ejnye-bejnye! Ezek a véletlenül megsemmisülõ bizonyítékok.
267 #4 Perle
- 2016-03-17 19:53
Minek a CD? A földhivataltól ki lehetne kérni ( feltéve, ha ott nem tûntek el) a gazdát cserélt belvárosi ingatlanok tulajdoni lapjai. Egy kis kutatómunkával lenne elég bizonyíték. Valószínû, hogy a kört szûkíteni lehetne az eltûnt önkormányzati ingatlanokra.
154 #5 kakas
- 2016-03-18 15:31
41.media.tumblr.com/559602caec412f38103eeda5de5efba8/tumblr_o46zvixJT71s4ew3vo1_1280.jpg41.media.tumblr.com/7cf7e73d06fc1bc484f4894100a729cd/tumblr_o46xlcPAuo1s4ew3vo1_1280.jpg
33 #6 vizilo
- 2016-03-18 21:42
s_ratatas_ratataHa zsidajt kell földeriteni vagy megmenteni( Nembeszelve ha meg Zsideszes ) akkor a korrupt cion rendörseg is beszal nem kell ezenn csodalkozni...)
267 #7 Perle
- 2016-03-19 17:22
Európa legnagyobb korrupciós ügye van kilátásban.
http://index.hu/g..._ellenzek/
238 #8 bivaly
- 2016-03-20 07:38
Ez itt csak egy vásári komédia, a kezet látni lenne érdemes ( és lenne értelme !), ami ezeket a bábokat mozgatja. A többi megint csak mellébeszélés. Játszik a nagy Népek Színháza társulat, most van a fõpróba, ami mint látjuk, több helyszinen zajlik, esetlegesen válogatva a fõszereplõket. Utóbbiakat most válogatják a megfilmesítéshez. Nagy költségvetésû történelmi film lesz, mint mondják bennfentesek ! Õk már csak tudják. Igaz Andy ?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.64 másodperc
3,398,695 egyedi látogató