Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Moszkva szélsõségeket támogat, és hamis információkat terjeszt Svédországban

KülföldA "svéd" buzitanyán van titkosszolgálat? Azt a szabadkõmûves zsidó qva anyját a nénikéjének, hogy hol a retkes telavivi zsinagógában voltak eddig? Befolyásolják a "valóságról alkotott képüket"? Ezek akkora jószágok, hogy ...! Naszóval: európai "hazafi" = moszkvai retorikát hirdetõ aktivista. A skandináv állam titkosszolgálata szerint Svédország orosz propaganda célpontja.

Oroszország a pszichológiai hadviselés eszközeivel próbálja befolyásolni a svédországi politikai döntéseket - tûnik ki a svéd titkosszolgálat (SAPO) csütörtökön nyilvánosságra hozott évkönyvébõl.

Moszkva szélsõséges mozgalmakat támogat és célzottan hamis információkat terjeszt Svédországban - olvasható a Stockholmban megjelent évkönyvben. "Eszköz mindehhez például az orosz médiavállalatok propagandája, amelynek célja, hogy befolyásolja a valóságról alkotott képünket" - mondta Wilhelm Unge, a svéd titkosszolgálat vezetõ elemzõje. Példaként Unge egy hamisított levélre hivatkozott, amelyet állítólag Peter Hultqvist védelmi miniszter írt alá, és amiben Ukrajnának svéd fegyverek eladására tettek ajánlatot.

A skandináv állam hírszerzése szerint több mint egy tucat, Svédországban dolgozó orosz diplomata titkosügynökként tevékenykedik. Az orosz nagykövetség személyzetét tavaly felszólították arra, hogy hagyják el az országot, ugyanakkor más ügynökök küldöttségek tagjaiként, illetve vállalatok és légitársaságok dolgozóiként érkeznek Svédországba - véli a SAPO.
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2016-03-17 19:41
"Szegény" svédek. Nem jut el hozzájuk semmi más hír, csak az orosz állami tv hírei. Az orosz tengeralattjáró svéd partok közeli settenkedésérõl egy csinos orosz légiutas kísérõtõl szereztek tudomást az egyik Göteborgba tartó gép fedélzetén. A hölgy vodkával kedveskedett az amúgy mindig teljesen színjózan svéd utasoknak a fedélzeten. Amikor az egyik utas kísérõt kért az erõs ital mellé, a hölgy lemutatott az alattuk háborgó tengerre, amelyben élesen körvonalazódott egy tengeralattjáró sziluettje. Volt az utasok között egy személy, aki hallotta is, amint a vízalatti jármûbõl a " Govorit Moszkva" , majd orosz nyelvû propaganda szövegek szûrõdtek ki. ;)

Mellesleg megnéztem, kikbõl áll a fenti cikket leközölt média vezetõsége, az orosz ellenes propaganda miatt, továbbá azért, mert nem közölnek le egyetlen Izraelt kedvezõtlen színben feltüntetõ írást sem. Azt találtam, amit vártam.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.64 másodperc
4,440,256 egyedi látogató