Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Gyogyókapitány megoldja!

GondolatokMinek szépíteni? Igen sokaknak gurgulázik el a gyógyszere és beszélnek össze-vissza, emlegetnek "összeesküvéseket" és a nyilvánvalót lassan a valóságosnak képzelik. Pedig tévednek. Még mindig semmi sem az, aminek látszik, és ez így marad eztán is, mert ha nem, a realitás "megöli" a fikciót és abba a tudat jó eséllyel belepusztul. A tudatlanság nem azonos a felejtéssel.Az a-szo-cia-ciont nem kell programozni. Bevésõdik az magától. Így ni! Link

Hozzászólások

12 #1 spartakusz
- 2016-03-18 16:47
ehe értem - mindenbõl kifogjátok a szelet!
HÁT EGY NAGY LÓFASZT NEKED TE BAROM ÁLLAT - FELFOGTUK ÉS AGYON ÜTÜNK HA VAN AGYAD!
SPARI!
4 #2 Posta Imre
- 2016-03-18 18:03
Dehogy érted!
154 #3 kakas
- 2016-03-18 19:43
A következõ lépés=Imre szoborba öntése.
236 #4 Vazul
- 2016-03-18 20:24
Milyen ismerõs. A fõfaxnak Nagy-Magyarország térkép az irodájában, miközben a magyarokat ki akarja füstölni, mint a patkányokat! Szerepel benne egy jó csaj is hosszú fekete hajjal, amint lövi szét a sz@rjankókat, már csak ezért érdemes lesz megnézni :D Persze jobb lenne csinálni, mint nézni...
165 #5 LM
- 2016-03-19 05:43
Segíts Imre a képrejtvénnyel, sokmindent jelenthet anélkül, hogy lenne elképzelésem hogyan viszonyulsz az elsõhöz

Ha csak a másodikat nézem azt látom, hogy a címer mögé bújva sok fegyveres közeledik felém. Egyébként messzirõl nézve így sisakban hasonlít rád Imre (bár nem láttalak még sisakban :D ), meg el is van vonulva a "társadalomtól" a fõszereplõ + itt ez a kapitány dolog is. De mondom ez csak a 2. kép és az elsõ nélkül vélelmezem soha nem jövünk rá mire gondoltál
4 #6 Posta Imre
- 2016-03-19 06:26
Kakas, bármi elõferdülhet!

Vazul az egész felvezetés feno-meno-mális. Idegen zsoldosok megszállják judapestet, tv bemndja, mindenki maradjon a PI-csáján...

LM, ez volt a felvezetés...

Farkasbõrbe bújt a Jobbik
Hecker Flórián, 2016. 03. 17. 01:50

Különös szervezet bukkant fel a Jobbik háza táján, a magukat Farkasok néven futtató tömörülés nem csak harcászatra, hanem ideológiára is oktatja tagjait. A Jobbik cáfolja, hogy közük lenne a félkatonai sejthez, ugyanakkor a Farkasok vezetõje a radikális párt fizetett munkatársa.http://www.lokal....-a-jobbik/

www.lokal.hu/wp-content/uploads/2016/03/farkasok1-800x600.jpg

Az MNA már "snassz", a "betyárseregletrõl" nem is szólva...., pedig....!

Fegyveres felkelést hirdettek a radikálisok: „Áldozatok lesznek”

Orbán Tel-Avivból kap parancsokat, háborús helyzetben a víz a legfontosabb – Posta Imre elõadást tartott.

Közelebbrõl meg nem határozott fegyveres ellenállásra készül Posta Imre. A szélsõséges kijelentéseirõl ismert – a Köztársasági Õrezredtõl elbocsátott – egykori katonai pszichológus errõl a Magyarok Szövetsége szûk körû rendezvényén beszélt a hétvégén. Kijelentette: „mindenképpen ki kéne pattintani ezt a háborús történetet, mert a háború mindenre gyógyír lehet”.

Víz, az kell

Már maga a helyszín, Nyíregyháza-Ilonatanya egyik volt TSZ-pincéje is megihleti az elõadót. Mint mondja, fel kell deríteni az óvóhelyeket, hogy amennyiben „menni kell”, akkor legyen hova, hogy újra tudjuk szervezni, és meg tudjuk védeni magunkat”. Posta Imre – talán katonai múltjának köszönhetõen – elõszeretettel használ erõteljes háborús képeket, hogy negyven fõs hallgatóságát (ülõalkalmatosságról mindenki maga gondoskodott) feltüzelje. „Az élelem nem is fontos, sokáig bírjuk nélküle, csak a gyerekeknek kell. Meg a víz a fontos, azért jönnek ide a zsidók is” – magyarázza az elõadó, aki beszédében többször is utal egy közelebbrõl meg nem nevezett fegyveres eseményre.

„Fegyverrel kell megvédenünk magunkat” – hangsúlyozza. Csapongva beszél, de a fegyverek mellett állandóan visszatérõ motívum a zsidóság, a cigányság és a „maffia kormány”. Persze az elõadó magáról is ejt néhány szót. Megtudhatjuk például, hogy médiatörténelmet írt, amikor a Budapest TV-n egyórás nyílt interjúban sikerült elmondania a zsidó betelepülés elméletét.

Hozzáteszi: õ nem politizál, szakmája az igazság keresése és kimondása, és azt is elárulja, hogy a hazai radikálisok között neki az a szerepe, hogy az egyes sejteket összefogja. Posta a rendezvényen a Tettrekész Magyar Rendõr Szakszervezet pólóját viseli. A szervezet – amely a Jobbikkal kötött együttmûködési szerzõdést – szerinte azt teszi, amit egy szakszervezetnek tennie kell, „amitõl reszketnek”.

A Jobbik elsodortathat, a Fidesz nem az, aminek látszik

A szónok szerint maffiakormány van Magyarországon, és a keresztapák természetéhez híven nem akarják átadni a hatalmukat. Nem kíméli a Fideszt sem, ahol szerinte Orbán Viktor – aki egyébként Tel-Avivból kapja a parancsokat – egybõl megszabadul azoktól, akik kritizálni merik. Sõt, veszélyben érzi a Jobbikot is: ha a mostani eufóriában nem áll arra az oldalra, ahova állnia kell, akkor elsodortatik. Sokat sejtetõen elmondja, hogy megkereste egy fideszes parlamenti képviselõ, aki önkormányzati vezetõ is egyben, és elárulta: többedmagával rájöttek, hogy a párt vezérkara nem az, aminek látszik. Ezért – Posta állítása szerint – új pártot alapítanak, és már a bíróságon van a bejegyzés. Hangsúlyozza: ha õsszel nem történnek lényegi változások, akkor visszafordíthatatlan pályára kerül az ország, és megállíthatatlan lesz a zuhanás.

Posta úgy véli, most történelmet ír az ország, és „õsszel dõl el, hogy képesek vagyunk-e talpra állni”. „Áldozatok valószínûleg lesznek így is, úgy is. (…) Egy radikális világban mit vársz babám, hogy a házadba menjenek és ott öljenek meg, vagy az utca végén összefogva meg tudjátok magatokat védeni?” – fogalmaz ismét konkrétumok nélkül.

Végül a mozgósításról beszél: „Nagyon sok embert meg kell szólítani, el kell rángatni, hogy lényeges dolgokról beszéljetek, és ekkor következik az a lépés, hogy ha vannak egyes harcosok, akkor azok álljanak egységgé össze”. Ennél a pontnál egy nézõ bekiált: az most következik! Posta Imre pedig úgy reagál: „nagyon sok dolgunk van, mondtam, hogy nagyon sok dolgunk van!”

A teljes cikk a HETEK szerdán megjelenõ számában olvasható.
http://www.atv.hu...ok_lesznek
2 #7 gerry
- 2016-03-19 11:08
2009-08-19 09:17:08 - de rég is volt!

Te meg még milyen optimis... derülátó voltál s_vigyori
(na jó belülröl ilyen vagyok::|) ... ma már csak látó vagy.

"Nagyon sok embert meg kell szólítani, el kell rángatni, hogy lényeges dolgokról beszéljetek, és ekkor következik az a lépés, hogy ha vannak egyes harcosok, akkor azok álljanak egységgé össze". Ennél a pontnál egy nézõ bekiált: az most következik!


:@Ki volt az aki bekiabált? s_kukk ..és hol van?

A szlovák rádió rövid hírt bocsátott ki a hivatalos filmelözetes megjelenését követõn, miszerint is Pannónia kapitányt egy valós szlovákiai történelmi személyrõl mintázták akit polgári nevén Nagyová Penda-nak hívtak és a világszabadság egyik lánglelkü prezentálója volt ameddig el nem gázolta egy arra tévedt UFO amit a gyikfejü hüllök fizettek ki az eltitkolandó politikai gyilkosság végrehajtásáért (valójában a Penda névböl alakult ki Pannonia amit a magyarok ma egész Karpatská kotlina-ban bitorolni merészelnek). A Nagyová család megtette a szükséges lépéseket és az összes dokumentumot elküldte a Strassburgi (eredeti, régi nevén: mesto ©trasburg) biróságnak.
236 #8 Vazul
- 2016-03-19 17:14
Imre, most bent áll egy izraeli Jumbo Jet a gyorsforgalminál lévõ reptéren, ami csak hozza az utasokat, de nem viszi!
Az M0 és M1 közti részen pedig megint nekifogtak az építkezéselnek. Itt ugye izraeli telepesek építkeznek és úgy néz ki, mint kisjeruzsálem.
Túrázni voltam és mondták nekem, hogy ketten elkezdték a rendõrtiszti fõiskolát, de kiléptek, mivel azt tanították, hogy helyszíneléskor csak a magyarokat vigyék be, és vegzálják, a cigányokat pedig ne!
Úgyhogy van baj elég...
Ugyan az megy dettó, mint Németországban a migrikkel, azt erre büszke ez a gecionista kormány. Mocskos ördögi terv részeként pusztítanak ki minket, ami persze nem újdonság, de mindig ugyanúgy felkúrja az agyam, ami itt folyik!
116 #9 livia
- 2016-03-19 20:44
No, a fél ország, nem! a fél ejrópa, nem! a fél világ egy zárt intézet. Minek ide lipót? Megoldja az internet kérem szépen. Simán bezárkózik az emberiség, lassan csak a hálón képes kommunikálni, de menet közben is pötyög, és simán magában beszél, közben a vonat alá, elé kerül, és, egyebek ...No, de fejétõl bûzlik a hal is. Megismerni. És folyik ám a nagytakarítás! Meg a leléptetés.
8 #10 miskolcilaci
- 2016-03-20 19:52
193.111.141.18/content/photo/photo/devushki_pisaut_56/6.jpg

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.03 másodperc
4,615,196 egyedi látogató