Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

AI: Arculcsapása az emberi jogoknak az EU-Törökország alku

KülföldPár hete a rádió tele volt a Neckermann ajánlatával, hogy most milyen óccsó Törökországba kirándulni! Vicces volt, ismerve a hátterét a paktumoknak. Újra eljátsszák a Szulejmánost, vatikáni zsidó nyasgemmel. Az európai vezetõk kollektív kettõs beszéde nem tudja elrejteni az EU és Törökország között a menekültválság kezelésérõl kötött alku számtalan ellentmondását – jelentette ki az Amnesty International.

„Az alkuról szóló kettõs beszéd nem tudja leplezni az Európai Uniónak azt a makacs elhatározását, hogy hátat fordítson a globális menekültválságnak és szándékosan semmibe vegye nemzetközi kötelezettségeit”

– mondta John Dalhuisen, az Amnesty International európai és közép-ázsiai igazgatója.

„Az ígéretek, hogy tiszteletben tartják a nemzetközi és európai jogszabályokat, gyanúsan olyanok, mint amikor egy ciánkapszulát cukormázzal vonnak be, és kényszerrel lenyomják az európai menekültvédelem torkán”.

Azok a garanciák, amelyek szerint lelkiismeretesen be kell tartani a nemzetközi jogot, összeférhetetlenek a Görög szigeteket elérõ irreguláris migránsok Törökországba való visszaküldésével vasárnaptól kezdve.

Törökország nem biztonságos ország a menekültek és a migránsok számára, és minden visszaküldési mechanizmus önmagában hibás, jogellenes és erkölcstelen bármilyen fantomgaranciák is kísérjék a megállapodást.Link

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.35 másodperc
4,458,003 egyedi látogató