Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A brüsszeli terror után jöhet a masszív katonai jelenlét az EU-ban

KülföldBrüsszel = zsidó szabadkõmûves bûntanya. De itt a megoldás! Moszkva átveszi a "terhet", ha szépen megkérik... A belga kormányfõ szerint nem igaz, hogy országa a terror melegágya lenne, nem rosszabb a helyzet Brüsszelben, mint máshol. A német belügyminiszter arról beszélt, „látható, robusztus jelenléttel" kellene õrizi a kritikus infrastruktúrát.

Európa vezetõi is kommentálták a kedd reggeli brüsszeli terrortámadásokat, amelyeknek 26 halálos áldozata van. Charles Michel belga kormányfõ elsõ nyilatkozatában azt mondta, „percrõl percre követi az eseményeket”, egyben arra kért mindenkit, „maradjanak a tartózkodási helyükön”. Az Európai Bizottság alelnöke, Kristalina Georgieva azt írta, az uniós intézmények „közösen dolgoznak a biztonság megteremtéséért”. Késõbb azonban már arról beszélt, hogy „nevetséges Belgiumot afféle földi pokolnak leírni” a terrortámadás nyomán, mivel „Belgiumnak természetesen megvannak a maga problémái, melyek nem súlyosabbak, mint a párizsi, vagy más metropolisok elõvárosaiban tapasztalhatók”.

A francia kormányfõ, Manuel Valls, és Bernard Cazeneuve belügyminiszter Belgiumba utazik, hogy a megerõsített rendészeti, titkosszolgálati egyezségrõl tárgyaljon. Michel szerint ez ugyanakkor „már most is nagyon jól mûködik", de hozzátette, javítani persze mindig lehet rajta. Egyben sürgette, hogy a Schengen-zóna tagállamai között is fonják szorosabbra az együttmûködést.

David Cameron brit kormányfõ bejelentette, összehívta a szigetország rendkívüli biztonsági helyzetéért felelõs COBRA-csoportot keddre, és azt mondta, „mindent megteszünk, hogy segíthessünk”.
Az egész Európai Unió ellen

A terrorizmus nem gyõzheti le a demokráciát és a szabadságot - közölte Brüsszelben Jens Stoltenberg NATO-fõtitkár a brüsszeli robbantásokat követõen kiadott nyilatkozatában kedden. A fõtitkár az MTI szerint gyáva, „közös értékeink és nyitott társadalmuk" elleni támadásként értékelte a kedd reggel elkövetett merényleteket. Hozzátette: együtt érez az áldozatok hozzátartozóival, és kiáll a nehézségekkel küzdõ Belgium mellett.

A keddi brüsszeli merényletek helyszínei arra utalnak, hogy nemcsak Belgium, hanem az egész Európai Unió ellen intéztek támadást - mondta a német belügyminiszter Berlinben. Thomas de Maiziere hangsúlyozta, hogy a terrortámadás „a szabadságunk" ellen irányult és „mindenki ellen, aki az EU része". Ezt jelzi, hogy a célpont a nemzetközi repülõtér és egy olyan metróállomás volt, amely az uniós intézmények közelében fekszik.

A miniszter elmondta, hogy a német hatóságok szoros kapcsolatban állnak a belga hatóságokkal és az uniós intézményekkel, a biztonsági szervek pedig felkészültek arra, hogy a „helyzettõl függõen látható, robusztus jelenléttel" õrködjenek a „kritikus infrastruktúra" - például pályaudvarok, repülõterek - biztonsága felett.

Kiemelte: semmi nem utal arra, hogy az elkövetõknek bármi közük lenne Németországhoz, de a korábbi támadásokhoz hasonlóan szükség esetén ezúttal is megerõsítik a határellenõrzést. Az erre vonatkozó elõkészületeket már meg is tették a belga, a francia és a holland határ térségében - mondta a miniszter.
Fotó: MTI/EPA / Laurent Dubrule
Zaventem repülõtér, Brüsszel robbantás, merénylet

A kedd reggeli brüsszeli támadások ártatlan embereket és Európa alapértékeit vették célba - írta Andrzej Duda lengyel államfõ a Fülöp belga királynak címzett gyásztáviratban, hangsúlyozva, hogy a terrorizmusra közös európai választ kell adni.

Duda a lengyelek részvétérõl és imáiról biztosította a belga királyt. "A teljességgel indokolatlan erõszak láttán szolidárisan kell megvédenünk civilizációnkat" - írta a lengyel elnök. Marek Kuchcinski, a szejm elnöke részvéttáviratában leszögezte: a terror tetteit nem szabad eltûrni.

Részvétet nyilvánított a lengyel külügyminisztérium is, a tárca honlapján közzétett közlemény szerint a lengyel konzuli szolgálat jelenleg vizsgálja, nem voltak-e az áldozatok között lengyelek. „A brüsszeli támadások megerõsítették a közös európai biztonság fontosságát" - hangsúlyozta a sajtónak kedd délben nyilatkozva Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök-helyettes. „Mindenekelõtt a migránsok tíz- és százezreinek Európába való beáramlását kell stabilizálni és rendszerezni" - állapította meg.Link

Hozzászólások

33 #1 vizilo
- 2016-03-22 14:03
Meg egyket robbantas es jöhet a szüksegallapot azaz " Vilagkurmany " Jöhet a " Kömüves " diktatura , mar amugy is szajkosar renszer van .
130 #2 kisvakond
- 2016-03-22 14:44
Ha valahol meglátjátok a sandy hookos lányt, menjetek onnan!
A Baden-Württembergi Ellenállás Fb-oldalán érdekes képpár jelent meg: https://www.faceb...7681455794
27 #3 etele
- 2016-03-22 15:57
Qrva jók ezek az "elhárítók", már képük is van az állítólagos elkövetõkrõl!
pbs.twimg.com/media/CeKLfT3W8AAxyQ0.jpg
http://vs.hu/koze...l-0322#!s2
http://www.hirado...=hirkereso

pbs.twimg.com/media/CeJTNyJXIAEdk7N.jpg
https://pbs.twimg...AEdk7N.jpg

hirado.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/7/2016/03/052251871-1024x575.jpg
http://www.hirado...=hirkereso
8 #4 miskolcilaci
- 2016-03-22 16:11
75 #5 talpi
- 2016-03-22 17:00
A mosat adta a fotót biztosan, hiszen nekik tudniuk kell a tagokról.
236 #6 Vazul
- 2016-03-22 18:54
Milyen igaza van, mind a két értelemben:

Netanjahu: a brüsszeli és a izraeli terror ugyanannak a támadásnak a részei

Ez a hogy mondj igazat, miközben hazudsz tipikus esete, mert elég csak megnézni, megint hány zsidó halt meg a támadásban.
A dzsihádista szalafista terroristák még nem öltek meg izraelieket, csak palesztinokat. A zsidókra úgy vigyáznak, mint az aranytojást tojó tyúkra. Ellenben izrahell, a terrorállam az európai titkosszolgálatokkal viszi a pálmát. Dzsihád Johnny, aki az IÁ fõ hóhéra volt is bevallotta, hogy az MI6-tal állt kapcsolatban.
4 #7 Posta Imre
- 2016-03-22 19:42
Vazul, erre figyelj!

A német államfõ Kínába látogatott
Az együttmûködésre, a jó viszony kiterjesztésére, a stratégiai kapcsolatok elmélyítésére helyezte a hangsúlyt Joachim Gauck német államfõ elsõ hivatalos kínai látogatásán, amikor találkozott vendéglátójával, Hszi Csin-ping kínai elnökkel hétfõn. http://www.napi.h...11970.html

Dehogy kullog! nyakig benne vannak!

"Az európai hírszerzés csak fut az események után"

A brüsszeli merényletek után megszólaltak az európai vezetõk, megindultak a találgatások, és elhangzottak az elsõ bírálatok is. http://www.atv.hu...enyek-utan


Moszkva szigorúbban ellenõrzi a fapadosokat

A szombati légikatasztrófa miatt Oroszország megszigorította a diszkont légitársaságok ellenõrzését - jelentette be kedden Moszkvában Szergej Szarickij, a Rosztransznadzor közlekedésbiztonsági hatóság megbízott vezetõje.
http://www.hirado...padosokat/
236 #8 Vazul
- 2016-03-22 21:00
Imre: "Hiszem, hogy az, aki megszegi a törvényt, mely a lelkiismerete szerint igazságtalan, és vállalja a bebörtönzést, hogy ráébressze a közösség lelkiismeretét az igazságtalanságra, valójában a törvény iránti legmélyebb tiszteletrõl tesz tanúbizonyságot." - Martin Luther King
236 #9 Vazul
- 2016-03-22 21:03
Martin Luther King: A zsidók és hazugságaik
https://m.kuruc.i...ti_Hirhalo
8 #10 miskolcilaci
- 2016-03-23 05:38
Nyugat Európa nem biztonságos többé. Nem éri meg magasabb bérekért kint dolgozni. Ideje lenne hazajönni.
154 #11 kakas
- 2016-03-23 09:07
40.media.tumblr.com/7455ac46782caf3779a098b347514eaa/tumblr_o4fwfsN1Gi1tcd8cao1_400.jpg
236 #12 Vazul
- 2016-03-23 18:09
Izrael szupermenként mindenkin segít, ahogy OV-nak is segít havonta legombolni a magyarokról százmilliárdokat.

Brüsszel után: Izrael segítene Európának

Izrael nem elõször ajánlja fel biztonságpolitikai, technológiai és hírszerzési segítségét az iszlám terror sújtotta európai államoknak. - gondolom OV elsõként kapva kapott az alkalmon, hiszen Földi László nemrégiben azt mondta a Mélymagyarban Bayer Zsoltnak, hogy a terrorizmus ellen szorosabban kell együttmûködni az izraeli ortodox zsidókkal
http://zsido.com/...europanak/

Izrael segít az FBI-nak feltörni a merénylõ mobilját
http://m.origo.hu...orista.html
236 #13 Vazul
- 2016-03-23 18:26
Három alja patkány totál szinkronban - Bayer, Rajcsányi és Seres migránsügyben a palesztinokat lövi
https://m.kuruc.i.../7/148674/

Bayer a blogján kifejti, hogy az izraeli zsidóknak ad igazat a palesztinokkal szemben, mivel szerinte az, hogy õk a hazájukért küzdenek, semmivel se különb, mint a migráns hordák bejövetele. Ez azért sokatmondó.
30 #14 osmagyar
- 2016-03-23 20:00
Egy kis agytorna a robbantás után: ugyan mondja már meg valaki, hogy mi érdeke egy muzulmánnak robbantania abban az országban, amit egyszerû bevándorlással elfoglalhat? Persze ez egy naiv költõi kérdés. Nagyon nem áll össze a kép, miért nem teszi fel ezt a kérdést pl. egy migrációtámogató? Ott robbantani, ahol befogadják? Nagyon kilóg a lóláb.
4 #15 Posta Imre
- 2016-03-23 20:10
De sokszor volt szó róla, hogy mi ez a "brüsszeli" mocskos zsidó parazitafészek. Bábel-torony...csak Nimród meg ne tudja. Ja bocsi, már tudja. Szét lesznek kapva, illetve magukat kell szétkapják.

vilagbiztonsag.hu/keptar/albums/userpics/10009/thumb_billedereu-2dbabel-2dtower3.jpg

Bábeli zûrzavar.

Szomorú katalógus: 40 országból jöttek a brüsszeli terror sebesültjei


31 halottja, 300 sebesültje van a brüsszeli támadásoknak, a legtöbben égési sérüléseket szenvedtek. Négy kómában lévõ beteget még nem sikerült azonosítani. http://hvg.hu/vil...ulesek#rss
240 #16 trk
- 2016-03-23 20:26
Baszki, ez baszki, erre nem lehet túl sok mindent mondani..
Gondolom biztosan meg lesznek az elkövetõk személyiei a környéken a metro tervrajzai mellett, a belga nyomozó meg aki a családjaikhoz megy, egszer csak öngyilkos lesz..
12 #17 spartakusz
- 2016-03-24 04:45
Emberek ! Ha lesznek utódok unokák, ük, stb. mint már leírtam - az elhalálozási rátát akkor mennyiségben a röhögõgörcs fogja adni - tegnap hallgatva Ildikót és Kubinyi urat -
itt:
http://www.kubiny...

hogy még a feltaláló fizesen azért amit feltalált, hogy könnyítse az adódó emberi feladatokat - és létre hoz egy hivatalt amivel eltataja magát - meg sorolhatnám ami eszembe jut, a pénz uralmának trükkjei - eldja ami ne is az övé... meg stb.
NA EZÉRT - NEM FOGJÁK MEGÉRTENI, HOGY A SOK MILLIÁRD RABSZOLGA MIÉRT ENGEDTE NEKIK !

Megmondom õszintén én sem értem - a dicsõséges nagy urak - jónak indul - és a végén kifogja a szelet a vitorlából, döbbenek rá - emlékezz leírtam - ismétlem:
ha egy embert meg kell ölnöd azért, hogy 10 millió élettét megmentsed - meg tennéd? Meg bizony - és nem 10 szûzért a másik világon, ha nem ezen a világon 10 millió ember életéért - és lásd a kettõ között a különbséget - és stb. vissza emlékezéseim!
spari...
12 #18 spartakusz
- 2016-03-24 09:03
https://internetf...ment-40732


KÉRLEK BENNETTEK OLVASSÁTOK ÉS HA EGYETÉRTESZ VELE TERJESSZÉTEK DE SOHA EGYNEK MINDIG KETTÕNEK A FENTI HOZZÁ SZÓLÁSOM - MERT IDEJE VAN!

SPARI...
9 #19 vala_ki
- 2016-03-24 17:24
Videón reprodukálták, hogyan történhettek a reptéri merényletek http://index.hu/k...renyletek/

Hogy van az, hogy egy agyonkamerázott reptéren nincs rögzitve a robbantás?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.28 másodperc
4,461,952 egyedi látogató