Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Fel kell végre ébredni - figyelmeztet Gyarmati István

Belföld2016-ot írunk (legalábbis pap-iron). A zsidó terrorizmus még igazán csak most melegedik beeee!
A biztonságpolitikai szakértõ szerint az elmúlt években nem sikerült tudatosítani a közvéleménnyel, hogy fokozott fenyegetésrõl van szó.
Húsvétkor fokozott biztonsági intézkedéseket vezettek be világszerte.

Gyarmati István biztonságpolitikai szakértõ szerint hozzá kell szoknunk a terrorfenyegetettséghez és a fokozott biztonsági intézkedésekhez, amelyek korlátozásokkal, kényelmetlenségekkel járhatnak, és ezek szükségességét tudatosítani kell a közvéleményben.


Arra a kérdésre, hogy az emberi jogok vagy az emberi élet a fontosabb, Gyarmati István úgy válaszolt: mindkettõ fontos. Az emberi jogi alaptörvény szerint azonban az emberi jogokat szükség esetén – biztonság, vagy közegészségügyi okok miatt – törvénnyel korlátozni lehet. Terrorfenyegetettség esetén olyan törvényeket kell hozni, amelyek konkrét esetekre és meghatározott idõre korlátozhatják az emberi jogok érvényesülését.


Fel kell ébredni – hangsúlyozta Gyarmati István hozzátéve, hogy a titkosszolgálatokat és az azokat szabályozó törvényeket a jelenlegi fenyegetettségekhez kell igazítani. A szakértõ példaként említette, hogy alapvetõ demokratikus elvnek tekintettük, hogy a titkosszolgálatoknak nem lehet rendõrségi funkciója, vagyis egy mûvelet közben nem tartóztathatnak le egy gyanúsítottat, ami ma már tarthatatlan.

A titkosszolgálatok nem szívesen adják át saját információikat attól tartva, hogy azok kiszivároghatnak, illetve az információforrásaikat is védik. A szakértõ szerint azonban ezen változtatni kell. A titkosszolgálatok közötti információcsere tekintetében szemléletváltozásra, szorosabb együttmûködésre van szükség, hangsúlyozta Gyarmati István.

Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-03-27 10:06
Ezek a zsidó megmondó, terelõ ügynökök milyen copisztikáltak lettek. Hol az anyátokban voltatok még pár éve a végveszélyeztetéssel? A szolgálatok végbelében, oszt mostanra ért meg a pofátok, hogy kinyitva szellõztethessétek?

Európa végveszélyben

Napjainkban Európa éppen a vesztébe rohan. A kontinens helyzete olyan, mint azé a békáé, amit egy vízzel teli fazékba tettek és meggyújtották a tüzet alatta.

A múlt héten egy Münchenbõl a dél-afrikai Durban felé tartó repülõgépmonstrum Zimbabwében kényszerleszállást hajtott végre. A repülõgépen vércsík látszódott. A reptéri hatóság a gép átvizsgálásakor egy azonosíthatatlan holttestet és 57 tonna (!) készpénzt talált a fedélzeten. A repülõgép a CIA egyik fedõszervének a tulajdona. A cég pofátlanul azt állítja, hogy nagy mennyiségben szállít virágot világszerte. A repülõgép személyzetét a zimbabwei hatóságok letartóztatták, de amerikai nyomásra szabadon engedték õket. A hírt a világsajtó elhallgatta. Egyedül a Kopp Online (http://info.kopp-verlag.de) internetes oldalán jelent meg, Udo Ulfkotte, a hazug német sajtót leleplezõ könyv szerzõjének neve alatt, és adta hírül, hogy a holttestet Mozambik fölött akarták kidobni a gépbõl, az 57 tonna pénz egy részét pedig az Európába irányuló illegális bevándorlás finanszírozására szánták.

Napjainkban Európa éppen a vesztébe rohan. A kontinens helyzete olyan, mint azé a békáé, amit egy vízzel teli fazékba tettek és meggyújtották a tüzet alatta. A víz fokozatosan melegszik, de a béka ezt nem érzékeli, és nem ugrik ki a fazékból. Végül a felforrósodott vízben megfõve elpusztul. Most ott tartunk, hogy melegszik a víz Európa alatt; a népei még demokráciát játszanak, észre sem véve a nekik kijelölt korlátokat, az életüket meghatározó véleménydiktatúra ketrecét. Szavazgatnak, választgatnak, hatalomban tartva hazaáruló politikusaikat, akik eladták már õket a nemzetközi pénzoligarchia erõinek.

Európa népei még mindig hisznek abban a látszatdemokráciában, amiben élnek, és nem lázadnak fel, nem zavarják el, nem vonják felelõsségre a népüket, sõt Európát eláruló otthoni és brüsszeli politikai elitjeiket. Pedig egyre csak melegszik a víz az Európa alatti fazékban és egyre kevesebb az idõ a kiugrásra.

Mérhetetlenül hazug a politikai elitnek az európai, brüsszeli összefogás szükségességét hangoztató óbégatása, hiszen semmit sem tesznek ennek érdekében, de az egyes országok titkosszolgálatai külön-külön is jól mûködnek és a dzsihadista harcosokról úgyszólván mindent tudnak és mindent jelentenek a politikai vezetõiknek.

Az európai politikai elit csak nyilatkozik, fogadkozik, sajnálkozik a terrortámadások miatt. De azon kívül, hogy ájtatos képpel gyertyát gyújtanak az áldozatok emlékére és hetente újabb és újabb tanácskozásokon szóvirágokkal, szócsépléssel múlatják az idõt, minden cselekedetükkel az Európát megszállni szándékozók malmára hajtják a vizet. Angela Merkel még ma is a bevándoroltatás és a beözönlõ idegenek Európa országaiba történõ szétosztásának megszállott híve. És Angela Merkel még mindig az Európa sorsát döntõen befolyásoló Németország megingathatatlannak látszó vezetõje. (A tartományi választások továbbra is hatalomban tartották Merkel pártját, és a kancellár pozícióját sem rendítették meg.) Pedig nincs idõ, a késedelem életveszélyes.

Az európaiak megfélemlítése folyamatos, a merényletek folytatódni fognak, és a regnáló hatalom militarizálódása elnehezítheti a hazaáruló politikai elitek lecserélését. Mire lenne szükség? Nagyon egyszerû. Mindenekelõtt hermetikusan lezárni Európa határait az illegális bevándorlás elõtt. Ezzel egyidejûleg az Európában jogosulatlanul, engedély nélkül tartózkodó lézengõ migránsokat haladéktalanul visszaküldeni oda, ahonnan jöttek. Ha nincs ország, amelyik befogadja õket, akkor ott, ahol most vannak, ellenõrzött körülmények között kell elhelyezni mindaddig, amíg további sorsuk rendezõdik. Ez azonban a Merkel–Jun­cker–Schultz-trojkától nyilvánvalóan nem várható, ezért sürgõsen meg kell szabadulni tõlük, az európai politikára való befolyásuk megszüntetését el kell érni.

Ha mindez rövidesen nem történik meg és minden úgy marad, ahogyan most van, és az európai polgárok nem veszik kezükbe a saját sorsukat és sürgõsen nem zavarják el az elveszejtésükre szövetkezett, áruló politikusaikat, addig Európa népei alatt egyre csak melegszik, forrósodik a víz abban a bizonyos fazékban. Magyarország, a V4-ek megmutatták az utat, az irányt. Csak követni kell a jó példát.

A szerzõ nyugalmazott ügyvéd
http://magyaridok...en-528043/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.32 másodperc
3,401,518 egyedi látogató