Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az egység a legfontosabb

KülföldKoppányosok, Istvánosok, fogjatok össze és közösen irtsuk ki az ellenséget, hurrrrrrá! Jób és balga oldal, irány a zegyenes! Az iráni hírszerzési miniszter figyelmeztette a síita és szunnita muszlimokat az ellenséges erõk megosztó terveire

Teherán, FNA - Seyed Mahmoud Alavi iráni hírszerzési miniszter felszólította a síita és szunnita muzulmánokat, hogy erõsítsék az összetartást és egységet, valamint növeljék az éberségüket az ellenséges tervek kiküszöbö- léséhez, melyek arra irányulnak, hogy szakadékot teremtsen köztük.

Seyed Mahmoud Alavi iráni hírszerzési miniszter - Frasnews fájl fotó

"Az ellenség tervei, hogy szektásítsák a síitákat és szunnitákat, az arabokat és a perzsákat, a kurdokat és a törököket, miközben az Iszlám a jámborságból gyökerezik. Ezek a muszlim elleni sátáni mesterkedések az Egyesült Államok és a cionisták ördögi tevékenysége", mondta Alavi egy beszédében a déli Khuzestan tartományban szombaton.

Megjegyezte, hogy az Iszlám ellenségei egyesültek a Muzulmán Umma (Közösség) ellen, és azt mondta: "Az egység a legszükségesebb a muszlim világ számára, ezért egységnek kellene lennie minden iráni törzs között."

Májusban Abdolreza Rahmani Fazli iráni belügyminiszter sürgette a muszlimokat, hogy fordítsanak nagyobb figyelmet az ellenség megosztó terveinek növekvõ tendenciájára, amelyek célja az egység és a biztonság gyengítése az Iszlám országokban.

Rahmani Fazli a Síita és Szunnita Ulema (vallás- és jogtudósok) tanácskozáson tartott beszédében hangsúlyozta, hogy a jelenlegi kegyetlenségeket, amelyek a régióban történnek, az izraeli cionista rezsim támogatja Amerikával és a háborús uszítók koalíciójával karöltve.

Azt is kiemelte, hogy (az ellenség) eltökélt szándéka, hogy széthúzást teremtsen a muzulmánok körében, kihasználva a pénzügyi kapacitásaikat, saját fegyvereiket értékesítve nekik, bábkormányokat létrehozva és a muzulmán országokon uralkodva.

Persianews.vcp.ir
Link

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.30 másodperc
4,460,696 egyedi látogató