Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Izrael Törökország elhagyására szólította fel a polgárait

KülföldFarkasok völgye? Mavi Marmara? Magyarországot, sõt Európát is el kell hagyják, bár én ezt nem engedném! Helyben kell likvidálni a rohadt bandát. Meg kell gyõzõdni róla, hogy meg lettek semmisítve...demokratikusan. Jeruzsálem terrorellenes parancsnoksága hétfõn szigorította utazási figyelmeztetését, és felszólította az izraelieket, hogy tartózkodjanak a Törökországba utazástól, a már ott lévõk pedig hagyják el az országot, amint tehetik.

A Benjámin Netanjahu miniszterelnök hivatala alá tartozó parancsnokság szerint a tíz nappal ezelõtti isztambuli merénylet egy izraeli turistacsoport ellen azt jelzi, hogy az Iszlám Állam kész hasonló akciókra.

A merénylet után már felhívták az izraeliek figyelmét Törökország elkerülésére.

A riasztás most hármasról, ami a tényleges támadásveszélyt jelenti, kettesre emelkedett. Ez tényleges terrorfenyegetést jelent, és ha a legmagasabb, egyes fokozatú figyelmeztetés lépne életbe, akkor a török területek haladéktalan elhagyására szólítják fel az izraeli állampolgárokat.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-03-28 20:06
Harcias legénységgel magyarázza Izrael a segélyhajók elleni halálos támadást
[origo]2010.05.31. 7:0886
Ez a cikk 5 éve frissült utoljára. A benne szereplõ információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Izraeli katonák támadták meg azt a flottát, amely hétfõn érkezett volna az izraeli blokád alatt álló Gázai övezet partjaihoz, hogy segélyt juttasson el az ott élõkhöz. Izrael elõre jelezte, hogy feltartóztatja a hajókat, az összecsapásokban több mint tizen meghaltak, és több tucatnyian megsérültek. Az akció miatt számos országban tüntettek Izrael ellen, és több állam diplomáciai ellenlépéseket fontolgat.
http://www.origo....jokat.html
4 #2 Posta Imre
- 2016-03-29 12:09
Zsidó gyerekekre támad az Iszlám Állam Törökországban

A Sky News brit hírtelevízió forrásai szerint törökországi zsidó óvodák, iskolák, ifjúsági központok ellen tervez merényletet az Iszlám Állam. A tervrõl a terrorszervezet tagjai beszéltek.

Törökország déli részén még a múlt héten fogták el az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet hat tagját. A terroristák bevallották, hogy szervezetük támadást tervez az isztambuli Neve Salom zsinagóga ellen, mely Törökország legnagyobb zsinagógája, és nem pusztán templom, hanem iskola és óvoda is tartozik az épülethez. http://www.nlcafe...merenylet/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.85 másodperc
4,462,166 egyedi látogató