Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az amerikai külügyminiszter szerint a világ nem érti, mi folyik az USA-ban

KülföldA szabadkõmûvesek értik, mert éppen most mutatják be azt a másik "párhuzamos" nememberi világot, ami létezik, a kamuvilág helyett, amiben "élünk", viszont "nincsen". A rohadt zsidó banda el-választása a májtól...röviden, tömören... A világ vezetõ politikusait elképeszti az amerikai választási kampány hangneme, jelentette ki egy televíziós interjúban John Kerry amerikai külügyminiszter, aki az elmúlt napokban szerzett személyes tapasztalatait osztotta meg.

John Kerry a CBS televíziónak nyilatkozva hangoztatta: “Bárhová megyek, bármelyik vezetõvel találkozom, mindenki mindenütt azt kérdezi, hogy mi történik Amerikában. Nem hisznek a szemüknek. Azt hiszem, korrekten fogalmazok, ha azt mondom: sokkolja õket”, mondta Kerry.

Az amerikai diplomácia irányítója az elmúlt napokban Moszkvában és Brüsszelben járt, és állítása szerint a külföldi vezetõ politikusokat a republikánus párt elnökjelölt-aspiránsainak vitái és állásfoglalásai képesztik el. Ezzel összefüggésben idézte a milliárdos üzletemberbõl politikussá lett Donald Trump kijelentéseit, amelyek szerint átmenetileg meg kellene tiltani muszlim vallású emberek beutazását az Egyesült Államokba. Idézte Ted Cruz texasi szenátort is, aki a brüsszeli merényletek után azt javasolta, hogy az Egyesült Államokban a muszlimok lakta negyedekben megerõsített járõrszolgálatra lenne szükség “a muszlimok radikalizálódásának megelõzése érdekében”.

Kerry szerint ez a retorika külföldön megingatja az Egyesült Államokba vetett hitet és bizalmat, “kínos az egész ország számára”.

Obama elnök hétfõ este egy újságíróknak rendezett díszvacsorán azt mondta: “Nem mintha a világban másutt nem fordulna elõ, hogy politikusok õrültségeket beszélnek, csakhogy az Egyesült Államokról azt gondolják, hogy ez nem az az ország, ahol teljesen õrülten is lehet politizálni”.

(MTI)
Link

Hozzászólások

27 #1 etele
- 2016-03-29 08:40
"A szakértõ szerint Kerry és a CIA-vezetõ moszkvai látogatása a tûzszünet stabilizálását célozta"
http://rd.hirkere...a/1410250/
s_kot
139 #2 jozsef toth
- 2016-03-29 12:47
Azert csak ne felejtsuk -el ,hogy John Kerry Nagyszulei Ausztriaba vettek fel a katulikus vallast!

O is blankolt!:@
4 #3 Posta Imre
- 2016-03-29 14:15
Józsi, Te! Mi a fax van a Kapitóliumnál? Buzigyülekezõ?

Lövöldöznek, meg kivégeznek, meg fel is robbantják a Supermanós filmben. Mi van már abban a tetûhintás-fészkes nagy Ámerikában?


Obama nem fogadja a lengyel államfõt
A szenátus várja a KOD vezetõjét

A lengyel államfõ, Andrzej Duda kancelláriája nyilvánosságra hozta az elnök amerikai programját. Duda részt vesz a washingtoni nukleáris csúcsértekezleten, de nem fog találkozni Barack Obamával. Ezt a lengyel kommentárok „szándékos sértésnek” értékelik.
http://www.168ora...44195.html

A Kapitólium lesz Az éhezõk viadalának utolsó arénája

Az éhezõk viadala: A kiválasztott – 2. részének új elõzetesében Katniss és társai a végsõ csatára készülnek. http://24.hu/kult...o-arenaja/


Meglõttek egy rendõrt a Kapitóliumban

Kiküldtek egy levelet a Kapitólium dolgozóinak, hogy az épületkomplexumoat egy meg nem nevezett biztonsági fenyegetés miatt lezárták. Hamar kiderült, hogy egy rendõrt meglõttek, aki a Kapitóliumot õrizte. A rendõr csak megsérült, a támadót pedig elkapták.http://www.poluso...umban.html

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0WWzgGyAH6Y[/movie]
4 #4 Posta Imre
- 2016-03-29 21:03
Még nem tudjuk, mi, de valami rossz jön
A schengeni övezet felfüggesztését javasolja a Financial Times publicistája, legalábbis addig, amíg nem kerül európai szintre a közös határok védelme. Az európai polgárok jelenleg nem bízhatják a védelmüket az Európai Unióra. http://www.napi.h...12305.html

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.71 másodperc
4,462,038 egyedi látogató