Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Gyakori kérdések: Posta Imre az ki az?

GondolatokÉn örülök, hogy magyarnak születtem. Ugyan egyre kevésbé és már büszkeség sem tölt el rég inkább szégyen, de ez van. Erre képes ez a mag-népe (biztos a szotyira kell gondolni, úgy talá-lóbb), vagy mi a szent sz@r.

Link

Hozzászólások

31 #1 orokkezdo51
- 2015-10-13 08:12
A gázos új pogányság hívõ, a sok barom közül az egyik, az eltévelyedett, a logikátlan és naiv, aki beetethetõ az összeesküvés elméletekkel, a csaló hülye Posta Imre áldozata, magát magyarnak valló, akit még mindig büszkeség tölt el a magyarságától, pedig ez nem az õ érdeme, aki szégyent csak akkor érezne, ha méltatlanná válna a magyarságára, aki a tudók mag-népének méltó örököse szeretne lenni, ......stb. azt üzeni a kérdezõnek, hogy vele, meg a válaszolókkal ellentétben köszöni jól van, pedig nem elmebeteg, és a szent-szar megjegyzés által sem provokálható.
Tisztelettel ÖK51s_mail
52 #2 kuka7
- 2015-10-13 09:22
A negatív kampánynak is van hatása!,mert lám olvassák sokan,úgy látszik,vagy csak mi látunk?Mit lehet várni,az idiotizmussal lebutítortt,Cion,atlantista,liberális buziktól!Semmi jót!-áldás,békességet.-ja meg jó lenne ha tudnák mit is jelet a POGÁNY szavunk.
150 #3 Turul40
- 2015-10-13 10:44
Milyen sajnálatos, hogy léteznek olyen emberek akik ezt el is hiszik!
Persze jól tudjuk, hogy ezeket a véleményeket azok írják, akiknek a fõ profilja az emberisegg kómában tartása.
118 #4 keepfargo
- 2015-10-13 18:20
ezek a hozzászólók nem tudnak, csak tudni vélnek, és arról, ahogy fogalmaznak nekem megint szép nyelvünk egyik régi kifejezése jut eszembe: "bolond lukból bolond szél fúj"
99 #5 MORMOTA1968
- 2015-10-13 19:43
Nem elég, hogy Imrét lebolondozzák, még az õt követõket is. Nos! Én erre mindig azt szoktam mondani, hogy ennyi okos ember között bõven elfér egy-két vagy néhány tucat elmebeteg, bolond is. Aztán a többit majd az idõ igazolja. Hogy mennyire vagyon igazságunk, mennyire találtuk fejbe azt a bizonyos szeget. De remélem, hogy a velünk szívózókat, minket lehülyézõket gyorsan utol éri a végzet, amit õk most még tagadnak, igazi bolond módjára. De én szinte száz százalékig biztos vagyok benne, hogy akik ilyeneket írnak Imrérõl és követõirõl, vagy zsidók, vagy liberált buzik. Hely, de szerették az ilyen okoskákat azokban a régi szép idõkben, mikor a széthúzókat még négy ló között húzták széjjel! Sajnos a legnagyobb jóakarattal sem nevezhetõ ma már ez az ország magyarnak, ahogy
a benne élõ népség sem, mert a magyarok, az igaziak,
a sok évszázad során mind meghaltak a csatamezõkön,
vagy a török hódoltság és egyéb megszállások alatt.
Azokat akiket még ma is magyarnak lehetne nevezni, olyan kevesen vannak ma már, hogy számuk tényleg elenyészõnek mondható. Hülyébõl, agyatlan baromból
viszont bõven el van látva ez az ország. Hiába, ha egy nép olyan befogadó, naiv természetû és jóindulatú mint a magyar, saját fajtáját ítéli halálra. Ez az ország tele van "szemét" emberekkel, akik játsszák az agyukat az úgynevezett nemzeti ünnepeken, hogy õk mekkora nagy hazafiak, hazaszeretõk, de valójában meg nem érdekli õket, hogy éppen most ki vagy kik is uralkodnak rajtuk. Lé legyen, papír szemét, az-az Istene már szinte minden gójnak is, nem csak a zsidónak, az meg, hogy éppen tatár, török, német, osztrák, szovjet vagy talmudista-cionista szabadkõmûves, illuminátus zsidó
uralkodik rajtunk, kit érdekel! Ha jobban bele gondol az ember, például én is csak most fogom fel igazán, hogy elveszítettük a világ legnagyszerûbb nagymamáját, ku@vára semmi értelme erre a kis idõre, amíg itt tartózkodhatunk, hatalmas vagyonokat össze harácsolni. Minek, hogy utána a kutyáké legyen minden?
Nem ez a szellemiség jellemezte a magyart, mint amiben ma élünk. Hogy egész életünk csak a pénz hajszolásával, imádatával telik el. És mindennek mi értelme van? Semmi! Mindent itt kell hagynunk, bármennyi vacakságot is szedünk össze életünk során.
Elfelejtettük mi az igazi érték, igazi kincs. Mi számít igazán ebben a rövidke földi életben! Hát nem a pénz hajszolása, az élet habzsolása az biztos! Jézus is épp erre próbálta ráébreszteni az embereket, a legnagyobb igazságra, hogy az anyagi javak nem jelentenek semmit, ami számít, az a lelked békéje. Tõlem azt mond ez az agyatlan, önálló gondolkozástól, akarattól megfosztott barom, aki ilyeneket irkál itt fentebb Imrérõl, meg rólunk, amit csak akar, én az ilyeneket már rég nem veszem emberszámba. Pedig de sok van belõlük, Dunát lehetne rekeszteni velük. :(
118 #6 keepfargo
- 2015-10-14 02:41
mormota
Ne búsulj, inkább annak örülj, hogy még mindíg van magyar, mert nem sikerült maradéktalanul kiirtani bennünket. Gondolj arra, hogy az erdélyi magyarság javarésze és még jónéhány ezer a többi megszállott, elveszített területeken mit kellett kiálljon a magyarságáért, és még mindíg van belölük is. Én ha a Székelyföldre eljutok, mindig remény tölt el, mert öket sem sikerült kipusztítani és náluk a magyarság nem kérdés. ( Inkább válasz - mindenre!) A "székely szülte a magyart" aminek egy durvább változata ("sz..ta";) is közismert, nem véletlenül született meg.
Na és ne felejtsd el, hogy még nem halt ki teljesen az a réteg, amelyikhez gerry vagy én is tartozunk; akik nem bírván közelröl szagolni a büzt, tisztább levegöjü helyekre szöktek, de a hazaszeretetük megmaradt.

Szokták Hitlert is idézni ebben a nemzeti összefüggésben, aki állítólag olyasmit mondott, hogy ha ezer ember marad, akiknek a haza fontos, akkor ez az ezer ember a nemzet....
Na ennél azért kicsit többen vagyunk, csak nem keressük és még kevésbé találjuk egymást. Még nem értünk el arra a fájdalomküszöbre, amely kikényszeríthetne elkeseredett akciókat is - még mindíg valami csodára várunk, söt ahogy a nagyvilág egyre értelmetlenebb akciókat mutat fel, egyre visszább húzódunk sértett önérzetünkben. Mégis azt kell mondjam, különösen miután figyelgetem a YouTube -on is a különbnél-különb koponyákat, és hallgatom jobbnál-jobb elöadásaikat, hogy NINCS MINDEN ELVESZVE. Na és ahogy Szántai mondta; még mindíg a magyarság a Kárpát-medence legnagyobb népessége, vagy ahogy Pap Gábor mondja; a kihalási trend-et nagyon gyorsan meg lehet fordítani, ha a motiváció megvan.
A hit sosem hal meg - mi magunk igen - mert újraéled, ha mástól nem, a történelmi höseink szellemétöl, ami utol fogja érni az utánunk jövöket is. (Tudom, hogy ez hihetetlennek tünik, de tedd a szívedre a kezedet, kedves mormota, nem így érzed te is, hogy ezek a lelkek sosem haltak meg igazán? Akkor pedig örökké élnek, és csak idö kérdése, hogy mikor támad fel a szellemük, hogy eröt adjon a sötétben botorkálóknak.... és ha a képzeletemet tovább engedem, akkor azt is megérthetem, hogy ök odaát ugyanúgy nem egységesek, ahogy mi itt, de ha ott megvalósul az egység - mert ök is komunikálhatnak - akkor itt már semmi akadálya nem lesz ennek..)

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.57 másodperc
4,610,910 egyedi látogató