Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Meghívó nyílt fórumra

GondolatokKalocsa, 2019. 10. 19. 14-19 óráig
Szent Imre utca 9.
Nemrégiben kaptam egy levelet, melynek tartalma mélyen elgondolkoztatott.

„Kedves Imre!
Felkavart az alanti eset olvasása. Géczy Gábor vonaláról értesültem róla. Ha gondolod, tedd ki. Én szeretném, ha többen látnák.

***

A válasz ide: Vir Ágika

Sziasztok!

Pár hete megszületett otthon a kisfiúnk, a faluban (Dusnok) elkezdődtek a pletykák, hogy akkor biztos nem lett anyakönyveztetve, mert otthon született.

A jegyzőnek és a védőnőnek ezt lejelentették. A védőnő utána nézett és még terhesgondozáson sem jártunk. Amúgy semmilyen állami támogatást nem kértünk soha sehol.

És a továbbiakban sem akarunk semmilyen gyest, családipótlékot felvenni, ugyanis szabad embernek szültük a gyermekünket.A jegyző elkezdte küldözgetni a családsegítőt, hogy menjünk be anyakönyvezni, ez csak egy papír... mi azért tudjuk, hogy itt nem csak erről van szó, hanem, hogy lemondunk a gyerekünkről és átruházzuk a tulajdonjogot Magyarországnak. Emberként szeretnénk eljárni ez ügyben, de azt csak a UCC alapján tudjuk megtenni, amiben sokat segít nekünk K. Zoli is. Navval kapcsolatban volt már egy sikeres jogérvényesítésünk, de ez most ugye egészen más ügy.Hétfőn a jegyző kiküldött egy idézést, hogy másnap kötelezi, hogy azonnal jelenjünk meg és anyakönyvezzük a babát. Mi arra azonnal küldtünk egy válasz levelet, ő amikor azt szerdán megkapta a reagálás, hogy a helyi körzeti 2 rendőrt ki is küldte hozzánk. Csütörtökön a védőnőt és a családsegítőt küldte, meg egy esetkocsival fenyegetőztek, hogy eljönnek megvizsgálni a babát, mert szerintük itt kiskorú veszélyeztetése áll fenn, mivel "senki" nem látta a babát, azaz orvos...

Hiába mondtuk, hogy látta, de nekünk nem kell erről papír.

Ma délelőtti órákban pedig kiküldött 2 gyámügyest és vagy 10 rendőrt meg ki tudja még kiket, jöttek vagy 5 autóval.. aztán végre a jegyző is megérkezett, aki kijelentette, hogy az én levelemre amiben leírtam, hogy Magyarország cégként van bejegyezve az USA-ban és a hivatal amiben dolgozik már rég törvénytelenül működik azt válaszolta, hogy nem tudja cáfolni a levelemet, mert nem tud erre mit írni és nem is akar... és ennyi.. neki nem kell eleget tennie nekünk...

Mi a UCC szerint védtük magunkat, amivel ők nem igazán foglalkoztak, de még csak nem is igazolta magát egyik személy sem.Kényszerítés hatására beengedtük a 2 mentőápolót, hogy megvizsgálja a babát, mert csak ennyit akarnak, csak erről akarnak meggyőződni, hogy a baba jól van-e.

Ez megtörtént és ők el is mondták, hogy megvizsgálták minden rendben a babával. Akkor mondtuk nekik, ha nem vádolnak semmivel, mert ez nem vád, hogy kiskorú veszélyeztetése és főleg úgy, hogy bebizonyosodott, hogy jól van, akkor mi bemegyünk a házba és menjenek el. Ekkor a férjem be akarta csukni az utcai ajtót és az egyik rendőr megelégelte a szerinte időhúzást, azt mondta: ebből elég, ráverte a férjemre az ajtót, betörtek és azonnal a földre kényszerítették és már rajta is volt a bilincs. Én be akartam jönni a házba, de engem is lefogtak, szó szerint lerángatták rólam a köntöst, hálóinget és csak azt kiabálták, hogy viszik a babát.

Anyukám bent volt a házban a babával és a szobában lévőt ajtót bezárta, ami nagyon nem tetszett nekik és folyamatosan fenyegetőztek... Ezután azt mondták, hogy elvisznek minket a kalocsai kórházba, hogy megvizsgálják a babát és beoltsák. Valameddig el tudtuk húzni az időt és végig a UCC-t hangoztattuk, de igazából annyian voltak és csak a megfélemlítésünk volt a cél, hogy nem is foglalkooztak semmivel, nekik nem kellett magukat igazolni... A lényeg, hogy kényszerítés hatására elvittek, be kellett ülnöm a mentőautóba, akkor már férjemet rég elszállították a kalocsai rendőrségre.. először a kórházba, hogy mossák magukat ugye, semmi baja sem történt. Mivel a férjem semmit sem írt ott alá, így azt mondták, hogy kb tűnjön a francba.

Mi addig a kórházban voltunk, ahol egy kedves doktornő megvizsgálta a babát, mindent rendben talált és azt mondta nem fogja felvenni, mivel jól van és nincs kiemelve a családból.

Menjünk haza! De a gyámügyesek tovább fenyegetőztek, hogy küldik majd az idézést amire kötelesek vagyunk megjelenni és ha nem akkor megint jönnek a rendőrökkel.

Úgy gondoljuk, hogy az anyakönyvezést nem vagyunk kötelesek aláírni, nem kényszeríthetnek semmire, ha mi nem akarjuk.Ha tud valaki ebben segíteni annak nagyon örülnénk!

Van valakinek valami ötlete mit tudunk még lépni a UCC-n kívül is?

Nagyon köszönöm!!!!

Áldás Nektek!”
· Posta Imre - 2019-09-23 19:29 · 21 hozzászólás · 2971 megnyitás

A levél alábbi honlapon olvasható: https://postaimre.magyarnemzetikormany.com/news.php?readmore=3956


Napi szinten sok-sok magyar családot érintő visszatetszést keltő, visszaélést sejtető esetről értesülünk és eljött az ideje, hogy összefogjunk azokkal, akik lehet, hogy a hivatalok rejtekében pontosan tudják, hogy cselekedeteik helytelenek, de segítséget nem kapnak feladataik emberséges megoldásához. Segíteni szeretnénk!
Az érintett családot megkerestük és tekintettel a társadalmi rezonanciára és a hivatali működés titkos és nyílt – sokszor az emberi alapjogokat is sérteni látszó - tevékenységére, úgy véltük, teszünk egy kísérletet arra, hogy „normalizáljuk” a helyzetet és az érintett hivatalok mellett a közigazgatás hierachiájában helytálló, gyakran jó szándékú, de gyakran félretájékoztatott, néha család - és nemzetellenesnek tűnő „megoldásokat” alkalmazó többi hivatalos szerv képviselőinek is felajánljuk ezt a lehetőséget. Fórum, de lehet továbbképzés is a rendőrnek, védőnőnek, jegyzőnek…, hogy emberségből, empátiából és akár még jogi kérdésekből is megvilágítsuk azt a nézőpontot, ahonnan mi közelítjük meg a káoszba, szemétbe és embertelenségbe zuhanó háborúskodó világot. Tesszük ezt magyar nemzeti lelkülettel, elhivatottan, önköltségen és nem közpénzből, ahogy a „hivatalos szervek” fizetett zsoldosai teszik, gyakran nyilvánvalóan idegen érdekeket képviselve nyíltan hazaáruló módon és bűncselekményeket elkövetve.

De ez most nem tetemre hívás….még! Nem népi bíróság, mely helyben ítél és ott végre is hajt, hanem egy társadalmi megértést, magyar nemzeti tudatot építő fórum, hogy jobban megismerhessük egymás álláspontját és ne mélyítsük a fokozódó ellentéteket, melynek következményeit a történelem „lázadás, forradalom, szabadságharc” szavakkal szokta utólag illetni. Önöket fizetik azért, hogy erőszakot gyakoroljanak. Mi fizetés nélkül is lassan készen vagyunk erre. Nem kellene túlfeszíteni a húrt. Elpattan!

A fórumon való részvétel nem kötelező, de kilátásban van, hogy a krónikusan együtt nem működő „hivatalos személyek” felkeresésre kerülnek. Érezzék a gondoskodást és a felelősséget ők maguk és családjaik is, hogy szem előtt vannak. Figyelünk rájuk. A rendőrök részvételére mindenképpen számítunk. Nem éri önöket bántódás, ne féljenek!

Nevesíteni nem akarunk egyelőre senkit, csak a címzettek lesznek hivatalból csatolva.

Kérem, hogy tekintsék hazafias kötelességüknek a fórumon való részvételt, mielőtt elfajul a helyzet és valaki megsérül. Ezt precedensnek tekintjük és nem egyetlen esetre kiterjesztve országos és gúnyhatárokon túli tematikája lehet rendezni nemzeti alapértékeink, a család, szeretet, béke...Isten, haza és bölcsesség kérdéseit.

Legyenek együttműködőek és nem esik bántódásuk!


Megjegyzés: Némi megértésre apellálva az erkölcsre és nem a „jogra” és a Szent Korona Jogrendre kicsit nagyobb figyelmet is fordíthatnánk!
Orbán Viktor a finn kormányfővel, Antti Rinnével tartott közös sajtótájékoztatón az mondta, nem jogi, hanem becsületbeli kérdés Magyarországon a jogállamiság, ezért ebben az ügyben óva int mindenkit a fejmosástól.
„Amikor kérdőre vonnak bennünket vagy megkérdőjelezik a magyar jogállamiságot, akkor belelépnek a becsületünkbe, és javaslom, ezt jól fontolják meg.”


Áder János köztársasági elnök beszéde A Szent Korona és a koronázási jelvények története és szerepe a 20. században című konferencián az Országház Felsőházi Termében
A magyar hagyományban nagyon régi a meggyőződés, hogy a Szent Korona sokkal több, mint egy díszes ötvösmunka. Jogforrás, jelkép,ereklye.

https://www.keh.hu/beszedek/2581-Ader_Janos_koztarsasagi_elnok_beszede_A_Szent_Korona_es_a_koronazasi_jelvenyek_tortenete_es_szerepe_a_20._szazadban_cimu_konferencian_az_Orszaghaz_Felsohazi_Termeben&pnr=1
Köszönjük, hogy figyelmükkel megtiszteltek! Egyre többen odafigyelünk mi is önökre!
Szigetszentmiklós,

2019.10.15.


Posta Imre, Varga Ákos, Kovács Áron Dezső, Farkas Csaba János, Saláta János, Ferencziné Ambrus Emőke, Lőrincz Tibor, Lőrincz Éva (PI-Kör)

(Magyarok Felelős Nemzeti Kormánya)

A Veszprém Megyei Főügyészség tájékoztatja, hogy a doki.bubo@gmail.com címről küldött „Kalocsa, társadalmi fórum, meghívó” tárgy megjelölésű e-mailje az Ügyészség elektronikus levelező rendszerébe 2019.10.16-án, 10:59-kor megérkezett.From: bubó Doki [mailto:doki.bubo@gmail.com]
Sent: Wednesday, October 16, 2019 10:59 AM
To: Varga Ákos; jegyzo@dusnok.hu; hodiagika@gmail.com; dusnokph@dusnok.hu; kajdacsitunde@freemail.hu; cssgyjdusnok@gmail.com; kisszsoltneeszter@gmail.com; gyam.kalocsa@bacs.gov.hu; origogyjsz@gmail.com; nyulk@bacs.police.hu; kovacsistvan@bacs.police.hu; kalocsark@bacs.police.hu; Police in Hungary; orfktitkarsag@orfk.police.hu; Ügyelet BRFK; brfk@budapest.police.hu; Nemzetbiztonsági Hivatal; Nemzetbiztonsági Szakszolgálat; tek@tek.gov.hu; Veszprém Megyei Főügyészség; Nógrád Megyei Főügyészség; Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség; Bács-Kiskun Megyei Főügyészség; Baranya Megyei Főügyészség; Békés Megyei Főügyészség; Csongrád Megyei Főügyészség; Fejér Megyei Főügyészség; Fővárosi Főügyészség; Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség; Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség; Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség; Heves Megyei Főügyészség; Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség; pestmrfk@pest.police.hu; miniszter@bm.gov.hu; miniszterelnok@me.gov.hu; lakossag@kim.gov.hu; hmugyfelszolgalat@hm.gov.hu; nfu@nfu.gov.hu; nfh@nfh.hu; info@mszp.hu; mszp@mszp.hu; info@fapadoskonyv.hu; Zala Megyei Főügyészség; zalamrfk@zala.police.hu; nvsz@nvsz.police.hu; igazgatosag@nni.police.hu; Legfőbb Ügyész; Büntetőjogi legfőbb ügyész helyettes; MKLU WebSite info; 01rk@budapest.police.hu; 02rk@budapest.police.hu; 07rk@budapest.police.hu; 08rk@budapest.police.hu; 09rk@budapest.police.hu; 10rk@budapest.police.hu; 11rk@budapest.police.hu; 12rk@budapest.police.hu; 14rk@budapest.police.hu; 15rk@budapest.police.hu; 16rk@budapest.police.hu; 17rk@budapest.police.hu; 18rk@budapest.police.hu; 19rk@budapest.police.hu; sajto.jaszmrfk@jasz.police.hu; sajtougyelet@police.hu; Szegedi Fellebbviteli Főügyészség; Szegedi Regionális Nyomozó Ügyészség; szku@invitel.hu; Büntetőbírósági Ügyek Főosztálya; Büntetés-végrehajtási Törv. Fel. és Jogvédelmi Önálló Osztály; Kiemelt és Katonai Ügyek Főosztálya; Nyomozás Felügyeleti és Vádelőkészítési Főosztály; Pécsi Fellebbviteli Főügyészség; ellenorzes@nvsz.police.hu; ertekelo@nvsz.police.hu; ghi@nvsz.police.hu; kszvsz@nvsz.police.hu; ptvsz@nvsz.police.hu; rszvsz@nvsz.police.hu; Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészség; Pécsi Járási Ügyészség; Komlói Járási Ügyészség; Mohácsi Járási Ügyészség; Siklósi Járási Ügyészség; Szigetvári Járási Ügyészség; Kecskeméti Járási Ügyészség; Bajai Járási Ügyészség; Kalocsai Járási Ügyészség; Kiskőrösi Járási Ügyészség; Kiskunfélegyházi Járási Ügyészség; Kiskunhalasi Járási Ügyészség; Kunszentmiklósi Járási Ügyészég; Békéscsabai Járási Ügyészség; Battonyai Járási Ügyészség; Békési Járási Ügyészség; Gyulai Járási Ügyészség; Orosházi Járási Ügyészség; Szarvasi Járási Ügyészség; Szeghalmi Járási Ügyészség; Miskolci Járási Ügyészség; Encsi Járási Ügyészség; Kazincbarcikai Járási Ügyészség; Mezőkövesdi Járási Ügyészség; Ózdi Járási Ügyészség; Sátoraljaújhelyi Járási Ügyészség; Szerencsi Járási Ügyészség; Szikszói Járási Ügyészség; Tiszaújvárosi Járási Ügyészség; Csongrádi Járási Ügyészség; Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség; Makói Járási Ügyészség; Szentesi Járási Ügyészség; Székesfehérvári Járási Ügyészség; Dunaújvárosi Járási Ügyészség; Sárbogárdi Járási Ügyészség; Győri Járási Ügyészség; Mosonmagyaróvári Járási Ügyészség; Soproni Járási Ügyészség; Debreceni Járási Ügyészség; Berettyóújfalui Járási Ügyészség; Hajdúböszörményi Járási Ügyészség; Püspökladányi Járási Ügyészség; Egri Járási Ügyészség; Füzesabonyi Járási Ügyészség; Gyöngyösi Járási Ügyészség; Hatvani Járási Ügyészség; Hevesi Járási Ügyészség; Szolnok Járási Ügyészség; Jászberényi Járási Ügyészség; Karcagi Járási Ügyészség; Kunszentmártoni Járási Ügyészség; Mezőtúri Járási Ügyészség; Tiszafüredi Járási Ügyészség; Tatabányai Járási Ügyészség; Komáromi Járási Ügyészség; Esztergomi Járási Ügyészség; Tatai Járási Ügyészség; Balassagyarmati Járási Ügyészség; Pásztói Járási Ügyészség; Salgótarjáni Járási Ügyészség; Budakörnyéki Járási Ügyészség; Budaörsi Járási Ügyészség; Dabasi Járási Ügyészség; Dunakeszi Járási Ügyészség; Gödöllői Járási Ügyészség; Monori Járási Ügyészség; Nagykátai Járási Ügyészség; Nagykőrösi Járási Ügyészség; Ráckevei Járási Ügyészség; Váci Járási Ügyészség; Szentendrei Járási Ügyészség; Kaposvári Járási Ügyészség; Somogy megye Barcsi Járási Ügyészség - 1402; Fonyódi Járási Ügyészség; Marcali Járási Ügyészség; Nagyatádi Járási Ügyészség; Siófoki Járási Ügyészség; Nyíregyházi Járási Ügyészség; Kisvárdai Járási Ügyészség; Mátészalkai Járási Ügyészség; Nyírbátori Járási Ügyészség; Szekszárdi Járási Ügyészség; Bonyhádi Járási Ügyészség; Dombóvári Járási Ügyészség; Paksi Járási Ügyészség; Szombathelyi Járási Ügyészség; Körmendi Járási Ügyészség; Kőszegi Járási Ügyészség; Veszprémi Járási Ügyészség; Ajkai Járási Ügyészség; Pápai Járási Ügyészség; Tapolcai Járási Ügyészség; Zalaegerszegi Járási Ügyészség; Lenti Járási Ügyészség; Keszthelyi Járási Ügyészség; Nagykanizsai Járási Ügyészség; secret@okri.hu; Bicskei Járási Ügyészség; atlanta@ic.fbi.gov; chicago; cleveland.cv@ic.fbi.gov; Houston.Texas@ic.fbi.gov; kansas.city@ic.fbi.gov; Louisville.LS@ic.fbi.gov; miami; minneapolis@ic.fbi.gov; newhaven@ic.fbi.gov; neworleans; ny1@ic.fbi.gov; Omaha@ic.fbi.gov; phoenix@ic.fbi.gov; portland@ic.fbi.gov; SaltLakeCity@ic.fbi.gov; san.francisco@ic.fbi.gov; stlouis@ic.fbi.gov; sandor.tari@im.gov.hu; istvanne.szabo@im.gov.hu; erzsebet.nemeth@im.gov.hu; krisztina.szucs@im.gov.hu; gabor.toth.f@im.gov.hu; tivadar.revfy@im.gov.hu; krisztina.halmai@im.gov.hu; barnabas.hajas@im.gov.hu; lajos.gazsik@im.gov.hu; imre.szabo@im.gov.hu; sara.judit.siket@im.gov.hu; lili.kardos@im.gov.hu; zoltan.molnar@im.gov.hu; eniko.btoth@im.gov.hu; bela.jonas@im.gov.hu; orsolya.szigethi@im.gov.hu; zoltan.farkas@im.gov.hu; csaba.sarosi@im.gov.hu; gabor.komjathy@im.gov.hu; peter.laszlo.salgo@im.gov.hu; reka.gyorivanyi@im.gov.hu; akos.simon@im.gov.hu; ardo.maria@im.gov.hu; szabolcs.orban@im.gov.hu; zsofia.szombathelyi@im.gov.hu; krisztina.petrity@im.gov.hu; norbert.kis@im.gov.hu; monika.nagy.istvanne.moni@im.gov.hu; agnes.varadi@im.gov.hu; balazs.bodzasi@im.gov.hu; agnes.eordog@im.gov.hu; imre.villanyi@im.gov.hu; katalin.turcsan@im.gov.hu; maria.jaszai.tothne@im.gov.hu; eniko.gyori@im.gov.hu; ferenc.tamas.gyimesi@im.gov.hu; rita.chladek@im.gov.hu; akos.kara@im.gov.hu; gabor.jancso@im.gov.hu; attila.pongracz@im.gov.hu; tibor.misovicz@im.gov.hu; erzsebet.andrea.banki@im.gov.hu; laszlone.balla@im.gov.hu; marta.nagy@im.gov.hu; mihaly.matrai@im.gov.hu; agnes.baumann.vaszarine@im.gov.hu; eva.sartner@im.gov.hu; erzsebet.erika.farkas.szabone@im.gov.hu; erika.loky@im.gov.hu; csaba.kalmar@im.gov.hu; gergely.afra@im.gov.hu; tamas.viz@im.gov.hu; pal.volner@im.gov.hu; gabriella.nagy2@im.gov.hu; viktoria.princz@im.gov.hu; agnes.szoke@im.gov.hu; maria.meszaros@im.gov.hu; krisztian.kecsmar@im.gov.hu; erika.viranyi-gyerman@im.gov.hu; t????nde.forman@im.gov.hu; zoltan.tallodi@im.gov.hu; andras.bencze@im.gov.hu; tamas.czombos@im.gov.hu; flora.orosz@im.gov.hu; imola.peresztegi-nagy@im.gov.hu; miklos.feher@im.gov.hu; tamas.peterfalvi@im.gov.hu; gabor.koos@im.gov.hu; zoltan.nemessanyi@im.gov.hu; lilla.eszter.seres@im.gov.hu; zoltan.nemeth2@im.gov.hu; szabolcs.boreczki@im.gov.hu; sara.kovacsi@im.gov.hu; mariann.vizkelety@im.gov.hu; lilla.hanga.guttman@im.gov.hu; anett.sule.langne@im.gov.hu; laszlo.fabian@im.gov.hu; andrea.bencze@im.gov.hu; andras.szogi@im.gov.hu; miklos.sari@im.gov.hu; agnes.david-damo@im.gov.hu; laszlo.horvath3@im.gov.hu; marton.gellen@im.gov.hu; robert.toth@im.gov.hu; imre.szucs@im.gov.hu; gabor.barta@im.gov.hu; ildiko.csaki@im.gov.hu; zoltan.gergely.varnai@im.go; hegedus.agota@cegled.hu; klement.gyorgy@cegled.hu; imregitibor@gmail.com; karoly.ferenc@cegled.hu; anett.gyore@freemail.hu; ferenczi.norbert@cegled.hu; huncsuri@freemail.hu; korondi.miklos@jobbik.hu; nagytamascegled@gmail.com; laszlo.foldi@parlament.hu; vac.jarasihivatal@pest.gov.hu; 1818@ugyfelvonal.hu; vac.kormanyablak.osztaly@pest.gov.hu; vac.hatosagi.osztaly@pest.gov.hu; vac.gyamugyi.osztaly@pest.gov.hu; cstam.kmrig@kh.allamkincstar.gov.hu; vac-elelmiszer@pest.gov.hu; pestmmkvac@lab.hu; vac.foglalkoztatas@pest.gov.hu; vac@takarnet.hu; vac@kmr.antsz.hu; balazs.endre@pest.gov.hu; polgarmester@varoshaza.vac.hu; krikszistvan@fidesz.hu; kovacsagnes@fidesz.hu; petotibor@fidesz.hu; manningerpeter@fidesz.hu; steidllevente@fidesz.hu; mokanszky.alpolgarmester@varoshaza.vac.hu; vacykaroly@fidesz.hu; balkovicspeter@fidesz.hu; szavad@szavad.hu; info@dunakanyar.hu; polg.titkar@varoshaza.vac.hu; phtitkar1@varoshaza.vac.hu; szollosi.lajos@pest.gov.hu; varga.tunde@cegled.pmkh.gov.hu; cegledispotlight@gmail.com; IGOR SZAVOLSZKI AND PUTIN!!!; New Main President In Hungary; Katonai Biztonsági Hivatal; miniszter@im.gov.hu; Varga Ákos; Emő Ferenczi; Éva Lőrincz; János Saláta; farkas csaba; Áron Dezső Kovács
Subject: Kalocsa, társadalmi fórum, meghívó

Hozzászólások

304 #1 Magatesz
- 2019-10-16 18:46
Csodálattal és a legnagyobb tiszteletem Vir Ágikának és családjának. Legfőbb áldásom az első szabad emberkének. Olvasom a történetük és forr bennem a düh, a magukat „hatósági személynek kiadó” személyek miatt. Hát Én nem gondolom, hogy szemináriumot kell nekik tartani, mert „Ők” pontosan tudják, hogy mit követnek el és mit képviselnek, teszik ezt megélhetési bűnözőkhöz hasonlóan. Nem érdelemnek „ezek” semmiféle tiszteletet és „jaj meg ne bántsuk” elbánást. Ki kell szabni a törvényes büntetést mindnek és a követelésnek pedig nyomatékot kell adni pl: nyilvánossággal, közzététellel.
99 #2 MORMOTA1968
- 2019-10-16 19:06
Kell ennél jobb bizonyíték arra, hogy valóban igaz, mindannyian "TERMÉKEK" azaz "ÁRU CIKKEK" vagyunk, amit egy globális maffia hálózat birtokol? Meg fogtok ezért még fizetni! s_ezt-ni

Én úgy tudom, hogy fent vannak az interneten az eredeti dokumentumok arról, hogy Magyarország az USA zsidó fővárosában "New York-ban" bejegyzett cég! Talán nem ártana lefénymásoltatni! És nem ártana az UCC "Nemzetközi Kereskedelmi Törvény" azon részét is az orruk alá rakni az illetékeseknek, ahol arról a több milliós ezüstben kifizetendő kártérítésről esik szó! Erre már el kellene gondolkozniuk, szerintem!

Van egy olyan érzésem, hogy csúnya vége lesz ennek az ügynek az illetékesekre nézvést! s_ratata

Egyébként jó lett volna az egészről videó felvételt is készíteni! Már ha van és egyáltalán eszébe jut az ilyesmi a retorziót elszenvedő családtagoknak! Ebben az országban ez az eset is bizonyítja, leszarják még a "Nemzetközi Törvényeket" is! És igen! Nem kell ennél hatásosabb bizonyíték arra, ezt nem lehet elégszer kihangsúlyozni, hogy "MINDEN EMBER A FÖLDÖN" a "kivételezetteket leszámítva, jezsuiták, máltai keresztesek, egyéb felsőbbrendűek" "TULAJDONA AZ ÁLLAMNAK NEVEZETT MAFFIÁNAK" és azon túl is az "ÁLLAMOK FELETT ÁLLÓ HÁTTÉR HATALOMNAK!" És egy ilyen világra "SZABAD EMBERT" nem lehet szülni! s_ratata

Egyszer eljön a visszavágás ideje "EL KELL, HOGY JÖJJÖN" és az sokaknak nagyon fog fájni! s_ezt-ni

A törvények jönnek, mennek, új hatalom új törvényeket hoz és akkor a régiek nevében elkövetett "BŰNÖK" megtorlásra kerülnek! És nincs megbocsájtás! s_ratata
1349 #3 Nagy Levente
- 2019-10-16 22:57
Nincs ebben a rend(etlen)szerben szabad ember, mert ez most a pénzkapitalizmus azaz a liberalizmus rabszolgasága! A hivatalos szervek "zsoldosai" sincsenek tisztában azzal amit csinálnak. Mert ebben a sötétségben szocializlódnak, vagyis erre tanítják őket és ezért kapják a zsoldot (fizetést).
A Szent Korona, amely egykoron táltos koronaként funkcionált (a Kende ereklyéje, míg a Szent Fokos a gyula ereklyéje volt) és abban az értelemben jelképez jogforrást, (nem ezt a kapitalista-liberális magántulajdon-jogot, se nem a kummunista bolsevik zsidó felfogást, se nem feudalizmust ( mert ez mind a csak én-csak én-csak én) mint a Hunor és Magor testvériségét jelképező szobrocska. A Teremtő rendje szerinti gondolat-erkölcs-így jogforrás ennél a: "Testvér tegyük össze a hátunkat, ketten többre megyünk, mint egyedül!" (Ez így azért természetesen érzékelhető, hogy se nem a mai felfogású Káin és Ábel, se nem a Romulusz és Rémusz testvérisége! Az egyik kapzsiságból a másik hiúságból öli meg a testvérét.) A Szent Korona erkölcsi- így jogforrását az a Teremtőtől "eredő" gondolat adja, amit Badiny Jós Ferenc "fordít" arámi nyelről és így hangzik: "A Szent Koronát a Teremtő az ember fejére tette, hogy a lélek fényén keresztül uralja és formálja az anyagot!" Ezt jelentené - ha teremtő rendben élnénk és nem pusztítóban - a teremtés folytatása itt a Földön, amihez mindenkinek meg kellene adni a lehetőséget szabad emberként és nem rabszolgaként! Azt lehet mondani, hogy ezért a Szent Korona nem "csak" erekje és nem "csak" ezt a magas szellemiségű jogforrást jelképezi, hanem magát a minden emberben meglévő a "koronacsakrán" keresztül megnyílvánuló lelket és szellemét, amelyet az agyunk formál földi képpé, amelynek alapján cselekszünk. Tehát nagyon nem mindegy, hogy melyik irányból érkező gondolatot, tanítást fogadjuk el és melyik alapján cselekszünk. A mai rend(etlen)szer a pusztító démonéra van "felfűzve"! Én ezt így hiszem és gondolom!
" Keletről-nyugatra tart,
Kezében lángoló kard,
Igazság nyergében ül,
Felette angyal repül!"
Kárpátia - Hallom az idők szavát (részlet)
"mit rákentek a századok,
lemossuk a gyalázatot"
Petőfi Sándor - Nemzeti dal (részlet)
4 #4 Posta Imre
- 2019-10-18 13:48
Pirkadatkor
2019-10-18 14:47
Sziasztok! Most regisztráltam, üdvözlök Mindenkit! A holnapi nappal kapcsolatban /Kalocsa/ kérdésem, hogy a Jászságból és útba eső helyekről vannak e, akik mennek, vagy szeretnének menni? Hozzám 4 fő befér az autóba. Jelezzetek, ha igény van rá!
237 #5 csaje
- 2019-10-18 16:14
Pirkadat, későn szóltál, mert én is mentem volna, de már sikerült beférnem valakikhez.
4 #6 Posta Imre
- 2019-10-19 20:42
Na hazaértem Kalocsáról, Dusnokról...

Felemelő volt.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.57 másodperc
4,606,532 egyedi látogató