Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

"BÁTOR" Az elrabolt Magyar gyermek Történt Dusnok 2020.01.22.

GondolatokA tegnapi események, röviden. Kecskemét, Kalocsa, Dusnok...és Baja. Link

Hozzászólások

4 #20 Posta Imre
- 2020-01-25 19:29
Cigár, ennyit tudtam tenni a nagy összefosásért. Tudod, mint a viccben az asszony a mindig kocsmázó férjének: Holnap este tízkor baxás. Aki ott lesz, ott lesz, aki nem, nem...

Enid teljesen világos, hogy "gyenge pont", ezzel tisztában vannak nem csak a szolgálatok. Azzal is, hogy már nem érdekel. A párnak is mondtam, hogy egyesek tudni vélik, hogy nekem kell tartanom "tőlük", nem fordítva. Ez van. Mindent megbeszéltünk, ami ezzel kapcsolatban eszembe jutott, így a felvételek a szolgálatoknál vannak. Ha ki akarnak csinálni, nosza. Ha isten így akarja, ki vagyok én, hogy ellenkezzek? Mellesleg nem is bánnám, még ha nem is esne, esik jól. Újabb tapasztalás. megy a többi közé. Itt a válasz is.

"..., el sem tudod képzelni milyen nagy szívességet tennének ezzel nekem. Nem érezném egy szemernyit sem azt a "kötelességtudatot", ami még pislákol bennem. Igazából már rég nem "kihívás" ez. Szívesebben dolgoznék bármit, bárhol...talán mindenkinek jobb lenne, de nekem biztosan."
24 #21 cigar-no
- 2020-01-25 20:10
Titkosszolgálati operációról jut eszembe, mivel minden feltett videót megnéztem, hogy amikor a fiatalok először megjelentek (talán októberi) összejöveteleteken azt mondták, hogy sok UCC-s barátjuk volt, de a baba születése után nem érdeklődnek, magyarul elillantak a "barátok". Azaz: kik lehettek azok a UCC-s barátok?
3 #22 Enid
- 2020-01-25 20:30
Egyszer régen telefonon érdeklődtem egy helyen, ahol a pár bizonyosan megfordult évekkel később. Ők ugye fiatalok.
Meg szerettem volna nézni a munkájukat. Az illető mogorván azt válaszolta lelkesedésem ellenére, hogy "ez nem turistaközpont". s_f-ang
s_reggel
1349 #23 Nagy Levente
- 2020-01-25 23:30
Gerry! Amit írsz az fedi a ma látható valóságot! Ezt nem lehet szerintem sem máshogyan látni! Az a jogrendszer amire utalsz a hsz.-od végén, - amivel szintén egyetértve, hogy nagy szüksége van rá most az ember(i)ségnek - azt - (immár sokadjára és lehet nem túl jól megfogalmazva mivel, - ahogy Te is írod - én sem vagyok tökéletes) egyértelműen ki lehet jelenteni, hogy volt ilyen (legalábbis a magyarság és a hozzá hasonló vagy ugyanazon kultúrájú népeknél volt)! Ez, ezekre a kultúrájú népekre tekintettel egy legalább ezer éves szakrális (morális, erkölcsi, jogi, de még gazdasági is) lejtőként jellemezhető, ami igaz történelmükből kirajzolódik!
Jellemzően mire alapozom én ezt?
Pl. Azt mondja a Lica a kalocsai Posta Imre kör előadás 28. perc környékén, hogy a UCC törvényekből kiolvasható a törvények hierarchijának legmagasabb foka - az Ő megfogalmazásában az "alapvető szuverén isteni törvény": 1. Más életére ne törj, 2. Mást szabadságában ne korlátozz, 3. Más vagyonába kárt ne tégy, 4. Úgy élj, hogy Mindenkit segíts és hozzáteszi, hogy ezt kell megfelelően értelmezni" Levezeti a alsóbbrendűeket, az ebből eredő szokásjogokat és a mindezeket felülíró Vatikáni kánonjogot, amelyből a jelenlegi államok törvnyei alapulnak. Ez - ahogy elmondja - egyfajta jogi értelembe is vehető leminősítés pl. most 2012-ben az alkotmányról még tovább le az alaptörvényi szintre (orbáni "becsület" kérdésből).
Viszatérve a legmagasabb szintre a négy alapvető isteni törvényre és - amire a Lica szintén utal -, hogy a Teremtő és teremtménye közzé más teremtmény nem álhat, tehát az ember csak (nevezzük Istennek) a Tetemtőjének tartozik felelősséggel alapvetően!
Namost ez a Rábaközi tudók, táltosok hagyományában a "jó szomszédság törvénye"-ként hangzik el: "Mindent szabad, ami nem árt másnak"!
Ugyanazt az értelmet nyeri a Jézus által "is" megfogalmazott: "Szeresd felebarátod, mint ten magad" és a "Szeressétek egymást, ahogy én szerettelek benneteket, úgy szeressétek"! Ha jól értelmezzük - még ha ez az utóbbi egy kicsit nyomatékosabb vagy tán érzelgősebbnek tűnik - de ugyanazt jelenti szerintem! Vagyis az ezekből az "Isteni" törvényekből, ha valamikor levezethető volt pl. a leírt magyar szokásjogot: Szent Koronának hívták, - de volt idő tán, hogy le sem kellett írni - most is levezethető ez az emberközpontú - nem pénz és tőkeközpontú rabszolgatartó - jogrendszer és ebből adódó gazdasági rendszer! Persze, ez nem ilyen egyszerű én is tudom! Mert, pont ebbe "rondított" bele többek között a Vatikán és a világunkat uraló pusztító erő! Ezért van az, hogy a gyarmatokat nagyobb sötétségbe tartják az "Ozd, meg és uralkodj" elvén "leosztott kártyalapokkal" és itt így viselkeshetnek akár a rendőri vezetők is!
819 #24 rozsola
- 2020-01-26 02:19
Levente ! Nem tudom , a neved " Nagy " azaz jobban mondva " Grósz " vagy a termeted , de valóban " nagy marha " vagy. Mi lenne ha a " Teremtőddel " meg a semmitmondó szövegeddel elhúznál a halál faszára blyáty !
Egyetlen kérdés fogalmazódott meg bennem a videót látva : " Hol a retkes picsába voltak a júsziszi ügynökök ? " Mert bizony mondom néktek : ha csak egyetlen júsziszi ügynök odatolta volna a pofáját és meglobogtatja a " papírlapokat " , ugye állítólag Magyarország " elfogadta " ezt a faszomtudjamit , minden meg lenne oldva. Érdekes módon senki se lobogtatott semmilyen papírfecni se ! Pedig milyen magabiztosan pofáznak a " megváltó tanról " !
Az egész történetnek egy vesztese van : a gyermek. Belegondolt e valaki , ez a gyermek egész életére meg lesz bélyegezve : " Ja ! Te vagy az akinek a szülei belementek a marhaságba ! " Ezért csupán gratulálni tudok a szülőknek , eléggé hiszékenyek voltak . Nagy dolog lett volna utánnajárni , milyen következményei lesznek ? Anno nagy vigyorova mutatkoztak az akkori felvételen. Most miért sírnak ?
Ja , mert nem akarták a tökömtudjakinek a " tulajdonába " adni a mit is ?
Ugyan mit számít ha be van " iktatva " ?
Amúgy jól mondta a kalocsai zsaru : " nincs ügy ". Elvégre hivatalosan a gyermek nem létezik. Vagyis adott egy gyermek aki " lelenc " és adott egy házaspár aki magának követeli. Ha anyakönyvezték volna , mindez nem történt volna meg. Húúú ! Már látom magam előtt a sok habzópofájút csapkodni a billentyűzetet ! Majd " jól megmondja " nekem a magáét ! Ám legyen , kibírom mert amit leírtam az biza igaz !
Rendben , legyen igazuk a jusziszi rajongóinak ! Ha nincs anyakönyvezve , személyi igazolvány lesz e ? Ha ez se lenne , jogosítvány ?
Vagyis a jusziszi ügynökei előállnak valamivel , elmondják a magukét de ! Ez lenne a jövő ? Ez lenne az " Aranykor " ? A fene nagy szabadság amelyben nincs felelőség ?
Mert ami X számára szabad , az Y számára " még elmegy " , Z számára már bűn . Hol a határ ?
Abban gondolom egyet értünk , kell egyfajta szabályozás. De hogyan vonhatsz valakit felelőségre ha nincs semmilyen irat ami őt igazolná ?
Nem akarok " kukacolni " , látva a Geci Gábor , Kubinyitomi meg a többiek " hirtelen nagy támogatását " , erős bennem a gyanú , ez egy megjátszott dolog. Sajnálom de az " agyam " ( köztudomásúan " primitiv " ugyebár , nem " aranykorhoz méltó " stb !!! ) akaratlanul is idekapcsol egyes paramétereket :
1. A Magyar Rendőrség leépítése , a későbbiekben pedig katonai rendészek veszik át a helyüket. Erre példa Románia . A Román Rendőrséget felváltja a Zsandár ( katonai rendész ) amely szintén fel van oszlatva mert bevezetik a " Nemzeti Rendőrséget ". Az meg hogy mi fán terem , tudjaafaszom !
2. Szeretett Viktorunk , Imádott Vezérünk , a Magyar Nép Atyja stb az elmúlt hónapok , évek birósági ítéletei okán amolyan " felülvizsgálatot " hírdetett. Magyarán a kúriákat meg fogják kúrni. Ugyebár alap : mivel " demokrácia " van , kell hozzá a " népakarat "
Tévednék ?
Amúgy lenne egy kérdésem a júsziszi propagandistáihoz : " Miért nem jó nektek a Magyar Állam ? " Miért kell minden társadalmi rendet felbaszni , helyébe pedig valami zavaros lófaszt adni ? Persze a szart megkavarjátok , de amikor fel kellene nyalni , egy se jelentkezik. Tényleg ennyire vágytok a " forradalomra " ? Nem volt még elég a " forralásból " ?
Viszont a videó végén megszólaló hölgy kifejezetten jól átlátja a helyzetet, Szerintem az a " megoldás ". Tényleg nem akarom bántani a házaspárt , de ideje lenne ha megjönne az eszük. Ezzel a maffiával nem lehet baszakodni. Amibe beletúrtak , sajnálom de ez van , nincs támogatva. Gyakorlatilag önmagukkal csesznek ki ha folytatják.
A korábbi véleményem nem változott jusziszi ügyben. Sőt azóta több paraméter is napvilágra került. Értse meg mindenki ! Ez egy zsidaj buli ami a jelenlegi hivatalos törvények átjátszását szolgálja. Az logikus ha a zsidaj nem anyakönyvezteti a Magyar Államnál a kölykét. De nyugodjatok meg , a rabbinál be van jegyezve ! Röviden , tömören : a júsziszi zsidajbuli ! Mi köze van hozzá a magyarnak ?
Bár tudom , valószínűleg egyedül vagyok a " politikai álláspontommal " , talán azért mert nagyívben leszarom a vatikáni eretnekek " kánonjogát " , református létemre " hiszem és vallom " : " A Magyar Állam a megmaradásunk záloga " . A gyengébbek kedvéért elmondanám , a faszomnak van kedve " rendszert váltani ". Nekem csupán nagyjából 45-50 ' oligarcha " kell ( 19 megye +Judeapest élére 1 valamint minden minisztérium élére 1 és pár ilyenekre mint Országos Rendőrfőkapitány és hasonlók . Össz-vissz nagyjából 50 oligarcha. Például ha a Magyar Rendőrség vezetője az én oligarchám , egymaga rendezi a dolgokat. Szépen kiszelektálja a selejtet és a saját " oligarcháit " helyezi be a vezető pozicíókba. Az egyszerű közrendőr nem számít , az csak végrehajt.
Legyetek őszinték ! Nem könnyebb pofánlőni azt a cirka 50 faszfejt és a helyükre a " mi embereinket " betenni mint szétbaszni a " rendszert " és megküzdeni a káosszal ?
80 #25 monguzking
- 2020-01-26 07:45
rozsola fáktol nem látod erdöt---lényeg hogy szabadok vagyunk vagy sem---áletünk s gyermekeink élete felöl mi rendelkezünk s csak istennek tartozunk számadással vagy ellenkezöleg mi csak rabszolgák vagyunk kik nem rendelkeznek sem életük sem vagyonuk sem gondolatuk fölött s mindent egy szük elitet illet kik államappárátus s általuk hozott törvényekkel tartanak rabságban minket---igy másképp kell nézni házaspár történetét--ök kiléptek sorbol s megkérdöjelezték rendszer jogosságát--ha elbuknak az a mi bününk lesz kik a sorban maradnak s bégetve mennek tovább vágohidra mert ez lesz a sorsunk én meggyözödésem hogy már karacsonyt sem éljük meg--tehát rozsola én is leszarom nagy izben egész fos tömeget s csak egyet akarok-minden rendszert elpusztitani s halomra ölni jezsuitáktol kezdve elit hatalom minden részét s igen nem fogok gondolkodni egy másodpercig sem ha egy kis rendörnek kell kiloccsantani koponyáját---mégha alapvetöen szeretettrezgök táborába is tartozom
1349 #26 Nagy Levente
- 2020-01-26 08:10
Rozsola! Ajánlom figyelmedbe a Monguzking válaszát, mert én is így gondolkodom erről! Tudom, hogy Te leszarod és erőssen ragaszkodol, mi több ha téged fizetnek le ki is nyírsz bárkit, hogy fentarthasd ezt a pusztító bolsevik, libsi zsidó rendszart! Ebben én támogatni nem tudlak! Bár tudom: Ezt is leszarod! Hát "jó" szarakodást!
Ui.: Tudod, az az öregasszony is ettől szenved, amikor a cigány rámegy a pénzért, amit a múltkor felhoztál példaként (házi feladatnak)! Még van egy kis időd gondolkozz!
2 #27 gerry
- 2020-01-26 08:48
Köszönöm micro-nak, hogy tegnap éjféltájt bemásolta a csevegõbe Géczy Gábor Mea Culpa /bünbocsánatának/ linkjét aki ebben jelezte a nagyvilágnak a Facebook oldalának a teljes törlését (Boldogok a lelki szegények, ha azt hiszik le is fogják törölni cZukkolóék). Bocsánat elfogadva /tényleg nem láttam a kacsádat!/ de ebböl azért végre megtudhattam (mert nem minden jön át értelmesen az Internet weboldalainak olvasatán), hogy nem is a Posta Imre fejeken szárad a lázítás sara és nem az itt töbször is olvasott MAGyar játékos kis szavunk jelentése a bün(ös)Bak. Nagy kõ esett le a szívemról, mert - öszintén megmondom - kísértett a gondolat, hogy Imre a lázító ellen(?)forraló és még mindig forralófejü suhanc ... de végül is nem õ huhogott.
A cikk itt olvasható (kimásolom Faszéktól, mert rövidesen függöny le a nagyközönségnek):

Géczy Gábor
8 Std. ·

AZ UTOLSÓ SZÓ JOGÁN…

Mielőtt törlöm ezt a bejegyzést és a teljes Géczy Gábor facebook oldalt, a következőket kívánom elmondani az utolsó szó jogán:

Nagyon szeretlek benneteket, a segítőket, valamint a szülőket, engem és egymást „agyhalottazókat” is. Szeretlek és tisztellek benneteket, mert fel mertétek venni ezt a bőrruhát, megszülettetek magyarnak, ami mai világban nem a legkomfortosabb viselet. A kommentekből következtetve még egy kicsit lötyög rajtunk, de majd belenövünk

Szeretném levonni a TANULSÁGOKAT:
Hibáztak a szülök, mert nem mérték fel helyesen az erőviszonyokat, és jégcsákánnyal mentek a jéghegynek – pedig megvárhatták volna a Tavaszt.

Hibázott a Hatóság, mert büntetése aránytalan és embertelen volt. Különösen kegyetlen a „családvédelem” lépése, akik a mai napig bizonytalanságban tartják a családod a Gyermek hollétéről és jövőjéről.

Hibáztak a végrehajtásban résztvevő személyek, mert nem biorobotok, hanem ÉRZŐ, emberi lények, akár elárulhatták volna hova viszik, hol tartják fogva a kisdedet, akár megengedhették volna az Édesanyának, hogy titokban megszoptassa gyermekét. Gondolom a saját édesanyjukkal nem ezt tették volna…

Hibáztak az emberek, akik a fellobbant tüzet nem oltották, hanem tovább szították. A békés megegyezés helyett fegyveres ellenállásra szólítottak egy privatizációktól és banki hitelektől amúgy is kivérzett országban.

És végezetül: HIBÁZTAM én is, mert még tavaly, amikor láttam, hogy nem tudom a szülőket elhatározásukról lebeszélni nem utaztam Dusnokra, és nem próbáltam rájuk személyesen hatni. Nem voltam elég erélyes. Hibáztam abban is, hogy segítséget kérve a FB-ra raktam ki az üzenetet, és nem figyeltem anyanyelvemre: a facebook feladata a MEGOSZTÁS.

MI A MEGOLDÁS?

Minkét fél a GYERMEK valós érdekeire összpontosítson, tegyék félre sérelmeiket.
A szülők már eddig is szenvedtek eleget, próbáljanak meg hátrébb lépni, és megnyugodni. Senki ne uszítsa egyik felet sem!
A hatóságok ne egy szoptatós anyán és gyermekén akarják erejüket demonstrálni, nemsokára lesz egyéb VALÓS feladatuk.
Az ország vezetői nőjenek fel feladatukhoz, lépjenek közbe, és közvetítsenek a Hatóság és a Szülők között.
Aki akarattal vagy akaratlanul megbántotta embertársait kommentjeivel, KÉRJEN BOCSÁNATOT tőlük, mert az élet véges, a becsület ÖRÖK!

A MAG mozgalom 20 éve szolgálja az Életet. Kertészkedünk, kutatunk, gyógyítunk, tanítunk, gyermekeket nevelünk… Elsősorban a MAGosoktól kérek elnézést, hogy Titeket is a belerántottalak a „szekta”, „paramilitáns szervezet”, „agyhalottak” stb. mocsárba.

Végezetül bocsájtsa meg nekem az a 450.000 ember, aki segítség kérésem hatására egymásnak esett, pedig szándékom tiszta volt: egy ártatlan kisgyermeknek szerettem volna segíteni!!!

Az oldalt hétfő este törlöm, addig MINDENRE van időd!

Békesség Istentől!
Géczy Gábor


És íme "höchstpersönlich", Géczy Gábor:
postaimre.net/kepek/GeczyGabor.jpg

Van kérdés? ... Nekem van egy - Mondja már meg nekem valaki, hogy a fenében van/volt(nem hiszem, az anyag nem vész el csak átalakul!) ennek a jovális úriembernek majd félmillió követõje a Facebook-on? (Imre meg hetente 3 hét karanténban, hogy ne szokják meg a fizimiskáját.)

De - "szerencsés vagy!" - mondják amikor valaki szarba lép, ez esetben nekem sikerült cuppognom de legalább a következõ cikket /ugyancsak a jovális úriember billentyüzetéböl - mint EREDET/ szemem elé kerülhetett és ez sok mindent megmagyarázott a fejemben kószáló káoszban. Tudom, mindig ott van, de nem hagyott nyugtot a gondolat, hogy miböl is lett a cserebogár, azaz a család vesszöfutása. Szerintem az is elképzelhetõ - bár nincs bizonyítékom rá, hogy TALÁN ez a feljebb olvasható "felmondó levél" nem egészen önszántából íródott - a mór megtette a kötelességét, a mór mehet a ... neki tetszõ országba. Emlékeim szerint anno a szovjeteknek volt egy ilyen visszavonult személyeknek biztosított hely a'sszem Szibériának emlegették. Persze ott csúnya hideg volt, most biztos valahol melegebb tájakon pihenik ki becsületes munkájuk által kiérdemelt munkájukat - A fotóját nézve nem szomorkodik túlságosan. - De ez csak az én fantáziám lehet, nem is érdemes tovább ragozni. Ja igen, ha véletlenül találkozik azzal a kedves - egykori - Jobbik politikussal, sajnos nem jut most eszembe a neve - de töle vettem egyszer egy nagyon szép karikás ostort - volt neki egy boltja - ami most is a nappali falamon díszlekedik egy kulacs és korárda társaságában - nem is adta dr'agán, igaz, hogy a hátulján rajta van egy kis cetli: "Made in China" Forgalmazó: http://www.izrael-hu.com - akkor adja át neki üdvözletemet. Sokan megbámulják a látogatóim közül. Egyszer meg is mutattam egy Török vendégemnek, hogy kell vele csattogtatni , de sajnos kicsi a nappalim, nem tetszett neki, rossz emlékeket idézett fel benne. Gyomorzsák vagy mi volt a neve, szerencsémre taláaltam a fiókomban egy fekete selyemszalagot, amivel egyik szemét le kellett kötnöm, hogy ne nézzen rám azzal a véres szemével. Szerintem pedig jól állt neki. Nem is értettem mi baja volt. Azóta nem láttam.

Node az írás, ami felvilágosított, közkincsre teszem - nehogy végleg eltünjön a süllyesztöben:

Géczy Gábor
22. Januar um 11:36 ·

Mégis kinek az élete? Keressük Bolvári Bátor Nyilast!

A 4 hónapos gyermeket a BAJAI GYÁMÜGYI HIVATAL rabolta el szüleitől ma reggel, kb. 30 KALOCSAI KAPITÁNYSÁG kötelékébe tartozó RENDŐR segítségével. Azóta ismeretlen helyen tartják fogva.

A rendőrök semmilyen papírral nem igazolták magukat, az anyukát lefogták, és letépték róla a gyereket babahordozó kendőstől. Az anyukát előállították Kalocsán "ellenállásért", a gyermeket ismeretlen helyre szállították.

A szülők jól szituált, felelős, értelmes emberek, akiket régóta ismerek. Az eset előzménye az volt, hogy nem voltak hajlandóak ANYAKÖNYVEZTETNI (azaz az állam tulajdonába adni) gyermeküket.

Arra kérem a MAGosokat, de minden tisztességes, a jogairól még nem teljesen lemondott embert, hogy SEGÍTSETEK a fiataloknak:
- keressétek meg (írásban, szóban és tettben) a Bajai Gyámügyet és kérjétek számon őket
- keressétek meg (írásban, szóban és tettben) a Kalocsai Rendőrfőkapitányságot és kérjétek számon őket
- kérjétek számon országgyűlési képviselőiteken a magyarországi hivatalok működését
- javasoljátok a Terror Háza kibővítését egy Gyámügyi Szárnnyal (erőszakos oltatás, erőszakos orvosi beavatkozások stb.)

Tájékoztassatok mindenkit erről az esetről, mert a faltól már nem lehet hátrálni! Ne tunyulj, ne lálkolj, CSELEKEDJ, mert a következő lehet hogy TE LESZEL!

Isten Áldjon!

Géczy Gábor
MAG mozgalom

Uji:
Küldöm az édesanya öccsének levelét, tanulságos:

"Tegnapi napon anyukám és apukám kapott egy ajánlott levelet, hogy ma reggel kihallgatásra kell menniük a kalocsai rendőr kapitányságra. Persze nem kaptak se 8 se 3 napot, azonnali megjelenésre kötelezték őket. A levélen nem szerepelt hivatkozási szám és pecsét sem. Eleget tettek a kérésnek, hát bementek. Gyorsan ki is derült, hogy csak az elterelési művelet volt. A cél az volt ne tartózkodjanak otthon Dusnokon.

Ez idő alatt Ágika, István és a 4 és fél hónapos gyermek autóba ült és elindultak otthonról. Már az utcában körülbelül 30-40 rendőr és további 15 gyámügyes várta őket teljesen bekerítve. Ágikáról letépték a gyermekét és egy fehér ISUZU PNS-205 vagy 206 rendszámú autóval elrabolták!!! Baja irányába távoztak. Egy csak anyatejjel táplált csecsemőt elszakítani saját édesanyától, pusztán mert nem anyakönyvezi egy "jogilag" nemlétező országba több mint veszélyeztetés a gyámügyesek és a rendőrök részéről. Látja valaki, hogy mi történik itt?

Ágikát Kalocsára szállították a rendőrök kihallgatásra, több órán át tartott, majd a kórházba vitték kivizsgálásra csak, hogy teljen az idő. A gyermekről nem árultak el információt. Annyit tudnak hogy személyazonosságot kaphatott a Baba és talán Kecskemétre szállították (titkos örökbe adás is lehet a háttérbe).

Kérnék mindenkit aki tud holnap csatlakozzon hozzánk és segítsünk a fiatal Magyar párnak, hogy visszakapják gyermeküket.

Az időpontról és a helyszínről később tudok tájékoztatást adni.
Megkérem Gábort is tegye ki ide facebookra. Néhány órán belül meglesz az időpont..

Köszönöm mindenkinek!
A Jó Isten Áldásával
Hodován József 06304110542


Ennyit mára - azok számára akiknek (ahogy nekem is) eddig foghíjas volt tudásuk az elõzményekkel kapcsolatban.

Gerry
s_Laptop

Most hátradõlök és lóbálom a lábamat. Délben megebédelek, talán egy sört is legurítok (vagy Panache-t) aztán ... azt még nem tudom.
4 #28 Posta Imre
- 2020-01-26 09:11
Gerry, ugye, hogy ugye? Azért a helyzet nem olyan nem egyszerű, ameny-nyire, vagy ha mégsem, akkor is! Több, mit 3 hónap telt el.

Én (mi szóltunk) mindenkinek időben! Nem mondhassák, hogy nem mondhassák. Vagy itt mindenki debil idióta? Hivatalosan felkértem a "hivatalokat" hogy beszéljük meg. Gábor is jöhetett volna. Volt minden! Vagy már a minden rég nem elég? Vérrel kell pecsételjünk?

Meghívó nyílt fórumra
GondolatokKalocsa, 2019. 10. 19. 14-19 óráig
Szent Imre utca 9.
Nemrégiben kaptam egy levelet, melynek tartalma mélyen elgondolkoztatott.

„Kedves Imre!
Felkavart az alanti eset olvasása. Géczy Gábor vonaláról értesültem róla. Ha gondolod, tedd ki. Én szeretném, ha többen látnák.

***

A válasz ide: Vir Ágika

Sziasztok!

Pár hete megszületett otthon a kisfiúnk, a faluban (Dusnok) elkezdődtek a pletykák, hogy akkor biztos nem lett anyakönyveztetve, mert otthon született.
A jegyzőnek és a védőnőnek ezt lejelentették. A védőnő utána nézett és még terhesgondozáson sem jártunk. Amúgy semmilyen állami támogatást nem kértünk soha sehol.
És a továbbiakban sem akarunk semmilyen gyest, családipótlékot felvenni, ugyanis szabad embernek szültük a gyermekünket.

A jegyző elkezdte küldözgetni a családsegítőt, hogy menjünk be anyakönyvezni, ez csak egy papír... mi azért tudjuk, hogy itt nem csak erről van szó, hanem, hogy lemondunk a gyerekünkről és átruházzuk a tulajdonjogot Magyarországnak. Emberként szeretnénk eljárni ez ügyben, de azt csak a UCC alapján tudjuk megtenni, amiben sokat segít nekünk K. Zoli is. Navval kapcsolatban volt már egy sikeres jogérvényesítésünk, de ez most ugye egészen más ügy.

Hétfőn a jegyző kiküldött egy idézést, hogy másnap kötelezi, hogy azonnal jelenjünk meg és anyakönyvezzük a babát. Mi arra azonnal küldtünk egy válasz levelet, ő amikor azt szerdán megkapta a reagálás, hogy a helyi körzeti 2 rendőrt ki is küldte hozzánk. Csütörtökön a védőnőt és a családsegítőt küldte, meg egy esetkocsival fenyegetőztek, hogy eljönnek megvizsgálni a babát, mert szerintük itt kiskorú veszélyeztetése áll fenn, mivel "senki" nem látta a babát, azaz orvos...

Hiába mondtuk, hogy látta, de nekünk nem kell erről papír.

Ma délelőtti órákban pedig kiküldött 2 gyámügyest és vagy 10 rendőrt meg ki tudja még kiket, jöttek vagy 5 autóval.. aztán végre a jegyző is megérkezett, aki kijelentette, hogy az én levelemre amiben leírtam, hogy Magyarország cégként van bejegyezve az USA-ban és a hivatal amiben dolgozik már rég törvénytelenül működik azt válaszolta, hogy nem tudja cáfolni a levelemet, mert nem tud erre mit írni és nem is akar... és ennyi.. neki nem kell eleget tennie nekünk...

Mi a UCC szerint védtük magunkat, amivel ők nem igazán foglalkoztak, de még csak nem is igazolta magát egyik személy sem.

Kényszerítés hatására beengedtük a 2 mentőápolót, hogy megvizsgálja a babát, mert csak ennyit akarnak, csak erről akarnak meggyőződni, hogy a baba jól van-e.

Ez megtörtént és ők el is mondták, hogy megvizsgálták minden rendben a babával. Akkor mondtuk nekik, ha nem vádolnak semmivel, mert ez nem vád, hogy kiskorú veszélyeztetése és főleg úgy, hogy bebizonyosodott, hogy jól van, akkor mi bemegyünk a házba és menjenek el. Ekkor a férjem be akarta csukni az utcai ajtót és az egyik rendőr megelégelte a szerinte időhúzást, azt mondta: ebből elég, ráverte a férjemre az ajtót, betörtek és azonnal a földre kényszerítették és már rajta is volt a bilincs. Én be akartam jönni a házba, de engem is lefogtak, szó szerint lerángatták rólam a köntöst, hálóinget és csak azt kiabálták, hogy viszik a babát.

Anyukám bent volt a házban a babával és a szobában lévőt ajtót bezárta, ami nagyon nem tetszett nekik és folyamatosan fenyegetőztek... Ezután azt mondták, hogy elvisznek minket a kalocsai kórházba, hogy megvizsgálják a babát és beoltsák. Valameddig el tudtuk húzni az időt és végig a UCC-t hangoztattuk, de igazából annyian voltak és csak a megfélemlítésünk volt a cél, hogy nem is foglalkooztak semmivel, nekik nem kellett magukat igazolni... A lényeg, hogy kényszerítés hatására elvittek, be kellett ülnöm a mentőautóba, akkor már férjemet rég elszállították a kalocsai rendőrségre.. először a kórházba, hogy mossák magukat ugye, semmi baja sem történt. Mivel a férjem semmit sem írt ott alá, így azt mondták, hogy kb tűnjön a francba.

Mi addig a kórházban voltunk, ahol egy kedves doktornő megvizsgálta a babát, mindent rendben talált és azt mondta nem fogja felvenni, mivel jól van és nincs kiemelve a családból.
Menjünk haza! De a gyámügyesek tovább fenyegetőztek, hogy küldik majd az idézést amire kötelesek vagyunk megjelenni és ha nem akkor megint jönnek a rendőrökkel.
Úgy gondoljuk, hogy az anyakönyvezést nem vagyunk kötelesek aláírni, nem kényszeríthetnek semmire, ha mi nem akarjuk.

Ha tud valaki ebben segíteni annak nagyon örülnénk!
Van valakinek valami ötlete mit tudunk még lépni a UCC-n kívül is?

Nagyon köszönöm!!!!

Áldás Nektek!”

· Posta Imre - 2019-09-23 19:29 · 21 hozzászólás · 2971 megnyitás

A levél alábbi honlapon olvasható: https://postaimre...dmore=3956

Napi szinten sok-sok magyar családot érintő visszatetszést keltő, visszaélést sejtető esetről értesülünk és eljött az ideje, hogy összefogjunk azokkal, akik lehet, hogy a hivatalok rejtekében pontosan tudják, hogy cselekedeteik helytelenek, de segítséget nem kapnak feladataik emberséges megoldásához. Segíteni szeretnénk!
Az érintett családot megkerestük és tekintettel a társadalmi rezonanciára és a hivatali működés titkos és nyílt – sokszor az emberi alapjogokat is sérteni látszó - tevékenységére, úgy véltük, teszünk egy kísérletet arra, hogy „normalizáljuk” a helyzetet és az érintett hivatalok mellett a közigazgatás hierachiájában helytálló, gyakran jó szándékú, de gyakran félretájékoztatott, néha család - és nemzetellenesnek tűnő „megoldásokat” alkalmazó többi hivatalos szerv képviselőinek is felajánljuk ezt a lehetőséget. Fórum, de lehet továbbképzés is a rendőrnek, védőnőnek, jegyzőnek…, hogy emberségből, empátiából és akár még jogi kérdésekből is megvilágítsuk azt a nézőpontot, ahonnan mi közelítjük meg a káoszba, szemétbe és embertelenségbe zuhanó háborúskodó világot. Tesszük ezt magyar nemzeti lelkülettel, elhivatottan, önköltségen és nem közpénzből, ahogy a „hivatalos szervek” fizetett zsoldosai teszik, gyakran nyilvánvalóan idegen érdekeket képviselve nyíltan hazaáruló módon és bűncselekményeket elkövetve.

De ez most nem tetemre hívás….még! Nem népi bíróság, mely helyben ítél és ott végre is hajt, hanem egy társadalmi megértést, magyar nemzeti tudatot építő fórum, hogy jobban megismerhessük egymás álláspontját és ne mélyítsük a fokozódó ellentéteket, melynek következményeit a történelem „lázadás, forradalom, szabadságharc” szavakkal szokta utólag illetni. Önöket fizetik azért, hogy erőszakot gyakoroljanak. Mi fizetés nélkül is lassan készen vagyunk erre. Nem kellene túlfeszíteni a húrt. Elpattan!

A fórumon való részvétel nem kötelező, de kilátásban van, hogy a krónikusan együtt nem működő „hivatalos személyek” felkeresésre kerülnek. Érezzék a gondoskodást és a felelősséget ők maguk és családjaik is, hogy szem előtt vannak. Figyelünk rájuk. A rendőrök részvételére mindenképpen számítunk. Nem éri önöket bántódás, ne féljenek!

Nevesíteni nem akarunk egyelőre senkit, csak a címzettek lesznek hivatalból csatolva.

Kérem, hogy tekintsék hazafias kötelességüknek a fórumon való részvételt, mielőtt elfajul a helyzet és valaki megsérül. Ezt precedensnek tekintjük és nem egyetlen esetre kiterjesztve országos és gúnyhatárokon túli tematikája lehet rendezni nemzeti alapértékeink, a család, szeretet, béke...Isten, haza és bölcsesség kérdéseit.

Legyenek együttműködőek és nem esik bántódásuk!


...........................................
Megjegyzés: Némi megértésre apellálva az erkölcsre és nem a „jogra” és a Szent Korona Jogrendre kicsit nagyobb figyelmet is fordíthatnánk!


Orbán Viktor a finn kormányfővel, Antti Rinnével tartott közös sajtótájékoztatón az mondta, nem jogi, hanem becsületbeli kérdés Magyarországon a jogállamiság, ezért ebben az ügyben óva int mindenkit a fejmosástól.
„Amikor kérdőre vonnak bennünket vagy megkérdőjelezik a magyar jogállamiságot, akkor belelépnek a becsületünkbe, és javaslom, ezt jól fontolják meg.”

Áder János köztársasági elnök beszéde A Szent Korona és a koronázási jelvények története és szerepe a 20. században című konferencián az Országház Felsőházi Termében
A magyar hagyományban nagyon régi a meggyőződés, hogy a Szent Korona sokkal több, mint egy díszes ötvösmunka. Jogforrás, jelkép,ereklye.

https://www.keh.h...&pnr=1


Szigetszentmiklós,
2019.10.15.


Posta Imre, Varga Ákos, Kovács Áron Dezső, Farkas Csaba János, Saláta János, Ferencziné Ambrus Emőke, Lőrincz Tibor, Lőrincz Éva (PI-Kör)

(Magyarok Felelős Nemzeti Kormánya)

A Veszprém Megyei Főügyészség tájékoztatja, hogy a doki.bubo@gmail.com címről küldött „Kalocsa, társadalmi fórum, meghívó” tárgy megjelölésű e-mailje az Ügyészség elektronikus levelező rendszerébe 2019.10.16-án, 10:59-kor megérkezett.

From: bubó Doki [mailto:Doki.bubo@gmail.com]
Sent: Wednesday, October 16, 2019 10:59 AM
To: Varga Ákos; jegyzo@dusnok.hu; hodiagika@gmail.com; dusnokph@dusnok.hu; kajdacsitunde@freemail.hu; cssgyjdusnok@gmail.com; kisszsoltneeszter@gmail.com; gyam.kalocsa@bacs.gov.hu; origogyjsz@gmail.com; nyulk@bacs.police.hu; kovacsistvan@bacs.police.hu; kalocsark@bacs.police.hu; Police in Hungary; orfktitkarsag@orfk.police.hu; Ügyelet BRFK; brfk@budapest.police.hu; Nemzetbiztonsági Hivatal; Nemzetbiztonsági Szakszolgálat; tek@tek.gov.hu; Veszprém Megyei Főügyészség; Nógrád Megyei Főügyészség; Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség; Bács-Kiskun Megyei Főügyészség; Baranya Megyei Főügyészség; Békés Megyei Főügyészség; Csongrád Megyei Főügyészség; Fejér Megyei Főügyészség; Fővárosi Főügyészség; Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség; Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség; Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség; Heves Megyei Főügyészség; Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség; pestmrfk@pest.police.hu; miniszter@bm.gov.hu; miniszterelnok@me.gov.hu; lakossag@kim.gov.hu; hmugyfelszolgalat@hm.gov.hu; nfu@nfu.gov.hu; nfh@nfh.hu; info@mszp.hu; mszp@mszp.hu; info@fapadoskonyv.hu; Zala Megyei Főügyészség; zalamrfk@zala.police.hu; nvsz@nvsz.police.hu; igazgatosag@nni.police.hu; Legfőbb Ügyész; Büntetőjogi legfőbb ügyész helyettes; MKLU WebSite info; 01rk@budapest.police.hu; 02rk@budapest.police.hu; 07rk@budapest.police.hu; 08rk@budapest.police.hu; 09rk@budapest.police.hu; 10rk@budapest.police.hu; 11rk@budapest.police.hu; 12rk@budapest.police.hu; 14rk@budapest.police.hu; 15rk@budapest.police.hu; 16rk@budapest.police.hu; 17rk@budapest.police.hu; 18rk@budapest.police.hu; 19rk@budapest.police.hu; sajto.jaszmrfk@jasz.police.hu; sajtougyelet@police.hu; Szegedi Fellebbviteli Főügyészség; Szegedi Regionális Nyomozó Ügyészség; szku@invitel.hu; Büntetőbírósági Ügyek Főosztálya; Büntetés-végrehajtási Törv. Fel. és Jogvédelmi Önálló Osztály; Kiemelt és Katonai Ügyek Főosztálya; Nyomozás Felügyeleti és Vádelőkészítési Főosztály; Pécsi Fellebbviteli Főügyészség; ellenorzes@nvsz.police.hu; ertekelo@nvsz.police.hu; ghi@nvsz.police.hu; kszvsz@nvsz.police.hu; ptvsz@nvsz.police.hu; rszvsz@nvsz.police.hu; Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészség; Pécsi Járási Ügyészség; Komlói Járási Ügyészség; Mohácsi Járási Ügyészség; Siklósi Járási Ügyészség; Szigetvári Járási Ügyészség; Kecskeméti Járási Ügyészség; Bajai Járási Ügyészség; Kalocsai Járási Ügyészség; Kiskőrösi Járási Ügyészség; Kiskunfélegyházi Járási Ügyészség; Kiskunhalasi Járási Ügyészség; Kunszentmiklósi Járási Ügyészég; Békéscsabai Járási Ügyészség; Battonyai Járási Ügyészség; Békési Járási Ügyészség; Gyulai Járási Ügyészség; Orosházi Járási Ügyészség; Szarvasi Járási Ügyészség; Szeghalmi Járási Ügyészség; Miskolci Járási Ügyészség; Encsi Járási Ügyészség; Kazincbarcikai Járási Ügyészség; Mezőkövesdi Járási Ügyészség; Ózdi Járási Ügyészség; Sátoraljaújhelyi Járási Ügyészség; Szerencsi Járási Ügyészség; Szikszói Járási Ügyészség; Tiszaújvárosi Járási Ügyészség; Csongrádi Járási Ügyészség; Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség; Makói Járási Ügyészség; Szentesi Járási Ügyészség; Székesfehérvári Járási Ügyészség; Dunaújvárosi Járási Ügyészség; Sárbogárdi Járási Ügyészség; Győri Járási Ügyészség; Mosonmagyaróvári Járási Ügyészség; Soproni Járási Ügyészség; Debreceni Járási Ügyészség; Berettyóújfalui Járási Ügyészség; Hajdúböszörményi Járási Ügyészség; Püspökladányi Járási Ügyészség; Egri Járási Ügyészség; Füzesabonyi Járási Ügyészség; Gyöngyösi Járási Ügyészség; Hatvani Járási Ügyészség; Hevesi Járási Ügyészség; Szolnok Járási Ügyészség; Jászberényi Járási Ügyészség; Karcagi Járási Ügyészség; Kunszentmártoni Járási Ügyészség; Mezőtúri Járási Ügyészség; Tiszafüredi Járási Ügyészség; Tatabányai Járási Ügyészség; Komáromi Járási Ügyészség; Esztergomi Járási Ügyészség; Tatai Járási Ügyészség; Balassagyarmati Járási Ügyészség; Pásztói Járási Ügyészség; Salgótarjáni Járási Ügyészség; Budakörnyéki Járási Ügyészség; Budaörsi Járási Ügyészség; Dabasi Járási Ügyészség; Dunakeszi Járási Ügyészség; Gödöllői Járási Ügyészség; Monori Járási Ügyészség; Nagykátai Járási Ügyészség; Nagykőrösi Járási Ügyészség; Ráckevei Járási Ügyészség; Váci Járási Ügyészség; Szentendrei Járási Ügyészség; Kaposvári Járási Ügyészség; Somogy megye Barcsi Járási Ügyészség - 1402; Fonyódi Járási Ügyészség; Marcali Járási Ügyészség; Nagyatádi Járási Ügyészség; Siófoki Járási Ügyészség; Nyíregyházi Járási Ügyészség; Kisvárdai Járási Ügyészség; Mátészalkai Járási Ügyészség; Nyírbátori Járási Ügyészség; Szekszárdi Járási Ügyészség; Bonyhádi Járási Ügyészség; Dombóvári Járási Ügyészség; Paksi Járási Ügyészség; Szombathelyi Járási Ügyészség; Körmendi Járási Ügyészség; Kőszegi Járási Ügyészség; Veszprémi Járási Ügyészség; Ajkai Járási Ügyészség; Pápai Járási Ügyészség; Tapolcai Járási Ügyészség; Zalaegerszegi Járási Ügyészség; Lenti Járási Ügyészség; Keszthelyi Járási Ügyészség; Nagykanizsai Járási Ügyészség; secret@okri.hu; Bicskei Járási Ügyészség; atlanta@ic.fbi.gov; chicago; cleveland.cv@ic.fbi.gov; Houston.Texas@ic.fbi.gov; kansas.city@ic.fbi.gov; Louisville.LS@ic.fbi.gov; miami; minneapolis@ic.fbi.gov; newhaven@ic.fbi.gov; neworleans; ny1@ic.fbi.gov; Omaha@ic.fbi.gov; phoenix@ic.fbi.gov; portland@ic.fbi.gov; SaltLakeCity@ic.fbi.gov; san.francisco@ic.fbi.gov; stlouis@ic.fbi.gov; sandor.tari@im.gov.hu; istvanne.szabo@im.gov.hu; erzsebet.nemeth@im.gov.hu; krisztina.szucs@im.gov.hu; gabor.toth.f@im.gov.hu; tivadar.revfy@im.gov.hu; krisztina.halmai@im.gov.hu; barnabas.hajas@im.gov.hu; lajos.gazsik@im.gov.hu; imre.szabo@im.gov.hu; sara.judit.siket@im.gov.hu; lili.kardos@im.gov.hu; zoltan.molnar@im.gov.hu; eniko.btoth@im.gov.hu; bela.jonas@im.gov.hu; orsolya.szigethi@im.gov.hu; zoltan.farkas@im.gov.hu; csaba.sarosi@im.gov.hu; gabor.komjathy@im.gov.hu; peter.laszlo.salgo@im.gov.hu; reka.gyorivanyi@im.gov.hu; akos.simon@im.gov.hu; ardo.maria@im.gov.hu; szabolcs.orban@im.gov.hu; zsofia.szombathelyi@im.gov.hu; krisztina.petrity@im.gov.hu; norbert.kis@im.gov.hu; monika.nagy.istvanne.moni@im.gov.hu; agnes.varadi@im.gov.hu; balazs.bodzasi@im.gov.hu; agnes.eordog@im.gov.hu; imre.villanyi@im.gov.hu; katalin.turcsan@im.gov.hu; maria.jaszai.tothne@im.gov.hu; eniko.gyori@im.gov.hu; ferenc.tamas.gyimesi@im.gov.hu; rita.chladek@im.gov.hu; akos.kara@im.gov.hu; gabor.jancso@im.gov.hu; attila.pongracz@im.gov.hu; tibor.misovicz@im.gov.hu; erzsebet.andrea.banki@im.gov.hu; laszlone.balla@im.gov.hu; marta.nagy@im.gov.hu; mihaly.matrai@im.gov.hu; agnes.baumann.vaszarine@im.gov.hu; eva.sartner@im.gov.hu; erzsebet.erika.farkas.szabone@im.gov.hu; erika.loky@im.gov.hu; csaba.kalmar@im.gov.hu; gergely.afra@im.gov.hu; tamas.viz@im.gov.hu; pal.volner@im.gov.hu; gabriella.nagy2@im.gov.hu; viktoria.princz@im.gov.hu; agnes.szoke@im.gov.hu; maria.meszaros@im.gov.hu; krisztian.kecsmar@im.gov.hu; erika.viranyi-gyerman@im.gov.hu; t????nde.forman@im.gov.hu; zoltan.tallodi@im.gov.hu; andras.bencze@im.gov.hu; tamas.czombos@im.gov.hu; flora.orosz@im.gov.hu; imola.peresztegi-nagy@im.gov.hu; miklos.feher@im.gov.hu; tamas.peterfalvi@im.gov.hu; gabor.koos@im.gov.hu; zoltan.nemessanyi@im.gov.hu; lilla.eszter.seres@im.gov.hu; zoltan.nemeth2@im.gov.hu; szabolcs.boreczki@im.gov.hu; sara.kovacsi@im.gov.hu; mariann.vizkelety@im.gov.hu; lilla.hanga.guttman@im.gov.hu; anett.sule.langne@im.gov.hu; laszlo.fabian@im.gov.hu; andrea.bencze@im.gov.hu; andras.szogi@im.gov.hu; miklos.sari@im.gov.hu; agnes.david-damo@im.gov.hu; laszlo.horvath3@im.gov.hu; marton.gellen@im.gov.hu; robert.toth@im.gov.hu; imre.szucs@im.gov.hu; gabor.barta@im.gov.hu; ildiko.csaki@im.gov.hu; zoltan.gergely.varnai@im.go; hegedus.agota@cegled.hu; klement.gyorgy@cegled.hu; imregitibor@gmail.com; karoly.ferenc@cegled.hu; anett.gyore@freemail.hu; ferenczi.norbert@cegled.hu; huncsuri@freemail.hu; korondi.miklos@jobbik.hu; nagytamascegled@gmail.com; laszlo.foldi@parlament.hu; vac.jarasihivatal@pest.gov.hu; 1818@ugyfelvonal.hu; vac.kormanyablak.osztaly@pest.gov.hu; vac.hatosagi.osztaly@pest.gov.hu; vac.gyamugyi.osztaly@pest.gov.hu; cstam.kmrig@kh.allamkincstar.gov.hu; vac-elelmiszer@pest.gov.hu; pestmmkvac@lab.hu; vac.foglalkoztatas@pest.gov.hu; vac@takarnet.hu; vac@kmr.antsz.hu; balazs.endre@pest.gov.hu; polgarmester@varoshaza.vac.hu; krikszistvan@fidesz.hu; kovacsagnes@fidesz.hu; petotibor@fidesz.hu; manningerpeter@fidesz.hu; steidllevente@fidesz.hu; mokanszky.alpolgarmester@varoshaza.vac.hu; vacykaroly@fidesz.hu; balkovicspeter@fidesz.hu; szavad@szavad.hu; info@dunakanyar.hu; polg.titkar@varoshaza.vac.hu; phtitkar1@varoshaza.vac.hu; szollosi.lajos@pest.gov.hu; varga.tunde@cegled.pmkh.gov.hu; cegledispotlight@gmail.com; IGOR SZAVOLSZKI AND PUTIN!!!; New Main President In Hungary; Katonai Biztonsági Hivatal; miniszter@im.gov.hu; Varga Ákos; Emő Ferenczi; Éva Lőrincz; János Saláta; farkas csaba; Áron Dezső Kovács
Subject: Kalocsa, társadalmi fórum, meghívó

Posta Imre - 2019-10-16 19:08 · 6 hozzászólás · 3261 megnyitás

Link: https://postaimre...dmore=4009
3 #29 Enid
- 2020-01-26 09:26
"az elrabolt Magyar gyermek"
mar-gój-ára:
Dévidájk szerint: "problem reaction solution"
Na, most akkor jó lenne tudni, hol is jár a Göncölünk... s_nezem
118 #30 keepfargo
- 2020-01-26 09:33
gerry-sans_grat

Nélküled, ill. az írásaid nélkül nem lenne ez a honlap az, ami. (és az kár lenne, hozzáteszem)

A bölcs rabbi szerint nem a szeretet tartja életben hosszasabban ( és elsősorban) az embert, hanem az, ha úgy érzi, vagy úgy tudja, hogy valaki(k)nek szüksége van éppen őrá.
Igy neked is (P.I. nek is) van még egypár évtizedetek ...hacsak le nem tiltják a honlapots_hihi(de akkor újat kell indítani )
118 #31 keepfargo
- 2020-01-26 09:50
Az almásfüzitői Utcai Akadémián mindig lehetett valamit tanulni, s most eszembe jutott valami onnan, ami elévülni látszik, a nyelvromlás ( "fargo vesszőparipája" ) miatt.
Hogy aszongya: "Ne pattogj, mert úgy jársz, mint a vas: addig ütlek, amíg meleg vagy!"
Hogy értik ezt ma? Na, kedves (ny)elvtársaim?
------
Tehát valaha szép nyelvünk egyik csúnya mai üzenete ( ami csá fele, vagy bolond fele visz ) az ez: Addig üsd a vasat, amíg homoszexuális...egy értelmes közmondást hidegre tettünk.
( A "meleget" nem kell hidegre tenni; az már elhidegült - a normálistól.) s_hihi
2 #32 gerry
- 2020-01-26 10:12
MOST OLVASOM MONGUZ ÉS LEVI HOZZÁSZÓLÁSÁT:

MONGUZ: " nem fogok gondolkodni egy másodpercig sem ha egy kis rendörnek kell kiloccsantani koponyáját"

NAGY LEVENTE: ...egyetértek!

Monguzkám csak egy probléma van (még ha mindketten fel is mentek a barikádra, számtalan láda tölténnyel, a fegyver a sorozatlövésektöl annyira fel fog melegedni a kezetekben, hogy nem tudjátok sokáig tartani - persze Azbesztkesztyüt használva tovább lehet büntetni! De elõttle azért írjátok, meg a kisrendõröknek és az összes többi akárkiknek, hogy libasorban közeledjenek ne ugráljanak akkor gyorsabban kész lesztek - ugye nálad megvannak a címek! Idézlek: "...minden rendszert elpusztitani s halomra ölni jezsuitáktol kezdve elit hatalom minden részét..." - boríték meg bélyeg is kell, mert a sorozatleveleket gyorsan letiltja a szolgáltatód! - Ja, és talicska, hogy elvidd a Postára, mert azt nem lehet fotelböl elintézni! Csak javaslat.
Levente, közben te imádkozhatsz (vagy foházkodhatsz) hátha segít.

=====================

Gyerekek, itt vagyok több mint tíz éve csak ezeken a Posta Imre oldalon. Megértem a flusztrált emberek viselkedését, azt is ha dühükben és tehetetlenségükben némelyik(ünk - mert én is éreztem már így) úgy érzi ölni lenne képes, de - most megint mi a baj? Tudjátok jól - én is nekimentem már néha Rozsolának - többnyire azért, mert ahogy neki, nekem is "tele van a faszom" amikor ad block a magyarokat ócsárolja. Nos ha õ személyeskedik néhány millió magyarral - akik között biztos néhány meg is érdemli, de én nem tartom magamat azok közé akik nem ütnek vissza, ha rátámad egy bugris /itt Rozsola/. Akkor veszem a bátorságot és - az õ stílusában visszakézböl, aljas és váratlan bmódon pofánverem - persze virtuálisan és csak akkor ha felmegy bennem a pumpa a provokáló szövege miatt.

De ... amit most írt abban azért volt néhány gondolat (olyanja is szokott lenni és azokra érdemes odafigyelni), ezért - ha javasolhatom - ne legyetek már ennyire hülyék!

Lehet, hogy Rozsola írása néha "vért kíván", de ahogy itt az egyszerüdenagyszerü gondolataitokat leírjátok, az nem más mint egy szellemileg visszamaradt elsõ osztályos Doktori disszertációja ... Levente - ezt te általában napi szinten prezentálod - pedig van magadhoz való eszed - és most a magadhoz valót nem prejorativ értelemben gondoltam. monguzking - te írtál már hideget, meleget - két "utazásod" között, érdekes alakja vagy ennek a weboldalnak, nem is tartalak hülyének... akkor miért bántasz minket ilyen nívósan?

Lehet, hogy most megsértõdtök, mert - Gerry, aki Admin és visszaél a hatalmával - most nektek támadt (érdemtelenül) - és ezt nem teheti meg mert...

Igaz, egyszer leírtam, hogy nyolcadik osztályos koromig bohóc akartam lenni, anyám már bele is törõdött, szakma az szakma, ha azt akarom, ám legyen.
Mégse lettem az - néha el is gondolkozom azon, esetleg az lett volna a helyes út, de aztán ahogy mostani szemmel végignézek a világpolitika illusztris szereplõi között, rá kellett jöjjek arra, hogy semmi esélyem nem lett volna a sok profi mellett pedig mindig mocorgott bennem valami kultúrális tehettség (vagy kukac).

És hónapok, évek alatt azt kellet tapasztalnom, hogy rövidebb-hoszabb szünetekkel állandóan megjelennek az oldalon a haknizó bohócok és nekem kötelességszerüen ki kell õket lapátolnom a porondról, majd homokkal leszórni a lépeik nyomát. Az adminnak ez a dolga.
Amikor így írok, akkor viszont nem Adminként teszem. Ahogy Imre megjegyezte, mostanában ritkábban írok - igaz, mert a stílusom azért némi kívánnivalót hagy maga után, amit sokan (fõleg azok akiket "letámadok" - bár, ha igaz amit hirdetünk, legyünk õszinték és talán egy kicsit gondoljuk meg azt is mit akarunk mondani a nyilvánosság elõtt ami értéket az ennek az oldalnak és nem teszi nevetségessé!), tehát az ok amiért reagálok dolgokra, ha nem is kesztyüs kézzel, az lenne, hogy színvonalat hozzunk vissza az oldalra. Néhány éve - az archiv oldalakon a hozzászólásokat is vissza tudjátok olvasni, nagyon sok olyan információt közöltünk le amelyek között érdemben tájékoztató, érdekes, nem mindenhol olvasható írás volt. Akkor az oldalt azért támadták mert Imrén és a regisztrált tagok hozzászólásain kívül nem sokan merték nyiltan leközölni a gondolataikat, tényeket a világhálón. A kuruc.infó - amit akkor még napi szinten olvastam, az "Egy Magyar Polgár gondolatai" oldal, elvétve itt ott egy "merészebb" cikk, a politikai hatalom ettõl a néhány weboldaltól, szinte minden nap csuklási rohamot kapott. Támadtunk, védekeztünk nem adtuk el.
Ennek már vége, de az oldal még müködik.
Ahogy Imre is, én is kicsit visszavonultunk. Igaz, hogy az én felelõsségem a technikai háttér müködtetése volt - ahogy most is, de azért mint egy veletek egy virtuális helyiségben élõ tag hozzászoltam az Imre által behozott, számomra érdekesnek-értékesnek talált írások alatt. Közben sok - jó - embert megismertem, jóllehet pl. "Kereszes Laci "helyett "PipogyaAgy" nick néven ismertem, de miután nem randevúztunk soha ezért mégis azt a személyiséget ismerhettem meg a beírásai alapján amelyik mindkét név alatt ugyanazt a karaktert mutatja meg. Szerintetek nem ez a lényeg? A név - amit anyakönyveztek nem azonos a személyiséggel, csak egy tábla a nyakunkban azoknak akik minden tudni akarnak. Az egyik ismerõsöm az összes barátnõjét "nyuszikámnak" nevezte. Mindegyik elfogadta - persze a HIVATAL az nem - pedig mennyivel egyszerübb lenne a dokumentálás: Ott a mama a szülészeten, gyerek - potty - kijön. Doki beírja a nagykönyvbe: Nyuszika + Kukika szülök elsõ- /másodszülött gyermeke megszületett, Angyalkám néven! (Mondjuk az elsö- másod- se kellene szerintem!) állampolgárság - sztornirozva. Helyette: elég, hogy EMBER.
Most jut eszembe - a mai törvények szerint az újszülött nemiségét nem kötelezõ beírni, majd a gyerek ha felnõtt eldönti... Hát nem? Itt meg jön gyámügy meg a fegyveres rendörök!!! Na ne már. Kibaszott idióta világ.
Csak nehogy megkapja a HIVATAL a jogot arra, hogy a szerintük a számukra nem életképes gyermekeket egy Tajgetosz névre "elkeresztelt", bocs hibás utalás! ELNEVEZETT kb. 20 emeletes (ez elég lehet) ház tetejérõl a mélybe vessék (hú de irodalmi fogalmazás), mert CSAK. Ök úgy gondolják... Na, befejezem szellemi ámokfutásomat.

Maradjunk annyiban, hogy eldönthetitek, itt maradtok és komolyabban elgondolkoztok a további hozzászólásaitok tartalm(asság)án, vagy tovább pancsikoltok gyermeki ártatlansággal a hülyeség óceánjában. Nekem mindegy, ha az utóbbit választjátok, akkor se rúglak ki titeket mint Admin - kivéve ha eszkalálódik a helyzet - ilyen már történt - viszont akkor engedtessék meg nekem, hogy én is szórakozhassak egy keveset, mert iszonyúan unalmas a rengeteg tartalmatlan hozzászólást, megjegyzést olvasni éveken keresztül. Jó lenne (édes álom?) egy olyan társasággá alakulni végre, ahol a belépõ vagy már itt lévõ tagok nem csak mint Imre-követõ, hallalujázó massza vegzál, hanem gondolkodó csapat amelyik összetart, elõre lát együtt érez de nem csak álmodozik.

Valójában nem hiszek benne, de mivel még nem épült le bennem az alapvetõ optimizmusom, könnyen be tudna vinni néhány okosabb személy a málnásba, legfeljebb ha késõbb mégis rámtámadnak a vadméhek megint több lesz egy tapasztalattal a tarsolyomban.

Emésszétek meg - ha kérhetem - vagy csatlakozzatok ahhoz a jónéhány egykori, lelépett taghoz akiknek a mai napig csak egy rossz emléke vagyok. Megszoktam, az ember mindent meg tud szokni, ebben részben a megszürt, összegyüjtött bölcsesség de nagyobb százalékban a rinocéroszbõr segít.

Még mindig délelõtt van? - az jó, mert nem kell változtatnom a napi tervemen.

Gerry
s_Laptop

...zenét is fogok hallgatni, talán napozni is az erkélyemen (felhõ/csík/mentes gyönyörü napsütés). Tartalmas egy vasárnap lesz a mai.
118 #33 keepfargo
- 2020-01-26 10:14
Lehet, persze, hogy erről a jobb sorsra érdemes (ki nem az ma ojrópában?) fiatal párról, a bátorságukról (ami botorságnak tűnik a konformisták szemében) is illenék írnom, de ki vagyok én, hogy ebben állást foglaljak...?
Valaki csak vagyok, másképp eddig sem írtam volna semmit...
Arra jó volt az egész, hogy lássuk be: siralmas tudati állapot van ma kis hazánkban. Ezt tudva azért a programnak (vagy program elképzelésének ) is valószínűleg változnia kell. Lehet fejjel rohanni a falnak, de mi lesz az eredmény?
Inkább alá kellene ásni annak a falnak...de ásónk nincs, a fal alatt nem föld van, de beton, robbanószer kellene, ami ugyanúgy nincs - reménytelen....de ha kivárásra játszunk, beledöglünk, mert minden ütőkártya az ellenség kezében van.
SZERveződni kell(ene) mondják többen. Igen, de mire, s kivel - nem mindegy.
Én a fegyveres harcban nem azért nem hiszek, mert kiöregedtem (nagyon jól löttem, a seregben is, utána is)
hanem mert a túlerő olyan, hogy a hagyományos vagy gerilla hadviselés egyaránt reménytelen. (Nem beszélve arról, hogy a video-kommentekből áradó sötétség is arra utal, hogy az átlagemberrel inkább mint ellenséggel kell számolni, s nem mint potenciális segítséggel.
Mit lehet tenni? Amit eddig, csak intenzívebben: info, info, info...ismerjük meg amit lehet, akit lehet, mindenki ismerjen meg mindent s mindenkit...Na, akkor!

Nem tudom, Imre, hogy érzed, de nem annak köszönhető ez a begyorsulás, hogy terjed az info? Lehet-e a végtelenségig rejtve tartani az igazságot?

Én azt mondanám, ne akciózzatok - nem előbb, mint amikor már százezrek ébredeznek, a mai néhány ezer v. tízezer helyett - és az az idő is el fog jönni. Miért - mert már "itt van"- csak még kevesen érzékelik. Na ezt a keveset kevés idő múlva fel fogja váltani a sok, amihez nem is kell sokk ! (Info kell … közlés, adatok és tények - feltárva )
99 #34 MORMOTA1968
- 2020-01-26 10:56
Szerintem és ez csak az én véleményem, már rég listázni kellett volna az ország területén belül működő "ELLENSÉGES, NEM A MAGYARSÁG ÉRDEKEIT SZOLGÁLÓ TÁRSASÁGOKAT, INTÉZMÉNYEKET ÉS EGYÉNI SZEMÉLYEKET!" Nevekkel, lakcímekkel, telefonszámokkal, egyszóval: MINDENNEK EGYÜTT! EZ AZ ALAPJA EGY ALAPOS TAKARÍTÁS ELŐKÉSZÍTÉSÉNEK!
Persze ez a hazai "TITKOSSZOLGÁLATOK" dolga lenne, ha "LÉTEZNÉNEK" olyan hazai titkosszolgálatok, akik valóban a "SZÍNTISZTA MAGYAR ÉRDEKEK VÉDELMÉBEN TEVÉKENYKEDNÉNEK" és nem pedig "IDEGEN ÉRDEKEKET SZOLGÁLNÁNAK KI!" Legyen az az idegen érdek vatikáni jezsuita, illuminátus, szabadkőműves, cionista vagy bármi más!

Gondolok itt a már sokszor emlegetett "szabadkőműves páholyokra, jezsuita intézményekre, cionista szervezetekre, mint pl: a "hit gyülevészei" Izrahell-t éltető judeo katolikus szekta, talmudista szervezetek, cionista érdekeket szolgáló félkatonai szervezetek, Soros szervezetek, külföldi titkosszolgálatok, az országba az elmúlt 30 évben beszivárogtatott ellenséges erők, népségek és a sort még lehetne folytatni!

No és ott van még "Facsar Imre" okfejtése a Vatikáni katolicizmusról és arról, hogy valójában a katolikus, egyéb papoknak köszönhető a zsidók hatalma "kiválasztottságuknak" folytonos emlegetése a "Bibliából!" Sokan nem szeretik, de szerintem sok mindenben igaza van "Facsar Imrének!"

No itt már csak egy probléma van, de az igen komoly probléma és akadály! Hogy, oké! Megvan a lista, hogy kiktől kellene megszabadulni, kiket, milyen intézményeket, személyeket kellene eltávolítani az országból, kiket lehetne még úgymond "ÁTNEVELNI" helyes gondolkozásra "DE VAN OLYAN SZEMÉLY, VANNAK OLYAN ELHIVATOTT EMBEREK, AKIK ELKEZDENÉK EZT AZ EGÉSZET?"

Maradjunk annyiban, halott ügy, minden egyes próbálkozás! Nem létezik már "nemzet" csak elméleti síkon! Még az "ukránokban" is nagyobb a nemzeti tudat, mint bennünk magyarokban! Elég csak megnézni a zenei klipjeiket, koncertjeiket! Vagy az "oroszokat!" Bár a látszólagos nemzet tudat "TUDATOS FELÉPÍTÉSE" is csak egy újabb mézesmadzag, amivel be lehet hülyíteni az embereket, mert hogy ezek az újonnan felfedezett sztárocskák, mind "ZSIDÓ TEHETSÉGKUTATÓ MŰSOROKBAN TŰNNEK FEL LEGELŐSZÖR!" A zsűritagok arcberendezése összetéveszthetetlen bármilyen más rasszéval! És ha valamivel, hát zenével, koncertekkel fiatalok és idősebbek millióit lehet behülyíteni egy pillanat alatt! Nézzétek csak meg az átszellemült arcokat a közönség soraiban! A "HÁTTÉRHATALOM FEGYVERTÁRA, FEGYVERARZENÁLJA KIFOGYHATATLAN!" Az ember menthetetlenül lelkesíthető, szinte bármivel és pontosan ezt használják ki és fel ellenünk mindig "ŐK!"

Az éjjel néztem meg egy két részes előadást "OSZD MEG ÉS URALKODJ!-TÓTH BÁLINT-tól!" Számomra nagyon tanulságos volt, nézzétek meg! Sajnos a második résznél elfogyott a tárhely a kamerán, pont egy fontos kérdés megválaszolása előtt! Pancser volt a kamerás!

Minden egyes úgynevezett forradalom "TITKOSSZOLGÁLATI MUNKA!" Avagy "JEZSUITA és SZABADKŐMŰVES" munka! Előre megírt forgatókönyvek szerint folyik minden, behülyítve és beáldozva, akit csak lehet, aki elég hülye, hogy azt higgye, ez a forradalom az ő nemzetük érdekeiért folyik és még csak véletlenül sem irányított és "IDEGEN, MAGÁNÉRDEKEKET KISZOLGÁLÓ!" Szóval, építkezzünk alulról? Ameddig hagynak? Biztosak vagytok benne, hogy itt még labdába rúghatunk mi is?

Engem ez az egész olyasmire emlékeztet, mint mikor két nagyfiú dobálja egymásnak a lasztit és te vagy középen és persze soha nem juthatsz hozzá a labdához, bármennyire is nyújtózkodjál! Mi van a mi kezünkben? Amit bárki megmarkolhat! LEVEGŐ!!!!!!!!!!!!! Az "IGAZSÁG" kimondása is mennyit ér? Hát, pont ennyit!

HÁNYSZOR MONDTAM MÁR NEKTEK, HOGY "EGY IDEIG HAGYJÁK HAD ÜGYKÖDJÜNK, HAD ÉREZZÜK BIZTONSÁGBAN MAGUNKAT" aztán mikor már "TÚL NAGY A KÖVETŐ TÁBOR, KEZDÜNK SZÁMUKRA VESZÉLYESSÉ VÁLNI, KÖZBE FOGNAK LÉPNI!!!!!!!!!!!!"

Példának lásd akár: Magyar Gárda! Vagy: Szombathelyi Tibor" hirtelen és tragikus halála! És stb...

De még olyan érdekes dolgok is elhangzanak a két videóban, hogy "ORBÁN" hatalomra emelésében "MEDGYESSY és GYURCSÁNY" is "KÖZREMŰKÖDÖTT!" Meg, hogy a "JOBBIK" már "CIONISTA" ellenőrzés, kontroll alatt működik! Szóval egész érdekes dolgok!
1349 #35 Nagy Levente
- 2020-01-26 12:04
Gerry! Egyetértek...Az ima (fohász) itt már nem segít!
Kösz a megtiszteltetést, hogy fontolóra vehessem a távozást!
Azt azért be kell(ene) látni, hogy mindannyiunk kiábrándító "élményei", ami jelentkezhet úgy, mint a Rozsola által felhozott cigány által kirabolt öregasszony, vagy ennek a fiáral párnak a hatóságok által elrabolt gyermeke, vagy bármelyikünk saját "bőrén" tapasztalt sérelmei. Az mind egy tőről fakadnak és rendszar szintű problémák. Amelyet egyrészt ránkkényszerítenek, de a szocializciós, manipulált integrációs folyamatain keresztűl, ehhez a sötét, pusztító bolsevik, libsi, stb. világ pusztító zsidó erőhöz tömegesen foggal-körömmel ragaszkodnak is! Nem tudom ezt megérteni, hogy miért? De lehet - ahogy Te is szoktad volt mondani - velem van a probléma. A távozást majd megfontolom!
Áldott mindennapokat kívánok, mindenkinek!
80 #36 monguzking
- 2020-01-26 14:31
gerry engem nem lehet megsérten mert van spirituális képzetségem s buddhizmus de még inkább hindu védikus tanok jol elmagyarázták hogy müködik elme,ego s egyebek igy simmán kitudom testen kivülre helyezni tudatomat s megfigyelni önmagamat is--de sose fésülködöm mert nem szeretek tükörbe nézni mivel olyan sok hibát látok mint égen a csillagok....nincs annyi pénz a világon de a világ 1000 legszebb nöért se(--egyre nagyobb bajban vagyok lelkileg hogy nötlen vagyok s sose volt barátnöm mégha szerelmes voltam is többször is)--ölnék meg egyetlen állatot sem----de én ugy gondolom s szerintem sziklaszilárdan hogy mégha rozsola féle megoldással a világ 100 legjobb,legbecsületesebb,legokosabb emberrére is biznánk minden hatalmat akkor is elpusztulna emberiség mert ez a rendszer összeegyezhetetlen univerzális törvényekkel s müködési modokkal tehát mégha én személy szerint ugy gondolom is hogy nem létezik halál igy nekem egy kicsit sem menne fel vérnyomásom ha azt mondanák hogy 24 orán belül meghalok de igy lényegében én sem tudok megölni senkitsem de mégis ha ugy alakul helyzet akkor helyeslem akkár mészárlást is.Skorpio vagyok méghozzá tiszta tipus igy sok minden ellentmondásos bennem igy mégha ugy is gondolom hogy emberiség pusztulása elkerülhetetlen mégis látom hogy például iránnnal kitöretni 3-ik világháborut nem jött össze s sok minden sem ugy alakul ahogy mindegy hogy nevezzük irányitoknak s ugyan emberiség kifut az idöböl de öket is sürgeti az idö s én egészségi állapotom is rohamosan romlik igy nekem sincs idöm sokat várni s ugyan utálom a konflitusokat,a változást de mégis azt akarom hogy most történjen minden meg...
99 #37 MORMOTA1968
- 2020-01-26 16:49
Ez, amiket itt összegyűjtöttünk, leírtunk, ez inkább az utókornak szól, már ha megmarad a magyar, hogy még egyszer ne kövesse el azokat a hibákat, amiket felmenőink, a régebbi korok nemessége és jelenkorunkban mi, elkövettünk! Hogy hagytuk, hagyjuk mindezt és nem takarítjuk el a mocskot, ahogy illene, mert már erőnk sincs hozzá elég, ráadásul a fajtánk hülyéi is jócskán keresztbe tesznek nekünk, ahol csak tudnak! 150 éve vagy 1200 éve kezdődött el a magyarság kálváriája, nem számít! Egy számít csak! Ki fogja a mocskot eltakarítani? s_ratata
118 #38 keepfargo
- 2020-01-26 17:06
Nekem kicsit úgy tűnik, ez a gyerekrablás eset, és ahogy ezt "levezénylik", mint amikor Galileo észrevette, hogy az eddig laposnak tartott föld bizony gömbölyű, s nem a nap forog körülötte, de ő kering a nap körül
Honnan tudta? Addig figyelte a környező természetet (ez esetében a csillagos ég volt ), amíg végül logikusan csak ezt a következtetést vonhatta le abból amit látott. Miért pont ő vonta le, s nem más: neki volt az akkori idők legjobb távcsöve a keze ügyében.
Az eredményt tudjuk: perbefogás, halálos ítélet, majd a vélemény visszavonása, az életbenmaradás (és a tanítás megőrzése ) érdekében, majd legvégül; a felismerés a lapos földhöz ragadtak körében (ami pl. Vespuccin és Columbuson át ment végbe )…

Ez a fiatal pár is valami újjal jön, és miért éppen ők? Mert nekik is van egy "távcsövük" amivel mást látnak, mint a legtöbben. Látják ennek a "társadalomnak" a rákfenéjét, az embertelenséget, a másként gondolkodókkal szembeni elsöprő erőszakot, a lebutítást, az állampolgári jogok minimumra redukálását.
Vissza kell vonják az anyakönyvezésről vallottakat, a gyerekük visszaszolgáltatása érdekében. Az ő gyanakvásuk az államhatalommal szemben bátor kiállás, de a gyerek fogja megsínyleni, ha még sokáig az embertelenek kezében marad s azok teszik-veszik ide-oda.
A felismerés el kell jusson mindenkihez, de addig is életben kell maradni. Az idő a türelmesnek dolgozik. Az igazság is "itt van velünk, de ki kell mondani". Ki lett mondva, de mindenkinek nem volt hozzá füle hogy meghallja - ezidáig....

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.44 másodperc
4,707,902 egyedi látogató