Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Tisztelt Kormányzó Úr! Kedves Imruska!

TanácsadásTisztelt Kormányzó Úr! Kedves Imruska!

Kedves PI rajongók, Magyar nemzettársak, Imádott Emberiségem!

A szerző gyakorló gyógyszerész, energiagyógyász, spirituális gyógyító.

1. írás: bemutatkozás, tüdőgyulladás laikus diagnózisa, hagymatea, saját energiával való gyógyítás, szeretet, szerelem állapotában levés. Vérnyomáskiugrás és laikus kezelése. A jaj minek élek, dögöljek meg típusú gondolatok teljes mellőzése. A saját energiával való gyógyítás, pl.: érpályába került nanofegyverek elleni használata. Az állati eredetű táplálék minimális, de koronavírus elleni antitest tartalma. Házi bőrfertőtlenítő. Link

Koronácska:

Professzor úr betegemmel is konzultáltam. Mivel volt, hogy a fertőzésen enyhe formában átesett betegek pár héttel később nagyon súlyos állapotba került, ezért a gyógyulás után is legalább 3 hétig(!) a nagyanyáink idejéből maradt praktikák (mivel vírusban nincs más csak az immunrendszer):
- 2-3 naponta hagymatea (recept! 1. írás),
- köhögéskor zsíros ruha a mellkasra,
- tyúkhúsleves! (ebben az ACC granulátum hatóanyaga is benne van). Recept alább!
- torokfájás kezdetén állottvizes borogatás száraz ruhával körbetekerve éjszakára is.(Mindig hatott.)

Ez PARANCS!

JÓ LENNE A KÓRHÁZBAN LEVŐKNEK IS ADNI!

Cukorbetegség visszafordításának kezdeti lépése is:
Szeretet, szerelem állapotában levés:
Első mesterem, Mihály tanította: amikor fekszünk az ágyban, -reggel és este- három nagy levegővétellel és kifújással mindjobban ellazulunk. Akkor felelevenítjük, amikor igazán boldogok voltunk vagy boldogan futkároztunk a réten. Újra átéljük, mintha most történne meg és ezt magunkrafordítva, ezzel a szerelemmel szeretjük magunkat. Igyekszünk ebben az állapotban minél tovább megmaradni. Később, ha begyakoroltuk, egész nap megtartani és a mindennapi teendőket ebben az állapotban végezni, amint Imruska is teszi.

A gyógyszertárban az elmúlt héten hadiállapot volt. Reggel 8-tól este ½ 7-ig egyfolytában voltak, pedig hivatalosan 4-ig vagyok nyitva. A begyűjtött tartozásos receptek 40 %-át, kb.: 200000 Ft értékben az uram hozta meg a szekszárdi TESCO patikából, mert ott helyettesített. Ezek nálam hiánycikkek voltak. (Most küldtem volna el 1-1 recepttel a kis „öregjeimet” órákig sorbanállni más gyógyszertárba, hogy közöljék velük, hogy ott is hiány.) Szerdán este 10-re meghozta apuska, hajnal 6-kor indult vissza. Szerdán nem tudtam összeállítani és leadni a rendelést, mert annyira jöttek. Csütörtökön kénytelen voltam a polgármester urat megkérni, hogy vigye be a pénzt a bankba, mert az a 15 perc is létkérdés volt a rendelés összeállításához. Nincs szájmaszk, gumikesztyű, kézfertőtlenítő, alkohol, Algopyrin, C-vitamin. A rendelések 40 %-a annulálva jön vissza. Hétfőn a györi Phoenix nagyker dolgozói hajnali háromig szedték a rendeléseket, a sofőrök a napi 2 helyett 4-szer fordultak és vitték a gyógyszert a gyógyszertárakba. Áldja meg Őket a Jó Isten! Lehet, hogy arra megy ki a játék, hogy összeomoljanak a nagykerek és a gyógyszertárak és lehessen államosítani. A nagykereknek általában 30 napra fizetnek a gyógyszertárak. Apa a 10 milliós rendelésből 4 millióért kapott árut és ez csak egy patika a kb.: 2500-ból..Milliárdok lehetnek kint a patikáknál. Mindenesetre én vígan bírom. Jókat nevetünk... Kötve hiszem, hogy az elmúlt héten nem fertőződött meg a gyógyszert kiadó gyógyszerészek és szakasszisztensek 70 %-a. Éljük tovább az életünket vidáman. Alkalmazzuk a fenti ősi terápiát. Kicsit úgy érzem magam, mint elsős gyógyszerészhallgatóként a szegedi egyetemen a Jancsó Kollégiumban 1989 januárjában. A forradalom idején Ceausescu felrobbantotta a vérraktárakat Erdélyben és Romániában. Azonnal elmentünk egy kollégista lánnyal a véradó állomásra, hogy mi is adunk vért, de túl alacsony volt a vérnyomásunk, ezért nem lehetett. Megkérdeztük hát, hogy gyógyszerészhallgatóként miben segíthetünk. Azok az ÁLDOTT SZEGEDI EMBEREK! Egész éjjel adták a vért, mindig dugig volt a váró és mi egész éjjel osztottuk a vizeletvizsgálathoz a poharakat. Azok a csodálatos, vérellátóban dolgozó emberek! Áldja meg a Jó Isten Őket! Remélem még jó egészségben vannak.

Légszomj, fulladásos roham, pánik roham:
Felhívott egy betegem és Ventolin sprayt kért, ami hiánycikk. Éreztem a rémületet a hangjában. Megtanítottam a légzés szemlélése gyakorlatra, amit Székesfehérváron Gyenei László buddhista szerzetestől tanultam.
Ha jönne a roham: egyenes háttal, kényelmesen leülünk egy támlás székre. Kéz, láb nem keresztben, nyelv a szájpadláson pihen. Lehunyjuk a szemünket. Amennyire tudunk, ellazulunk.
A tüdő eredetileg a gyomorszájjal egymagasságban, a rekeszizomig terjed, de mi követjük a levegő útját az alhasig és vissza. Nem befolyásoljuk a légzés mélységét vagy szaporaságát. Ha jön egy kósza gondolat: „Úristen, megfulladok”, visszaterelem a figyelmemet a légzés szemlélésére. Ha jön egy kósza gondolat, hogy nem vettem tejet a TESCO-ban, nem fűzöm hozzá, hogy lisztet sem, hanem visszatérek a légzés szemlélésére.

Történet. Édesanyám halála óta (2017. július 5.) kicsit megiperedtem. (Csekély 9 kiló hasvíz.)
Egy hónappal ezelőtt előadásra mentem, hát „csepp” dombocskáimat bekényszerítettem a melltartóba, hogy valahogy kinézzek. 3 nap múlva jött a légszomj, mint amikor Beatrixot vártam pocaklakóként az egyetemi előadóban. Hát most megtudtam újra, milyen a pánik kezdete. Jött a kósza gondolat: „Úristen, megfulladok. Basszus, nem kapok levegőt!” Éreztem, hogy a belégzés egyenetlenné és korlátozottá válik. Ha tovább folytattam volna saját hergelésemet, talán még az eszméletemet is elveszítettem volna.
Azonnal leültem. Kihúztam magam a széken és elkezdtem a légzésem szemlélését. Jöttek a kósza gondolatok: „oxigénhiányom van”, de azonnal vissza tudtam terelni a figyelmemet -követtem a levegő útját az alhasig és vissza és megszűnt a fulladás érzésem. Tehát azonnal cselekedjünk, ne hagyjuk elhatalmasodni magunkon a félelmet.

A félelem energiájának konvertálása a vágyainkba Paksi Zoltán alábbi rádiós beszélgetésének 23.50 percétől kezdődik jó pár percig.
www.youtube.com/watch?v=82dA86z4YDM

Minden korlát az elmében születik:
Ezt a gyakorlatot is 2009-ben Gyenei László székesfehérvári buddhista szerzetestől tanultam. Jógaórán az volt a feladat, hogy háton fekve emeljük fel mindkét lábunkat, vigyük és tegyük le a lábfejet a fejtető mögött a padlóra, majd hozzuk vissza függőlegesbe és emeljük ki gyertyába, majd tegyük le vízszintesen. Kiskoromban nekem ez a gyakorlat kisujjból volt kirázva. De most magam előtt úgy égtem, mint a rongy. 40 és a halál közt senki sem tudta megcsinálni. Akkor kérte a tanárunk, hogy forduljunk hasra. Hunyjuk be a szemünket. Gondolatban tökéletesen végezzük el a gyakorlatot, majd forduljunk meg és csináljuk meg. És 40 és a halál közt mindenki tökéletesen elvégezte a gyakorlatot!!!
Ezzel szedtem ki 82 éves édesanyámat legalább 10-szer a W. C.-ből, amikor nem tudott kijönni. Az én csodálatos anyám behunyta a szemét, majd felpattant és kihasított a W. C.-ből és tegnap a 82 éves bácsi is felpattant a konyhaasztal mellől.
Remélem Jásdi Kiss Imre is sikerrel alkalmazza. (Imre: őrizzétek meg egymás iránt a szeretetet a szívetekben. Mindig örüljetek, hogy egymás mellett ébredtek fel. Építő kritika továbbra sincs...)

Furunkulus, azaz gennyes kelés pl.: most farpofák között:
Szeretem megvárni az árpánál is és az ilyen gennyes keléseknél, ha megérnek és kifakadnak maguktól a bőr felszínére. A sebészek előszeretettel nyitják meg szikével ezeket. Átvágják a kivezetőcsövet. Ezzel nem tud természetes úton tisztulni a szőrtüsző és csak idő kérdése, mikor újul ki a tályog. A faluban csak 3 betegnek van bérlete a sebészetre emiatt.

Történet: pénteken egy fiatalember bejött a szerdán leadott antibiotikumért. Mivel az olyan volt, amit 30 éve én Trichomonas nőgyógyászati fertőzésben kaptam és, hogy nehogy pinpongfertőzés történjen, apuska is szedte(!), ezért alaposan kifaggattam a fiatalembert. Mondta, hogy a vírus miatt nem nyitották meg a sebészeten a farpofák közötti furunkulus. Kértem, hogy mutassa meg. Ahogy széthúzta, azonnal ömleni kezdett belőle a genny. Ezt a mázlit. A tündéri barátnőjével kitisztítottuk, majd édesapám után a régi állatorvosok szent kegyszerével, a Solutio iodi alcohlica-val (OGYÉI előirat, PH. Hg. VII.), azaz a „csípős jóddal”, nagy udvarral jól bepacsmagoltuk. Ma kell újra pacsmagolniuk. Remélem véglegesen sikeres lesz a kezelés.

A „csípős jód”: antivirális, antibakteriáli, gombaellenes szer.
11 éves voltam, amikor mixomatózisosak lettek a nyulacskáink az apám által beadott védőoltás ellenére. Elsősorban a fülükön, pofácskájukon, és a végbélnyílás környékén voltak sárga, fibrózus váladékkal teli piros puklik. Iszonyatos haláluk volt, felvált a fibrózus váladékos orruk... Valahogy rájöttem, hogy minden puklit nagy udvarral bekentem jódtinktúrával és láss csodát, soha többet nem pusztult el emiatt nyuszikánk. Bár a betegség kiállása nem adott védettséget, az újbóli fertőzésben a pacsmagolás mindig segített. Azt hallottam, hogy most minden mixomatózisos nyulat kiirtanak hivatalból. Lehet, hogy érdemes lenne az így meggyógyult nyulacskákból esetleg antitest vakcinát készíteni.
Amire még használom: vérvörös babapopsi agresszív pelenkakiütésére. Nálam is előfordult, hogy amikor más pelenkagyártót választottam, a nagyobbik lányomnak 3 hétig vérvörös volt a feneke. Bekentem kínomban csípős jóddal. 20 másodpercig ordított, de utána minden rendben volt. Reggelre, -láss csodát- hófehér(!) lett a feneke.
Itt jön még a kullancscsípés nagy udvarral való bekenése.


Tyúkhúsleves recept:

Csirke vagy tyúk aprólék: szárny, farhát, láb, belsőségek.
30 dkg disznócomb vagy tarja apró kockára vágva.(Mégjobb íze lesz.)
só, hogy érezni lehessen, hogy szerelmes a szakácsné.
kb.: 10 szem egészbors
kb.: 20 szem köménymag
1 nagy fej hagyma egészben, keresztben bemetsszve
3 gerezd fokhagyma egészben, keresztben bemetsszve
egy jóujjnyi vastag szelet karalábé a gyökere felől vágva, ha az íze miatt tesszük bele
egy jóujjnyi vastag zeller (a többiből lehet később zellerkrémleves)
2 nagy sárgarépa feldarabolva
1 petrezselyem feldarabolva, ha lehet, zölddel együtt.
és a legnagyobb titok:
egynegyed nem csípős zöldpaprika csumájával együtt. Felséges ízt és illatot adva
leveskölteményünkhöz.
nagyanyámféle kézzel sodrott csigatészta, sajnos ez már csak emlék, de a faluban Géza bácsiéktól
mindig kapok házi cérnametéltet.

Csirkénél a hozzávalókat annyi vízben tesszük fel főni a leges-legkisebb lángon, -hogy a habja kicsi maradjon-, hogy éppen ellepje. Bevallom, én nem szedem le a habját, úgy is lesüllyed a végén az aljára. 1. éves tyúk esetén kb. 2 óra főzés a sós vízben borssal, köménnyel. Az 1. óra után teszem hozzá a többi hozzávalót, hogy szét ne főjenek. 2-4. éves tyúk: a tyúkot 1 evőkanálnyi ecettel kb. 20 percig forralom, majd leöntve róla a vizet, új vízben 1 óra múlva zöldségelhetem. A falubeliektől tanultam ezt és így puha lesz a hús. Annakidején ezt a lehetőséget nem ismertem. 4 éves kakasunkat 5 óráig főztük. A leves mennyei lett, de a hús kemény maradt. Muszáj volt apró kockára vágni. Jó étvágyat hozzá!

Tyúk levágása:

Fújolás abbahagyva, mert lehet, hogy a családod majd ennek a húslevesnek köszönheti az életét!!!

Évekkel ezelőtt Kisfaludy György időfizikus egyik előadásában megkérdezte a kb.: száz fős hallgatóságot, hogy ki vágott már le csirkét, és 4 fő fel is tette a kezét. A mai fiatalságból az én 29 és 27 éves lányaim tudják, hogy a gaz között melyik a sárgarépa és melyik a foltos bürök, tehát nem halnának meg éhen vagy bürökmérgezésben.
Történet: Csak beteg csirkét részesítettem addig eutanáziában, hogy ne szenvedjen, amíg a 1,5 éves lányomnak nem kaptunk nagyanyámtól egy pár élő kisgalambot. Egy édesanya mindenre képes a gyermekéért...
19 évesen, érettségi ajándékként keresztanyám elvitt a bolgár tengerpartra nyaralni és ott ismerkedtem meg egy budapesti lánnyal. Legnagyobb döbbenetemre csak képen látott kiscsirkét, pedig egy gyermeknek nincs is annál nagyobb csoda, amikor a kotló alól kivett tojás csipog a kezében!

Tehát

1. Megkérem nagyanyámat vagy a szomszéd nénit, hogy vágja le. Ha ez a lehetőség kilőve, akkor

2. Felteszek 10 liter vizet forrni. Amikor felforrt, elzárom. Egy lavórral és a kedvenc, kifent(!) csirkevágó késemmel kimegyek a tyúkólhoz. A Vidd hírét az igazaknak című könyvből véve megkérem a tyúkocskáimat, hogy válasszák ki maguk közül az állatot. Ő mindig elémjön és hagyja magát megfogni. Állatorvos édesapámtól tanultam, hogy rálépek az összefogott két szárnyára a tollaknál, a másik lábammal relatíve finoman az összefogott két lábára, és a Nap felé fordulva, imában megköszönve az életét, hogy gyógyít és táplál minket, a lehető leggyorsabban, általában levágom a tyúk fejét. A nyakánál lefelé tartva a lábainál fogva felfelé, függőlegesbe emelve kivéreztetem (kb.:3-4 perc). Erősen fogom, mert az agykérgi gátlás megszűntével nyolcvan kört szaladna az udvaron. Addig tartom így, amíg mozog. A fejjel együtt a lavórba teszem és beviszem oda, ahol kopasztani fogom. Ráöntöm a forróvizet, közben óvatosan forgatom az állatot a vízben. Gondosan ügyelek, hogy a lábak is víz alá kerüljenek és a tollak is átázzanak. A lábáról lehúzom a sárga, pikkelyes bőrt, a körmökről lehúzom a szarutokot. Teljesen megkopasztom és letokozom. Begyújtom a gáztűzhelyt és a nyakánál és lábánál fogva megpörzsölöm az egész testfelületet, hogy a szőröket is eltávolítsam. A fejet (ja, imádom az agyát) is lekopasztom kb.: a szem és a fül vonaláig. A csőr felett már a tarajból is levágva lemetszem a csőrét. Láthatóvá válik a szemgolyó alja. Kikanyarítom a szemgolyót. (Csuda látvány.) Lemetszem a fület. Megpörzsölöm. Megmosom. Mehet a levesbe.
A tyúk bontása: tiszta vízben egy nagyon éles bontókéssel a körmök felett az ízületet alul-felül bemetszem, a körmöket eltávolítom. A farka (a legfinomabb része a püspökfalatja) tövében felül levő zsírzóját kimetszem. A lábat behajtom. A térdizületnél a mélyedésben metszek, nem a legmagasabb ponton és levágom a lábat. A nyaka bőrét hosszában nagyon óvatosan, vigyázva a nyelőcső és légcső épségére végigmetszem. A bőr továbbtépésével a begyet és a légcsövet teljesen kiszabadítom. A begyet a legaljánál fogva és a légcsövet is a mutatóujjamra tekerve nagy erővel kitépem mindkettőt. Ha ügyes vagyok, a mirigyes gyomor is kiszakad a begy folytatásaként. A jószágot a hátára fektetem. A szegycsont végénél, a lágy rész kezdetén keresztben a bőrön vágást ejtek. Óvatosan átmetszem a hashártyát, vigyázva, hogy a beleket meg ne sértsem. Erre a vágásra merőlegesen, a hashártyát is átvágva továbbmetszek és a végbélnyílást, az azt tartó hártyákat a gerinc felől ujjammal lefejtve, óvatosan körbevágom. A kiszabadult belet a végbélnyílásnál fogva egy fél méterre kihúzom a kutyának, cicának szánt vödörbe. A tyúkzsírt összegyűjtöm. Később ki szoktam lassú tűzön sütni tojásrántottának, pörköltnek. Óvatosan a hasa felől, a hártyákat leválasztva teljesen benyúlok, majd az ujjaimat teljesen bent, elől begörbítve óvatosan kitépem a zsigereket. A tenyerem felől lesz a májacska, alatta a zúza és a lép, ujjaimnál a szivecske. Ezeket a belekről a hártyák lefejtésével eltávolítom. A belek expediálásával a földimennyországba juttatom a kutyát és a cicát. A májacskát a hártyáitól óvatosan megszabadítom, ügyelve az alatta levő zöld színű zacskó, az epehólyag épségére. Az epehólyagot alapjával együtt a májból(!) kimetszem. A zúzáról is begyűjtöm a zsírt. Az átellenben levő dióformájú dudorokat a belek és a mirigyes gyomor kezdetével együtt kikanyarítom. A maradék zúzát egyik egyenlítőjénél bemetszem a belső, zúzatartalmat tartó hártya épségbenhagyásával. A zúzát szétnyitom. A zúzatartalmat az azt tartó hártyával együtt eltávolítom. (Én mindig megcsodálom a benne levő kavicsocskákat és egyebeket. Hogy milyen ötletes és csodálatos a természet...) A szívről levágom a tetején levő ereket és a pitvart. A jószágot tovább bonthatjuk, ha akarjuk. A combok: a combtő és a has közötti bőrt bemetsszük. Körbevágjuk, amíg el nem érjük a combot a törzzsel összekötő husikát. Ezeket kétoldalról az ízületig bevágjuk és leválasztjuk a combokat az ízület átvágásával. A szárnytő-ízületet körbemetsszük, így megvan a szárnyacskánk is. Ügyesen a testüregbe bekukkolva a bordák ízesülésének átvágásával eljutunk a kulcscsontig és leválasztjuk a mellről a farhátat. Gondosan megmossuk a husikát.(Roppant kellemes felfedezni egy-egy tojás vagy tojáskezdemény segítségével, hogyan alakul ki a tyúktojás. Én a levesbe teszem.)

Hozzászólások

3 #1 Enid
- 2020-03-22 20:18
Olasz orvos 10 napja karanténban, kipakol az olaszországi nagy számokról. Kéri, hogy ne higyjük el a média hazugságait, ami szándékos félelemkeltés.
Egy nővér is alátámasztja a mondottakat a hsz-ben.

https://youtu.be/...
69 #2 Szalonna
- 2020-03-22 20:40
Komolyan bemásoljátok ide ezeket a videókat?
De tényleg, mi értelmet ill logikát láttok benne? Hányan tudnak itt az oldalon taljánul???
3 #3 Enid
- 2020-03-22 20:54
Szalonna! Én. De tényleg csak egy picit. :)
Már nem fordítok, mint valaha, mert látod minek. Úgyis nyomja mindenki a magáét még közülünk is kevesen olvassák igazán az oldalt. Elég figyelni, hogy hányszor tesszük fel ugyanazokat a "híreket". Ami viszont biztos és ezt már a kémiai sávok idején (ami már megint nem most volt) rájöttünk, hogy a "magyar" média azért követ bennünket.

Röviden leírtam a lényeget, amit már hetek óta mondok egyébként. Mindig ideteszem a forrást is, a hitelesség kedvéért.
Amennyiben valakinek kérdése van, ha tudok válaszolok.

Bevallom, az is érdekel, hogy ezt most átveszik-e? S, ha igen, hogyan fordítják.
Mert az igaz, hogy itt az olaszországi sumákolásról van szó, de azért alapul szolgál az egész Kovid-19 történethez. Már nem igazán vannak országos problémák. Inkább van a vezető nemzetközi réteg, aztán alatta van a nemzetközi bekötött/mafia réteg.... aztán valahol ott van alul a nemzetközi becsületes, dolgozó réteg.

Én így látom.
116 #4 livia
- 2020-03-22 21:05
Nálunk is frissíteni kéne, két éves a tyúk állomány. Majd összefogok a szomszéddal, mert a mi kakasunk nem termőképes. Biztos hermafrodita, vicces figura, de tavaly hiába kotlott 21 tojáson szegény kotlós. No, majd meglátjuk, korán van erre, persze csak természetesen. A levágást nem vállalom, a forrázást is a férjem végzi, én a többit. Van kedvenc tyúkja, amikor reggel kinyitja az ajtót, akkor mindig odajön, hogy megsimogassa.
69 #5 Szalonna
- 2020-03-23 06:24
Ha sokszor fent van ugyan az a hír, az miért baj? Nem egyszerre lép be mindenki, aki akkor nem olvasta el, az most igen!
95 #6 irredenta1
- 2020-03-23 06:54
A cikkhez hozzászólva: Köszönöm!
3 #7 Enid
- 2020-03-23 08:17
Persze nem baj, nem erről van szó. Ugyanakkor ez a részletkérdés arról árulkodik, hogy igazándiból a poim tagok egy része inkább egy magányos játékos, mint jó értelemben vett "csapatépítő" (most máshogy is fogalmazhattam volna).
Én például rozsolát nem kedvelem a stílusa miatt, olvashattátok a csörtét, attól függetlenül elolvasom az írásait, próbálom is értelmezni a magam módján, hiszen egy más szemszögről, helyről s időről szól. Nem a mindenáron egyetértést tartom fontosnak, hanem az értékes, számomra használható elemek szűrését, amit be tudok építeni értelemszerűen a saját értékrendembe, véleményembe.
Sajnos nem tudok vele érdemben együttműködni, mert ő elvárja a megalázkodást, ami nem részem és őt sem avanzsálja szememben mesterré.
Nem akartam tovább hevíteni a dolgot, csakhogy értsétek az együttműködés és konfrontáció lényegét.

Az megint idetartozik, de más kérdés, hogy gyakorta a hivatalos, rendszar-hű média híreit másolják át. Ami köztudottan, szándékosan "érettünk" s leginkább miattunk manipulált. Ez se lenne baj, ha a hír mellett a józan észre utaló személyes vélemény is megjelenne, ami okán az be lett másolva.
Erre Gerry már többször kérte a tagságot.
Hihetetlen érzés volt átélni ITT például, hogy ami az olaszországi kovid-19 hercehurcát illeti engem akartak néhányan meggyőzni, hogy de a zsindex, meg a fészbuk azt írja...
Ja, hogy akkor itt az a lényeg, hogy melyik média mit ír, nem az, hogy keressük az i-gazságot, de legalábbis a "terepen" lévő ember információit begyűjtsük.
684 #8 atacama
- 2020-03-23 08:38
hát igen ilyenkor már nehéz belakmározni a kis baromfiakból ehh a túlzott kötődés... nem viszi rá az embert az ölésre..
69 #9 Szalonna
- 2020-03-23 13:53
Enid, az egy beképzelt idióta. Kemény személyiségzavar van ott, netán Posta borogathatná őt hébe-hóba. Vagy receptre felírna valamit neki.
3 #10 Enid
- 2020-03-23 14:10
Szalonna nemaddiga! Van akinek itt hiányzik a rendszeres ostorozás, az, hogy a "próféta" lehordja mindennek, s ideokádja a "jövőt"...

Félre ne értsd, a másik is véglet, az a "szende, ha beledöglök is" gondolkodás és előadás mód. Az se termékenyebb.

Valahogy meg kellene találni azt az édes, de leginkább értelmes középutat, ami nem csinál ebből a honlapból se pocsolyát, se "angyali" menedéket.
245 #11 hamu
- 2020-03-23 14:56
Vagy lehet, hogy nem érzitek a stílusát. A Nagy Lebowskyn sem tudott mindenki nevetni. El kell kapni.

Ha beakad nálunk valami, a sorsunkból kifolyólag, vagy önérzeteskedünk, úgy nem fogunk soha sem összefogni, sem érzékelni semmit abból, amit a másik mond.A szándék a fontos, az információ, vagy az önérzetünk.

Az igazi kotonya nem önérzetes, de hatékony. Lsd:PI
118 #12 keepfargo
- 2020-03-23 17:16
Volt idő, amikor ez a honlap inkább volt vitafórum, és/vagy egyéni információk és elképzelések fóruma, jónéhány éve azonban már (csak) hírek kommentjei, kommentek kommentjei, sértődések, sértegetések, itt-ott békülési kísérletek, és egy (szerintem) alacsony nyelvi és stilisztikai szintre beállt "akármi". Na most ebből, - ha már most akármi - még további akármi lehetne, amit fogjunk fel pozitívan, ha nehéz is, a nehéz időkben, meg a közömbösség égisze alatt.
Meglehetős elszigeteltségben élvén, nekem is jelent valamit a honlap, de a reakciók kiszámíthatósága magas, az egyéni hozzászólások ellenére is van egy "sodrata" ennek is. Nem tudom, hogy mennyire lehetne csökkenteni a külső, ún. hivatalos, fősodratú média jelenlétét, és növelni az alternatív felfedezések arányát (jó, tudom, ez folyamatosan változik, nincsenek beállt arányszámok), de azt meg kell állapítsam, hogy az általam többször igényelt igényesség még mindig nem jellemző oldala a honlapnak.

Szép dolog a spontán hozzászólás, kommentár, bármi, ami őszinte...de nem lehetne újra elolvasni leközlés előtt? Nem tudjuk elképzelni azt, hogy ezzel egymás iránti tiszteletünk is megnyilvánulna, vagy nincs erre igény? Ne legyünk ebben biztosak.
Arra most nem akarok kitérni, hogy van néhány tag, aki begyakorolt, vagy képzelt, vagy áhított szerepet vett fel magára, és azt játssza, ha a többi beledöglik is...a lelke(ük) rajta...lehet, hogy engem is szerepjátszónak tart ez-az, mit tudom én...
Viszont nem lenne hülyeség egy bizonyos szint alá nem lemenni, akár a tartalmat, akár a stílust, akár a helyesírást, akár az elütések mennyiségét tekintjük, a sértegetésekről nem is beszélve. Meggyőződésem, hogy mindenki nyerne ezen. Aztán az, hogy ezzel egyedül vagyok, még nem jelenti azt, hogy ne lehetne igazam. (Gondoljatok csak Galileire...)s_hihi

Azt mondjátok: "de kedves keepfargo, már nem először jössz ezzel, mikor veszed észre magad?"
A svéd, ha okos, akkor rövid - hadd idézzem, ezt mondja: "traegen vinner" (a kitartó nyer)…
Azt mondjátok: "de keepfargo, hol van az embernek ideje arra hogy akár csak egyszer is visszaolvassa, amit sebtében lekörmölt?"
Jogos, de mégsem, mert Idő mindig van, ha tudjuk, hogy Most van - holnap már talán nem lesz, de ha Most élünk, éljünk teljes( ebb )en; ami kicsivel többe kerül, az annyival többet is ÉR. Azt pedig az ősnyelv súgja, hogy aki ÉR, annál van ERő , aki ráÉR a másikÉRt + dolgot vállalni, az elÉRi a másikat (hatékonyaban, bensőségesebben) és ha valaminek akkor ennek van ÉRtelme...hát nem?
Hát DDDE!!!
245 #13 hamu
- 2020-03-23 20:26
Keep, ne csüggedj, sokan vagyunk egyedül. Persze, akár össze is lehetne ismerkedni.

Nekem nem annyira a helyesírás, mint a párbeszéd hiányzik, 'iszen, attól nem fejlődik közösséggé semmi, hogy nem reagálunk mások beírására, viszont mindenki csak kinyilvánít.

A goromba hangnem pont ezért fejlődött szervesen ki, hogy reakciókat kapjon a beíró. Aki ezen nem lát át, az sértődik.
3 #14 Enid
- 2020-03-23 20:43
Hamu! "hogy reakciókat kapjon a beíró"? Nem gyerekes ez kissé egy prófétához?
Az is egy hozzáállás, hogy valaki átlát rajta és szánja.... de előre visz ez valakit?
819 #15 rozsola
- 2020-03-23 23:56
Enid miért rinyálsz ?
Talán beletapostam az érzékeny lelkedbe ?

Párbeszédet akartok ? Ám legyen !
Csakhogy " ez nem olyan egyszerű ! "
A párbeszédhez azonos képességű és értelmi szintű partnerek kellenek. Mi értelme bájologni egy barommal ? Miben tud egy húgyagyú hozzáadni a beszélgetéshez ?
Gondolj bele !
" Idióta " ???
Tudod Szalonna , minden relatív . Ha te engem " idiótának " nevezel , várom a kihívást. Sokszor megtettem már . De még nem akadt egyetlen " felsőbbrendű magyar " se aki kiállt volna ellenem.
Vagy talán a titulusom a gond ?
Igen " próféta " vagyok , mivel évekkel előbbre járok mint ti !
Még itt picsogtok a " napi híreken " miközben a " Bajnokok Ligájában " már régen túlléptek az ilyesmin
Villantsak ?
Ám legyen !
Igaz , kapok majd a pofámra emiatt , de szarok rá
Adok néktek valamit. Tudom , hibát követek el mivel , sajnálom de kimondom , ostobák vagytok !
Ám legyen ! Tegyünk egy próbát !
Következzen egy " meccs a Bajnokok Ligájából "

Köztudott ( bizonyos körökben ) a most felfuttatott COVID-19 vírus genetikai alapokra építve lett kifejlesztve. A tesztek alapján több genetikai tényező is komoly befolyást mutatott

1. Vércsoport.

Ugyan már egyes médiák megszellőztették , mások azonnal cáfolták majd kinevették a kínai orvosok jelentését miszerint a COVID-19 aktiválásához az " A " vércsoport elemei szükségesek. Tehát a megfertőzések száma alapján , valamint a betegség lefolyása , intenzitása alapján kialakult egy sorrend : A leginkább fogékonyabbak az " A " csoportbeliek , következik : " AB " , majd " B" és végül a " O ". Tehát azoknak akiknek a vérük a " O " csoporthoz tartozik , ugyanúgy megfertőződnek viszont sokkal nagyobb arányban vannak akik tünetmentesen vészelik át a kórt. Azok akiknél a betegség tünetei előjönnek , sokkal kisebb az intenzitás , hamarabb gyógyulnak. Az " A " csoportbeliek esetében viszont sokkal intenzívebbek a tünetek és a halálesetek száma is ebből a vércsoportból kerülnek ki.
Mindezek nemsokat jelentenének viszont figyelembe kell venni egy statisztikai adatot : a " O " vércsoport leggyakrabban a fehér fajnál jellemző

2. Állandóan jelen lévő koronavírusok

Az emberi szervezetben , pontosabban a légzőszervekben a fehér faj esetében 4 féle koronavírus van jelen. A nemfehér fajoknál változó , vannak akiknél csupán 3 féle van. Itt lépnek be a gének. De ez már külön pont. Szakértők szerint a 4 féle koronavírus jelenlétének hiánya okozza a tüdőrákot. Ugyanis ezen vírusok a legyengült sejteket megtámadva elpusztítják azokat , ezzel úgymond " kitakaritják " a tüdőt.

3. Gének

A gének vagyis a genetikai láncok határozzák meg az emberi szervezetet. Minden testrész , ezeknek működése befolyásolva van a gének által. Ebből kifolyólag egyes gének jelenléte vagy hiány betegségeket , anomáliákat okoz. A gének legnagyobb ellensége a hozzá hasonló génekkel való keveredés. Ezt felismerve az emberi társadalmak szabályokat hoztak a házasulandó felek közötti rokoni kapcsolatról. Ugyanis ha a két fél ( férfi és nő ) genetikai készlete nagyon hasonló , a közös elemek megmaradnak , a nemközös elemek esetében viszont előfordulhatnak " hibák ". Ezt nevezték régen " vérfertőzésnek ". Ennek egyik legjellemzőbb tünete az emberi szervezet egyik legbonyolultabb szervének a szemnek az anomáliája.
Mivel régen a királyi családok és nemesek nem nézték jó szemmel a vagyon házasság okán történő felosztását , gyakoriak voltak az unokatestvérek vagy akár testvérek közötti házasságok. Ezekben az esetekben a gyakoriak voltak a génhibák.
A szem anomáliája mellett a tüdőbaj is jellemző volt. Lásd a Habsburg családot , a több nemzedéken át történt unokatestvérek házasságaiból született utódok szinte mindannyian tüdőbetegek voltak.
A történelmi tapasztalatokra építve a genetikai vizsgálatok nagy jelentőséget kaptak

Tehát : a COVID-19 egy koronavírus . Mint a hozzá hasonlók esetében is a géneknek ( amelyek a vércsoportot is meghatározzák ) döntő szerepük van. Köztudott , vannak vírusok amelyekkel szemben a fehér ember ellenálló de a néger nem. Ezen információk alapján a " kutatók " az utóbbi évtizedekben nagy érdeklődést mutattak a genetika iránt. Nem is titkolták , olyan vírusokkal dolgoztak amelyek génspecifikusak. Az ilyen vírusok tesztelése során kiderült , a fehér faj nem egységes. Legalább 3 alfajra osztható.
A COVID-19 esetében nyilvánvaló volt , csak fehér embereken és azon sárgákon van értelme tesztelni amelyek szervezetében megtalálható mind a 4 féle koronavírus. A tesztek kimutatták , a sárga faj sem egységes.
Jelenleg nagyerőkkel dolgoznak a COVID-19 elleni oltóanyag kifejlesztésén. Rossz hír , nincs egységes oltóanyag. Ugyanis egyes fajoknál az adott oltóanyag hatástalan marad . Más fajoknál viszont az oltóanyagban lévő reagens akár a beoltott alany életét is veszélyeztetheti.
Jelen információ szerint egyetlen komoly szakértő sem javasol semmilyen oltóanyag beadását !

Vérplazma

Kevesen tudják , a vérplazma kimondottan alkalmas a vizsgálatok és a tesztek számára használt genetikai minták kivonására. Számos országban vannak vérplazma felvásárló központok de sehol a világban nem gyűjtenek be olyan sokat mint Magyarországon .

Eddig a " mese "
Most jön a teszt !

Bár a magyarnyelvű média mélyen kussol a témáról , egyes médiaszereplők elszólták magukat. Igaz , amint kiderült , azonnal töröltek minden nyomot és igyekeztek mindenkit aki csak megszólalt " elmebetegnek , idiótának , összeesküvés elméletek terjesztőinek , Moszkva ügynökének " stb nevezni.
Nem húzom tovább :
A kiszivárgott paraméterek mind ugyanarról szóltak : genetikai vizsgálatok a COVID-19 , SARS és mindenféle eddig általunk nem ismert vírusok esetében , nagyon keresték azokat a genetikai láncokat amelyek által természetes védettség esete áll fenn.
A világ minden országában központok tömegét tarják fenn , genetikai vizsgálatok céljából , " máj heritédzs " meg mindenféle név alatt.
Röviden tömören : megtaláltak az a genetikai láncot amely a legellenállóbb védettséget tudja biztosítani !
Minden kiszivárgott adat bizonyítja , az illető géneket a fehér faj esetében lehet megtalálni , földrajzilag is behatárolható területen élőknél a leggyakoribb .
Az említett földrajzi hely pedig : Magyarország Észak és Észak-Keleti része

Hé ! Nehogy elszálljon az agyatok ! Kuss legyen !

Meglepő módon amerikai , brit , orosz és kínai információk szerint a Kárpát medence eredeti magyar lakosságánál a leggyakoribb előfordulású az keresett génlánc. Természetesen vannak más területek is , ott viszont már nem annyira gyakori . Ilyen zónák : Baltikum , Kaukázus valamint egyes zónák Oroszország területén

Mindezek a paraméterek furán hangzanak . " Egyesek " számára hihetetlenek.

Először szeretném Zsirinovszkijt idézni : " Amerika génbegyüjtő központokat üzemeltet Oroszország területén , egy az orosz népre veszélyes génspecifikus vírus kifejlesztésének céljából "
Másodszor Amerika " kisérleti " üzemei véletlenül Grúziában ( Kaukázus ) és Ukrajnában nagy számban fordulnak elő
Harmadszor , gondolom nem kell bemutatnom a Magyarországi helyzetet

Külön-külön nincs nagy " értékük " a paramétereknek , de ha összekötjük őket , máris kialakul " valami "
Valamint igencsak érdekesen alakul Európa vírustérképe
Ha feltételezzük , hogy egész Európát megfertőzték , vajon miért éppen az olaszok , spanyolok , franciák , belgák , németek lettek olyan nagyszámban betegek ?
Magyarország , Csehország , Lengyelország , Szerbia , Bulgária , Oroszország stb esetében nincsenek megbetegedések a helyi lakosságot illetően. Akik betegek ezen országokban , mindannyian valahol máshol fertőződtek meg.

Várom a reakciókat , de főleg a párbeszédet !
Idióta lennék ? Cáfoljatok meg !
3 #16 Enid
- 2020-03-24 06:11
Ha még látlak, nem. De jó úton vagy. Beszéljé csak... :D
Az Olaszoknál nem tudni hány beteg van.
Ismétlem akaszkodj másba!
Ha párbeszédet akarsz szállj le a táltos gebérű. Bár úgy is értelek én, ha szólóba danolsz. Danoljá, danoljá csak... :)
... "próféta"... s_gitar
:D
s_kot
245 #17 hamu
- 2020-03-24 07:37
Mo. ÉK-i része, az Miskolc. De itt nem fehér fajról van szó?

Na jó. Már régen Sátoraljaújhelyre költöztem volna, ha lenne ott esélye a fehér fajnak. Az a térség gyönyörű. Természeti szemmel. Genetikai csodáit nem lehet egyből felfedezni.

Nagyon jó adatokat kaptunk, és szépen összeszedetten.
1093 #18 vian
- 2020-03-24 22:42
rozsola

Szerencsémre, az ismerőseim és barátaim között sok okos, értelmes ember van.
Ami meglepő, ezen emberek közül, egyik sem dicsekszik a saját tudásával, pedig sokuknak bőven lenne mire.

Azt tapasztaltam, hogy minél átfogóbb, magasabb szintű (elméleti és gyakorlati) tudással rendelkeznek, annál szerényebbek. Lehet, hogy ők már fel tudják fogni, hogy mennyi mindent nem tudnak.

Sem ismerősöm, sem barátom nem vagy, de azért hogy Te is értsd: nem a Kerubokról, Szeráfokról + Ashtar kapitányról, és főleg nem a szenteltvíz szürcsölőkről beszélek.

Mivel értelmes embernek tartalak, nem ártana, némi kukorica és hamu után nézned.
A felhasználás technikáját Rád bíznám.

Pillanatnyilag úgy látom, hogy Te vagy a………..
https://www.youtu...fnTFiWELI0

s_Laptop

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.96 másodperc
4,708,231 egyedi látogató