Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Tegnap estve A funtineli boszorkány

GondolatokHol is kezdjem, hogy el ne rontsam az elején a végét, ami azért elég biztató ahhoz, hogy elejét vegyem. Úgy írom, hogy minél kevesebben érthessétek, de azért még magyarul. Először is: igen, igaz a hír, megint letiltottak 30 napra a fészről egy 'suka' nevű cigány miatt, mert a kis bu-busmanók nem akarják érteni, hogy én azért megyek fel, hogy az ilyen beszervezett "nemzeti" ügynököket kitereljem a fényre. Érzékem van hozzá, no! Egyébként meg teszek a fészre, karamellásat! Jó, ezt tisztáztuk. A másik az ominózis "exkluzív riport" kérdése, mely tán még számot tarthat érdeklődésre. Ihol ni, most még: Link

Betiltotta Belgium a kóser és a halal vágóhidakat + 1

BelföldUtolsó mondat! Magyar és holland termékek lehetnek a belga tiltás nyertesei.
Betiltották a kóser és a halal vágást Belgiumban – írta meg a New York Times. A betiltásért folytatott vitában egymásra találtak az állatok jogainak védői és a szélsőjobboldaliak, végül a kormány azt az érvet fogadta el: állatkínzásnak minősül, ha úgy vágják le az állatot, hogy előtte nem kábítják el.

putyin álom

Tanácsadás'Szia Imre!
Ahogy megbeszéltük fosbukon, igyekszem összeszedni az álomban tapasztaltakat. Nem egyszerű, mert nem szokványos álom volt. Ahogy tisztáztuk is, bennem eddig ellenkező kép alakult ki a putyin szerepéről ebben az egész színjátékban. Bár ahogy most beleolvastam az itteni csevegésbe, lehet hogy nem csak bennem? :) No de, térjek a lényegre... Igyekszem nagyon reálisan visszaadni a tapasztaltakat.

Ilyen is van a női minőségről vagy jót, vagy még jobbat!

TanácsadásEgyik este Churchill és felesége elhatározta, hogy tesznek egy sétát Londonban. Ahogyan haladtak az utcákon, egyszer egy utcaseprő odalépett hozzájuk, de nem a miniszterelnököt szólította meg, hanem annak feleségét. Clementine és az utcaseprő pár percig, jókedvűen beszélgetett. Azután Churchill kíváncsian érdeklődött, hogy miről esett szó kettejük között. A nő azt felelte, hogy ebbe a férfiba volt szerelmes fiatal lány korába.

Jóslat erre az évre meg a másikra

TanácsadásMeghallgattam és szerintem nem veszítetek vele tük se! Az általánosban a lányok egy csoportja Plútó csúfnévvel aggatott. Az MFNK meg éppen jövő ilyenkorra lesz 10 éves. Igaz, azt lehet már nem érjük meg. :-)) Na! Link

Ledobták minden bombák anyja kínai verzióját

TechnikaBarátság, szeretet, áldás és béke, ommmmm! Kína kipróbálta a legerősebb nem nukleáris bombáját, amelyet a helyi sajtó a minden bombák anyja kínai verziójának nevezett - jelentették hírügynökségek pénteken.

Norvégia

GondolatokMost hívott Lica, hogy van munka. Jövő héttől lehet kezdeni.

World of tanks: T-34

TechnikaLegújabb sorozatra gyártott T-34-es orosz művészfilm. Tényleg remek képileg, meg szimbolikájában is. De miket beszélek, ha be lehet mutogatni! Link

Izraelben tartják a visegrádi négyek következő találkozóját

BelföldBemutatják a "gazdit" a világnak, aki eddig nem "hitte vona", most láthatja, hogy a zsidók körül forog a székakás! Kipás V4, cionista máz, de a tartalom...na az teljesen nemzeti és föggetlen és autonóm és ...és...vagy valami hasonló zsidóqvaanyja. Hun-szkyta-zsidók ejője! "Örvendek, hogy a V4-ek elfogadták meghívásomat, hogy a következő találkozójukat Izraelben tartsák. Ahogy a zsidók mondják: Jövőre Jeruzsálemben!" – írta Twitteren Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök.
Link

Csalni próbáltak, de így is a vörösszárnyú keszeg lett az év hala

BelföldJézus és Szentlélek működik! Jó, csak viccelek, de ez olyan, mintha a veréb lenne az év madara, vagy potkány az év emlőse, esetleg a csótány az év ízeltlábúja. Lassan Posta Imre is lehet ilyen alapon az "év idiótája". Nem? De!
Valaki nagyon azt szerette volna, hogy a sebes pisztráng nyerje el a Magyar Haltani Társaság év hala címét. Több mint 2000 érvénytelen szavazatot adott le a halra, de amikor a szervezők rájöttek a csalásra, a valódi voksok száma csak a harmadik helyre volt elég.

Recenzió

Generálási idő: 0.44 másodperc
2,186,634 egyedi látogató