Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az atomegyezmény vége

TechnikaNa végre valami jó hír! Link

Szijjártó: Trieszt lesz a magyar tengeri kikötő

BelföldÉs még mondjátok, hogy elhamarkodott volt a videóban a matrózpólóm. Értitek ezt?
60-100 millió euróból épül a magyar bázis.
Kikötőt és logisztikai bázist létesít Magyarország Triesztben, hogy a tengerentúlra exportáló magyar vállalatok gyorsan és akadálymentesen szállítmányozhassanak - mondta a külgazdasági és külügyminiszter pénteken, Mogyoródon. Szijjártó Péter a V4+ Logisztikai Fórum megnyitó ünnepségén bejelentette, hogy Magyarország az olaszországi Triesztben 32 hektáros területen kikötőt és logisztikai bázist hoz létre.

Holokosztra hangolva

GondolatokAnnyi mindenről lehetne beszámolni, de minden egyszerre zajlik. Csak egy-egy pillanatot ragadok most ki, hátha érezhető, ami érzékelhető.

Bizergálják a zidőt

TechnikaSzia Imre!
Remélem nem haragszol hogy így ismeretlenül is tegezlek, nem találkoztunk még élőben, bár egy korcsoport vagyunk. Üdvözöllek erőben, egészségben!
Mondhatjuk azt, hogy inkább tudományos vonalon mozgolódom, a politika oldala csak mint tömegpszichológia érdekel, megmondom őszintén annyira nem követem a közéletet, hogy néha azt sem tudom melyik makákóra kell gondolni a majomcirkuszból, amikor egy nevet hallok.

Előrejelezhető-e a jövő?

GondolatokNa, itt is egy "olvasóm" beszél és nem is mellé.Intellektuális igénytelenségből fakad a nemleges válasz
A mostani elemzők nagy része világlátástól függetlenül egyetért abban, hogy a „jövő megjósolhatatlan”, nem lehet előrjelezni, mi fog történni a világban. Ez azonban az intellektuális igénytelenség jele, a jövő nagy vonalakban igenis előrejelezhető – írja Szergej Karaganov a globalaffairs.ru oldalon.
A bizonytalansági tényező mindig is megvolt, manapság azonban ebből kevesebb van, mint egykor. A kommunikációs forradalom következtében a tömegeknek nagyobb rálátásuk és hatásuk van a politikára, ami nyugtalanítja a régi elitet, hiszen az ahhoz szokott hozzá, hogy ő jelöli ki az irányvonalat.

2020-ra csődbe mehet az osztrák hadsereg a védelmi miniszter szerint

KülföldTehát ez akkor azt jelenti, hogy most igen erős Zrínyi prjojektbe kezdenek (lehet náluk Dolfi Tervnek fogják elnevezi) és költséget növelnek. Szeretem ezt a békét. Olyan nyugodt. Fertő tó és még egy pár terület is vissza fog ide curükkolni.
Az osztrák hadsereg leállásával fenyeget a védelmi miniszter, hogy több pénzt kapjanak.
Óriási pénzügyi nehézségekkel küszködik az osztrák hadsereg, és ha nem javul a helyzet, 2020-ban csődöt jelenthet - közölte Thomas Starlinger osztrák védelmi miniszter.

Láthatatlan fegyverekkel harcolnak egymás ellen a világ nagyhatalmai

BelföldLátjátok a radaron mi vonul át az "ország" fölött? Vicces ez a kiberháború. Csak a jéghegy csúcsát mutatta meg a napokban a The New York Times, amikor arról írt, az amerikaiak bedurvultak, és olyan rosszindulatú programokat telepítettek az orosz energia- és egyéb kulcsfontosságú hálózatokba, amelyek a megfelelő kód megadása esetén megbénítják az ellenfél kritikus infrastruktúráját. A „trójai falovak” bejuttatása ugyanis csak része a nagyhatalmak között már évek óta egyre keményebb eszközökkel dúló, szabályok nélküli kiberháborúnak.

POSTA IMRE TAPOS - VALLOMÁSOK

GondolatokPár hete ment le a forgatás. Ez most kicsit más, vagy nagyon is. Ciki is bizonyos értelemben, másikban pedig éppen nem. Véres kardot akartatok! Nos, ez még nem teljesen az, de már közelít. Ha nem tudtok vele mit kezdeni, azt jól megértem. Én is szokom a gondolatot. Az eredeti youtubos felvétel törölve lett. Itt van másodjára. Link
Közben a 'sajtósom' megküldte a mai tevékenységemről a dokumentációt. Így még kerekebb az ovális (iroda).

Külügyminisztériumi megkeresés (spamok közt most leltem)

BelföldTisztelt Posta Imre!
Több előadásában is megemlíti, hogy Magyarországon királyság lesz. Orbán Viktor teljesen ezt készíti elő, de Ön nem említi meg az Orbán nevet.
Előadásait figyelem, és azt látom, hogy valahonnan Ön kap olyan információt, amihez más nem fér hozzá. Ez az információ nem embertől jön, hanem valami égi sugallat lehet.
Nekem legalábbis ez a kép alakult ki. Több helyről is hallani azt, hogy Magyarországon király lesz. De eddig senki se mondott nevet határozottan eddig.

Második menet GT

Miután nem hagyja abba, ideje a második menetnek, nem várom meg Imrét, felteszem én (legfeljebb letörli.)
A GT a felturbózottat jelenti (de azért maradjunk kultúremberek - vagy ne?)


................................................................
SZABADSÁGHARC vagy POLGÁRHÁBORÚ?
Tibor Geri·Sonntag, 16. Juni 2019

avagy a BÉKÉS korszakváltás utolsó esélye, vagy Pio atya álma megvalósulásának megakadályozása.
.
Posta Imre azon gúnyolódik, hogy 2018 decemberében szabadságharcot hirdettem (miközben nem azt tettem) és nem veszi észre (vagy úgy tesz, mint aki volt katonatisztként nem látja, nem tudja), hogy az általa meghirdetett (vagy a háttérhatalom által szervezett, csak Posta Imre mögé bújtatott) „összefogás” a „nemzeti oldalon” az viszont a legbiztosabb út egy polgárháborúhoz!!!

Tour de Hongrie 2019, 5. szakasz: Wouter Wippert volt a leggyorsabb Székesfehérváron, Krists Neilands az összetett győztese, két magyar a dobogón

BelföldBemelegítés a makkabira!
A holland Wouter Wippert (EvoPro Racing) nyerte a 2019-es Magyar Körverseny utolsó szakaszát, összetettben a lett Krists Neilands (Israel Cycling Academy) diadalmaskodott.
Generálási idő: 0.51 másodperc
2,682,949 egyedi látogató