Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Megszavazták a kurdok a saját hazát, jöhet a függetlenségi háború

KülföldNa, jöhet a cigánykirály-vajda is megszavaztatni a népét, hogy legyen hivatalosan is cigányország és izrael és a szabadkőműves banda el is intézi a nép meg csak les! Ja és éljen Erdély, Skócia és a katalán függetlenség! A kurd elnök szerint népe megszavazta a függetlenséget, persze ez nem meglepetés. Most jöhet a neheze: megegyezni a szomszédokkal és a nagyhatalmakkal, fenntartani a gazdasági kapcsolatokat, működőképessé tenni az új országot. Van tapasztalatuk, belejöttek a harcba, és sokfelé találhatnak szövetségeseket, különböző okokból.

Juszt László majdnem a Russia Today magyar arca lett

TanácsadásMég 2013-ban írtam az Oroszország Hangjának, hogy besegítek, csinálom a magyar nyiszálást. Kussolnak is, sőt, nem sokkal később be is szüntették magukat. Állítólag fuzionáltak. Most elvállalnám, havi 8 milla, ótó, bekötött mobil, fittyfene, miazmás...és bármit elmondok, ami akár még igaz is lehet. Bár az első az lenne, hogy az "orosz" médiamogulok tán kivétel nélkül mind zsidók, de ezt meg úgy is tudjátok, mi ebben a hír? FSZB, GRU? Egymásnak osztják ezek is a csóró, butuska níp pízét! No addig is ingyé csináljuk az orosz agitpropot! A magyar adás ötlete Lovas István jobboldali újságírótól származik, mégis a balosként elkönyvelt Juszt László volt tévés riportert választotta ki Moszkva, hogy a Russia Today orosz állami propagandatévé magyar arca legyen. Hogy egyelőre mégsem lett a dologból semmi, állítólag az Átlátszó miatt történt. Juszt ötmillió forintos kártérítést követel tőlünk.

Vészes ütemben fogynak az oroszok

TanácsadásGyakorlatilag kivégezték őket, de persze már egymást is kinyírják simán. legalább akkora a xar a palacsintában, mint velünknél, de most majd odabaxnak keményen! Még több vodka, no meg a népnyúzó zsidó-bojár "államvezetés" és oligarha maffiarezsim meghozza a highliht-ribancoknak a szülési kedvet. Átlagos orosz gyerek neve: Mogamed. Pont, mint Londonban. Oroszország demográfiai helyzete az egyik legnehezebb a világon, a munkaképes korú lakosság évi mintegy 800 ezer fővel csökken majd az elkövetkező öt-hat évben - jelentette ki Makszim Oreskin orosz gazdaságfejlesztési miniszter egy pénzügyi tanácskozáson.

A mai 'nénét választások' egyetlen értelme

KülföldEgy kis semmitmondó csapattal mondatják ki, hogy Németország jövője a SELYEMÚT! Ennyi!

Zsidó Krím

GondolatokRímek helyet írok Krímet, levedlem a mimikrimet, előadva mini krimit, hogy basznak át megint minket! Tudom, hogy lázban égtek, áldozatként, de ne kerekítsünk ennek már nagyobb feneket, mint amerika már jutott. Összedobálok pár érdekességet, hátha fokozhatjuk még az avart, bár engem az már nem zavar. Atomháború -veszély ide vagy oda, mindebből egy szó sem igazolható, sőt éppen az ellenkezője valós, de figyelemelterelésnek megteszi. Szóval Krím. Tudtátok, hogy még Lenin odaígérte Krímet a zsidóknak, aztán elkezdték betelepíteni oda őket még jóval Birobidzsán előtt? Sztálin nagy hitelt vett fel és amerikai zsidó kézre játszották át a területet "aukcióban", majd némi légy esett a maceszba és Palesztinába település lett a hivatalos holokauszt és fegyverezte őket, had irtsák a zsidók az arabot, palesztint és nem mellesleg angolszász görényeket (szóval: a saját fajtájukat). Link

Eladta a lelkét az ördögnek?- Kasztner Rezső

BelföldEnnyit a "holokosztról". Lassan kinyögik, hogy mindenfelé mentek vonatok és ezek a tetvek nem cseka túlélték, de még milyen jó bűrben vannak most is! Ideje lenne nyúzni, nem? De! A Kasztner-vonat névadója a háború alatt zsidókat mentett, később náci kollaboránsnak tartották, izraeli otthona előtt lőtték le 1957-ben. 1958-ban minden vád alól felmentették, de ő akkor már halott volt.

Psziché átvilágítás

TanácsadásEnnyi hirtelenokoskát! Tele a PIncétől a pad-lássig a picológia marhaságokkal. Saccperkábé a jelenlegi "civilizált" humanoidok 95%-a valamilyen lelki-szellem nyomorban fetreng. Komplett idióta, de nem tud róla és nem is nagyon zavarja. - Csak autoriter rendszerekben kérdés a vezető egészségügyi-pszichés állapota
- A legfőbb ügyész bebetonozását megakadályozó kezdeményezést mindenki elkaszálja
- Provokációról, miniszterelnök-pszichéről, kiválasztási bajokról beszélgettünk Fleck Zoltánnal

'Én már már tudom követni ki kivel van...'

Tanácsadás „A politikai korrektség senkinek sem jó. Egy hazugság az egész, ami csak elfedi a valóságot” – véli Yvonne, Rob pedig a bevándorlók közötti antiszemitizmust vitató holland baloldal ellen intéz kirohanást. „Teljesen bolondok. Pszichológus vagyok, tudom, mit beszélek. Egyszerűen bolondok. Tágra nyitják a kapukat a muszlimok előtt, és évről-évre rosszabb. Nem csak a zsidóknak, a melegeknek, a fehéreknek, mindenkinek”

'Amerika zsidói állnak Amerika háborúi mögött'

TanácsadásEhhez nem kell szakértő cia-s, csak a józan ész és a tények. Ehhez hozzá lehet adni a többi "nemzeti" háborút is.
A szerzőről: Philip Giraldi volt terrorelhárító szakértő és az amerikai CIA katonai hírszerző tisztje. Publicista és tévékommentátor, valamint a közel-keleti politikával foglalkozó Nemzeti Érdek Tanácsának ügyvezető igazgatója. Európai történelemből doktorált.

Pocsék élelmiszerekkel szúrják ki a szemünk

Ó, fel tudott tűnni? Aszittem, csak az néhányunk parajnája, oszt kiderül, mégsem? Akkó lehet a többit se képzelegjük? De itt a segítség! meg vagyunk mentve! Magyarország jobban teljes sitt! – Egyértelműen bebizonyosodott, hogy a legnagyobb világcégek az Európai Unió nyugati tagállamaihoz képest gyengébb minőségű, olcsóbb alapanyagokból készült termékeket forgalmaznak a később csatlakozott kelet-közép-európai országokban – jelentette ki dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter hétfőn a parlamentben egy interpellációra adott válaszában.

Csúnya zsidó összeesküvés...de ettől még nagyon is igaz

Tanácsadás"Bjerknes azt állítja, hogy napjainkban a sabbatai-frankista kultusz hívei ellenőrzik a zsidó szervezeteket, beleértve a cionista világszervezetet, és a szabadkőművességet is. Már részletesen ismertettük, hogy ennek a zsidó vallási-kultusznak a megalapítója Sabbatai Zevi (1626-1676), későbbi vezetője pedig Jacob Frank (1726-1791) volt. Ennek az irányzatnak a követői messiásnak tartották Sabbatait. (Messiás a zsidók által várt megváltó, akit az ószövetségi próféták megjövendöltek. A zsidók nem fogadják el azt a keresztény felfogást, hogy Jézus Krisztus lett volna ez a próféták által megjövendölt messiás.)
Generálási idő: 0.26 másodperc
997,831 egyedi látogató