Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Svéd sajtó: Erdogan nyomást gyakorol az ellenzéki törökökre Svédországban

KülföldA 13. harcos...megvan? Úgy szavalja a viking király, hogy "Allahu akbar", mint a pinty, nem is beszélve arról, hogy a vikingek megmentője az "arab". Pedig nem mostani a felvétel ám! Recep Tayyip Erdogan török elnök kormányzó Igazság és Fejlődés Pártjának (AKP) a támogatói nyomást gyakorolnak az ellenzéki törökökre Svédországban - jelentette a svéd sajtó kedden.

Megjött, mint a parancsolat

GondolatokVégszóra, éppen még időben.

Kalapáccsal verette szét a saját fejét

TanácsadásA Budapestről Szegedre tartó reggeli vonat utasai 1931. márciusának végén az egyik lezárt másodosztályú fülékéből halk nyöszörgést hallottak kiszűrődni, amíg a szerelvény Cegléd állomáson állt. Értesítették a kalauzt, majd felnyitva a fülkét egy szörnyen összevert, vérző fejű férfit találtak. A kiérkező orvos még észre tudta téríteni, elmondta, rablótámadás áldozata lett, személyleírást adott támadójáról, és ismét elájult.

Holokausztipari szuperrettegés a nyugati világban az izraeli antiszemitaügyi bombafenyegető letartóztatása miatt

BelföldTHE NEW YORK TIMES THE TIMES OF ISRAEL
A Times of Israel cikke a zsidó távirati iroda New York-i keltezésű jelentését így foglalja össze:
„Az a tény, hogy egy zsidót tartóztattak le az elmúlt idők egyik legdrámaibb antiszemita tetteiért, nehezebbé teszi, a valódi antiszemitizmusra történő kitartó összpontosítást”.

Az új haderő

TanácsadásMit nekTEK MNA...most már kerek a novákos mesterséges jóbikos zsidó balhé? Még mindig nem az? Novák a kisdobos nyüzge hücpe zsidó mint "magyar" géppuskás. Be köll xarni!

Akit érdekel, annak: Jelenczki István: Ön-Tér-Kép

KultúraNem vagyok meggyőződve róla, hogy benneteket ez érint, de ha már biznisz, akkor ez a JELEN-czki biztos profikat kérdezett, hogy már vetíthetik is a valamit... A Magyar Nemzet Lelkiállapota c. dokumentumfilm vetítése lesz
Uránia Filmszínház díszteremben 2017. március 26.-án , vasárnap 10 órától I.rész 70 perc, -szünet, majd II. rész 57 perc. Jegyárak 2000 Ft.-

Kishírek a nagyvilágból - a napfényes Itália

Kultúra "Ez a Róma nem az a Róma?” Hogy miket nem ír Prof. Dr. Csaba Varga ( Nem a teljes cikket idézem tőle. )

Húszezer csirke nyakát vágta el az Urat szolgálva

BelföldMilyen cuki, főleg, hogy ennyire nyíltan tálalják. Pap a barátja, kocsonya az étele, halaf a munkaeszköze. Íme a miskolci rabbi, akinek hiányzik a tenger.

Rabbi konferencia: Európa zsidóinak hamarosan menekülniük kell

TanácsadásHű bammeg, most bexartam! El kell hagyni? Na, ne má'! Az Európai Rabbi Központnak az olaszországi Pomeziában tartott konferenciáján a szervező Menachem Margolin rabbi arra figyelmeztette a résztvevőket, hogy nemsokára szélsőséges pártok uralják majd Európát. Elmondta, az európai antiszemitizmus „példa nélküli szintet ért el” és azt, hogy „az antiszemitizmus és a radikális iszlám a zsidókat el fogja kergetni Európából”.

Az antibiotikum-rezisztencia után itt az oltás-rezisztencia

TechnikaEzzel azt is mondhatnák, hogy a "védőoltásokkal" idézik elő az újabb és egyre durvább járványokat! Ajvé! Az oltóanyagok által kifejtett evolúciós nyomás hatására a vírusok és a baktériumok megváltoznak, a létrejött új fajta kórokozók ellen már nem védenek a régi vakcinák, az általuk okozott betegség pedig súlyosabb lehet, mint a korábbi

Mi lesz itt? Izrael belépett a szíriai polgárháborúba

KülföldPont most, amikor már nem érdekel a köztudott eredmény? Vagy még nem köz-tudott? Az elmúlt 24 órában másodszor hajtott végre Izrael légicsapást Szíriában. Hétfőre virradóan ismét damaszkuszi célpontokat vett célba a világ egyik legerősebb hadseregével rendelkező ország.
Generálási idő: 0.45 másodperc
843,314 egyedi látogató