Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Miskolci strand cikk! (Proxi cikke)

KultúraA miskolci strandélet sötét napja
Nem ez az első alkalom,hogy "rejtett erőforrásaink" viselkedésükkel nem hagyják nyugodtan fürdőzni a tisztességes embereket a Selyemréti strandon, de ami most hétvégén történt az már tényleg mindent felülmúl. A borsod-felvidéki romák teljesen ellepték a fürdőzőt az elmúlt néhány napban uralkodó rekkenő hőségben, amihez nagyrészt most az is hozzájárult, hogy pénteken hordta a postást a segélyeket, ráadásul most ugye dupla pénzt is kaptak a kormány intézkedésének köszönhetően. Az már csak hab a tortán, hogy a Selyemréti strand ezúttal is pályázott az "Év legjobb fürdője" címre, most pontozzák, úgyhogy ez most "különösen jól jött" a miskolci imázsnak.

Szervezetten erőszakolt fiatal fehér lányokat a bevándorló banda

KultúraHa megnézitek az eredeti cikk alatti fotókat: mind egy szálig "cigányról" van szó. Ami meg az "angol" hatósegget illeti, az mind egy szálig zsidó. Kérdés van? Kábítószerekkel, alkohollal és fenyegetésekkel hálózott be 13 és 25 év közötti fiatalokat a „brit ázsiai” csoport Newcastle-ben. A mostani ügynek 108 „lehetséges” áldozata van, de a szélesebb nyomozás 278 fiatalt tart számon.

Csányi Vilmos: A magyar politika azon siránkozik, hogy egyre kevesebben vagyunk, én inkább azon, hogy egyre hülyébbek vagyunk

BelföldHa nem lenne egy zsidó a sok közül és nem értenénk "sikkal" többet a folyamatokból, tán még mondhatnók is, hogy be okos embör, de nem az. Viszont a hülyékből (vele együtt) egyre több mutatkozik. Jóbik felvetése (8-ált alatt ne szavazz zsidó tematika). Ez is alkalmazza, mintha az értelem és a diploma korrelálna, pedig nem. Hány ember kell egy Magyarországhoz? És egy emberiséghez? Nagyinterjú köpetről és közösségről, migrációról és fegyverbizniszről, páviánról és sakálról, szabadságról és nyomorról, Szent Istvánról és a cigányokról.

A váci püspök szerint pappá kellene szentelni a rátermett nős férfiakat

BelföldA vatikáni jahvefattyak Bayer Zsótija! Miki, az a gond, hogy aki "rátermett" lenne, az úgy köp már r-átok, hogy még. Nem "reform', hanem teljes pucolás köll. No meg az összes hitvány hazugsággal és nem csak veletek kell leszámolni és még a te életedben, ami vélhetőleg nem nyúlik már, mint a rétes. Néhány évtizeden belül elfogyhatnak a katolikus papok – ezt a problémát járja körül a csütörtökön megjelenő Heti Válasz riportja.

Van képem hozzá

GondolatokBefutottam.

Magyarország lehet az új paradicsom az off-shore országok helyett

BelföldGyertek csak új-judeába! Itt a tetvedék zsidó-cigánynak minden ingyé van, ja és tombol a jólét, béke és szeretet.
A társasági adókulcs egységesítésének hatására felélénkült a nemzetközi érdeklődés Magyarország iránt. Olyan befektetők találják meg hazánkat, akik eddig egzotikus off-shore helyszínek közbeiktatásával építették fel a vállalati struktúráját, ugyanis Magyarország ideális helyszín lehet az off-shore struktúrák kiváltására a 9%-os társasági adóval - állítja Pankucsi Zoltán.

Már a járásokban keresik az önkéntes katonákat

BelföldNagyítóval keresik a hülyéket, de azért akad pár balek. Lehetsz te is hős és még csak véredet sem kell adni, sőt....elég ha lájkolod a f@szbukon az illiberalizmustot! Bruttó 158 715 forintot kap a jelentkező az első évben, s ehhez nem is kell fegyvert fognia.

Fejbe lőtte magát a Nemzeti Védelmi Szolgálat munkatársa

BelföldHa utána meg még kétszer mellbe is, akkor ez biztos öngyilkosság. De miért vezető hírek? Nem "büszkeségből", de 7 év alatt a cégénél, senki nem lett öngyilkos, míg én szűrtem, bár ma már inkább ez bűn, mint ázsió. Sajnálom. Remélem sokan követik a példáját és nem csak anál a szervezetnél, mert sok-sok célszemély meg van már jelölve. Kiderült, hogy a Nemzeti Védelmi Szolgálat egyik emberének holttestére bukkantak rá a Duna-parton vasárnap a kutyasétáltatók. Öngyilkosságának hátterében családi dráma állhat.

Visszatér a hidegháború sötét korszaka?

KülföldSugall ez nekTEK valamicskét? Megy a látványos hiszti, de minden szépen a helyére kerül. Majd, mikor Palesztina kiadja a bűnöző zsidókat....na akkor "Izrael" meg is szűnik elnéptelenedés okán...! A német külügyminisztérium további intézkedéseket fontolgat egy vietnami menekült elrablása miatt. A hanoi kormány szerint a korábban magas rangot betöltő vietnami funkcionárius saját akaratából tért vissza szülőföldjére, hogy hazája igazságszolgáltatása döntsön bűneiről.

Ugyanaz a segg, csak a farok tűnik másnak...de tán még assem

BelföldSzia Imre!
Állandóan ezt az új performanszot nyomják a kormánypárti médiákban (Identites/Erő és Elszántság):

A török elnök háborúra készíti hadseregét

KülföldUgyanmá! Nem van itt semmi! Azért itt menézném, hogy mikor lesz a nagy lomtalanítás és a sok honvéd-vezért, zsidó micsodákat mikor lehet akasztani! Miután a török elnök a tavalyi puccskísérlet első évfordulóján még egy kiadós tisztogatást rendezett, hadseregét is megfelelően megtisztogatta, átalakította, új vezetőket nevezett ki, most megfenyítette a szíriai kurdokat, hogy kész ellenük a harcra. A kurdok ugyanakkor elszánt és hatékony harcosok, ráadásul Amerika fegyverezte fel őket.
Generálási idő: 0.51 másodperc
921,844 egyedi látogató