Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Hatalmas nemzetközi hadgyakorlat lesz Magyarországon

BelföldMakkabi, de az izraeli haderõ most "nemzetinek" van álcázva? De izgi. Nagyszabású nemzetközi hadgyakorlatot tartanak Magyarországon a közeljövöben, ez derült ki Benkõ Tibor honvédelmi miniszternek az MSZP-s Mesterházy Attila írásbeli kérdésére adott válaszából - írja a hvg.hu.

Egy izraeli jeshivában a rabbi Hitlert éltette

BelföldReggeli helyett! Õszinte vallomás...ami nekünk már rég nem új.
A The Times of Israel híroldal érdekes és egyben felháborító esetrõl számolt be, mely a történetbõl kiderül, hogy nem egyedi esetrõl van szó. Az egyik zsidó telep oktatója egy videofelvétel szerint nyíltan a zsidó felsõbbrendûség ideológiáját hirdette hallgatóinak. Mondandójában azt is kifejtette, hogy az arabok hibás genetikájuk miatt izraeli megszállás alatt kívánnak élni.

Magyarország, mint ellenséges ország az ENSZ Alapokmányában

BelföldÉppen ma hajnalban olvastam, mivel nem tudtam aludni, hogy az ENSZ Charta 53., 77. és 107. cikkelyének meghatározása szerint Németország, Magyarország és a többi vesztes, még mindig ellenséges országként vannak megbélyegezve. Olvassátok figyelmesen és próbáljatok rájönni arra, hogy mi következik ezekbõl a cikkelyekbõl, amennyiben pl. a jelenlegi kormányt egy hazafiakból álló csoport fegyveresen megbuktatna és népfelkelés, vagy polgárháború törne ki!!!

'Izrael kijelölt bennünket új hazának'

BelföldAz alábbi beszélgetés Lakatos Pállal a Szentendrén, Pilisszentlászlón és Leányfalun fogható Endre TV-ben 2005. augusztus 11-én és augusztus 13-án hangzott el, közvetlenül a Szanyi Tíborral, a gazdasági minisztérium politikai államtitkárával készült interjú után. Állandó mûsorvezetõ: Kovár Gyula (szerepelt a 209-es listán, amelynek közzététele után a Szentendre és Vidéke címû, kéthetente megjelenõ lapban megerõsítette, hogy valóban III/III-as ügynök volt)

UCC (nem csak az) Lica (Farkas Csaba János) értelmezésében

GondolatokEzt még én is benéztem! Lica, szerintem összegészében nagyon jól összeszedett, tálalt beszélgetés volt. Komolyan mondom, gratulálok! Nem fogod megúszni, hogy ne szerepelj többet eztán! Terjesszétek!

UCC- a vállalatok hálójában I. Link
UCC- a vállalatok hálójában II. Link


Viragzik a gazdasag, csak nem a magyar embereknek

BelföldFészrõl küldték egy elég kerek cikkecske a szép világról. A "nagyhalakkal" most zabáltatják fel az utolsó "kishalakat" es. Gyõzelem!

Reg volt ennyire kilatastalan az elet, es a gazdasagi ugyek nem fognak egyhamar
megvaltozni. Az orrunk elott van, megis nehezen atlathato, miert jott hazankba megannyi ceg, mint pl. a kinai Ningbo Joyson Electronic Corp. Miskolcra, akinek 100 gyara van 30 orszagban es 50 ezer munkasa gyartja az auto alkatresz- elemeket naponta. Micsoda paalyafutas, gondolhatnak,- de meg az eletkedvunket is elveszi ha megnezzuk, mi all mogotte. - Mindossze 14 eve van uzemben a ceg, es maris tobb nagyvallalatot kivasarolt a piacon, koztuk olyanokat, mint a PREH GmbH; az IMA és a QUIN GmbH németországi robotgyártó cége, valamint az Egyesült Államokból származó globális autóipari biztonsági rendszer a KSS és a német intelligens autó az iparágvezetõ TS GmbH, sot a Takatat is beolvasztotta a sajat vallalataba, ami egy vezeto japán autóipari biztonsági alkatrészgyártó vallalat volt.

Az "orosz" zsidó ágensekrõl

GondolatokTegnap, miközben a fiam vezetett a kétórás út alatt játszadoztam a szavakkal és meglepõ eredményre jutottam. Lehetne folytatni, de a plakátról a tutsek onoka és Dórika kancsintott, így rá-lyuk fókuszáltam. Mindegyik "neve" orosz nyelven is értelmezhetõ a Jásdi-féle "körforgón" keresztül. Torockai a TUT (sek)-ból lehetett Tóth (a véletlen mint olyan kizárható), de a Torockó helységnév is ad némi kapaszkodót a "kotoroc" és az "oroc-kot", vagyis orosz kandúr átolvasattal. KGBéla már nem is téma. Most akkor a Posta =Tapos, és úgy is lesz! El lesztek taposva, de ehhez én már nem is kellék. Torockai = Trockij (Lev Davidovics Bornstein), Dúró = uród (csúnya, ocsmány...), Novák = v ákno (az ablakba) Fura dolog az NLP.

Entsteht in Polen ein neues Israel? Geheime Hintergründe und Verschwörungen?

BelföldA cikk lényege, hogy a zsidókat át akarják 2030-ig telepíteni Közép-Európába. Olyan dezsavû érzésem van, de nem tudom az okát. Ti tudj-átok? Der einflussreiche amerikanische Politiker jüdischer Abstammung Henry Kissinger soll vor mehreren Jahren klipp und klar gesagt haben, dass der Staat Israel schätzungsweise bis 2030 nicht mehr existieren würde. Der Grund dafür soll interessanterweise keine Bedrohung seitens der arabischen Länder oder des Irans sein, sondern die zunehmende Wasserknappheit im Nahen Osten. Das Wasserversorgungsproblem sieht bereits jetzt dramatisch aus.
(Von Artur Lipinski)

5G

GondolatokSzia. Csak a 70-es út mentén találtam két új 5G tornyot. Mindkettõ magán tulajdonú területen van- Az egyik a Santander cég akit a jogi irodánk régebben képviselt, évtizedek óta itt vannak az országban. Most egy másik néven futnak, megváltoztatták. Hitelügynökség, behajtás, végrehajtás az arculat....
no comment.

Kárpátalja

GondolatokKedves Imre! Ne haragudjon hogy levelemmel zavarom! Régóta olvasom, kísérem figyelemmel írásait, honlapját. Egy korábbi írására,vagy videójára reflektálva szeretnék reagálni,ha nem baj...Kárpátalján valóban szemlátomás szerûen is megy a fel fejlesztés, infrastruktúra fejlesztés Magyar Állami pénzbõl! Az alábbi képeken, a Csap és Munkács közötti fõút látható. Azelõtt és a szovjet világban autóval óvatosan lehetett, körültekintést igényelve közlekedni. 50-60 évig! Üdvözlettel, v.

Kereszténység

GondolatokKedves Imre!
Kereszténység témában szeretnék hozzászólni. A Kubinyi beszélgetés végén és az otthoni riportban is meg lett említve, pendítve a két kereszténység. Újat nyilván nem tudok mondani, csak egy személyes, más nézõponttal szolgálhatok.
Közmént legyen szólva, ... aki vagyok, 2011-2013 ban rendszeres olvasód. Örömmel fogadtam ilyetén visszatérésed s hogy azóta közeledtek nézeteink egymáshoz. Belsõ indíttatást érzek, hogy kivegyem részem a beindult folyamatból.
Generálási idő: 0.44 másodperc
2,576,265 egyedi látogató