Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kulcsok 2019.03.02.

Csak úgy

Gondolatok(Fészről lopikálva)
Egy bármilyen emberi közösség, amely szervezett és célorientált, szükségszerűen áll egy vezetőből és áll annak követőiből. A vezető feladata, hogy döntéseket hozzon, mozogjon, haladjon egy jövőbe vetített cél felé, vagy egy távoli pont felé. A követő feladata, hogy saját térbeli elhelyezkedését a vezetőhöz mérje, és megtegye, amit tud.
Gyakorlatilag egy csillagászati modellel van dolgunk: van egy tömegközéppont, és körülötte keringenek az égitestek – van egy vezető, és körülötte keringenek a követők.

Kulcsképek

GondolatokLátom nem igazán sokaknak esett le eddig, mi is történt valójában! Akkor megmutatom és nem csak a szándékot. Tükör ez magunknak. Kicsit hosszúra nyúlt és még így se kapott szót "egyelőre" a "női szekció", pedig a sorok közt legalább akkora, ha nem nagyobb erő lapult és figyelt, mint a pódiumon "páváskodó" hím-hámolók közt. Most ne a szavakat figyeljétek! Jásdi Kiss Imre, Hajnal János, Herédi Mihály, Lica és az asztalon Geri Tibor nyomtatott írásai...és nem a megosztottságról szólt a történet. Ezt a nyomvonalat tessenek követni!

Vége a nyugalomnak - kezdődnek a bakonyi hadgyakorlatok

BelföldSzárazföldi harci technikák, vadászgépek és helikopterek is megkezdik a különböző hadgyakorlatokat, szinten tartó feladatokat márciusban a várpalotai MH Bakony Harckiképző Központ lő és gyakorlóterén.

RDM helyzetet értékel

KülföldEmlékeztek arra a videóra, amelyben azok a levelek kerültek amerikai politikusokhoz?
Link
És hogy a Rotschild dinasztia egyik tagja is kaphatott ilyet?
A levelek előtt vagy után történt ez a "susmus"?
Link

Kulcs-kérdés meghívó

GondolatokPosta Imre író-olvasó találkozó Kulcson. Brüsszel ránk akarja erőltetni és bankkártyákat osztogat, migránsok, ez veszélyes! Jogod van tudni mi a terv! Soros György nem adja fel! Schwartz Gyuri már feladta! Kerítés a nemzetbiztonsági kérdések köré!....és sok egyéb kérdés forog kockán Posta Imre új most készülő könyve kapcsán. Szabadkőművesek és van-e elég munkaerő stadionországban? Miért fekete, ami fehér és szürke a bézs? Izrael áttelepítését észrevétlen és szeretettel fogadjuk, vagy készüljünk a háborúra? Miért nincs válasz a cigánykérdésre? Miért van magyarkérdés, mikor mára már nem is kérdés, hogy semmi nem magyar, csak a púder?...csak pár felvetődő téma a sok közül. Mikor halt meg és ki ölte meg Pintér Sándort? Mármint az eredetit. Miért van magyar rendőrség, miközben nincs? ...Mindenre választ kaphatnak, ha nem jönnek el. Részvéttel előzetes regisztráció alapján.
Shalom!

Révész: Legyen Ön is antiszemita!

BelföldÓ, már "anriaszemét" is csak zsidó lehet! Ez nagy szellemi teljesítmény, de ezzel be is zárul a zsinagóga-kriptafedél.
Az európai liberálisok reménységének sikerült addig védenie a zsidókat, amíg leantiszemitázta jelentős részüket.
Magyar antiszemiták százezreit gyilkolták meg Auschwitzban. Eddig úgy tudták, hogy zsidókat? Jól tudták. Tudniillik a magyarországi zsidók túlnyomó része antiszemita volt. És ez csak most derült ki. Sok évtizedes késéssel.

A zsidók listázását magyarázta Gyöngyösi

BelföldCsak tudnám, miért hozzák ezt? Ti sejtitek így a makkabi zsidó provokáció előtt? A zsidók a világ minden pontján nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek — állította Gyöngyösi Márton egy hat évvel ezelőtti beszédében. A Jobbik elnökhelyettese a párt egyik rendezvényén pont fél évvel korábbi, azóta elhíresült parlamenti, a zsidók listázását kezdeményező felszólalása kapcsán magyarázta el a hallgatóságnak, mi is indokolta akkori javaslatát. „A hazai zsidóság a cionizmus oldalán áll, a zsidók pedig, bármely pontján is élnek a világnak, nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek” – mondta a Jobbik frakcióvezetője egy pár évvel ezelőtti jobbikos fesztiválon.

Szerbia egész területéről behívják a tartalékosokat, megkezdődött a kiképzés

BelföldAjvé, csak engemet nem hínak! Most akkor csináljak magánhadsereget, ha meg akarom védeni Brüsszeltől és Soros Györgytől Magyarországot? Szerbia egész területén tartalékos kiképzésen kell részt venniük azoknak a polgároknak, akik nem teljesítettek sorkatonai szolgálatot. A katonaságban ezt az újdonságot a törvénnyel magyarázzák, amely az elemzők szerint ellentmondásos.

A Budaházy per tanulságai kezdő és haladó ellenállóknak

BelföldSzia Imre! Ez a cikkem megint felkerült egy körlevelezési listára (magyarmegmaradasert.hu). A cikket valószínű nem ismered. Ha jól emlékszem 2016-ban írtam.
Ide másolom a szöveget. Amennyiben jónak látod, tedd ki az oldalra. Teljesen mindegy, hogy azóta Budaházy Fidesz aktivistát játszik. Nem róla szól az ügy, hanem rólunk, a kijátszott, megvezetett, minduntalan egymás torkának ugrasztott nemzeti oldalról. Az alábbi cikket egy közös ismerősünk felkérésére írtam.

Szabadon mozoghatnak majd az amerikai katonák Magyarországon

BelföldMagyarország fügétlen és ótonóm zsidó-cigány bűnözőtanya. Hajkurászás lesz? Zsidóüldözés? Ne bújj cigány, lát a NATO! Da, illi nyet? A katonai megállapodás tervezetét korábban elutasította a magyar kormány, de végül kisebb engedményekkel belement. Szabadon mozoghatnak majd a Magyarországon állomásozó amerikai katonák, és ha törvénysértést követnek el, a legtöbb esetben az amerikai jog vonatkozik rájuk – derül ki abból a magyar-amerikai megállapodás-tervezetből, amit a Direkt36 szerzett meg.
Generálási idő: 0.50 másodperc
2,386,511 egyedi látogató