Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Fegyverkezik a szlovákiai lakosság

KülföldKis huncutok, hát persze megugrik, ha megugrasztják! Szlovákiában látványosan megugrott a fegyvertartási engedélyt kérők száma, emögött a menekültektől való félelem húzódik meg – állítja a Hospodárske Noviny szlovák gazdasági napilap. A migránsválságban mutatott kemény szlovák kormányzati fellépés (Pozsony elveti a kötelező uniós kvótákat) jól kamatozik, a kormányzó Smer támogatottsága látványosan nőtt, ami nem mellékes a 2016 márciusi parlamenti választások előtt.

Netanjahu: nem Hitler akarta kiirtani a zsidókat

KülföldSajnos, de ez így van, viszont ezen rég itt az ideje változtatni, persze demokratikusan! Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök Mahmúd Abbász palesztin elnököt tette felelőssé az erőszakhullám kiterjedéséért Ban Ki Mun ENSZ-főtitkárral tartott kedd esti jeruzsálemi sajtótájékoztatóján.

Úri fogadtatást kapott a Hamász vezetője

KülföldZsidó rasszizmus, apartheid ..., de van itt egy nem egyszerű üzenet. Közösen fog küzdeni egymással az Afrikai Nemzeti Kongresszus és a Hamász az apartheid ellen, áll abban a megállapodásban, amelyet Johannesburgban írt alá egymással a dél-afrikai kormánypárt és a palesztin mozgalom. Hálid Mesál, a Hamász politikai vezetője előkelő fogadtatásban részesült, vendégül látta őt Jacob Zuma államfő is. A két távoli ország helyzetének összehasonlítása nem most kezdődött.

A kínai államfő királyi fogadtatást kapott Londonban

KülföldAmi jár, az kijár! Hol van már az ópiumháború! Több tízmilliárd font értékű szerződést írhatnak alá Londonban a kínai államfő Egyesült Királyságban kedden kezdett állami látogatása idején. Hszi Csin-ping a brit parlament legősibb épületében, az 1097-ben emelt Westminster Hallban mond beszédet, ő az első kínai államfő, aki itt szólalhat fel.

Mágneses stimulációval befolyásolható az idegengyűlölet és a hit

TechnikaA fejlevágás költséghatékonyabb és a zsidó-cigány talmudista és arab hordák, akik gyűlölik az embereket (tudva, hogy ők hibridek) ezt alkalmazzák is. Bár figyelembe véve a pólusváltást, bármi változhat, még a nemek is igenekre. Brit és amerikai kutatók szerint bizonyos agyi területek mágneses ingerlésével nagymértékben csökkenthetők a bevándorlókkal kapcsolatos előítéletek. Különös módon a kezelés a tesztalanyok vallásos hitére is hatással volt.

A Kovács Béla-ügy a legnagyobb politikai korrupciós botrány a rendszerváltás óta

BelföldAzta, még a végén kiderül, hogy a sok jóbikos zsidó mind orosz és ellenem hozták létre a "csapatot", hogy le tudjam buktatni őket? FSZB-Mossad-CIA-MI6 faxa munka volt, de még nincs vége, sőt...ha jól sejtem. Fordulatos história és persze összeesküdés-elmélet. A rendszerváltás óta eltelt időszak legnagyobb politikai korrupciós botrányának tartja a Fidesz frakcióvezetője a kémkedéssel gyanúsított Kovács Béla jobbikos európai parlamenti (EP) képviselő ügyét, akinek az EP a múlt héten függesztette fel a mentelmi jogát.

A 'mindentlátó' PI

GondolatokMost kaptam, nekemnek címezve:

SZTÁROK A RÉPÁS-PROSTIÜGY AKTÁJÁBAN! IME A TITKOS LISTA!

BelföldEl sem hiszem, hogy a jóbikos gyöngyösi márton is közpénzen dugta a luxus prosti zsidó luvnyákat. Illetve nem hiszem, hogy ilyen kurta a lista. Műsorvezető, üzletember párja is szerepel a prostiügy aktáiban. Íme, a Répás-ügy listája – egy politikus azonban furamód kimaradt…

Megalakult a Székely Nemzeti Tanács ellenzéke

KülföldIzsák? Egyik zsidó-szabadkőműves bagázst követi a másik. Nem volt még elég? Talán ott is ébrednek? El sem hiszem. Székely Önrendelkezési Tanács néven új szervezet alakult a Székelyföldön, amely a Székely Nemzeti Tanácshoz hasonlóan mozgalomként indul, s amelynek tagjai teljes mértékben elégedetlenek az Izsák Balázs vezette SZNT tevékenységével – számolt be a Krónika.

Félig roma Orbán Viktortól rettegnek

BelföldCigány az, a másik fele zsidó, de örülök, hogy ez ma már közbeszéd trágya. Hosszú elemzést írt lapjában a Magyarországon élő amerikai üzletember, Richard Field. De nem ezért fognak emlékezni még sokáig a Budapest Beacon portálon megjelent írásra, hanem mert az egykori LMP-támogató Field azt mondja a kormányfőről: „Orbán, aki maga is félig roma…”

Már az állampolgárság is eladó lehet?

BelföldA zsidónak ingyé és sz@ranyi jó-kóhn jár! A kínaiak körében népszerű a letelepedési kötvényprogram, de többségük nem kíván magyar állampolgár lenni
Generálási idő: 0.49 másodperc
2,272,384 egyedi látogató