Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Polgárháború lesz Lengyelországban?

KülföldFransziáknyál, a ködös Albijonbany, germániásoknál is má' helyzet van. Akar még valaki egy kis polg. haburut polgárok nélkül? Ki van a sengem ezekkel a pötsökkel. Hosszabb távon polgárháborúhoz is vezethet Lengyelországban, ha a Jog és Igazságosság (PiS) párt nem változtat kormányzási stílusán, mondta Lech Walesa korábbi elnök, a rendszerváltás ikonikus alakja.

PI mah

GondolatokA "lélek visszatér", mert a ki k-mhmer, az nyel!

Ünnepnap lett Kurdisztánban szenteste

Külföld"Érdekes", nem? Fides vatikáni hírügynökség! Micsa véletlen! Link A keresztényekkel való összetartozás jeleként ünnepnappá nyilvánította karácsony szentestéjét, december 24-ét a kurd ellenõrzés alatt álló észak-iraki Kirkuk tartomány kormányzója.

Ide zsidók fel nem szállnak! Inkább bezár a bazár

KülföldAsszem hamarosan befigyel a kriptonit! A Kuwait Airways légitársaság úgy döntött, hogy megszünteti a New York és a londoni Heathrow repülõtér közötti járatát. Az arab állam légi cége azért döntött így, hogy ne kelljen felengednie a repülõgépeire izraeli állampolgárokat.

Terrorizmus: rendõrök vettek körül egy zsidó iskolát Zürichben

KülföldGerry, menekülj a hegyekbe és csatlakozz az ottani ellenálláshoz, nehogy közöd legyen a most kezdõdõ holokoszthoz! Gépfegyveres rendõrök vettek körül csütörtök reggel egy zsidó iskolát Zürichben.

A magyarok vezetõi földönkívüliek

GondolatokNo nem a mostani zsidó-cigány banda, mert õk csak eztán lesznek azok, hanem azoknak a gazdag síroknak a feltárása után állapították meg, melynek férfi tagjait vizsgálva erre a következtetésre jutottak a "tudósok". Tegnapi cikk az orosz katonai szemlében, mely azt is elemzi, hogy a mostani európai "õshonos" lakosság honnan ered. Úgy tûnik egységesen az Észak-Afgán és szír területek volt az "õshaza". Na mit szótok! Ja és az Uraltól Keletre es, nem Afrikában ám. De a magyarokról csak egy mondat van, de dõtem-borútam, mikor olvastam. Szûzanya, Szent Korona, Királyság és "kiválasztottság"....minden egyben.

Izrael miatt bontjuk meg az EU egységét

BelföldAz "EU" izrael "miatt" tart ott, ahol, és persze a mocskos zsidó áll minden nemtelen cselekedet mögött. "Magyarország"? Vicc! Magyarország akkor sem hajlandó külön címkékkel megjelölni az izraeli telepekrõl származó árukat, ha emiatt esetleg az a vád éri, hogy megbontja az EU egységét. Ezt Szijjártó Péter külügyminiszter hozta hétfõn újságírók tudomására a külügyi tanács ülése után.

Az idõcsalás nem idõpocsékolás! 2009, december 28.

GondolatokÜdv. Volt egy régi cikk:idõcsalás nem idõpocsékolás. Ezt betehetné ujra, ,,ha gondolja. Mert az ujonc commosok,,semmit nem értenek a felmelegedés témakörben.Most volt a klima egyezmény.Tudósaik sem értik. A felmelegedést nem tudják megállitani,,csak hazudoznak össze-vissza.Ez természetes folyamat.-Nézzen ki az ablakon -a régi TÉL közepén járunk.!!...A hétvégén, gyakorlatilag tavasz lesz. Majd Január 15-öl indul a tél. Az éghajlati övek már látványosan elmozdultak.Aggódnak a pólusokért a hülye riporterek a Tv-kben.Arrol persze hallgatnak a barmok,,hogy a KAUKÁZUSBAN viszont hiznak a glecserek. Ezt a pótlást is hozzá csaphatja.----sajnos csak SZUHAMAKA étette meg a folyamatot.
üdv

Fizikai, lelki, szexuális erõszak: bocsánatot kért Kanada

KultúraKatolikus mocskos zsidók, elmebeteg, perverz mocskos buzik....és még mindig élnek, unokáinok regnálnak...és ez csak egy a sok-sok ezer ilyen "esetbõl". Az állam nevében ünnepélyesen bocsánatot kért a kanadai kormányfõ az ország õslakosaitól azokért a visszaélésekért, amelyeket a Kanadában évtizedeken át mûködõ bentlakásos iskolákban kellett elszenvedniük az õslakos gyerekek tízezreinek.

Profilt váltott az olasz maffia

KülföldÓ, hamarosan elismerik, hogy már jó ideje zsidómaffia és kormányzatnak nevetik világszerte! Szabadkõmûves jezsuita, máltai...bûnszervezet. Kevesebb gyilkosságot követ el, de egyre mélyebben átszövi a politikai, gazdasági és intézményes életet az olaszországi szervezett bûnözés - hangzott el az olasz maffia ellenes nyomozó-igazgatóság (DIA) év végi sajtótájékoztatóján kedden.

Az oroszokat mostantól hivatalosan sem érdekli, mit gondol a világ

KülföldHáááát, asszem mozgalmas 2016-fos év lesz. Elsõnek az orosz korrupt mocsok zsidótelep megtisztítása következik, s közben persze Jézus nevében mehet sorban a többi fertõzött területeken. Remélem aratni fog a halál, amerre jár! Persze demokratikusan! Vlagyimir Putyin orosz elnök aláírta kedden azt a törvényt, amelynek értelmében az orosz alkotmánybíróság figyelmen kívül hagyhatja a nemzetközi bíróságok döntéseit.
Generálási idő: 0.55 másodperc
2,744,742 egyedi látogató