Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Éjszaka a dobozban: lepisálnak a színpadról

KultúraNem ennek a klubbnak kellett volna leégnie (is), de úgy telt házzal túlélők nélkül? New York híres éjszakai klubjairól, vad partijairól. Jelenleg a város legfelkapottabb helye a BOX – Varieték Színháza. Bejutottunk. Jászberényi Sándor jelentkezik Manhattanből, kőgazdagok szardobálós bulijából.

FBI: Faji háborút akartak kirobbantani az USA-ban

KülföldCsak tervezték? Hát a mocskos zsidó ezt teszi ezer évek óta. Ideje van, úgy tűnik, de nagyon. Két virginiai férfi afroamerikaiak által látogatott templomok és zsinagógák felrobbantásával tervezett faji háborút kiprovokálni az Egyesült Államokban. A két férfi az asatru nevű északi újpogány hit híve.

India perli az angol királynőt, és visszaköveteli a korona ékkövét

KülföldTegnap olvastam angolul, de látom fordították. Csak érdekességképpen. Ugye milyen "nagy dolgok" ezek? Az "indiánok" meg visszaperlik Amerikát! Valaha a világ legnagyobb ismert gyémántja volt, jelenlegi értéke 100 millió angol font (szorozd meg négyszázzal, annyi forint.) Ez nem más, mint a Koh-i-Noor gyémánt, az angol korona fő ékköve.

Szolidaritással a nacionalizmus ellen

KülföldKépmutatással a hazugságért! Így lehet mozgatni a bábokat. Az ottani CÖF zsidajai is megdolgoznak a sékelért. Demonstrációk Lengyelországban Miközben a kormányfő és a köztársasági elnök azon vitatkozik, melyiküknek kell elmennie a máltai EU-s csúcsra – az államfő ugyanis ugyanarra a napra hívta össze az új parlament első ülését, ami miatt könnyen lehetséges, hogy Lengyelországot a migrációs kérdésben is folyó tárgyalásokon senki sem fogja képviselni –, egyre szaporodnak a külföldiek elleni zaklatások.

Kinek szolgál valójában az ISIS?

GondolatokUnatkoztam és ilyenkor gondolkodok. Szerencsére ritkán unatkozom. Másképpen is fel lehetne tenni a kérdés, olyan hagyományosan, mint pl: Kinek az érdeke? Talán meglepő a válasz, de nyilvánvaló, hogy minden nagyobb játékosnak, aki a bábukat mozgatja. Angloszaxonok, zsidók, egyház, muszlimok, Oroszország, de Kína se maradjon ki. Valójában a projekt közös vállalkozás, még ha a zsidók is az ügyintézők.

Pintér: csak nemzetközi összefogással oldható meg a népvándorlás

BelföldNemzetközi összefogás, Interpol kell, hogy előkerüljön az eredeti pintérsanya hullája is. Ez meg azt mekeg, amit előírtak neki. Csak nemzetközi összefogással lehet sikeresen megoldani az Európába irányuló népvándorlás problémáját – mondta a belügyminiszter Budapesten hétfőn, amikor köszöntötte azt az ötven rendőrt, akit Magyarország a szlovén uniós külső határok védelmére küld segítségül.

A Greenpeace sem különb mint a többi, be is tiltották azonnal

KülföldSoros-space...ahogy a többi jogvédő, humanitárius...civil terrorista zsidó szervezet. Indiában számtalan törvénytelenséget találtak a profi környezetvédőket tömörítő, egyébként magát jótékonyságinak valló szervezet működésében.

Fideszes képviselő: 'Megdöglessz zsidó, kommunista geci'

KultúraMost mé' csinálják ezek is? Képviselők? Szúr, lő..., de jó lenne már likvidálni a bandát, demokratikusan! Lövések dördültek, állítólag kés is előkerült, s felharsant egy „megdöglesz zsidó, kommunista geci” kijelentés is egy szocialista és fideszes politikus szentendrei vitájakor – írja a 24.hu.

Mormota és a kazárok

KultúraHelló Imre! Ugyan volt már erről szó nem egyszer, amiről most írni fogok, de nem árt időnként felfrissíteni a dolgokat. Kutatásaim során időnként sikerül olyan oldalakra is áttévednem, mint a "Zsidó közösség hírei" című blog. Link Történelmünk, népeink és közösségeink: A kazárok.

Amerika világháborúra készül

KülföldUSA kell biztosítsa a leleplezett zsidó összeesküvők (cigányok és egyéb likvidálandók) lokalizációját és lefogását. Nix ugri-bugri! Az USA állítólagos „orosz fenyegetés” miatt bővíti a katonai jelenlétét Európa-szerte Amerikai katonai tisztviselők egy törvényjavaslatban terveket dolgoztak ki az amerikai jelenlét kiterjesztésére Európában, hogy válság esetén szembe szállhassanak Oroszországgal, számolt be a Press TV.

Magyar-izraeli katasztrófavédelmi gyakorlat kezdődött Budapesten

BelföldKészülnek a kimenekítésre! A speciális tréninget az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon tartják mintegy tizenöt, a szomszédos országokból érkezett szakember számára.
Generálási idő: 0.54 másodperc
2,487,323 egyedi látogató